Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

senle ben ne yapıcem anlamış degilim süle neler yedin bakem söz aramızda kimseye demicem kız

çok hamur işi yedim paşam.. sabah mayalı poğaça yedim 2-3 dilim çavdar ekmeği yedim 1 tuzlu kurupasta birde yaplı poğaça yedim yine.. uyuşturucu bağımlısı gibi oldum saçma oldum çok

Selam kizlar:)

pasam kas falan erimiyo kitabi okuyosun bide ya:)

kaptanim simdi sen yuruyus konusunu actin isterseniz yazym ama benim gozumde spor degilde gunluk hareketlere girriyo o aktiviteler:)

senaristcim ayni sekilde kac gundur sapitik bi dukan yapiyorum bende surekli light puding ekmek ve tatlida yedim ama kucuk kirmizi balik var dukan diyetinde facete hatun 30kilo vermis ve kacamak yapmamis benimde sinirim bozuluyo niye bende yapamiyorum diye ve sebepte yok aslinda

kizlar sabah tartiyla mutsuz bi ayriligim oldu sonra geri yattim bi kalktim annem light puding yapmis. Yedim sonra yine yattim halsizlik usume derken kalk dedim kendime butun dolapllarimi duzelttim tavuk hasladim evi topladim halsizlikten eser kalmadi kitabimida okudum biraz simdide yemegi devam ettircem ha bide havuz cantami hazirladim ama hasta oldugumdan fitnesa gidicem havuzla baslayamicam tabi gerci uzulmemi gerektircek bisey yok sporun her turlusu iyi tabiki ama ben hasta olmasam hic super olurdu ya. Oyle iste kizlar kendi capimda yogun bi gun yasamaya calistim ben yemeklere basliyim:)

Kizlar gunaydinn:) bu sabah 69goren ben 71.5tim ya ben geri yatcam simdi moralimde bozuldu sporsuz hareketsiz evde kilo aliyorum baslicam hayirlisiyla sporuma
allah allah nıye ole oldu kı su toplamıştır vucudun kıraz sapı falan kaynat ödem atar iyi gelir...
paşacım dukanda proteın oldugu ıcın kas gıtmez gulum sporcularda aynı beslenıyor aksıne sadece karbonhıdrat yada sebze beslenırsen kas gıder
paylaşım için teşekkür bilmediğim bişey öğrendim sayende....
kızlar buyuk bı ıhtımalle ogle yemegım karnı yarık olcak bı tane...yanındada ayran olur:))
ayyyyyy çok severim ben karnıyarığı...canımcekti bak çok kötüsünn....
bugün ben ve diyetim ayrı dünyaların insanlarıyız

akşama et bile yemicem ziyan olmasın diye o derece

yarına mutlaka telafi şarttt....

çok yoğunsunn annneeeemmm...akşam menumuzde ne var acep...

kızlar merabalar
eve geldim soyundum yığındım yemeğimi ocağa koydum sonrada koştum bilgisayarın başınaa.
yarın dukana başlıyorum kısmetse 1 saat tempolu yürüyüşüm var tabisi...sabahları 15 dakikalıkta bi egzersiz programı hazırladım kendime...şimdi menuler ilk 5 gün saf protein zati...
sabah kalkışımı saat 05.00 a cekıyorum mecburen 15-20dakka spor egzersz ortaya karışık bişeyler işte
06.00 da evden çıkıyorum akşama kadar sokaktayım boyna yürü babam yürü...
eve gelmem 18.00 yemek pişerkene anşa yürüyüşe gidiyo....
gelio yürüyüşten kuzuyla oyun hikaye derken saat 22.00 cumbada yatakkk....
nasıl program uygulanabilir dimi yaa....

çok yoğunsunn annneeeemmm...akşam menumuzde ne var acep...
kendime soslu tavuk yaptım evede pirzola corba yapcaktım vazgectim bide pilav yaptım :)
canım aksamları feci bi yoğunluk olusmus sendede ama insallah yapabilirsin

Kizlar gunaydinn:) bu sabah 69goren ben 71.5tim ya ben geri yatcam simdi moralimde bozuldu sporsuz hareketsiz evde kilo aliyorum baslicam hayirlisiyla sporuma
Canımmmmm,moral bozmak yok.Hepimizde oluyor duygusal-bedensel dalgalanmalar ama panik yapmadan toparlanıyoruz,panik gerçekten beyne de panik yaptırıyor ve yağ depoluyormuş beyin...

Gördüm ve çok üzüldüm.Püsküüt bu yarışma için çok önemli,daha da önemlisi bu yarışmaların ve takımların ruhu O.Çoğu insan kendi takımıyla bile uğraşmak istemezken,o nasıl da çırpınıyor haftalık liste,diskalifiye listesi,takımların sorunları,hatalar,bugüne kadar kim kaç kilo verdi listesi,karar listeleri...Gönüllü bir iş ve böyle güzel bir gönülün samimi bir dua ya da teşekkürden,kendi sorumluluklarımızı takımca bilmemizden başka beklentisi yok.Çok üzüldüm gerçekten...

