Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet canım aynen öyle.tek mesajda 3 alıntı varsa,o mesaj 3 olarak sayılıyor
Takıma katıla bilirmiyim arkadaşlar , kendi başıma kilo vermekte zorlanıyorum
takım halin de kesinlikle motive olup kilo veriliyor iyi akşamlar
buyur gel canım diyet tek başına yapılmaz zaten kurallarımızı ve başvuru formunu birazdan yayınlarım
ya kızlar ben dukan krepi hiç beceremiyorum maalesef
aslında normal krepi güzel yaparım
aa niyeki canım :26: bir daha ki sefere unutmazsam resmini çeker koyarım.1 yumurtayı az tuzla çırpıp,içine ½ aida bardak süt ekliyorum tekrar çırpıyorum.sonra da 1 y.k. dolusu yulaf kepeği ekleyip çırpıyorum.omlet kıvamı oluyor,normal krep kıvamı olmuyor.tavaya yağ sıvıyorum.sonra karışımın yarısını döküp yayıyorum.üstü katılaşınca,normal krep gibi çeviriyorum.2 yüzü de güzelce pişiriyorum,görüntüsü aynı krep oluyor,tadı da baya yakın oluyor krepe.yalnız içine peynir koyarsan çok daha güzel oluyor.yani krep hamuruna
senaristçim hem üzüldüm hem haklı buldum.zaten uzun zamandır bu durumdaydın,pek fazla paylaşımda bulunamıyorsun.maalesef son zamanlarda ben de öyle oldum.ev hanımı kadar rahat girilemiyor buraya çalışırken,bu bir gerçek.Listede olmasan bile her zaman paylaşım için gel,diyetinde başarılar dilerim,yolun açık olsun
Sabah menümü yazıyorum,

2-3 ceviz içi

öğle yok

yemeğe gidecek kimse yok karnım çok açççç
ben burda menü filan göremedim bu ne anacım
gerberacım valla bu güzel bir haber oldu benim açımdan.Açıkçası tam bir yardımcı buldum dediğim zaman izne ayrıldın,hala tam olarak dönememiştin.E ben de çalışmaya başladım ki çalışmasam bile yardıma her zaman ihtiyacım var,arada dinlenmeye.Özellikle cuma listelerini benim yapabilme gibi bir durumum yok artık.Tabi şimdilik durum böyle.Ofiste işler istediğim gibi rayına oturursa,ofistende girme fırsatı bulurum ve hem gün içinde paylaşım yaparım hem cuma listelerini halletmeye çalışırım.Nolur gel artık
poğaçalarda afiyet olsun hııh yemişsin bizsiz zatenn

iyi akşamlar canlar
ve beklenen arkadaşlar geldi hastalandım üzücü olan tarafı bu sabah tartıldım hemen,tam 1 kg fazla çıktım yarına ne durumda olurum bilemiyorum

canım gel sanada yapayım poğaçanerede çalışıyorsun cnm görevin ne

kahvaltı: 11 gibi

1 ad. dukan krep
1 ad. haşlanmış yumurta
1 fincan çay

öğlen: 16 gibi

1 ad. dukan krep
soğan,salça,baharatla kavrulmuş kıyma
1 kase yoğurt

akşam:

1 dilim ekmekle biraz çilek reçeli

regl iken özellikle akşamları iştahımı ve tatlı krizimi engelleyemiyorum.bu hafta kötü olacak ama bu hafta da böyle geçsin ne yapalım.haftaya daha iyi olurum,oluruz

