Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın canlar kacamaksız çooookk guzel bi gün diliyorum hepinize ...
sabahtan beri yağmur var ankarada havada çok kapalı hadi bakalımmm kışa merhabaa dedikkk...

menumude yazıyım çıkıyım hemen
dukan krepten bozma omlet:26beceremedim valla)
1 bardak nescafe 1kk peynır
öperim yanacıklardan aşkama görüşürüzz..

kaptanım ben maalesef geuptan ayrılmak istiyorum. yarın listelerde "kendi isteği ile ayrıldı" dersen ilerde yarışma hakkım olsun diye diyorum inşallah ihtiyacım olmaz.. yarışmadan kendi isteği ile ayrılanlar 6 ay boyunca tekrar yarışamıyorlar..

diyetimle derdim yok dün ve bugün neredeyse 0 kaçamakla gidiyor zaten yarın kilo bildiriminde bulunucam sanırım 1 kilo daha gitmiş olacak yarın.. kaçamaklarla her hafta 1 kilo gidiyor bi de kaçamaksız yapsam demekki neler olacak :97:

ben grubu takip edemiyorum kaptanım sen de takip edemiyorsun bu aralar belki farketmemişsindir sadece bana yazılanları cevaplayıp kendimle ilgili yazıp mesaj sayımı tamamlıyorum hiçbir arkadaşımla ilgilenemiyorum.. ki yarın bir gün (22 ekim) okulum başlayacak ders çalışıcam o zaman hiç ilgilenemicem o yüzden verdiğim kararın çok isabetli olduğunu düşünüyorum.

günlük menümü sporumu ve ufak bir mesaj da burada ve günlüğümde paylaşmaya çalışıcam.. birde internetteki dukan tariflerini topluyorum hepsini bir araya getirdiğimde burda sizin için onu da paylaşırım (resimli ve denenmiş olanları)

böyle kaptanım ve takım arkadaşlarım..

menumude yazıyım çıkıyım hemen
dukan krepten bozma omlet:26beceremedim valla)
1 bardak nescafe 1kk peynır
öperim yanacıklardan aşkama görüşürüzz..

canım bak ben hep yapıyorum 1,5 veya 2 kaşık ne kadarsa yulaf kepeğine çok çok az bi çay bardağının 1 parmak dolusu kadar su veya süt koyuyorum onu iyi karıştırıyorum kupkuru bi kıvamı oluyo topak topak hemen bi yumurta kırıp az da tuz çırpıyorum hatta bazen karbonat bile atıyorum 1 çk kadar kabarıyo o zaman ekmek gibi sonra çok az yağ ile tavağı yağlayıp peçete ile fazlasını al krebi dök pişene kadar bekle sakın dürtükleme krebi iyice pişince çevir üstü bile katılaşsın az.. böyle yaparsan süper olur

bi de karbonat katarsan dürüm yapamıyorsun yuvarlanmıyo çok tombik oluyo haberin olsun dürüm yapacaksan karbonat atma

ama benim parmaklarım kalındır ha sen yine iki parmak su koy

ya kızlar ben dukan krepi hiç beceremiyorum maalesef
aslında normal krepi güzel yaparım

alıcam ınşallah canım benım saol notlarımı aldım...

rezalet bildiğin omlet oldu benım krep...annanecim krep diil ama omlet oldu gel beraber yiyelimm...

:) sizde bendensiniz kzilar krep isterseniz 1yumurta aki 1kasik yogurt 1kasik kreple yapin sizde sutluusu kadar lessetli olmuyo ama napalim:)

Senaristcim insallah diyetini dzgunce uygulayabilirsin bu surede pek giremiyosun ama izinli yazsalar sen evine cikinca giremezmiydin acaba .. Neyse sen en iyisini bilirsin insallah her gorustugumuzde kilolarin gitmis olur tabi bizimde:)

dediğim gibi canım eve geçince de okul açılacak açıköğretim edebiyat okuyorum osmanlıca arapça falan var ingilizce de cabası.. muhtemelen ben günde bi defadan fazla girmem girince de sizi takip edemem malesef

dediğim gibi canım eve geçince de okul açılacak açıköğretim edebiyat okuyorum osmanlıca arapça falan var ingilizce de cabası.. muhtemelen ben günde bi defadan fazla girmem girince de sizi takip edemem malesef

