menumude yazıyım çıkıyım hemen
dukan krepten bozma omlet:26beceremedim valla)
1 bardak nescafe 1kk peynır
öperim yanacıklardan aşkama görüşürüzz..
canım bak ben hep yapıyorum 1,5 veya 2 kaşık ne kadarsa yulaf kepeğine çok çok az bi çay bardağının 1 parmak dolusu kadar su veya süt koyuyorum onu iyi karıştırıyorum kupkuru bi kıvamı oluyo topak topak hemen bi yumurta kırıp az da tuz çırpıyorum hatta bazen karbonat bile atıyorum 1 çk kadar kabarıyo o zaman ekmek gibisonra çok az yağ ile tavağı yağlayıp peçete ile fazlasını al krebi dök pişene kadar bekle sakın dürtükleme krebi iyice pişince çevir üstü bile katılaşsın az.. böyle yaparsan süper olur
bi de karbonat katarsan dürüm yapamıyorsun yuvarlanmıyo çok tombik oluyohaberin olsun dürüm yapacaksan karbonat atma
ya kızlar ben dukan krepi hiç beceremiyorum maalesef
aslında normal krepi güzel yaparım
alıcam ınşallah canım benım saol notlarımı aldım...
rezalet bildiğin omlet oldu benım krep...annanecim krep diil ama omlet oldu gel beraber yiyelimm...
dediğim gibi canım eve geçince de okul açılacak açıköğretim edebiyat okuyorum osmanlıca arapça falan var ingilizce de cabası.. muhtemelen ben günde bi defadan fazla girmem girince de sizi takip edemem malesef
merhaba ananecim ne var ne yok?
slm canlar planlı olarak gelen misafirlerimiz bugün son bundan sonra rahatça girebilirim hergün düzenli iki misafirimiz oluyor bugün mahallece toplanıp gelecekler ve hergün değişik poğaçalar tatlılar yapılıyor inanın bu kadar sık olunca doydum poğaçaya patates salatasına tatlıyabiraz fazlada olsa +dayım 88.9 çıktım bugün artık önümüzde uzun bir kış bizi bekliyor kendimi toparlayıp yaz gelmeden buradan mezun olmak istiyorum
Meraba canim:) nolsun ya bolca kilom var artilarda geziyorum moral bozuklugu var halsizlik var can sıkntisi var ama umutta var:d sen nasilsin yogunsun sende sanirim bu aralar:) guzel bisey bu
slm canlar planlı olarak gelen misafirlerimiz bugün son bundan sonra rahatça girebilirim hergün düzenli iki misafirimiz oluyor bugün mahallece toplanıp gelecekler ve hergün değişik poğaçalar tatlılar yapılıyor inanın bu kadar sık olunca doydum poğaçaya patates salatasına tatlıyabiraz fazlada olsa +dayım 88.9 çıktım bugün artık önümüzde uzun bir kış bizi bekliyor kendimi toparlayıp yaz gelmeden buradan mezun olmak istiyorum
:) kolay gelsin canim ya elektrikler gulmemis yuzune bi..:) herturlu sukretmek gerekir sonucta dersine yetismissin ve sacinla ugrasmak zorunda kalmamissin:) acaba bu hastalik bitince ben fazla gorunen iki kiloyu atarmiyim ya bide affina siginarak adini unuttum ben merak ettim simdi ogrenebilirmiyim acaba:)Valla canım kilolar ben de çoook birde hasta oldum bu hafta durumlar kötü, bildirimler kötü benim açımdan.
Yoğunluk var evet ama birde o kadar aksilikler yaşıyorum ki anlatamam her işim ters gidiyor. Akşam dersim bitti 7,30 gibi koştur koştur eve gittim trafik bir yandan yollarda çalışma var trafiğin beli kıra kıra neyse eve gittim 8 de internetten canlı dersim var anam elektrikler yok hayde tekrar aldım laptopu çıktım okula okuldaki bilgisayarımda kamera yok neyse geldim saat tam 8 ama benim laptop burdaki nete birtürlü bağlanmadı şifre istiyor olmuyor sonra aradım koçişi sen gel senin odanda yapayım diye hayde adam geldi geçtim onun binasına neyse hasılı gecikmeli de olsa dersi yaptık, eve gittim meğer benden 5 dk sonra gelmiş elektrikler
Sabah da kalktım bir güzel duşumu aldım tam çıkıyorum banyodan gene gitti elektrikler kaldım böyle havlu sarılı kafayla, allahım eşimde akşam kendi arabasını okulda bıraktı benimkiyle dönmüştük o da çocuğu kreşe bırakmak için alıp arabayı gitti mi ben ıslak kafayla binbir minibüsçü ve öğrenci sıkışıklığı içinde okula geldim, kuaföre girdim saat 11'e 10 var dersim 11'de
ay daha yazmayayım içim karardı benim işler bugünlerde böyleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?