- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Kahvaltı
1 ad. peynirli dukan krep yedim
1 ad. haş. yumurta
çay
öğlen bişey yemedim bu sefer akşam çok acıktım
1 tabak sebzeli mercimek çorbası içtim
1 dilim t.b. ekmeği
1 kk peynir
1 küçük salkım üzüm
güne dukanla başlayıp sonradan sapıtan bir menü olduneyse yarın devam ederim hatta yiyeceklerimi hazırladım bile
Kizlar gunaydinn:) bu sabah 69goren ben 71.5tim ya ben geri yatcam simdi moralimde bozuldu sporsuz hareketsiz evde kilo aliyorum baslicam hayirlisiyla sporuma
yok canım vaz gecmedım devamdayım nefsımın pıslıgı sadece bunlar:))berenim dukandan vazmı geçtin
kaptanım ben bılmıyorum paylasım alanı nerdekızlar paylaşım alanına arada bir göz gezdirin.mesela kaçınızın haberi var;püsküütün yarışmadaki tüm düzenlemeleri bıraktığından?bu yarışmanın yaratıcısı ve düzenleyicisi kendisi.5 yıldan beri yapıyor düşünsenize.artık canına tak eden şeylerden dolayı bıraktı haklı olarak,üzüldüm doğrusu..bir de bundan sonra kim yapacak onun yaptığı işleri,bu kadar kişinin düzeni nasıl sağlanacak?kontroller nasıl sağlanacak? gerçekten düşündürücü :44: püsküüt giderse ortada yarışma filan kalmaz diye düşünenler bile var maalesef yazık gerçekten çok emek var neye kızlar ben kaçtım,paylaşım alanını okuryunca ayrıntıları görürsünüz zaten
anlıyorum ya bazen oluyor ole dun de benım sohbet etme fırsatım omustu kımse yoktu olsun bakalım canım yaaa gorusuruz elbet sımdı de kız uyanık hemen yazıp cıkıcamah cnm sorma bi sohbete katılma şansm olmuyor sadece okuyup çıkıyorum maalesef
Kizlar gunaydinn:) bu sabah 69goren ben 71.5tim ya ben geri yatcam simdi moralimde bozuldu sporsuz hareketsiz evde kilo aliyorum baslicam hayirlisiyla sporuma
paşacım dukanda proteın oldugu ıcın kas gıtmez gulum sporcularda aynı beslenıyor aksıne sadece karbonhıdrat yada sebze beslenırsen kas gıder
ne biliyim ilk hafta kas gidiyor milleti motive için dedi kız birde bende kan pırtılaşması çıktıya korkyorm kolestrolümüz çıkmazsın :18::18:7 gördümya daha ne isterim ay birde 6 görsemçokmu aç gözlüyüm çokm doymszm ben ya yürüyüşe giidcektim reglim çok oldgundan gidesin yok eşimde bgün evde
kızlar kahvaltımı yaptım
1-1haşlama ymrta
2-5 dal maydonoz dok tutuyor
3-3 yemek kaşıgı lor
4-4 ydm yok yeşil çay içtim ama ne çay 101 aldım mest diye bir marka igrennç:120::120:
atıcem çöpe ya birde karışık bitki çayı aldım onnda tadı berbat bir daha markasız almıcem ya ne gzüel lipton marka alıyodum gözünü seveyim liptonun
kızlar uydnuzmu bebeler yav nerdesiniz
yok canım vaz gecmedım devamdayım nefsımın pıslıgı sadece bunlar:))
kaptanım ben bılmıyorum paylasım alanı nerde
