Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benimde bugün tam tersi dukansız başladım dukanla bitecek inşallah.. iştahım çok fazla, önüme geleni yiyorum sanki dukanda olan ben değilim.. iki gün kaldı tartıya :18: dikkat etmezsem mahvolurum valla bi de protein evresindeyim :18:

Kizlar gunaydinn:) bu sabah 69goren ben 71.5tim ya ben geri yatcam simdi moralimde bozuldu sporsuz hareketsiz evde kilo aliyorum baslicam hayirlisiyla sporuma

anannecim demin arkadaşım aradı ne yapıyorsnd iye dedim dkana başladıms en kafayımı yedin dedi okadar konşld dedi dkan saglıksız bir diyet dedi ilk hafta motive olsn diye kas gidiyor dedi bırak o diyeti dedi kız ne demek istedi bu hatun ya

berenim dukandan vazmı geçtin
yok canım vaz gecmedım devamdayım nefsımın pıslıgı sadece bunlar:))
kaptanım ben bılmıyorum paylasım alanı nerde
ah cnm sorma bi sohbete katılma şansm olmuyor sadece okuyup çıkıyorum maalesef
anlıyorum ya bazen oluyor ole dun de benım sohbet etme fırsatım omustu kımse yoktu olsun bakalım canım yaaa gorusuruz elbet sımdı de kız uyanık hemen yazıp cıkıcam
Kizlar gunaydinn:) bu sabah 69goren ben 71.5tim ya ben geri yatcam simdi moralimde bozuldu sporsuz hareketsiz evde kilo aliyorum baslicam hayirlisiyla sporuma

yaaaa moralını bozma odem falandır bıde ben hergun tartılmaktan vazgectım gercekten moral bozuyo ıkı uc gune bır tartılıyorum

mavi yesilim

masallah sana ama niye hep 2mil merak ettim simdi 4unu yapsana daha uzun degilmi o:) bende buldum begenmiyorum:d

CANIM BUNU BEN YAZMAMISTIM AMA ALDIGIM BECERIKSIZCE ALINTILARDAN SONRA BOLE CIKMIS BENIM HATAM YANI KARISMIS ALINTILAR INSALLAH BI DAHA OLMAZ BENDE LESLIE BASLICM YOKSA BOLE SPOR HAYAL OLUYOR DA BEN BENIMKI UYUYUNCA GENELDE UYUYORUM

paşacım dukanda proteın oldugu ıcın kas gıtmez gulum sporcularda aynı beslenıyor aksıne sadece karbonhıdrat yada sebze beslenırsen kas gıder

bırazdan kahvaltımı yapıyorum bugun p gunum uc gun bole uc gun sonra p+s
kahvaltı:
bır lıght peynırlı yagsız omlet ustune yulaf serpıcem yoksa mıdem bulanıyor yanına da soda
ogle:
bır kasık yulafa yogurt lıght tabıkı
aksam:
bır tavuk but dıye dusunuyorum ıkı lt su duruyor tabı onu da bıtırıcem
bugun erken geldım kahvaltı fırsatım var yasasın
leslıe yapabılırsem onuda denıcem leslıe artı plates olurmu yuruyus yerıne gecıyor ya leslıe ama agır gelırmı acaba platesten once de yuruyus yapın dıyorlar yaaa duz mantıga bakın

paşacım dukanda proteın oldugu ıcın kas gıtmez gulum sporcularda aynı beslenıyor aksıne sadece karbonhıdrat yada sebze beslenırsen kas gıder

ne biliyim ilk hafta kas gidiyor milleti motive için dedi kız birde bende kan pırtılaşması çıktıya korkyorm kolestrolümüz çıkmazsın :18::18:7 gördümya daha ne isterim ay birde 6 görsemçokmu aç gözlüyüm çokm doymszm ben ya yürüyüşe giidcektim reglim çok oldgundan gidesin yok eşimde bgün evde
kızlar kahvaltımı yaptım
1-1haşlama ymrta
2-5 dal maydonoz dok tutuyor
3-3 yemek kaşıgı lor
4-4 ydm yok yeşil çay içtim ama ne çay 101 aldım mest diye bir marka igrennç:120::120:
atıcem çöpe ya birde karışık bitki çayı aldım onnda tadı berbat bir daha markasız almıcem ya ne gzüel lipton marka alıyodum gözünü seveyim liptonun

kızlar uydnuzmu bebeler yav nerdesiniz

yedı gormene cok sevındım ve de ınsallah darısı basıma kan pıhtılasması bende de var canım merak etme allahın ıznı ıle sıkıntı cıkmaz bu sefer bu arada reklamın dıbıne vurmusun kk senı bamlamasın

yavrum yaa evet sporsuz verılmıo bu bı gercek

alla alla ben anane sandıydm o gun:)
o yatınca sen yatarsan ıslerın de bıtmez,sporda yapamazsın yemekte:)))))))))
bı kaç kere yatayım dedım bırde ustune kalkınca salak gıbı oldum:)

Son düzenleme:
kızlar hemen yazıp kaçacağım derse sonra bir ara gelirim gene ama bugün çok yoğun ünv. açılışı filan falan işler var öptüm hepnizi

yok onlar beni sefer canem yapmazlar işşallah :18::18::18::18::18::18:
igne vurunmuşmuydun sen kız benim panik atagımı azdırma silelim hemen çayyın ismin

bende cok uzuldum acaba neden ya
hıcte sevmem:))
ah cnm sorma bi sohbete katılma şansm olmuyor sadece okuyup çıkıyorum maalesef
ne zmnları gelıosun kı sen?

kızla sende sil anacım kdrttm beni he gene:18::18:

Son düzenleme:
canım anane yazdı zaten de sen bana cevap olarak yazmısın sankı ben yazdım gıbı cıkmıs neyse yaaa benden kaynaklı yanı ama gulum sabah bes bucukta kalkıyom valla dayanamıyorum kıvrılıyorum yanına ısler bıtıyor sukur derlı topludur evım her daım yemegımı de aksamları yapıyom esım gelınce ama ah cok tatlı uyku ama bır yere sıkıstırcam leslıeyı
yok onlar beni sefer canem yapmazlar işşallah :18::18::18::18::18::18:
igne vurunmuşmuydun sen kız benim panik atagımı azdırma silelim hemen çayyın ismin
ay senın panık atak azacak yer arıyor aman ne olcek delı mısın kız ıgneyı son ıkı ay vuruldum ben ama sureklı hap ıctım hanı 100 luk olandan ısım vermıyım sımdı
kızlar buyuk bı ıhtımalle ogle yemegım karnı yarık olcak bı tane...yanındada ayran olur:))

ohh afıyet olsun cok severım ama kızartmadan yapıyorum uzun zamandır hıc tadına varamıyorum

kızlar bu arada mesaj sayım bugun bende fakat ben yarın bugununkunu sonra obur gun yarınınkını saycam haberınız ola
ama cok tembelsınız hıc parmaklar calısmıyor

ben hamile oldugumu dyar dymaz hergün göbekten vuruncem:18::18::18:allah kimseyi benim gibi etmesin çekmeyen bilemiyi vallahi :18::18::18:benden önce arkadaşım olmşt allahım dedim nasıl birşey gördük nasıl brişey oldgunu elhamdurillahallahım bundan aşagı etmesin işşallah

bugün ben ve diyetim ayrı dünyaların insanlarıyız

akşama et bile yemicem ziyan olmasın diye o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…