Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yat dinlen canımm...hafta sonu tatıl gibi gecmıo ne yazzıkkı calışınca hatta tempo 2 katı daha artıyo...aman dinlenmeyi ihmal etme başka yerlerden hastalık olarak dönuyo sonra...
günaydın kızlar hep berabher güzel bir hafta geçirelim
amınn inşallahh...
süper menu...
ıyıyız canım benımm...hafta sonları mısafir ağırlamak da zor oluyo evle mı uğraşcan cocukla mı mısafirle mı....
değiştirme imkanı yok mu canım yaa...
Kizlar bana 1bucuk saat yuruyus yaziyoruuummm:) simdi disari cikmam lazim gorusuruz kizlar:)
arkadaş kızdakı enerjiye bak yaaa maşallahhh....
Yemekte yapmicam vazgectim:d

kuzu sen bekar diil misin ne yemeği yapıon bacımm...

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

anşaaa, yesil_erik, nev81+, ananee
bütün kızlar toplandık....

canım dört kilon mu kaldı senin ne güzel ya :97:

Valla canım şöyle bir 60 olayım bakacağım duruma dukana göre 58 olmam gerek başka siteler başka şeyler söylüyor bilmiyorum ben de

su mısırpuskulu cayından dıye dıye bende alcam:)

cnm ınternetten bı suru vıdeolar var ben oyle yapıorummmmm

al canım ben çok sevdim tadını,

öyle yapacağım canım vaktini hem kendime göre ayarlayabilirim

Annem ve babam var canim isyan bayragi cektim anneme kalk yemek yap dedim bezdim valla hem kendime hem onlara yemek yapiyorum camasiri temizligi yaptigim kadariyla ev donuyo adaletmi bu

Nevle 55diye anlastgbizi hatirliyorumda neyse :)

kızlar dukan krebini tavug ve ayranı içtim 3 te daha acıkmadım :44::44::44:akşama birşey yemeyi düşünmüyorm tavuk çıkardım ama eşime kızartırıım artık karnım aç degil hoş keyfimde yok

Canim dukan menuleri oyle tok tutyo iste normal yani:)

ben cikiyim kizlar kitabimi okucam keyfimde yerinde:)

kızlar şimdi meyve yemicezmi:44::44:b hafta sadece peynir lor yogrt süt ylaf kepegi ymrta balık tavuk eti geçin yememonları tüketicez bugün başladım ne zaman sebzeye geçicez biz:44::44:biri beni aydınlatsın kafam zaten erinde degil eşim gelsin diyicek annesini saklıcektim ama saklamıcem inanın sinirden yüzün kasılıyo siz akşama ne yemekler yiceksniz bakalım

Annem ve babam var canim isyan bayragi cektim anneme kalk yemek yap dedim bezdim valla hem kendime hem onlara yemek yapiyorum camasiri temizligi yaptigim kadariyla ev donuyo adaletmi bu

Öyle mi yapmıştık valla bana zor gelmiş anlaşılan unutmuşum gitmişim

Canim dukan menuleri oyle tok tutyo iste normal yani:)

ben cikiyim kizlar kitabimi okucam keyfimde yerinde:)
ne kitabı okuyon bebem
canım yapıyorsan kendime yapıyorm yorldm artık bu arada son sayfayı göremiyorm nidennn

yazdıgınızı okuyamıyorm sayfa görünmüyo ne yazıyorsunz bilemiyorum bana yazanlar olrsa sayfa atladıktan sonra yazsın çatlatmayın insanı burda

Canım bir doktora git tabi ama sık regl olman diyetin için dezavantaj değil,büyük bir avantaj.Çünkü regl günlerimizde %40 daha hızlı çalışıyor metabolizmamız ve bu da %40 daha hızlı kilo vermemiz demek,iyi tarafından bakalım

Canımmmmm,sen de tez zamanda profesör olursun inşallahhhh

Canımmmm,hafta sonu mesaj zorunluluğumuz yok evet,fırsat buldukça giriyoruz

Canım benim,daha iyisin değil mi?

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

anşaaa, yesil_erik, nev81+, ananee
bütün kızlar toplandık....
Harikaaaa :124:

nevim misafirlerin gitti miii...
Nasipse cumartesi yolcu edicem kuzum,nasılsın,keyfin düzeldi mi,daha iyi misin Mavişim

Ben de öyle hatırlıyorum valla :124:

herkes yasadıgını bılır tabıkı benımkı de benım basımda baksana ama ben altta kalmıyorum valla hıckımseden bu kadar nefret etmedım sımdıye kadar bu yuzden kaynana dedınmı tepe tuylerım atıyor

bu yazının altına imzamı atarım
eğer böyle yapmazsak hayatın ağırlığı altında eziliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…