- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
yarın seyirin 5 günlük saf protein dönemine geçiyorum.. Yulaf kepeği alıp almamak konusunda çok kararsızım
Bu gidişle bizim ev bulacağımız da yok zaten
ne dedim sizlere dayak arsızı yaparım demedimmi bakıyım yavri bn yiyosnda güzelim öylen yede erit bak ama azmimin karşılıgını elhamdurillah aldım
canım benim sana zahmet kilom yazarmısın 80 .9işte b haşlamalarımınkarşılıgını aldım acaba hep bölemi yapsam
canım sabah kalktı dedim iyimisin iyiyim canım biraz üşütmüşüm ddi gece çok öksürdü ve terledi galiba üşütmekten çarpıntı oldu bende öle kendimi avtuyorm ne yapayım rabbim ban bagışlasın işşallah eşimi evlatlarımın babasını
ben ben erikik nasılsın bebem ev ayakta dedim giriyim bakıyım ne var ne yok ne kahvaltı yaptım nede evi hallettim bugün yemek ev işi çamaşır var canım çok sokıldı eşime yürüyüşe bile gidesim gelmedi ben bu panik ataktan allah affetsin bıktım çok yoryo beni aklıma hep kötü şeyler geliyo yorldm allahım affet artık al ne olr b hastalıgı 8 senedir hayatım zehir
bu arada kızlar hayırlı cumalar rabbim hayırlarınızı dalarınızı ibadetlerinizi kabl etsin işşallah
yeşil erik sende terket beni alta görmedinmi aşk olsun
***7. Takım 277. Etap***
saphıra ( 83.1 / )
nev81 (81.8 / 0 / 81.8 /%0)
pasam3405 (82,8 /80,9/1,9/%2,29 )
maviyesil1999 (66,3 /)
senarist ( 108,2 /107,2/1/%0,92 )
yesilerik ( 63,6 / 63,6 / 0 / %0 )
anşaa (74.7 /74.1/%0.8 )
ecemavi ( 72.4 / )
ananee ( 71.5 /69.8/1.7/%2.38 )
gerbera1987(88,1/)
berenim2012 (86.5 / yeni üye.hedef kilo:65
7. Takım ortalaması: %
:78:
amin canım rabbim sağlık versin
hayırlı cumalar canım
minik kuşum görmedim yaaaaaa
Acikogretim yazmistim odtunun altina acikogretimde maliye okucam canim hayirlisiylayemedim makarnadukana uygun beslendim
canım senin menülerin hiç hoş değil ben sana söyliyimdiyetisyene gitmiyor muydun sen.. noldu ona
geçmiş olsun paşam.. benim çevremde öyle biri yok ama doktora gitsek belki bizde de çıkar
canım neresi oldu peki? tek tercih mi yapmıştın?
:) tesekkurleeeerAnnecimmm süpersin
Senaristcim seni de tebrik ederim.
Pasam bu haftada birinci olcan sanki sen:)ne dedim sizlere dayak arsızı yaparım demedimmi bakıyım yavri bn yiyosnda güzelim öylen yede erit bak ama azmimin karşılıgını elhamdurillah aldım
canım benim sana zahmet kilom yazarmısın 80 .9işte b haşlamalarımınkarşılıgını aldım acaba hep bölemi yapsam
canım sabah kalktı dedim iyimisin iyiyim canım biraz üşütmüşüm ddi gece çok öksürdü ve terledi galiba üşütmekten çarpıntı oldu bende öle kendimi avtuyorm ne yapayım rabbim ban bagışlasın işşallah eşimi evlatlarımın babasını
Gayet iyi canim 1kilo ve dukanin daha bi incelttigi konussunda hemfikirizdir kesin fark vardir yani:) yulaf kepegini al bence yada eve gecene kadar dukani askiya al canim ben kararsiz kaldimDukanın öngördüğü gibi haftada 1 kilo verdim.. üstelik yaptığım diyet de dukanın yanından bile geçmez bi akşam yemeğim bi de kahvaltım uygun öğlen iş yerinde değişiyo.. bi de kahvaltıda 1-2 dilim çavdar yiyorum yulaf kepeğim yok diye..
