Kızlar en üste mesajımda el işareti var o ne demek kötü yazıyor korkmaya başladım ne neden öyle olmuş:18::18::18:bir bakarmısınız
ismim özlem, yaşım 34, kilom 79.7 ev hanımıyım
öğleden sonra çeşitli kurslarım var onlara katılıp mutlu oluyorum.
1 kızım var evliyim .daha önce geçen kış başkabir takıma katılmıştım. çok eğlendim ve kilocuklarımı verdim 82 kilodan 79 kadar geldim ama
bazı sıkıntılarımdan dolayı takımdan çıktım . allah kısmet ederse buradan mezun olmak istiyorum . olmak istediğim kilo 60
yağ kütlelerin den bıktım arkadaşlar . bu zamana kadar şu formulu buldum akşam erken saatte yeyip hafif yemek bana iyi geliyor . bu şekilde kilo verebiliyorum
bir arkadaş panik atak mış ben de panik ataktım. ama sürekli kendime telkin veriyorum. panik atak olmayı kabul etmiyorum yendiğimi düşünüyorum .bu konu da uzun uzn konuşuruz
89,9 çıkıyorum hesaplamaya bile vaktim yok bugün bidaha gelemeyebilirim listeyi boş bırakmazsınız değilmi
panik atak olan benimGünaydın kızlarrr,, kızımı okula bıraktım birazdan kursa gidiceğim , kurstan eve
gelip yemek vs yapıyorum hoooppp okula kızı almaya çokkk yoruluyorum çok
ama bana spor oluyor hareketliyim anlayacağınız.
canım okdm sagol biraz kötü oldm karşıya gittim az muhabbet temempaşam senden ses gelmedi yazdım cevapları umarım okursun
slm güzeller nasılsın çok güzel gidiyosunuz benim diyet gümledi yapmıyorumda artıkın saldım iyice yeni kararlar aldım yakında söylerim sizede olursa tabisiii
kızlar booolll boolll kilo vermeler
78.900 geliyorm 2 kilo verdimde okadar yazdım beni gören olmadı malesefpasam kılonu sule de ben senın yerıne hesaplayayım
panik atak olan benim
canım okdm sagol biraz kötü oldm karşıya gittim az muhabbet temem
78.900 geliyorm 2 kilo verdimde okadar yazdım beni gören olmadı malesefbenim bnu ögrenmem lazım ama nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?