anlıyorum ya bazen oluyor ole dun de benım sohbet etme fırsatım omustu kımse yoktu olsun bakalım canım yaaa gorusuruz elbet sımdı de kız uyanık hemen yazıp cıkıcam
yaaaa moralını bozma odem falandır bıde ben hergun tartılmaktan vazgectım gercekten moral bozuyo ıkı uc gune bır tartılıyorum
mavi yesilim
masallah sana ama niye hep 2mil merak ettim simdi 4unu yapsana daha uzun degilmi o:) bende buldum begenmiyorum:d
CANIM BUNU BEN YAZMAMISTIM AMA ALDIGIM BECERIKSIZCE ALINTILARDAN SONRA BOLE CIKMIS BENIM HATAM YANI KARISMIS ALINTILAR INSALLAH BI DAHA OLMAZ BENDE LESLIE BASLICM YOKSA BOLE SPOR HAYAL OLUYOR DA BEN BENIMKI UYUYUNCA GENELDE UYUYORUM
yedı gormene cok sevındım ve de ınsallah darısı basıma kan pıhtılasması bende de var canım merak etme allahın ıznı ıle sıkıntı cıkmaz bu sefer bu arada reklamın dıbıne vurmusun kk senı bamlamasın
kızlar paylaşım alanına arada bir göz gezdirin.mesela kaçınızın haberi var;püsküütün yarışmadaki tüm düzenlemeleri bıraktığından?bu yarışmanın yaratıcısı ve düzenleyicisi kendisi.5 yıldan beri yapıyor düşünsenize.artık canına tak eden şeylerden dolayı bıraktı haklı olarak,üzüldüm doğrusu..bir de bundan sonra kim yapacak onun yaptığı işleri,bu kadar kişinin düzeni nasıl sağlanacak?kontroller nasıl sağlanacak? gerçekten düşündürücü :44: püsküüt giderse ortada yarışma filan kalmaz diye düşünenler bile var maalesef yazık gerçekten çok emek var neye kızlar ben kaçtım,paylaşım alanını okuryunca ayrıntıları görürsünüz zaten
hıcte sevmem:))Bol köpüklü Türk Kahvesi
günde iki fincan kahvenin kolon kanseri riskini, kalın bağırsak kanseri riskini yüzde 25, safra kesesinde taş riskini yüze 45 azalttığını gösteriyor.
Kahvenin içerdiği kafein maddesi, sinir sistemini uyarıp zihinsel aktiviteyi güçlendirir. Uyuşukluğu giderip enerji verir ve uyanık kalmayı sağlar. Yapılan araştırmalar günde 6 fincan kahve içen 55 yaşındaki bir kişinin düşünme potansiyelinin içmeyenlere oranla 6 kat daha fazla olduğunu gösteriyor. Ayrıca kahve içenlerde içmeyenlere nazaran daha az diş çürüğünün olması, bir başka dikkat çekici araştırma sonucu.
Kahve içtikten sonra organizmada ani değişiklikler oluyor. Tüm vücut ani bir enerji akımı ile doluyor. Bu enerji çocuklarda 3, yetişkinlerde ise 5 - 7 saat sonra azalmaya başlıyor. Tüm bu olumlu yönlerine rağmen kahveyi çok fazla tüketmemekte fayda var. Çünkü aşırı kahve tüketimi sürekli bir uykusuzluğa ve mide rahatsızlıklarına neden oluyor. Ayrıca aşırı tüketim yüksek tansiyona da sebep olabilir.
Kahvenin selülit yapmak bir yana, vücuda daha fazla hareket kazandırarak, metabolizmanın yağ yakmasına katkı sağladığı saptanmıştır.
Kahvenin ayrıca depresyon ve alkolizm tedavisine iyi geldiği biliniyor.
