Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

poğaca mı tadını unuttummm ben onun....patates salatası nısaşta demek direkt şeker yanıı...bacım sen nettin yaa....
kuzum ben tavayı yağlamadım sütünude biraz fazla koydum galıba ondan benım krep oldu omlett...yarın denıcem hemen teşekkür ederim...
iyi akşamlar canlar
ve beklenen arkadaşlar geldi hastalandım üzücü olan tarafı bu sabah tartıldım hemen,tam 1 kg fazla çıktım yarına ne durumda olurum bilemiyorum
takımda ciddi kan kaybı var bu hafta nev sen....bide poğaçacılar var tabii...
1 dilim ekmekkkkçilek reçeliiiiafiyet olsun kaptanımmm
o zeytini yemesen ölürmüydün paşammm aşkolsun....sen ne baklavalara böreklere dayandın bi zeytine mı dayanamadın...
özlemcim hoşgeldin en iyi takımdasın emın ol...

iyi geceler canım kolay gelsin

Yaglamadan olmuyo cidden canim:) pasama kizma ben dedim ona zeytin yiyeblirsin diye bende yiyorum devamli bi kacamakmi desek ne desem bilemedim ama etkilemiyo canim:) vee evet ozlem en iyi takimda cidden burayi seviyorum ben ya kizlar nerelerdesiniz acaba benim canim deli gbi ekmek cekiyo ben babayi izliyim bari iyi aksamlar sizlere:)

SAPHIRA ( 81.1 /
nev81 (81.8 /
pasam3405 (80,9/
maviyesil1999 (65.6/
senarist ( 107,2 /
yesilerik ( 63,6 /
anşaa ( 74.1 /73.0/1.1 / %1.48 )
ecemavi ( 72.4/
ananee ( 69.8/
gerbera1987(88,3
BeReNiM2012 ( 85
kaptanıma yardım olsun dedim ama inşallah doğrudur...kontrol edin gene de...
dökülün bakemmm....herkes oranlarını hesaplasın kızlar kaptanım yoğun bu aralar malum...herkesler üstüne düşen görevi yapsın...
ben kaçıyorum allaha emanet olun öpüyorum hepinizi...

bilginize

1- YARIŞMACININ VERDİĞİ/ALDIĞI KİLONUN YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82

bilmeyenler için püsküüt eklemiş

merak etme slar seller gibi okuyorum kitap kurd oldm çıktı he malm yerde bir adet psikoloji kitabı bitirdim bu kitap ne zaman biter acabane yapıyım wc sornu olnce böle oluyor dkana başladım başlayalı kabızım wc çıkamadım
azim azim azim dahada yazardımda keyfim yerinde degil havalardan galiba :44::44:
tavukl pilavmı ben ne kadar özledim onu yemeyi üstüne birde karabiber dökücen offfffmikyop bensiz yemiş pilavıinsan kendine ziyafet çekerde bacılarını çagırmazmı çok ayıp
kız zeytinde kalorimi var nenben ne baklavalardan böreklerden geçmişim sabah sabah beni kahkahalara soktnya allah ne diyim sanaöyle bir yazmışsınki kendim tırstım ben kötü birşeymi yaptım diye
ben kaç kilo geliyorm acaba dr bir düşünüyüm :44::44::44::44:şimdi dkana başladım hiç kaçamak yaptımmı yapmadım desem yeri var dicem emme yalan derim bir dilim ev baklavası ve 1 adet maks dondrma yedim dün itiraf ediyorum maksat nefsimi körlüyüm neyse sadete gelelim dondrmada iyi gitti yeminle özlemişim eşim söz vermişti 7 gör alıcem diye masm bir kaçamak diyelim ben galiba bebeg degil dondrmaya çalışıyorm ödül büyük ne yapayım hoş regliyim hoş ne plates nede yürüdüm eger diyetimi yaparken hem yürüseydim hemde plates yapsaydım belkim dahada az çıkardım işşallah dereceye girerim umud ederekten yazıyorm kilomu:18::18::18::18:
78 kilo 800 geliyodm dün bgün galiba dondrmanın aziziligine ugradım 78 kilo 900 geliyorm acaba kaç kilo gitmiş hesap etmedim emme zaten edememde beceremiyorm ben

