Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi akşamlar kızlar

bugün çok yoğun ve sıkıcı bir gündü o yüzden gelemedim,

menülerimi yazayım önce

sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kase tavuk çorba

öğle
ızgara
salata
ayran

akşam
1 kase yoğurt
1 avuç fındık

Mesaj sayım sırası bende bugun yarın ve obur gun yazmıstım gercı canım yaaaa sımcık ben cıkar kızı uyutcam once doyurcam tabı sonra utu benı bekler

valla beni de bekliyor ütü ama hiç yapasım yok, odanın bir parçası oldu artık ütü masası kaldırmıyorum ki yapayım bir önce diye ama nafile

hayırlı olsun canım dukanın menülerin pek bir güzel duruyor

canım bu kadar koşturduktan sonra akşamda mı yürüyorsun helal olsun sana valla

biraz önce alışverişten geldik yarın burada eşi olmadn yaşayan öğretmenlere yemek yapacağım inş

sabah arkadaşta kahvaltıdaydık pizza yapmış 1 dilim yedim artık bu günden sonra canım bir şey yemek isterse yeşil çay içeceğim
bilen bilir şartlı refleks haline getirmeyi düşünüyorum inş

oğlumda kızımda öksürüyor oğlumun burnu tıkalı inş perşembe denize gitmeyi düşünüyoruz belki şifa olur

ben yaşadım arap kahvesi türk kahvesi bayılırım

oğlumda kızımda öksürüyor oğlumun burnu tıkalı inş perşembe denize gitmeyi düşünüyoruz belki şifa olur

Geçmiş olsun canım, ama ilk defa duyuyorum böyle bir uygulamayı, ben olsam çocuk hem öksürüyor hem burnu tıkalı diye denize filan götürmezdim de inşallah rabbim versin şifalarını

Günaydın kızlar

Ben kahvaltımı yaptım

1 kk peynir
3 siyah zeytin
1 kupa form çay

1 tane ceviz içi

Kızlar günaydın ben 4.takımdan eylül sizinde bildiğiniz gibi püsküüt ayrıldı artık sadece mezun olanların karnelerini hazırlıycak biz bir kaç kişi bu yarışmayı seviyoruz ve bırakmak istemiyoruz takımla ilgilenecek bir gönüllü lazım bize belki sizin aranızdan olabilir yoksa takımlar bozulacak ve bu yarışma son bulacak yardımcı olurum diyen varsa eğer lütfen 4.takıma bildirim yapabilir mi?

ecemavim cok gecmis olsun kuzulata.deniz iyi gelir avar burunllarini

teşekkürler canım inş umudum iyi gelmesi

Geçmiş olsun canım, ama ilk defa duyuyorum böyle bir uygulamayı, ben olsam çocuk hem öksürüyor hem burnu tıkalı diye denize filan götürmezdim de inşallah rabbim versin şifalarını

teşekkürler burnu tıkalı olduğu için açılır umuduyla götürüyorum çünkü kızıldeniz dünyanın en tuzlu denizi suya girince ir yakıyor burnumun direği sızladı derizya işte o söz böyle durumlar için söylenmiş
öksürmesinin nedenide burnunun tıkalı olması aslında sprey yapayım diyorum çıldırıyor denizi çok seviyor şifa ALLAH tan bakalım
birde burada denize gitmek için 150km gidiyoruz biz rakımı yüksek bir yerdeyiz aşağı doğru inildikçe bir sıcak bir sıcak

Günaydın kızlar

Ben kahvaltımı yaptım

1 kk peynir
3 siyah zeytin
1 kupa form çay

1 tane ceviz içi

sanada günaydın kahvaltın biraz domaes salatalık biraz peynirle falan zenginleşemezmi
benim için kahvaltı çok önemli oruç tutarkende en çok kahvaltı yapmayı özlerim

Bak çok uykucu oldunuz haaa, saat kaç oldu yahu

ben çoktan uyandımda çocukları eşimi kahvaltı yaptırıp beslenme çantalarını hazırlayıp gönderdim

ben anlamadım 2. takımlarla ilgilenecek birinimi yoksa bütün takımlarla ilgilenecek birinimi arıyorsunuz
bu iş beni aşar daha yeni sayılırım
birde yaşadığım yerde haftasonu cuma eşim evde ben laptop başında zor çok zoooor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…