Bireyselde 3 olmuşum kızlar:124::124::124::124:ananecim teşekkür ederim kardeşim bu üçüncülügü seninle paylaşmak istiyorumyaşaşın işte b işşallah haftaya 2 sonraki hafta 1 olcem ben b azimle kim tutar beni
kızzzlar bu hafta kötü patlamışız bizi paşa bile kurtaramadı
paşaaa süppersin canımmmmm
Bireyselde 3 olmuşum kızlar:124::124::124::124:ananecim teşekkür ederim kardeşim bu üçüncülügü seninle paylaşmak istiyorumyaşaşın işte b işşallah haftaya 2 sonraki hafta 1 olcem ben b azimle kim tutar beni
sensde panik atakmı var diidinanlat bakalım nasıl yendin nasıl başladı süren başladı dinliyorum
paşam tabrikler
devamını isteriz...maşallah...
Merhaba Eylül
durumdan haberdarım/haberdarız.takımla ilgilenecek bir gönüllü lazım derken?sizin takımla zaten kaptanınız tubiş ilgilenmiyor mu anlamadım :26:
canım paylaşım alanıyla gayet ilgili bir kaptanım ben.takımımı da haberdar ediyorum zaten.sen neden biz uyuyormuşuz gibi bir hisse kapıldın :26: püsküütün kararına üzüldüm tabiki ama püsküüt gitme kararından vazgeçse de vazgeçmese de ,herkes üzerine düşen görevi yerine getirirse,yarışmaya sürmeye devam eder
teşekkürler canım,bugün işteyken,2 arada 1 derede bu mesajını görüp oyumu kullandım
koay gelsin ve allah kabul etsin
bacım mercimek çorbası yok dukanda.baklagiller yok,nişastalı hepsineyse afiyet olsun
canım hatırlarsan bende kaç hafta aynı kiloda kaldım üzülme sende başarırsın tabi kaçamakları yapmazsanpaşaa kilo vermek böyle irşey verdikçe veresin gelir
bide vermedin mi öyle kalırsın örnek şekil 1A=ecemavi
Herkese mutlu hafta sonları
kızlar dün çok kötü bir geçirdim.İşle ilgili çok problemler yaşadık ve şu anda hala bir işim var mı belli değil.O daha önce bahsettiğim kadını dövüyordum bu kez,çileden çıkarttı beni.Kendi sorunlarımızla ilgilenirken burayla ilgilenemedim.bir tek kızımın dün okulda öğrendiği yeni şarkısı yüzümü güldürdü.onun da videosunu yükledim görenleriniz oldu zaten :) bir de reglm tüm şiddetiyle devam ediyoraz önce dayanamayıp aç karnına yine a.fort içtim,anca o iyi geliyo ağrıma
diyetime de dikkat edemedim.zaten reglyken olmuyor,çok sıksam bile illa ki fire veriyorum.
Bugün arkadaşın kızının d.günü var,orda güzel mamalarda yerim.Almanyadan dayım geldi akşam tüm aile teyzemlerde toplanıcaz,e orda da yerim,bir de teyzemin d.günü,onun için pasta da olur.böyle işte..
işler istediğim gibi oturamadığından burayla planladığım ölçüde ilgilenemedim iş yerimden.bu şekilde devam ederse kaptanlığı birinizedevredip ayrılıcam.paylaşım yapmadan olmaz burası,motivasyon düşer.çok üzgünüm ama mecbur kalırsam ayrılıcamsizleri seviyorum diyet yoldaşlarım
Ben kendi adima evet derim takimim hatta sizde bana kizinÖneri / Haftanın Sonuncusu
Bu güzel deneyimden ve tepkilerden sonra öneri sunmanın zamanıdır..
Normalde takım sayısının yarısından bir fazlası önerilerin karar haline getirilmesini sağlıyor.
Ancak bu sefer farklı bir uygulama yapıyorum. Aşağıdaki öneri, sadece "evet" oyu kullanan takımlar için yürürlüğe girecek. Çünkü; bazı kişiler için bu rahatsız edici olabilir. Motivasyonunu olumsuz etkileyebilir. O nedenle de sizlerden takım üyelerinizin her birinin fikrini aldıktan sonra oy vermenizi rica ediyorum. Öneriye "hayır" diyen takımlar için bu uygulamayı yapmayacağım.
ÖNERİ:
Etap değerlendirme raporunda haftanın birincisine yer verdiğimiz gibi haftanın sonuncusunu da ilan etmek ve neden böyle olduğunu, ne hata yaptığını bizlerle paylaşmasını istemek.