ben gittikten sonra gelmişsin bir blşamadık senle gitti he
canım tatalandırıcılar kanser yapıyor diye duydum ben nekadarı dogr bilemem :18::18:migrosta gördüm sanki dkancılara ayrı bir stant açmışlaraçıkçası biraz pahalı geldi banaama aldırıyım eşime bir öpücüge temem bu iş
canım çok şükür kaç zamandır içiyorm yeşil çayla karıştırıyorm 5 biryerdeyiama çarpıntı yapmadı kız içime krt düşürdün he olmasada olr bende panik atagımyayandım kırkbirle he sabahları birde akşamları içiyordm içmeyim bari bu aralar tansiyonm 1o büyügü küçügü 6ben bir daha içmesemmi geçen eşimimi kafama taktım bilemicem kekik felan kattım sosa çarpıntım oldukız ben b panik atagı ne yapsam acaba ya gene psikolok yolu göründü bana
ne olur gitme yoklguna dayanamam şaka yapmıyorm seni burda görmezsem içim acır yüregim aglar
birde güzel birşeymiş gibi anlatıyor hatun kız hani doktorn diyetine başlıyodun süle çabuk hesap ver ne oldda yapmıyosun
kitap benim elimde bakamıyorsn tabe 140 sayfadayım canım bitsin yollucem geri yolladıgın içinde sagol
kız b liste ney bacım ya dukan yapmıyormusun sen
iyi akşamlar canlar
ve beklenen arkadaşlar geldi hastalandım üzücü olan tarafı bu sabah tartıldım hemen,tam 1 kg fazla çıktım yarına ne durumda olurum bilemiyorum
canım canını sıkma işin komigi bugün tartıldım hep günde 400 gidiyor gram yarına derim kilom şimdi dimembirde regliyim nalı olyorda eksilerdeyim bgün wc girdim allahım ölüyorm sandım kabız olmuşum anam agladı halledene kadar ama istedigim gibi olmadı en son cumartesi görüşmüştüm wc le tam olamadı malesef olamayıncada işime yaramadı işşallah yarım bakıcez

7. takım Kuralları

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 5 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR. BUNDAN 3U MENULERIMIZ VE 2SI ENAZINDAN ARKADASLARA YORUM..BU KURALA UYMAYAN 3UYARI ALACAKTIRr.VE HALA UYMUYORSA DISKALIFIYE OLACAKTIR..
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 6.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE kk KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
17) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):

yaşınız:

işiniz:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

boyunuz:

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

diğer(eklemek istediğiniz)

şimdi gelelim asıl meseleye
bgün eşim evdeydi işe gitmedi şimdi yemek yiyorbende ondan istifade kaptım pc yineler yaptıgımı anlatayım merk edenler olrsa rabbimme binlerce şükürler olsun eşim daha iyi rabbim başımdan eksik etmesin işşallah neyse mevzy dagıtmayayaım neler yedigime geleyim ben
sabah yediklerim şunlar saat 12 filandı
1- bir adet haşlama yumurta
2- 1 adet yeşil zeytin özlemişim
3-2 yemek kaşıgı lor peyniri midem döndü onu yiye yiye almıcem birdaha galiba
4-bir kupa çay bir çay kaşıgı attım ne yapayım canlar bir bardak içiyom şekersiz olmuyor
5- 5 dal maydonoz
6-kibrit kts büyüklügü yok peynir
öylen yemegimide 5 gibi yedim
1- 2 adet dkan krebi
2-bir adet yemeklik sogan
3- bol cin biberi
4-tavuk kalçası avcmun içi kadar
5-2 buçk bardaklık bardagım var ayran yaptım az tuzlu dkanda tzu kesmeyin kan damarlarına rahatsızlık verilir diyordu bende salak gibi tuzu kestim yarın degişik planlarım var
ve bombaya geleyim 2 litre suuuuuuuuuuuuuuwc kanki olduk yürüyüş yok işşallah pazartesi yagmur yagmazsa tabe
kızlar benden bu kadar çıkmam laızm eşim evde sonra görüşrüz işşallah mutfagı toplamam lazım makinayı boşaltıcem doldurucem
bu arada çıkmadan diyeyim dedim ben ne zaman makarna yicem
akşama yemek yemedim dokum çünjkü elma yeme hakkımız yokmu b arada

Son düzenleme:
Canım umarım hakkında hayırlısı olur,ara ara uğrarsan çok mutlu oluruz

Canım evet,mezun olmadan gitmek yokkkk,yaza çıtır olucazzzzzzzzz :124:

