canım benim 5 i 1 yerde çayın içinde kekik var.o tansiyon yükseltiyormuş,çarpıntı da yapabilir belki bilemiyorum :26:kız çaymı kötü yaptı bebem bende deminden beri panik atak nöbeti geçiriyom evin teli her çaldıgında korkuyorum
kaptanım dukan krep tarifi istiyorum senden
Merhaba EylülKızlar günaydın ben 4.takımdan eylül sizinde bildiğiniz gibi püsküüt ayrıldı artık sadece mezun olanların karnelerini hazırlıycak biz bir kaç kişi bu yarışmayı seviyoruz ve bırakmak istemiyoruz takımla ilgilenecek bir gönüllü lazım bize belki sizin aranızdan olabilir yoksa takımlar bozulacak ve bu yarışma son bulacak yardımcı olurum diyen varsa eğer lütfen 4.takıma bildirim yapabilir mi?
canım paylaşım alanıyla gayet ilgili bir kaptanım ben.takımımı da haberdar ediyorum zaten.sen neden biz uyuyormuşuz gibi bir hisse kapıldın :26: püsküütün kararına üzüldüm tabiki ama püsküüt gitme kararından vazgeçse de vazgeçmese de ,herkes üzerine düşen görevi yerine getirirse,yarışmaya sürmeye devam ederaşağıda yazılanlar püsküütün yazısı ben kendimide gördüm yazdıklarında haklı aslında ama biz gitme çözüm bulalım dedik yanlış anladı oda kalmak istiyo emeğe saygı olsun istiyo lütfen okuyalım..
Arkadaşlar konuya dair yazdığım mesajlarda ortak bir anlatım vardı.
Ayırdığım zamandan yakınmadım hiçbir zaman. Haftada toplam 1-2 saat ayırmayı hiç önemsemiyorum çünkü.
Benim için konu; yazdığım etap değerlendirmesi mesajının, dolayısı ile sorduğum soruların okunması ve cevaplanması.
Beklerdim ki; biriniz bunu fark etsin ve mesajlarımın okunabilirğini sağlamak için bir çözüm önersin.
Yoksa; şunu yapalım ama benim vaktim yok demenin kimseye bir faydası olmaz.
Yarın, ameliyat sonrasında iyi haberlerle geleceğime inanmak istiyorum. Geldiğimde bununla ilgili bir çözüm görürsem ne ala...
Bilmem anlatabildim mi?
şimdi fikri olan yada olmayan herkes lütfen paylaşım alanına gitsin bişiler bulmaya çalışsın arkadaşlar yarışma elden gidiyo hadi kızlar uyanın artık.
teşekkürler canım,bugün işteyken,2 arada 1 derede bu mesajını görüp oyumu kullandımhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-629.html#post26828711
takım yöneticileri paylaşımda oylamaya bekleniyorsunuz
koay gelsin ve allah kabul etsinKizllr yrn mevlutum var bugun temizlk yapiorum.beni bugun ve yrn izinli sayin.ama ugrayabilirsem gelcem sos.optum
bacım mercimek çorbası yok dukanda.baklagiller yok,nişastalı hepsisabah :yok
ogle bır tabak mercımek corbası bu arada kızlar dukanda mercımek corbası varmıydı
aksam: yogurt ve yulaf
cay da ıcerım herhalde ama tatlandırıcılı
karıştırdıklarını yaz bakem yarın alıcam bende...Kolay gelsin canim kacamak yapmada:)
Evet mercimek ve baklagiller yasak canim
Seker yok pasam tatlandirici alman lazim menun yine cok guzel bende 6lari gorsem ya geneeee
Doydunmu kaptanim boyle ya:)
Ayy ne sıkintili oluyo su kapali havalar ben lisedeyken her yagmurlu gunde basima kotu bisey gelirdi benmi sartlanmisiim bilmiyorum ama oyleydi .5i biryerde iyi geliyomus sana en azindan buna sevinelim bari kaptanim:)
Pasam ama sakin ol bence esinle konus sana saat basi iyiyim diye mesaj atsin:)
Ansacim banada bi motor lutfffeeeeeennn:d dukanin hayirli olsun tempon hep boyle olur insallah ve dogru yoldayiz dukana inancim tam benim:)
Canim ben aktardan bitkileri aldim evde kendim yapiyorum ama hazirlar konusunda iyi veya kotu bisey diyemicem acikcasi ve niye utandin allahaskina:d
canım benim 5 i 1 yerde çayın içinde kekik var.o tansiyon yükseltiyormuş,çarpıntı da yapabilir belki bilemiyorum :26:
tabisii
1 yumurta+½ aida bardak süt+1 dolu y.k. yulaf kepeği.hepsini çırpıyorum,teflonda pişiriyorum.26 cm lik tavada 2 ad. krep çıkıyor.1 tanesi yetiyor bana kahvaltı için.diğerini başka öğünde yiyorum
kahvaltıda krep var o zaman yarın sabah yuppii
Evet canım haklısın,ama yine de çok üzüldüm Püsküüt'ün emeklerinin bu şekilde karşılık görmesineSelam canlar mucu
Cepten alinti yaparak bu kadar yaziliyor..
nevcim sen zaten elinden heldigi kadar burda bulunmaya calisiyorsun.bizim gibi ilgili kisilerden cok tamamen ilgisiz takimlardan bunaldi puskuut.