Takımınız için bunu yapmamı istiyor musunuz?
OYLAMA:
1.Takım: Evet / Hayır
2.Takım: Evet / Hayır
3.Takım: Evet / Hayır
4.Takım: Evet / Hayır
5.Takım: Evet / Hayır
6.Takım: Evet / Hayır
7.Takım: Evet / Hayır
8.Takım: Evet / Hayır
13.Takım: Evet / Hayır
arkadaşlar arakanda müslümanlara kıyım uygulanıyor.belki medyadan takip ediyorsunuzdur.son görüntüler korkunç..hendekler kazmış budistler..ateş yakmışlar...ve müslümanları topluca yakıyorlar..çıkmaya çalışanı tekmeleyip yine hendeğe atıyorlar..insanlar oradan çıkamayacaklarını anlayınca hendeğin içinde iki büklüm olup yanarak ölmeyi bekliyorlar..ismailağa ve arakan yazarsanız googleden siteyi bulabilirsiniz..ilgili videoyu gözyaşlarıyla izledim..ne yapmak lazım..gidip savaşamayız ama maddi yardım yapabiliriz
ya annem ne karıymış harap etti senı...senın sinirlerinin ustüne oynuyo ve başarıo da..nasıl bi insanmış yaa hiç arı edebi yok...sen sıkma güzel canını...ayrıca hiçbiyere gitmıyosun bırakmayız senı yok ole bırakıp gitmek hep beraber atlacıcaz bu gunler...az bi sakın ol...sınırlenıp dukan amcanı da yemısın bak...ne gerek var...senın var olan düzenın bozulmasına en başta o cadı sevinecek..kaptanım iyisini sen bilirsin tabiki ama nolurr gitme başka kaptan olmaz bu takımaa....Herkese mutlu hafta sonları
kızlar dün çok kötü bir geçirdim.İşle ilgili çok problemler yaşadık ve şu anda hala bir işim var mı belli değil.O daha önce bahsettiğim kadını dövüyordum bu kez,çileden çıkarttı beni.Kendi sorunlarımızla ilgilenirken burayla ilgilenemedim.bir tek kızımın dün okulda öğrendiği yeni şarkısı yüzümü güldürdü.onun da videosunu yükledim görenleriniz oldu zaten :) bir de reglm tüm şiddetiyle devam ediyoraz önce dayanamayıp aç karnına yine a.fort içtim,anca o iyi geliyo ağrıma
diyetime de dikkat edemedim.zaten reglyken olmuyor,çok sıksam bile illa ki fire veriyorum.
Bugün arkadaşın kızının d.günü var,orda güzel mamalarda yerim.Almanyadan dayım geldi akşam tüm aile teyzemlerde toplanıcaz,e orda da yerim,bir de teyzemin d.günü,onun için pasta da olur.böyle işte..
işler istediğim gibi oturamadığından burayla planladığım ölçüde ilgilenemedim iş yerimden.bu şekilde devam ederse kaptanlığı birinizedevredip ayrılıcam.paylaşım yapmadan olmaz burası,motivasyon düşer.çok üzgünüm ama mecbur kalırsam ayrılıcamsizleri seviyorum diyet yoldaşlarım
Öneri / Haftanın Sonuncusu
Bu güzel deneyimden ve tepkilerden sonra öneri sunmanın zamanıdır..
Normalde takım sayısının yarısından bir fazlası önerilerin karar haline getirilmesini sağlıyor.
Ancak bu sefer farklı bir uygulama yapıyorum. Aşağıdaki öneri, sadece "evet" oyu kullanan takımlar için yürürlüğe girecek. Çünkü; bazı kişiler için bu rahatsız edici olabilir. Motivasyonunu olumsuz etkileyebilir. O nedenle de sizlerden takım üyelerinizin her birinin fikrini aldıktan sonra oy vermenizi rica ediyorum. Öneriye "hayır" diyen takımlar için bu uygulamayı yapmayacağım.
ÖNERİ:
Etap değerlendirme raporunda haftanın birincisine yer verdiğimiz gibi haftanın sonuncusunu da ilan etmek ve neden böyle olduğunu, ne hata yaptığını bizlerle paylaşmasını istemek.
Takımınız için bunu yapmamı istiyor musunuz?
OYLAMA:
1.Takım: Evet / Hayır
2.Takım: Evet / Hayır
3.Takım: Evet / Hayır
4.Takım: Evet / Hayır
5.Takım: Evet / Hayır
6.Takım: Evet / Hayır
7.Takım: Evet / Hayır
8.Takım: Evet / Hayır
13.Takım: Evet / Hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?