evet canım aynen öyle.tek mesajda 3 alıntı varsa,o mesaj 3 olarak sayılıyordur sımdı yanlıs mı anlıyorum mesela tek mesajda uc alıntı var onları uc dıyemı sayıcam
tamam sekerım bır daha olmaz o zamn ne dıyım yarın ınsallah tartılcam off artık bı tık asagısını gormek ıstıyorum
buyur gel canımTakıma katıla bilirmiyim arkadaşlar, kendi başıma kilo vermekte zorlanıyorum
takım halin de kesinlikle motive olup kilo veriliyor iyi akşamlar
aa niyeki canım :26: bir daha ki sefere unutmazsam resmini çeker koyarım.1 yumurtayı az tuzla çırpıp,içine ½ aida bardak süt ekliyorum tekrar çırpıyorum.sonra da 1 y.k. dolusu yulaf kepeği ekleyip çırpıyorum.omlet kıvamı oluyor,normal krep kıvamı olmuyor.tavaya yağ sıvıyorum.sonra karışımın yarısını döküp yayıyorum.üstü katılaşınca,normal krep gibi çeviriyorum.2 yüzü de güzelce pişiriyorum,görüntüsü aynı krep oluyor,tadı da baya yakın oluyor krepe.yalnız içine peynir koyarsan çok daha güzel oluyor.yani krep hamurunaya kızlar ben dukan krepi hiç beceremiyorum maalesef
aslında normal krepi güzel yaparım
senaristçim hem üzüldüm hem haklı buldum.zaten uzun zamandır bu durumdaydın,pek fazla paylaşımda bulunamıyorsun.maalesef son zamanlarda ben de öyle oldum.ev hanımı kadar rahat girilemiyor buraya çalışırken,bu bir gerçek.Listede olmasan bile her zaman paylaşım için gel,diyetinde başarılar dilerim,yolun açık olsunkaptanım ben maalesef geuptan ayrılmak istiyorum. yarın listelerde "kendi isteği ile ayrıldı" dersen ilerde yarışma hakkım olsun diye diyorum inşallah ihtiyacım olmaz.. yarışmadan kendi isteği ile ayrılanlar 6 ay boyunca tekrar yarışamıyorlar..
diyetimle derdim yok dün ve bugün neredeyse 0 kaçamakla gidiyor zaten yarın kilo bildiriminde bulunucam sanırım 1 kilo daha gitmiş olacak yarın.. kaçamaklarla her hafta 1 kilo gidiyor bi de kaçamaksız yapsam demekki neler olacak :97:
ben grubu takip edemiyorum kaptanım sen de takip edemiyorsun bu aralar belki farketmemişsindir sadece bana yazılanları cevaplayıp kendimle ilgili yazıp mesaj sayımı tamamlıyorum hiçbir arkadaşımla ilgilenemiyorum.. ki yarın bir gün (22 ekim) okulum başlayacak ders çalışıcam o zaman hiç ilgilenemicemo yüzden verdiğim kararın çok isabetli olduğunu düşünüyorum.
günlük menümü sporumu ve ufak bir mesaj da burada ve günlüğümde paylaşmaya çalışıcam.. birde internetteki dukan tariflerini topluyorum hepsini bir araya getirdiğimde burda sizin için onu da paylaşırım (resimli ve denenmiş olanları)
böyle kaptanım ve takım arkadaşlarım..
ben burda menü filan göremedim bu ne anacımSabah menümü yazıyorum,
2-3 ceviz içi
öğle yok
yemeğe gidecek kimse yok karnım çok açççç
gerberacım valla bu güzel bir haber oldu benim açımdan.Açıkçası tam bir yardımcı buldum dediğim zaman izne ayrıldın,hala tam olarak dönememiştin.E ben de çalışmaya başladım ki çalışmasam bile yardıma her zaman ihtiyacım var,arada dinlenmeye.Özellikle cuma listelerini benim yapabilme gibi bir durumum yok artık.Tabi şimdilik durum böyle.Ofiste işler istediğim gibi rayına oturursa,ofistende girme fırsatı bulurum ve hem gün içinde paylaşım yaparım hem cuma listelerini halletmeye çalışırım.Nolur gel artıkslm canlar planlı olarak gelen misafirlerimiz bugün son bundan sonra rahatça girebilirim hergün düzenli iki misafirimiz oluyor bugün mahallece toplanıp gelecekler ve hergün değişik poğaçalar tatlılar yapılıyor inanın bu kadar sık olunca doydum poğaçaya patates salatasına tatlıyabiraz fazlada olsa +dayım 88.9 çıktım bugün artık önümüzde uzun bir kış bizi bekliyor kendimi toparlayıp yaz gelmeden buradan mezun olmak istiyorum
poğaçalarda afiyet olsun hııh yemişsin bizsiz zatenn