Canım ben de 3 haftasır doğru düzgün spor yapamadım,haftaya toparlanalım inşallahYa hareketsiz kaldim nevcim bide yuklendim yemege yapcak bisey yok artik onumuze bakcaz:) simdi cacik karniyarik ve dukan kreebini kucuk kucuk yapsan eriste gbi o dedgin ucluye ulaasablirsin aslinda:)
Ayyyy,ben de Romeo'mu çok özledimCavdar kucagimda uyuyoooo:)havalar soguyunca hic inmiyo sipa kucagimdan:)
Harikasın,incelmen sağlıklı ve kalıcı olacak bu düzen sayesindebende günde en az 40 dk yürüyorum
Ellerine sağlık canım da,bir gariplik var sanki9 EKİM
Gerbera: 4
Paşam: 11
Ananee: 6
Senarist: 4
Berenim: 8
Maviyesil: 3
Yeşilerik: 7
Anşaa: 3
Nev: 2
Saphira: 4
Ecemavi: 6
evet sayabıldım dununkunu tebrıkler paşam
Evet evet,alıntılar sayılmamışcanım eline sağlıkfakat yanlış olmuş sanırım alıntıları tek tek saymadın mı ?
9'u bir yerde çayı ben de edinmek istiyorum,haftasonu aktarlara soruyum bi...ananecim su senın 9 u biyerde cayı aktardan mı aldın ankamallda mıgrosun giriş kısmında satıyolardı o mudur diilmıdır diye cesaret edip alamadım bide resmi unıformalıydım utandım da acıkcası bırazık...
dur sımdı yanlıs mı anlıyorum mesela tek mesajda uc alıntı var onları uc dıyemı sayıcamcanım eline sağlıkfakat yanlış olmuş sanırım alıntıları tek tek saymadın mı ?
Merhaba Eylül
durumdan haberdarım/haberdarız.takımla ilgilenecek bir gönüllü lazım derken?sizin takımla zaten kaptanınız tubiş ilgilenmiyor mu anlamadım :26:
canım paylaşım alanıyla gayet ilgili bir kaptanım ben.takımımı da haberdar ediyorum zaten.sen neden biz uyuyormuşuz gibi bir hisse kapıldın :26: püsküütün kararına üzüldüm tabiki ama püsküüt gitme kararından vazgeçse de vazgeçmese de ,herkes üzerine düşen görevi yerine getirirse,yarışmaya sürmeye devam eder
teşekkürler canım,bugün işteyken,2 arada 1 derede bu mesajını görüp oyumu kullandım
koay gelsin ve allah kabul etsin
bacım mercimek çorbası yok dukanda.baklagiller yok,nişastalı hepsineyse afiyet olsun
Linki attim canim cay icin bakabilirsin:) bide yakiniz ya banada krep yapsan ben sutluyu beceremiyorum annem yapinca yiyorum :)karıştırdıklarını yaz bakem yarın alıcam bende...
kahvaltıda krep var o zaman yarın sabah yuppii
Ah bu kediler evlat gbiler yemin ederim:).. Canim ben 1kasimda baslicam spora o zamana kadar insallah evde tepinirm biraz ya:)Evet canım haklısın,ama yine de çok üzüldüm Püsküüt'ün emeklerinin bu şekilde karşılık görmesine
Canım ben de 3 haftasır doğru düzgün spor yapamadım,haftaya toparlanalım inşallah
Ayyyy,ben de Romeo'mu çok özledim
Harikasın,incelmen sağlıklı ve kalıcı olacak bu düzen sayesinde
Ellerine sağlık canım da,bir gariplik var sankiAlıntıları da tek tek sayıyoruz öyle mi yaptın Berencim?
Evet evet,alıntılar sayılmamış
9'u bir yerde çayı ben de edinmek istiyorum,haftasonu aktarlara soruyum bi...
dur sımdı yanlıs mı anlıyorum mesela tek mesajda uc alıntı var onları uc dıyemı sayıcam
tamam sekerım bır daha olmaz o zamn ne dıyım yarın ınsallah tartılcam off artık bı tık asagısını gormek ıstıyorum
Takıma katıla bilirmiyim arkadaşlar, kendi başıma kilo vermekte zorlanıyorum
takım halin de kesinlikle motive olup kilo veriliyor iyi akşamlar
alıcam ınşallah canım benım saol notlarımı aldım...Linki attim canim cay icin bakabilirsin:) bide yakiniz ya banada krep yapsan ben sutluyu beceremiyorum annem yapinca yiyorum :)
Ah bu kediler evlat gbiler yemin ederim:).. Canim ben 1kasimda baslicam spora o zamana kadar insallah evde tepinirm biraz ya:)
ya kızlar ben dukan krepi hiç beceremiyorum maalesef
aslında normal krepi güzel yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?