Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar

Hepinizi iyi haftalar bu haftada asılalım diyetlere birincilik güzel oluyor

Sabah kahvaltım

İki dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
5 siyah zeytin
yarım domates
1 kupa mısırpüsküllü form çay

sonra 1 saat yürüdüm geldim

1 maden suyu içtim

şimdi öğle için tavuk göğsü haşlıyorum 1 bardak da ayran yapacağım yanına bu da yeter bana

Canım paşam ya rabbim sana da eşine de sağlık sıhat versin bir an önce bu sıkıntılardan kurtarsın seni kardeşim, sen elinden geleni yapırsun zaten kendini sürekli kötü hissetme

dukanın hayırlı olsun inşallah aklını zihnini güzel şeylerle meşgul et

Canım bence bekleme git bir doktora

Bu arada platese gitmekten vazgeçtim kızlar, gün ve saat olarak beni çok zorlayacaktı, birde işimden gücümden çok geri kaldım bugünlerde biraz akademik işlere ağırlık vermem lazım, arkadaşlarımın çoğu doçent oldu benim yaaa

paşam bak telkin etmek akıl vermek bana düşmez ama inançlı birisin belli Allah'a karşı tevekkül içinde olmalısın.. Allah kimsenin başına vermesin çok zor biliyorum, ben de deprem korkusunu atamıyorum üstümden.. korku bi insanın yaşayabileceği en kötü duygu.. Ama inançta herşeyin çaresi.. hiçbir şeye ne olursa olsun bi insan bi istek bi fikir bi eşya ne olursa olsun hiçbirşeye Allah'tan çok bağlanmamalısın yoksa başedemezsin başına gelen ya da geleceklerle..

tamam eşin iyi kötü değil belki hastalığı ağır değil hafif bi çarpıntı hepimizde var belki de.. şükretmelisin sadece.. ben de eşimle enkazdan çıktığımda şükrettim sürekli şükrediyordum hatta şükretmekten uyuyamadım uzun bi süre.. ama ya eşimi kaybetseydim diye kaybedersem diye hayıflanarak kaybedeceğim enerji veya vakti çok şükür bişeyi yokmuş diye geçirmelisin..

bu gerçekten insanın içini rahatlatması için çok önemli

sen herşeyi çok dert ediyor çok kafayı takıyorsun herşeye yetişmeye çalışıyorsun haşa sen kimsin ki herşeyi elinin altında kontrolünde tutabilesin?

malesefki hiçbirşey bizim kontrolümüzde değil.. yarın başımıza ne geleceğini ne biliyoruz ne kontrol edebiliyoruz.. tepetaklak da olsan Allah'a sığın, duanı et şeytan vesvese etmesin.. vesvesesini de kulak ardı et.. şeytan vesvese verdikçe ona cevap verir gibi "Takdir Allah'ındır" de "Herşey Allah'tandır." de.. Kendini telkin et.. Sen çok inançlı olduğun için şeytan seninle uğraşıyor, buna bile şükret

umarım bu mesajıma ciddiyetle yaklaşır samimiyetimi de anlarsın

canım dört kilon mu kaldı senin ne güzel ya :97:

selam herkese

dukana devam menüler düzgün gitmese de idare eder 5/5 yapıyorum saf proteinin 2. günündeyim sabah klasik dukan kahvaltısı yaptım öğlen tavuk göğüs ızgara yoğurt akşama da tavuk dürüm (az maruk kaçamağı ile) ve l.cola

ev meselesi uzadıkça uzuyor hayırlısı ile bi ev bulsak :106: aslında deprem sebebiyle çok seçiciyiz yoksa çoktan çıkmıştık.. neyse geç olsun güç olmasın diyelim :106:

su mısırpuskulu cayından dıye dıye bende alcam:)

cnm ınternetten bı suru vıdeolar var ben oyle yapıorummmmm

paşacım cok cok gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum ama sen guclu olmassan ona da sırayet eder ve ne yazıkkı bız kadınlar her zaman ayakta durmalıyız lutfen kendını yıpratma mınıgıne kavusmana az kaldı
hırs yaptım dıyosun yanı plates ıyıydı ama zaten dort kılon kalmıs yaaaa gıtsen de olur gıtmesen de erıgım

canım yaaaa deprem malesef buyuk sorun secıcı olmak gerekıyor ınsallah en kısa zamanda bulursunuz gonlunuze gore bır ev

selam canlarım hafta sonu yoktum sanırım mesaj zorunlulugu yoktu olsada atamazdım cok yogundu esımın arkadasları geldı temızlık pasta borek corek ertesı gunu utu banyo falan derken resmen hasatım cıktı sanırım ben hafta ıcı dınlenebılenlerdenım aman kımse duymasın da okula gıdınce bıraz dınlenıyorum sadece bebısı ozluyorum o kadarsızler de ıyısınız ınsallah

sabah bısey yok
ogle ıkı uc salatalık yarım kase kısır bır catal peynırıkı kucuk kurabıye
aksam yulaflı yogurt
dukanla pek bı alakası yok ama bugunluk bole oldu ama olsun aksam yuruyuse cıkıcam bugun hıc yoktan ıyıdır annme gelsın artık bende platese baslamak ıstıyorummmm

kızlar acayıp derecede oto koltuk ıhtıyacı var hangı marka onerırsınız rahat bırsey olsun ıstıyorum
ayrıca netten kızın dogu gunu ıcın bı elbıse sıparıs etmıstım hıc umdugum gıbı gelmedı resmen hayal kırıklıgı offffffffffffff etek guzel de badı fıyasko