Bir yandan da hepimiz çalışan insanlarız ve çoğumuz evde yokuz gündüzleri.Haftalık listeler,bildirimlerin tamamlanması,kardeş takımların kontrolü vs. bazen gözden kaçan hatalar da ya da yetişemediğimiz yerler olabiliyor.Ben açıkçası sana da hakkıyla destek olamadığımızı düşünüyorum,kendi adıma bir yandan da akşam harici giremiyorum ve listeler paylaşıma eklenirken okulda öğrencilerin başındayım,yani neresinden baksam işin içinden çıkamıyorum;herkesin haklı tarafı var.Ama bu kafasına göre takılan takımlar,kafasına göre takım kapatan takımlar gerçekten çok can sıkıcı,ama O giderse,ben de bu işi yürütecek alternatif bulunamayacağından bu takımların ömrü olmaz diye düşünüyorum.Çok üzüldüm...

Ben de çok üzüldüm kuzum....

Karnıyarık-pilav-cacık:rüyalarımı süsleyen 3'lü

Canımsın yaaa,sen zaten bu iş ve ev temposuyla eriyeceksin canım hızla Allah kolaylık versin

Son düzenleme:
çok hamur işi yedim paşam.. sabah mayalı poğaça yedim 2-3 dilim çavdar ekmeği yedim 1 tuzlu kurupasta birde yaplı poğaça yedim yine.. uyuşturucu bağımlısı gibi oldum saçma oldum çok
:99::99::99armaklarım yorulmasın dedim anladın sen onuama bana kızma ama yanlış yoldasın gülüm be nefsine yeniliyosn ben okadar taktımki b diyeti kafama öyle böyle degil kaçamak yapsam otryorm çock gibi aglıyprm yavrularım affedin annenizi gene bogazımı ttamadım diyorum her sefer hisran insan kendisiyle kavga edermi ben yaptım ellerine vurm tokat atarmı şöyle okkalısından ben yaptım yürümek istemezmisin sen kaldır o koca poponi yürücez diye kendimi yeidm neden evlatlarım için ban abiri deseydi yemin olsn bak paşa sen diyete giricen diye biryerlerimle gülerdim ne zaman içimde bir canlı hissettim ömürümü o yemyeşil ötrünün üstünde gördüm öyle boyl boyuna agladım yetemedim dedim agladım yalvardım agladım doktoralar hep dedi kilo ver zararlı riskli kanda pırtılaşma var dedi doktor vericeksin kiloları yoksa gebe kalamazsın gene kaybedersin dedieve geldim agladım hemde nasıl benim kilom yüzümdenmi ömürüm gitti dedim insanın evladı ölsün helede 3 tane olan anneye oluyor eşim bir laf dedi paşa sen istediketn sonra yaparsın adamla kavga ediyorm yapamam canım diye allah var her düştügümde eşim kaldırdı hadi paşam az kaldı başarabilirsin paşa 106 kilo gelen ben düşün şan 79.700 geliyorm ben pes etmedimmi sanıyosn ettim ama eşim bana dediki evlatlarımız için başarmalısın paşa ha gayret paşa bugün 79 görünce eşim ban bir sarıldı nasıl seviniyor az kaldı paşam evladımıza az kaldı ne agladık sarıldık ben veremem dedim ama olay 27 kilo sende artık kendine gel önce eve yasaklı şeyleri sokma bak bana ben sokmyorum eşim istese bile çok nadir yapıyorum sagolsn saygıyla karşılıyor beni çokm canı istedi yapıyorm çay kaşıgı kadar tadına bakıyorum yapma krban oldgum yavrların için yapma istemezmisin evladını kucagına almak eşini mutlu etmek millet seni gördükçe ay ne güzel vermişsin demesini ben başardım sende başarabilirsin hadi görüyüm seni onları yemesen ölmezsin ben ölmedim bak burdayım istedigin kiloya düş tıka basa ye bak ben her 5 kilo verdigimde eşim beni ödüllendiriyor:131::131:sefam olsn diyorum bendehadi silkelen kendine gel yoksa yirsin şaplagıvallahi kafamı kızdırma telefon açar seni taciz ederim hem sen şu telini özelime yazssana seni ben bir telefonda halledeyim :102::102::102:bekliyorm he haberin olsun

ögretmenim daha oraya gelmedim kitaptageliyim dirim sana
aferim gözüme girdin işleri bitir banada gel sana zahmetbanada lazım yürüyüş arkadaşı ama yokki

sevgili nevcim nasılsın görüşmeyeli bekledim dukan listeme yorm yaparsın diye ama yok bebeler ne yapıyor

sevgili nevcim nasılsın görüşmeyeli bekledim dukan listeme yorm yaparsın diye ama yok bebeler ne yapıyor
Canım listeni inceleyemedim,misafirlerim olduğu için ara ara girebiliyorum,müsait bir zamanda bakarım olur mu...

tombl tavuklarım rapor veriyorm eşim mutfakta baklava yapıyorbimden hazır aldım hım hım ne ka gzüel gdier şimdi he ama ben yermiyim yimemneyse raporm verem ben
1-sabah 1 ymrta haşladım
2-3 kaşık lor peyniri
3-5 dal maydonoz
4-yeşil çay 3 ydm içemedim limonluymş meyerseheç sevmem