ben b liste işini bilsem varya seve seve yardım edicemde bilmiyorum

GÜNAYDIN YAVR KŞLARIM CMANIZ MBAREK OLSN DULARINIZ KABL HAYIRLARINIZ KABL OLSUN PAŞA GÜL GELDİ SİZ YOKSUNUZ NERDESİNİZ ULEYN DAHA KAHVALTI YAPMADIM OTRDM BAŞINA SEBZEYE NE ZAMAN GEÇİCEZ KAÇ PROTEYİN YAPICEZ HOŞ 5 GÜN DİYOR AMA YARINDAN İTİBAREN NELER YİCEZ SALATA VS SEBZE AY BİRİ BRİŞEY DESİN SEBZE ÇOBA YEMEYİ ÖZLEDİM BEN

***7. TAKIM 277. ETAP***

SAPHIRA ( 81,1/
nev81 (81.8 /
pasam3405 (80.9/
maviyesil1999 (65,6/65,6/0/%0)
senarist ( 107,2/
yesilerik ( 63,6/
anşaa (74.1/73.0/1.1 / %1.48 )
ecemavi ( 72.4/
ananee ( 69.8/
gerbera1987(88,3/
BeReNiM2012 (85/

7. TAKIM ORTALAMASI:

yavrum napım ya.gelebılseydın keske ama benım durumuma dusme ıstedım ben bu hafta hep spor yaptım ama bak kılo veremedım..neden? tavuklu pılav:)

SAPHIRA ( 81,1/
nev81 (81.8 /
pasam3405 (80.9/
senarist ( 107,2/
yesilerik ( 63,6/
ecemavi ( 72.4/ 72.3/ 0.1/ %0.13)
ananee ( 69.8/
gerbera1987(88,3/
BeReNiM2012 (85/

7. TAKIM ORTALAMASI: [/B][/QUOTE]

sadece 100 gr vermişim

kızlar dün denize gittik harikaydı su
köfte ekmek yedim maalesef ama denizde yüzme çalışmaları iyi hareket oldu
yani perşembe günü yürümedim sadece yüzmeye çalıştım bu hafta sadece perşembe yürümedim

yavrum napım ya.gelebılseydın keske ama benım durumuma dusme ıstedım ben bu hafta hep spor yaptım ama bak kılo veremedım..neden? Tavuklu pılav:)
seni tavkl pilav beni dondrma yaktı 100 gram artılarda çıktım

allahım biri tavkl pilaı götürür biri köfte ekmegi
Bende bgün kahvaltımı yaptım 3 çatal yok sabahda ymurta eşimden aşırdım yerken Bir çatalın ucuyla helva yedim özlemişim kaç aydır yemiyordm bir bardakta çay içtim 2 lokma yok ekmekle yedim yumrta haşlamadım bgün dkan kahvaltısı yapmadım dahada brişey yemedim kş yemi kadar yedim ilaçlarımı içtim canım kahvaltıda birşey yemek istemedi beni biri eklesin ben berecemiyorum

Kızlar en üste mesajımda el işareti var o ne demek kötü yazıyor korkmaya başladım ne neden öyle olmuş:18::18::18:bir bakarmısınız

89,9 çıkıyorum hesaplamaya bile vaktim yok bugün bidaha gelemeyebilirim listeyi boş bırakmazsınız değilmi

***7. TAKIM 277. ETAP***

SAPHIRA ( 81,1/
nev81 (81.8 /
pasam3405 (80.9/
senarist ( 107,2/
yesilerik ( 63,6/63,8/ -0,2 / %-0,31 )
ecemavi ( 72.4/ 72.3/ 0.1/ %0.13)
ananee ( 69.8/
gerbera1987(88,3/
BeReNiM2012 (85/

7. TAKIM ORTALAMASI:

Günaydın kızlarrr,, kızımı okula bıraktım birazdan kursa gidiceğim , kurstan eve
gelip yemek vs yapıyorum hoooppp okula kızı almaya çokkk yoruluyorum çok
ama bana spor oluyor hareketliyim anlayacağınız.

paşam senden ses gelmedi yazdım cevapları umarım okursun

slm güzeller nasılsın çok güzel gidiyosunuz benim diyet gümledi yapmıyorumda artıkın saldım iyice yeni kararlar aldım yakında söylerim sizede olursa tabisiii
kızlar booolll boolll kilo vermeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…