Canım güçlendirme yulaf kepeği,protein,sebze ve elbette karbonhidratların bir miktar eklendiği bir dönem.Ama ne yazık ki ben de dahil dukancılar,bu karbonhidratı işin içine dozuyla dahil etme kısmını abartıyorlar ve kilo almaya başlıyorlar.Normalde güçlendirmede beyin şaşırdığı için ilk 2 hafta kilo alınır ama eğer doz ayarlanabilirse bu alım durur

Canım ya,okurken bile o aksiyonu yaşadım Geçmiş olsun

iyi akşamlar canlar
Ben de az önce özel günüme girdim,çok mutlu oldum tabi ama bu hafta benden ümit yok.Sabah aynıydım,yarın sabah tartılırsam kesin regl şişliği çıkar,o yüzden bugün sabahı kabul etmek istiyorum ben

buyur gel canım diyet tek başına yapılmaz zaten kurallarımızı ve başvuru formunu birazdan yayınlarım

teşekkür ederim. yarın kilo bildirimi yapacakmıyım.

Bacim sen oku kitabi senin isine yarasin baska bisey istemiyorum ben deme oyle zaten kitaptada yazmazdi sanirim sorumun cevabi:) sekeri birakman lazim canim sana realden sıvi tatlandirici almani onermistim onlar ucuz ama sagliklimidir bilmiyorum hepsinde varki bi kusur sekerde yokmu sanki..sen realden al tatlandiricini ben hala aldigimi kullaniyorum bunca tatliya ragmen ve 1lira yani
Insallah guclendirmeyi goruruz ve kilo almayiz ama ben kendimi garantiye aliyim o zaman bir veya iki kilo daha vererek basliyim:) bu hafta hepimiz hastayiz valla ama benim hastaliga yukleyemicegim iki kiloda sucum var dedgin haplari babam almis bugun insallah halsizligim giderde eski spor formuma donerim nev ya:)

teşekkür ederim. yarın kilo bildirimi yapacakmıyım.
Hosgeldin canim :) kaptanimizin verdigi anketi doldurcaksin simdi ama haftaya kilo bildirimi yaparsin yarina degil sanirsam:)

Kaptanim attigin linkle ne demek istedin ben anlayamadim malesef bi aciklayaniniz olursa sevincem:)

ismim özlem, yaşım 34, kilom 79.7 ev hanımıyım
öğleden sonra çeşitli kurslarım var onlara katılıp mutlu oluyorum.
1 kızım var evliyim .daha önce geçen kış başkabir takıma katılmıştım. çok eğlendim ve kilocuklarımı verdim 82 kilodan 79 kadar geldim ama
bazı sıkıntılarımdan dolayı takımdan çıktım . allah kısmet ederse buradan mezun olmak istiyorum . olmak istediğim kilo 60
yağ kütlelerin den bıktım arkadaşlar . bu zamana kadar şu formulu buldum akşam erken saatte yeyip hafif yemek bana iyi geliyor . bu şekilde kilo verebiliyorum
bir arkadaş panik atak mış ben de panik ataktım. ama sürekli kendime telkin veriyorum. panik atak olmayı kabul etmiyorum yendiğimi düşünüyorum .bu konu da uzun uzn konuşuruz

9 ekim
Gerbera: 4
Paşam: 19
Ananee:11
Senarist: 4
Berenim: 17
Maviyesil: 6
Yeşilerik: 7
Anşaa:6
Nev: 6
Saphira: 5
Ecemavi: 6

kızlar bugunluk mazur gorun gerısını yaroın sayıcam ıyı geceler cok ısım var:44::44:

Son düzenleme:
yavrukuslarım cok sukur geldımm

mevludum bıttı cok sukur ama ben tavuklu pılavı kacırdım bıraz.ama soz ttelafı edıcem...ama bı kaç gundur spor da yapamadım temızlık yapmaktan.cok yorgunum..gozlerım de kapanıoo
yrn gorusuruz

Hosgeldin canim :) insallah beraber kurtulcaz bu kilolardan dusundugun bi diyet varmi ve spor yaparsan bana bildirirsen sevinirim:) panik atak konusundada atlatabildigine sevindim insallah yardimci olabilirsin pasama ..
Eline saglik canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…