başladım bakalım dkana ne olcekse
elhamdrillah iançlıyım inançlı olmasam rabbime secde etmem ama b panik atak hastalıgı hiç bir şeye benzemiyo çeken bilir eskisi gibi degilim şükürler olsn kendime telkinde bulnuyorm canım allahım hakkımızda hayırlısı versin işşallah deminde kaynanam aradı agzıma gözüme saydı drd telefon kapadı ne oldgum anlayanamdım sanki oglnu ben yaptım öle 10 sendir beizden bıkmış elalemin 10 senedir parası kenarda evi var arabası var kollarında bilerzikleri var dedi drd aramazsan gelmezsen gelme dedi bana eger gidersem 2 olsn benim adım paşaysa bitti kaynanamın işi günahıma girdi sabah sabah benim ne günahım varbıkmış ogln düşünmekten sanki adamı ben hasta ettim ya

işşallah dicem ama b kaynanayla zor biraz vallahi elime verseler tekme tokat girmezsem şerefsizizm rüyamda et gördüm sabahta eşime dedim canım sıkılıcek biriyle kavga edicem diye dedigimde old ban böyle göz yaşı döktürdüya panik atagımı azdırdıya ne diyeyim bu taraftada öteki taraftada hakkımı helal etmiyorm elimi kolum yedişler dünyanın borçlarını ban ödettiler sonrada gelmiş karşıma sayıp duryor perşembeden beri ne çektigimi bir ben bir allah biliyor yemin olsn karnımı doyrcektim tavk çıkardım kreple yapıcektim canım istemiyorneden böle canımı acıtılara ben onlara ne yaptım sonra diyorsnuz kafaya takma gelde takma

pasam lutfeın uzulme.bız senı hep mutlu gorduk

kızlar cok acıktım evımde çok karısıktıyemek yapacak vaktımyoktu ceyrek ekmek yedım domatesle

kızlar cok acıktım evımde çok karısıktıyemek yapacak vaktımyoktu ceyrek ekmek yedım domatesle

okadar özledimki eski halimi canım demin 2 krep yaptım koca bir bardak ayran ve tavuk kalça yedim dok ttt vallahi symuda yanıma aldım işşallah içicem akşamada küçük kase yogurt ve tavuk kalça yiyem okadar artık kenidmden başka kimseyi üdşünmücem herkez yaptıgından utansın allah büyük inan

sen bı doktora gıt cnm.normalde 28 gunde bır de olunuo

allah yardımcın olsun cnm

sanada cnmmm..
Gitcemde doktora ben onceden 40gunde bi falan oluyodum doktor duzenleyici yazcakti ama kilo aldirir demisti simdi yine ayni sey gitsemmi bilemedim bi ise yaramicak..
evet benımde tanıdıgım yaptırıodu verılıo gercekyten ama dıette yapıodu

yavrum benımmm çalışkan gelınım..bu senen yogun geceecek:))
Yogunluk guzel ya annecim bugun kurs icin arastirma yaptim kitap aldim basliyo artik:)
Canım bence bekleme git bir doktora
Yukarda aciklamistim:)
Canim is cikis saatlerini uydururlar aslinda aksatmasanda gitsen keske.. Benimde butun arkadaslarim ya calisiyo yada universtedeler okumayan bi ben varim bide okumicagi belli iki kisi ..ezici bi durum cidden
Canim 5+5 zor degilmidir ben 3gun yapiyorum orta yol hesabi:) ama anlattiklarina son noktayi gene guzel koymussun senaristcim gec olsun güc olmasin:) insallah olcak gonlunuzce eviniz:)
gerberacım altta goruyorum nasılsın
Bende o sahsi goruyorum ama sesi cikmiyo ek dedikodu yaptim gerberaaa:)
Plates cok guzel olur canimda sen daha bismillah demeden kacamaklara basladin dukani boyle yapmamalisin canim ya
Benden tavsiye internetten alisveris yapmaman canim ha bildigin marka model biseyi ucuza alirsin o ayrida internetten begenip alinca hep hayal kirikligi oluyo

Afiyet olsun git spor yap simdi:)
:) canim pasam insallah hep boyle dusunursun su dunyada bi sen bi esin varsiniz simdilik gerisini takma menunde cok guzel olmus:)
yurudunmu kısssssssssssssssssssssssss
Yurudum tabi kotum terledi oyle bi yurumusumki kurs icin binaya girdim alnimdan ter akiyodu bu kapali havada:d

Kizlar iyi aksamlar:) bugun feci yogundum ingilizce kursuna evin burda biyere gitmek istiyodum olmadi kizilayda baslicam artik en azindan programlari fiyatlari aldim karsilastirma yapabilirim,sonra kendime bi tane mayo iki tanede tayt aldim yuzme icin hala cocuklugumdan mayolar oluyo ne iriymisim ya:d sonra kizilaya indim kitap aldim dersler icin bide oguz atayin tutunamayanlari okuyamamistim yarim kalmisti icimde ukteydi onuda aldim gelirkende light cikolatami aldim sutlu kahveyle gotrdum baya mutluluk hormonu oldu.) aksama yemek yapmam lazimda halim kalmadi ben kalkiyim yemek yapcam sonra bi bakinirim gider kitabima baslarim kizlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…