dün gece çok zayıfmışım gibi geldim kendi gözüme.. eşimde olcak olcak dedi bağa
Oyle deme canim icini ferah tut en guzeli olsun ama zaman gerektiriyosa beklemen lazim sabirli ol:)yarın seyirin 5 günlük saf protein dönemine geçiyorum.. yulaf kepeği alıp almamak konusunda çok kararsızım
bu gidişle bizim ev bulacağımız da yok zaten
Bi haftami yapcan dukani sadece?????sen gel canım ban bende kalalım benim sponsora rabbim ömür versin herşeyimi aldı bende diyorm bölemi devam etsem bir hafta dkan yapıcem ama sy çok atıyomş diye okudum kitaptan sen kepek ununu al
Benide ekleyen biri olsa ne ka gzüel olr beceremiyormda
Bugün yemek yapıcem ev işleri var onları halledicem gözüm alırsa yürüyüşe gidicem canım çok sıkkın belkimde yürümem
Evde brokoli kabak ve kereviz var ne yemek yapsam ya fikir versenin ne ka güzel olr
sen beni geçmişin bebemacikogretim yazmistim odtunun altina acikogretimde maliye okucam canim hayirlisiyla
:) tesekkurleeeer
pasam bu haftada birinci olcan sanki sen:)
gayet iyi canim 1kilo ve dukanin daha bi incelttigi konussunda hemfikirizdir kesin fark vardir yani:) yulaf kepegini al bence yada eve gecene kadar dukani askiya al canim ben kararsiz kaldim
oyle deme canim icini ferah tut en guzeli olsun ama zaman gerektiriyosa beklemen lazim sabirli ol:)
bi haftami yapcan dukani sadece?????
kabagi firinda kizart brokoliyi salata yap kerevizide bosver:)
:) hayat iste..bu nasıl çelişki bir gün birinci ol bir gün 5 mesajın altında kal
Canim burdaki topikleri inceleyerek internetten ogrenerek kitabi okumus kadar olursun bence:)bu gün arkadaşa gittik güzel bir gün oldu bizde mağlum haftasonu inş yarında tartıda üzülmem
ama daha dukana başlamadım
kızlar bizim arkadaşın eşi karatayla 25 kilo vermiş bende onunla ilgili brşey bilmiyorum nereden bilgi edinebilirim kitap demeyin arabistanda bulamam
yada hacca geleninizvarsa bir zahmet bir getirse
Afiyet olsun:) cok fazla olmamis yasabah
menemen şekersiz çay 2 dilim ekmek zeytin
akşam
1 tabak bakliyat çorbası 4 adet mercimek köftesi salata 1 kaşık makarna salatası yedim
oofff akşam çok olmuş
Hemserim:) donusunuz varmi buralara ozlemissindir kesinbende angaralıyım canlar
:) insallahherkese iyi geceler kızlar yarın tartı sonuçları iyi olur inş
Daha birinci olamazsin dogru bildin:)ahaaa birinci olmuşum ilk ve son sanırımanane geldi çünkü
Teşekkür ederim canım böyle motive edici ve pozitif olduğun için çoook teşekkürler
Canim degisiklik varda odemde var oyle diyelim gercekte eksidesin:)Benim kilomda bir değişiklik olmadı malesef kızlar, kusuruma bakmayın nolurrr
sen beni geçmişin bebembir hafta olrm kız kitabi selle gibi okyorm not alıyorum
allah seni ne yapmasın hemi kocişe ne yedieiricem peki
Ben diyormki yayla çorbası yapayım yada brokoli çorbası kabagın yarısını yemek diger yarısını kavruym makarna yapayım temem anam ban bakma sen mtfaga girerim başla birşey yapar çıkarımwc sorununu halletseydin ne ka gzüel olrdu ya
bende gectigimi yeni farkettim:) o kadar sebze bi anda nolur bilemedimki ben:) kitapta anlamadigin herseyi sorabilirsin pasam aklina bisey takilmasin:)
:) hayat iste..
Afiyet olsun:) cok fazla olmamis ya
Hemserim:) donusunuz varmi buralara ozlemissindir kesin
dönüşümüz nasipsee 3 sene sonra
Dukanın öngördüğü gibi haftada 1 kilo verdim.. üstelik yaptığım diyet de dukanın yanından bile geçmez bi akşam yemeğim bi de kahvaltım uygun öğlen iş yerinde değişiyo.. bi de kahvaltıda 1-2 dilim çavdar yiyorum yulaf kepeğim yok diye..
dün gece çok zayıfmışım gibi geldim kendi gözüme.. eşimde olcak olcak dedi bağa
AZİM AZİM AZİMÖNÜMDE DİYET SEBZELİ MÜSLİM VAR SÜTE KARILRIRDIM ONU YİYORM ÖYLENE ALLAH KERİM
yarın seyirin 5 günlük saf protein dönemine geçiyorum.. yulaf kepeği alıp almamak konusunda çok kararsızım
bu gidişle bizim ev bulacağımız da yok zaten
Bugün yemek yapıcem ev işleri var onları halledicem gözüm alırsa yürüyüşe gidicem canım çok sıkkın belkimde yürümem
Evde brokoli kabak ve kereviz var ne yemek yapsam ya fikir versenin ne ka güzel olr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?