Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kız çaymı kötü yaptı bebem bende deminden beri panik atak nöbeti geçiriyom evin teli her çaldıgında korkuyorum
canım benim 5 i 1 yerde çayın içinde kekik var.o tansiyon yükseltiyormuş,çarpıntı da yapabilir belki bilemiyorum :26:
kaptanım dukan krep tarifi istiyorum senden

tabisii

1 yumurta+½ aida bardak süt+1 dolu y.k. yulaf kepeği.hepsini çırpıyorum,teflonda pişiriyorum.26 cm lik tavada 2 ad. krep çıkıyor.1 tanesi yetiyor bana kahvaltı için.diğerini başka öğünde yiyorum

Kizlar ben bugun iki tane light cikolata yedim sabah 71.7civarindaydim bugun sacma bi inancla kendime kese yaptim belki derim soyulur hafiflerim diye:d yarin sabah 70leri gorrurm insallah.. Bugun cikolata ve sabah yumurtami yedim suanda hafiften bi aclik var yogurt yicem bide tursu alirim yanina

dukanci bayanlar bi hatirlatmam olsun su yörsanin kavonoz icindeki lor peyniri hem lezzetli hemde beyaz peynirden daha az yagli oluyo lor almanizi tavsiye ederim:)

Merhaba Eylül
durumdan haberdarım/haberdarız.takımla ilgilenecek bir gönüllü lazım derken?sizin takımla zaten kaptanınız tubiş ilgilenmiyor mu anlamadım :26:
canım paylaşım alanıyla gayet ilgili bir kaptanım ben.takımımı da haberdar ediyorum zaten.sen neden biz uyuyormuşuz gibi bir hisse kapıldın :26: püsküütün kararına üzüldüm tabiki ama püsküüt gitme kararından vazgeçse de vazgeçmese de ,herkes üzerine düşen görevi yerine getirirse,yarışmaya sürmeye devam eder
teşekkürler canım,bugün işteyken,2 arada 1 derede bu mesajını görüp oyumu kullandım
Kizllr yrn mevlutum var bugun temizlk yapiorum.beni bugun ve yrn izinli sayin.ama ugrayabilirsem gelcem sos.optum
koay gelsin ve allah kabul etsin
sabah :yok
ogle bır tabak mercımek corbası bu arada kızlar dukanda mercımek corbası varmıydı
aksam: yogurt ve yulaf
cay da ıcerım herhalde ama tatlandırıcılı
bacım mercimek çorbası yok dukanda.baklagiller yok,nişastalı hepsi neyse afiyet olsun

karıştırdıklarını yaz bakem yarın alıcam bende...

kahvaltıda krep var o zaman yarın sabah yuppii

Selam canlar mucu
Cepten alinti yaparak bu kadar yaziliyor..
nevcim sen zaten elinden heldigi kadar burda bulunmaya calisiyorsun.bizim gibi ilgili kisilerden cok tamamen ilgisiz takimlardan bunaldi puskuut.
Evet canım haklısın,ama yine de çok üzüldüm Püsküüt'ün emeklerinin bu şekilde karşılık görmesine

Ya hareketsiz kaldim nevcim bide yuklendim yemege yapcak bisey yok artik onumuze bakcaz:) simdi cacik karniyarik ve dukan kreebini kucuk kucuk yapsan eriste gbi o dedgin ucluye ulaasablirsin aslinda:)
Canım ben de 3 haftasır doğru düzgün spor yapamadım,haftaya toparlanalım inşallah

Cavdar kucagimda uyuyoooo:) havalar soguyunca hic inmiyo sipa kucagimdan:)
Ayyyy,ben de Romeo'mu çok özledim

bende günde en az 40 dk yürüyorum
Harikasın,incelmen sağlıklı ve kalıcı olacak bu düzen sayesinde

9 EKİM
Gerbera: 4
Paşam: 11
Ananee: 6
Senarist: 4
Berenim: 8
Maviyesil: 3
Yeşilerik: 7
Anşaa: 3
Nev: 2
Saphira: 4
Ecemavi: 6

evet sayabıldım dununkunu tebrıkler paşam
Ellerine sağlık canım da,bir gariplik var sanki Alıntıları da tek tek sayıyoruz öyle mi yaptın Berencim?

canım eline sağlık fakat yanlış olmuş sanırım alıntıları tek tek saymadın mı ?
Evet evet,alıntılar sayılmamış

9'u bir yerde çayı ben de edinmek istiyorum,haftasonu aktarlara soruyum bi...

canım eline sağlık fakat yanlış olmuş sanırım alıntıları tek tek saymadın mı ?
dur sımdı yanlıs mı anlıyorum mesela tek mesajda uc alıntı var onları uc dıyemı sayıcam

tamam sekerım bır daha olmaz o zamn ne dıyım yarın ınsallah tartılcam off artık bı tık asagısını gormek ıstıyorum

karıştırdıklarını yaz bakem yarın alıcam bende...

kahvaltıda krep var o zaman yarın sabah yuppii
Linki attim canim cay icin bakabilirsin:) bide yakiniz ya banada krep yapsan ben sutluyu beceremiyorum annem yapinca yiyorum :)
Ah bu kediler evlat gbiler yemin ederim:).. Canim ben 1kasimda baslicam spora o zamana kadar insallah evde tepinirm biraz ya:)

canlarım yaaa ben yanlısmı yapmısım acep bır mesajda kac alıntı varsa o mesajı o kadarmı sayıcam oyleyse eger yarın ıkı gununkunu tekrar sayarım sorun degıl opuyorum herkesı sımdı bıdıgı uyutmalıyım

Evet canim alintiyi oyle yapcaksin:) ve insallah eksilerde olursun ama kacamakla zor olur be sen keske once kitabi bitirseydin oyle baslasaydin neyse sen aklina yatmayani aklini karistirani falan sor biz yardimci oluruz insallah:)

Takıma katıla bilirmiyim arkadaşlar , kendi başıma kilo vermekte zorlanıyorum
takım halin de kesinlikle motive olup kilo veriliyor iyi akşamlar

kızlar öncelikle tüm geçmişolsun dileklerine teşekkürler sonrada evet annene hergün 45 dk yaz canım bu gün misafir vardı akşama yinede yürüdüm eğer yürüyemediğim gün olursa yazar bildiririm

bol salatayla yerim inş
kızlar tüm geçmişi okudum
kaptan o kadar çaydan sonra kötü olmuşsundur bu çayların diüretik etkisi var

ya kızlar ben dukan krepi hiç beceremiyorum maalesef
aslında normal krepi güzel yaparım

alıcam ınşallah canım benım saol notlarımı aldım...
ya kızlar ben dukan krepi hiç beceremiyorum maalesef
aslında normal krepi güzel yaparım

rezalet bildiğin omlet oldu benım krep...annanecim krep diil ama omlet oldu gel beraber yiyelimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…