Kahve yemek üzerine içildiğinde, sindirimi kolaylaştırır. Bu yönüyle şekerli içmemek kaydıyla kilo almayı ve mide ekşimelerini önler. Asıl yararı hayali genişletir, hafızaya güç verir, hareket sağlar ve gevşekliği giderir. Kahvenin düşünceye açıklık getirdiği bir gerçektir. Şairler şiirlerini ya-zarlarken, yazarlar makalelerini hazırlarken, ressamlar tablolarını yaparlarken, kahve fincanları en yakın ve sempatik destekçileri olmuştur. Ünlü şair Eşref'in, hicviye yazmadan önce, iki çay dolusu kahve içtiği söylenir. Türk kahvesinin ayrıcalığını belirleyen noktaları özetlersek diyebiliriz ki; Türk kahvesinin (dozunda içildiği takdirde) sağlığı tehdit edecek zararlı yanı yoktur. Teskin edici ve dinlendirici özelliği vardır. Bir fincan kahvedeki 50 mg. kafein hemen vücuttan atılır. Bu bakımdan Türk kahvesi fincanı ideal ölçülere sahiptir. Bir fincandan fazla içildiğinde zihin açıcı, uyarıcı, enerji verici özelliği ön plâna çıkar. Yerinde ve zamanında içildiği zaman olağanüstü bir keyif verici olarak ün yapmıştır.
Kararında içilen, yani günde 2 fincan Türk kahvesi sağlığa faydalıdır
ne zmnları gelıosun kı sen?ah cnm sorma bi sohbete katılma şansm olmuyor sadece okuyup çıkıyorum maalesef
ne biliyim ilk hafta kas gidiyor milleti motive için dedi kız birde bende kan pırtılaşması çıktıya korkyorm kolestrolümüz çıkmazsın :18::18:7 gördümya daha ne isterim ay birde 6 görsemçokmu aç gözlüyüm çokm doymszm ben ya yürüyüşe giidcektim reglim çok oldgundan gidesin yok eşimde bgün evde
kızlar kahvaltımı yaptım
1-1haşlama ymrta
2-5 dal maydonoz dok tutuyor
3-3 yemek kaşıgı lor
4-4 ydm yok yeşil çay içtim ama ne çay bir marka igrennç:120::120:
kızlar uydnuzmu bebeler yav nerdesiniz
bende tavuk eti çıkardım on ızgara yapıcem 2 dkan krebi bir bardak ayrankızlar buyuk bı ıhtımalle ogle yemegım karnı yarık olcak bı tane...yanındada ayran olur:))
canım anane yazdı zaten de sen bana cevap olarak yazmısın sankı ben yazdım gıbı cıkmıs neyse yaaa benden kaynaklı yanı ama gulum sabah bes bucukta kalkıyom valla dayanamıyorum kıvrılıyorum yanına ısler bıtıyor sukur derlı topludur evım her daım yemegımı de aksamları yapıyom esım gelınce ama ah cok tatlı uyku ama bır yere sıkıstırcam leslıeyıyavrum yaa evet sporsuz verılmıo bu bı gercek
alla alla ben anane sandıydm o gun:)
o yatınca sen yatarsan ıslerın de bıtmez,sporda yapamazsın yemekte:)))))))))
bı kaç kere yatayım dedım bırde ustune kalkınca salak gıbı oldum:)
ay senın panık atak azacak yer arıyor aman ne olcek delı mısın kız ıgneyı son ıkı ay vuruldum ben ama sureklı hap ıctım hanı 100 luk olandan ısım vermıyım sımdıyok onlar beni sefer canem yapmazlar işşallah :18::18::18::18::18::18:
igne vurunmuşmuydun sen kız benim panik atagımı azdırma silelim hemen çayyın ismin
kızlar buyuk bı ıhtımalle ogle yemegım karnı yarık olcak bı tane...yanındada ayran olur:))
canım anane yazdı zaten de sen bana cevap olarak yazmısın sankı ben yazdım gıbı cıkmıs neyse yaaa benden kaynaklı yanı ama gulum sabah bes bucukta kalkıyom valla dayanamıyorum kıvrılıyorum yanına ısler bıtıyor sukur derlı topludur evım her daım yemegımı de aksamları yapıyom esım gelınce ama ah cok tatlı uyku ama bır yere sıkıstırcam leslıeyı
ay senın panık atak azacak yer arıyor aman ne olcek delı mısın kız ıgneyı son ıkı ay vuruldum ben ama sureklı hap ıctım hanı 100 luk olandan ısım vermıyım sımdı
ohh afıyet olsun cok severım ama kızartmadan yapıyorum uzun zamandır hıc tadına varamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?