öylen 5 gibi yedim
1-tavk kalça 2 parça
2-2 adet dkan krebi
3-1 yemek kaşıgı lor koydm dürümlerin içine tavukları kestim koydum
4-2 bardaktan fazla ayran içtim bardak büyükte
5-6 adet ceviz içi yedim
6-2 çatal melemen yedim allah var gzüel yapmışım
anlıcagınız regli oldgm için yürüyüşe gitmedim
eşim evde bgün pc krtlar vadisini seyredicekmişiz
ben kaçtım rabbime emanet oln yarın ne yapsam acaba sabaha :44::44:
bu arada akşam yemegi yemedim ceviz yedim diye haberiniz ola
suyu bir litre içtim

Canim sen her zaman bana yardimci olmaya calisiyorsun.sayimlarla ilgileniyorsun spor listesi yapiyorsun
Tamam canim haklisin spordan sayilmaz tabi :) ne guzel olacak senin sporun.su isler bi otursa ben de istiyorum

Selam canlar mucu
Cepten alinti yaparak bu kadar yaziliyor..
nevcim sen zaten elinden heldigi kadar burda bulunmaya calisiyorsun.bizim gibi ilgili kisilerden cok tamamen ilgisiz takimlardan bunaldi puskuut.

Kahvalti
1 ad peynirli dukan krep
Nescafe
3-4 dilim kucuk salam

Ögle
1 ad tavuk gogus
1 ad sogan
1 kase yogurt
Zero

Aksam
haslama et
yogurt

Buraya kadar hersey ne guzel dimi olay bundan sonra. Baslitor 1 dilim nutellali ekmek

Öyle bir geçer zamanki ye bağlaniyorum sonra :yine gelmeye çalişirim.gerçi ütü yapmam lazim

Ya hareketsiz kaldim nevcim bide yuklendim yemege yapcak bisey yok artik onumuze bakcaz:) simdi cacik karniyarik ve dukan kreebini kucuk kucuk yapsan eriste gbi o dedgin ucluye ulaasablirsin aslinda:)
Pasam kitabi iyice hatmet bak altta menunu okudm oraya yazcam simdi:d sen sabah plates yapsana bacim bide diyodun yuruyus diye esinede iyi gelir sanki yurumek yarim saat yurursun sabahta platesini yaparsan senden krali yok diyim ben sana:)
Ceviz yok yasakkkkkkk:d niye yedin cevizi peynir yogurt yeseydin bide tavuklarini soslu falan yapta oyle kuru kuru gitmesin bak ben bugun butlari hasladim sonra parcaladim soslayip pisirdim yedim sosumda su yogurt salca hardal karistirdim sirke kekik pul biber ve corek otuda ekledim tam benlik oldu:) sos yap kendine sende:)
Canim sen her zaman bana yardimci olmaya calisiyorsun.sayimlarla ilgileniyorsun spor listesi yapiyorsun

Tamam canim haklisin spordan sayilmaz tabi :) ne guzel olacak senin sporun.su isler bi otursa ben de istiyorum
:) kaptanim sen calisiyosun zaten cuma listelerinede ben el atym magdem gecen hafta sıkinti oldu sanirim ben yogunda degilim bakarim bide sen Duru baslayinca okuluna spor ayarlicaktin ama isin engelledi heralde ona bi cozum bulsan super olurzaten kilonda durmuyosun iyice sıkilasirsin
Kahvalti
1 ad peynirli dukan krep
Nescafe
3-4 dilim kucuk salam

Ögle
1 ad tavuk gogus
1 ad sogan
1 kase yogurt
Zero

Aksam
haslama et
yogurt

Buraya kadar hersey ne guzel dimi olay bundan sonra. Baslitor 1 dilim nutellali ekmek
bu kacamak sırf tembellikten olmus varya ekmeginide nuutellanida dukanla yapabilirdin

olabılır canım gobekten yada oldan vuuluyor ama olsun sonu guzel olsunda
bugün ben ve diyetim ayrı dünyaların insanlarıyız

akşama et bile yemicem ziyan olmasın diye o derece
ne oldu cıcım yaaa ıyıydın
yavrum bu ne hız yaaa masallah dıyorum bır tebrık koyuyorum sana
her zaman kuzum ne demek benım sızden ogrendıklerımın yanında nedır kı

ben okurken yoruldum sahsen bılmem anlatabıldımmı ufff yanı kolay gelsın ınsallah yaparsın

CANLAR BANA 20 DK YURUYUS YAZINIZ

Mesaj sayım sırası bende bugun yarın ve obur gun yazmıstım gercı canım yaaaa sımcık ben cıkar kızı uyutcam once doyurcam tabı sonra utu benı bekler

Cavdar kucagimda uyuyoooo:) havalar soguyunca hic inmiyo sipa kucagimdan:)

Berenim sen listeyimi biliyosun canim senden once kim vardi bide sayimi sen bugun icin gece 12yi gecince tarihte dun yazanlari saycaksin canim her alinti bir mesaj olarak sayilcak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…