Canimm bende acikogretime baslicam sadece ders calismayla buraya olan vaktim azalcak diyorum bide senin kosullarinda zor tabi ama diyetini bozmamaya calis bak pasam ne guzel yazmis facete sana:) sen firsat buldukca gelirsin belki bi duznin oturunca dahada sık girebilirsin evde falan insallah:) ama diyetini bozma baska sey istemiyorum senden:)

slm canlar planlı olarak gelen misafirlerimiz bugün son bundan sonra rahatça girebilirim hergün düzenli iki misafirimiz oluyor bugün mahallece toplanıp gelecekler ve hergün değişik poğaçalar tatlılar yapılıyor inanın bu kadar sık olunca doydum poğaçaya patates salatasına tatlıya biraz fazlada olsa +dayım 88.9 çıktım bugün artık önümüzde uzun bir kış bizi bekliyor kendimi toparlayıp yaz gelmeden buradan mezun olmak istiyorum

Hosgeldin canim pogacalara doymussundur artik:d insallah bu kis o kis olcak canim ya:)

Kizlar simdi cook erken ama ben merak ediyorum kitapta elimde degil bu dukanda guclendirmede kilo alanlar oluyomus ve guclendirme iki evreyemi ayriliyo nedir bunlar :) niye guclendirmede kilo alma ihtimalimiz var ayrica:) nevcim sanirim bu sorularin cevabi sende:)

Meraba canim:) nolsun ya bolca kilom var artilarda geziyorum moral bozuklugu var halsizlik var can sıkntisi var ama umutta var:d sen nasilsin yogunsun sende sanirim bu aralar:) guzel bisey bu

Valla canım kilolar ben de çoook birde hasta oldum bu hafta durumlar kötü, bildirimler kötü benim açımdan.

Yoğunluk var evet ama birde o kadar aksilikler yaşıyorum ki anlatamam her işim ters gidiyor. Akşam dersim bitti 7,30 gibi koştur koştur eve gittim trafik bir yandan yollarda çalışma var trafiğin beli kıra kıra neyse eve gittim 8 de internetten canlı dersim var anam elektrikler yok hayde tekrar aldım laptopu çıktım okula okuldaki bilgisayarımda kamera yok neyse geldim saat tam 8 ama benim laptop burdaki nete birtürlü bağlanmadı şifre istiyor olmuyor sonra aradım koçişi sen gel senin odanda yapayım diye hayde adam geldi geçtim onun binasına neyse hasılı gecikmeli de olsa dersi yaptık, eve gittim meğer benden 5 dk sonra gelmiş elektrikler

Sabah da kalktım bir güzel duşumu aldım tam çıkıyorum banyodan gene gitti elektrikler kaldım böyle havlu sarılı kafayla, allahım eşimde akşam kendi arabasını okulda bıraktı benimkiyle dönmüştük o da çocuğu kreşe bırakmak için alıp arabayı gitti mi ben ıslak kafayla binbir minibüsçü ve öğrenci sıkışıklığı içinde okula geldim, kuaföre girdim saat 11'e 10 var dersim 11'de

ay daha yazmayayım içim karardı benim işler bugünlerde böyleeee

aah canım o kadar doyduysan bana da gönder ben yemeyeli çok oldu, pogaça hele patates salatası nasıl severim

:) kolay gelsin canim ya elektrikler gulmemis yuzune bi..:) herturlu sukretmek gerekir sonucta dersine yetismissin ve sacinla ugrasmak zorunda kalmamissin:) acaba bu hastalik bitince ben fazla gorunen iki kiloyu atarmiyim ya bide affina siginarak adini unuttum ben merak ettim simdi ogrenebilirmiyim acaba:)

Kizlar bugun yediklerimi yazmaya basliyim artik duzenli olarak sabah 71.7cibarindaydim tartimi bozuk merak ediyorum yani.. Sabah 2yumurta kirdim domates salatalik kasar tulum yedim yaninda tabiki kola zero:d oglen bitane dukan krebi yaptim ansa icin tarif yazcam simdi altina onun yanindada kasarla 2tatli kasigi gojibery receli yedim 1er domatesle salata yedim arada gitgel olarak yarin insallah ekside olurum bugune gore ama yarin takimin yuzkarasi olcam o belli

ansacim test ettim on ayladim bu tarifle krep cikar:) simdi en kucuk boy cay bardagi varya hani onun 3te birini sutle doldur 1kasik yulaf bir yumurta karistir tavanin buyuklugune gore bir yada iki tane olaraktan pisir tabi tavani yaglayip peceteylede sil ben basardim valla ben yaptiysam herkes yapar inaniyorum buna:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…