Maviyesil 30dk fitness 85dk plates lesli 2mil
pasam 6.5saat yuruyus
yesilerik 45dk yuruyus lesli 2,3mil
berenim 1saat yuruyus
ecemavi 40dk yuruyus
senarist yurumussun ama suresini bilmiyorum canim:)
kizlar listemiz cok guzel insallah katilimda artarak devam eder:)
bence kendini bu kadar kasma küçük çocuğun var çalışıyorsun biraz relax
tabiki bu bırak gitsin anlamıda değil sadece yavaş vede kalıcı olsun
süpersin enerjine hayranım MAAŞALAH
cok cok cok haklısın cnm dedım ya benımkı ılk zaman heyecanı sanırım adam 150 kılolarda belkı ona gore fazla degıldırKizlar sabah milkshake yaptim kendime light dondurmam var evde onu sicak suyla erittim kakao kahve tatlandirici sut falan ekledim super oldu 1litre ictim yani:) nolcak benim bu halsizligim yumurta bile kiramiyorum cok useniyorum[/QUOT
KAN DEĞERLERİNE BİR BAKTIR DERİM
menü güzel
her güne bir kilo fazla değilmi
sen et yemiyormusun
herkesin metabolizma hızı bide kilo fazlalığı farklı
tabi cinsiyet bile fark ettiriyor
et yemıyorum tavuk yıyorum sadece onu da haslama dısında nasıl yapabılırım onu bılmıyorum sote falan yapsam yag koymam gerekıyor
canım ya ekmek kacırdım ya ıkı gun en azından onu telafı ıcın ıkı gun yapayım ya ıcım rahat etmıcek kıtapta hergune bır kılo dıyor ya onun ıcın
çok ilginç :26:
ne zaman benim işim olsa siz hepiniz buradasınız :26: bu tesadüflerden korkmaya başladım
ne yazıkkı benım kalk borusu 05.30 otuyoo bebeeemmm:2:cok erkencısın bebem:)) yarın sabahmı gıtcen ıse yoksam
yakınmışızz...etımesuttayım bende...Pasam gel gel:)
Canimm gecmis olsun neden oyle oldun acaba ..bak benden tavsiye hic bulasma o ilaclara ben 6yildir birakamadim biraktirmiyo doktorlar
Umitkoydeyim canim ,ya acikogretim geldi sona onu yazmistim bunada sukur artik ama gircem ben odtuye kafama koydum
Iyi geceler canim:)
annem senın elındden bi ucan bide kacan...hadi bakem hakkında hayırlısı....Kizlar kocaman bi hayal kirikligi yasiyorum suanda sakinlestim iyiyim. Program yaptim 20sine kadarda yuzmeye basliyorum insallah ve insallah seneye girc,caliscam ingilizce kursunada baslicam bekle beni odtuuu:)
yok canım bence çok da vahım değil kılon az çok sağlıklı gidiyosun bence....ilk bildirimimi 10 ağustos'ta yapmışım 7. takıma 65,9 olarak aradan tam 57 gün geçmiş yarın muhtemeler 63,9 filan olacak kilom tam 2 kilo ediyor, iki ayda iki kilo durumum vahim galiba :44::44::44::44:
arkadaş evde işte nette heryerde angaralılar bastı hayatımıı belamısınız arkadaşımm....bende angaralıyım canlar
***7. TAKIM 277. ETAP***
SAPHIRA ( 83.1 / )
nev81 (81.8 / 0 / 81.8 /%0)
pasam3405 (82,8 /80,9/1,9/%2,29 )
maviyesil1999 (66,3 /)
senarist ( 108,2 /107,2/1/%0,92 )
yesilerik ( 63,6 / 63,6 / 0 / %0 )
anşaa (74.7 /74.1/%0.8 )
ecemavi ( 72.4 / )
ananee ( 71.5 /69.8/1.7/%2.38 )
gerbera1987(88,1/)
BeReNiM2012 (86.5 / yeni üye.hedef kilo:65
7. TAKIM ORTALAMASI: %
:78:
canım yanlış okmuşsun kitapta atak için her gün bir kilo diye bişey yazmıyor kitapta "eğer 1 gün atak yaparsanız vereceğiniz kilo 1 kiloyu bulur" diyo.. sen daha seyire geçmeden kilo verişin durmadan yumruk niye yapıyorsun.. yapma bence
Evet yakiniz ben kuafore elvankente gidiyorum zaten:) tesekkur ederim canim cok bos yil harcadim bi okulu biraktimda bide artik hirs azim yapmdan kavusamicam baska turlu odtuyene yazıkkı benım kalk borusu 05.30 otuyoo bebeeemmm:2:
yakınmışızz...etımesuttayım bende...
annem senın elındden bi ucan bide kacan...hadi bakem hakkında hayırlısı....
yok canım bence çok da vahım değil kılon az çok sağlıklı gidiyosun bence....
arkadaş evde işte nette heryerde angaralılar bastı hayatımıı belamısınız arkadaşımm....
süpersiniz kızlar maşallah forum sallanır kesin bu hafta
Aceleciyiz hepimizde kilolar bizi dinlemiyo sabir canim:) 9hayat cayini oneriyorum sana kabizlik icin ben cok memnunum kendisinden bitkileri aldim kendim hazirliyorumo zaman su kacamaklı atakımsı yaptıklarımın yerıne barı ıkı gun artırayım atagımı
acelecıyım acelecı ben:)) bu arada afedersın ama kabızlık sorunu ıcın bırsey yapıyormusun caydan bahsedılıyordu
ben bu gulumsemelerı neden kullanamıyorum ve neden bende renk secımı yok bana bırı soylermı lutfennnnnnnnnnn(((
Evet yakiniz ben kuafore elvankente gidiyorum zaten:) tesekkur ederim canim cok bos yil harcadim bi okulu biraktimda bide artik hirs azim yapmdan kavusamicam baska turlu odtuye
Aceleciyiz hepimizde kilolar bizi dinlemiyo sabir canim:) 9hayat cayini oneriyorum sana kabizlik icin ben cok memnunum kendisinden bitkileri aldim kendim hazirliyorum
Evet yakiniz ben kuafore elvankente gidiyorum zaten:) tesekkur ederim canim cok bos yil harcadim bi okulu biraktimda bide artik hirs azim yapmdan kavusamicam baska turlu odtuye
Aceleciyiz hepimizde kilolar bizi dinlemiyo sabir canim:) 9hayat cayini oneriyorum sana kabizlik icin ben cok memnunum kendisinden bitkileri aldim kendim hazirliyorum
çok ilginç :26:
ne zaman benim işim olsa siz hepiniz buradasınız :26: bu tesadüflerden korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?