arkadaşlar arakanda müslümanlara kıyım uygulanıyor.belki medyadan takip ediyorsunuzdur.son görüntüler korkunç..hendekler kazmış budistler..ateş yakmışlar...ve müslümanları topluca yakıyorlar..çıkmaya çalışanı tekmeleyip yine hendeğe atıyorlar..insanlar oradan çıkamayacaklarını anlayınca hendeğin içinde iki büklüm olup yanarak ölmeyi bekliyorlar..ismailağa ve arakan yazarsanız googleden siteyi bulabilirsiniz..ilgili videoyu gözyaşlarıyla izledim..ne yapmak lazım..gidip savaşamayız ama maddi yardım yapabiliriz
:) bitanesinnn
Yarin bende takipteyim misafir falan anlamam yeme yok citir olcaz biz:) iyi geceler canim Allah rahatlik versin
ooooooooo ataga kalkılmıs:)ananecım gecen hafta toplamda 6 saat yürüyüş eklermısın kuzm bana haaa bide 1,45 dakka egzesiz...
ay soyle ac gecebılsem ogunlerı ne guzel olcakGünaydın kızlar,
sabah sütün içine müsli koydun yedim 1 kase
doymadan kalktım birazdan 1 tane elma yiyeceğim
akşam ve öğle de hafif geçirmeyi planlıyorum .
hayırdır yavrum nolduİyi akşamlar kızlar,
Ben bayram sonuna kadar izin almak istiyorum, kaptanım bu hafta bildirim yap sonra izine çıkabilirsin demişti, sizlere de haber vereyim istedim.
verıos bayramlarda gwerı alıoruz sorma yaIyi aksamlar canim insallah cabucak donersin kilo almamis olarak :) maglum bayram tehlikesi geldi artik
Kizlar ben bayrama 69ugormeden girmicem dukani en kati sekilde yapmaya basliyorum kararliyim sapittim resmen eve geldigimden beri ..anoreksiya gbi bi yengem var sirf ona inat kilo vercem yani
kızlar kusuruma bakmayın aslında cuma günü girip son bildirimimi yapacaktım hatta 106,1 idim ve 1 kilo vermiştim ama eşim aradı işyerimnde "ev buldum gel" diye hemen izin alıp koşa koşa gittim evi tuttuk
Dün de temizliğini yaptım bu hafta yavaş yavaş yerleşicez haftasonu tamamen yerleşmiş oluruz hayırlısıyla inşallah
Durum böyleyken böyle
çok mutluyum yahu :124:
canımmmmm cok sevindim ya hayırlı olsun inşallah gule gule oturursunuz:)kızlar kusuruma bakmayın aslında cuma günü girip son bildirimimi yapacaktım hatta 106,1 idim ve 1 kilo vermiştim ama eşim aradı işyerimnde "ev buldum gel" diye hemen izin alıp koşa koşa gittim evi tuttuk
dün de temizliğini yaptım bu hafta yavaş yavaş yerleşicez haftasonu tamamen yerleşmiş oluruz hayırlısıyla inşallah
durum böyleyken böyle
harıkasın valla sımdıden dıyeyım bende bugun oglen karnıyarık var ama patlıcanlar kızarmamıs ıcınde de yag yok fırında gaet uygun yanı benımde saf pro yarın aksamada yulaflı yogurt begendınmı tatlımbenım yarın saf protein günüm...bir kaçamak göriyim kafalarınızı bırbırıne tokuşturcam ikinizinntakıbınızdeyım..
canım katı meyve sıkacagında ceksek olurmubu arada yeni bir içecek tarifi öğrendim hemen paylaşayım mağlum çocuklara hazır meyve suları zarar
kış aylarıda yaklaşıyor vitamin takviyesi olur deneyin pişman olmayacaksınız
1 bardak ayıklanmış taze nane yaprağı
1 bardak taze sıkılmış limon suyu
1veya 2 adet kivi
1l2 bardak şeker
1 bardak su
hepsini şu sürahi blendırlar varya onlara doldurup iyice karıştırıyoruz(o yoksa kuvvetli bir el blendırıda olur)
sonrada sulandırıp tüketiyoruz hem nefis hemde vitaminli tabi bu dukancılara göre değil özellikle çocuklar için ideal
komşum grip olmuş biraz sonra yapıp ona götüreceğim inş şifa olur
kızlar kusuruma bakmayın aslında cuma günü girip son bildirimimi yapacaktım hatta 106,1 idim ve 1 kilo vermiştim ama eşim aradı işyerimnde "ev buldum gel" diye hemen izin alıp koşa koşa gittim evi tuttuk
dün de temizliğini yaptım bu hafta yavaş yavaş yerleşicez haftasonu tamamen yerleşmiş oluruz hayırlısıyla inşallah
durum böyleyken böyle
kızlaaar spor yaptım ben nihayet:) 35 dk eliptik 10dk fitnes bankaya gitmem lazım duş alıp yoksa dahada yapardım inşallah yarına artık:)
Canımmmm,ben bugün kaçamak yapmadım sayılır.Şöyle sayılır ki öğrencimin doğum günüydü.Ailesi pasta yaptırmış,sınıfta kutladık,bir parça aldım kuzucuk üzülmesin diye,onun dışında kaçamak yokkkkbenım yarın saf protein günüm...bir kaçamak göriyim kafalarınızı bırbırıne tokuşturcam ikinizinntakıbınızdeyım..
Canım ya bu kadar temponun altından iyi kalkıyorsun 41 kere maşallahkuzular ıyı geceler herkeşler uyumuş... bende yatmaya hazırlanıyorum mısafirlerim yenı gitti...
yemeklıydı mısafirler malum...ayıp olmasın diye ucundan aldım valla herseyin yemeyince ınsanlarda rahatsız oluyo....azıcık da olsa yedim biraz anlıycağnız...
yarın saf proteın günum hafta başı bide yarın bol bol yürürüm....sabahın kör karanlığında çıkıyorum kızlar öpüyorum hepinizi...gülen yüzlerle muhattap olacağınız huzurlu bir hafta diliyorum...
Gerçekten çok can yakıyor çokacı ceken zulum gören tüm insanların acısını yüreğimde hissederim din dil ırk hiç fark etmez hemde hiççç
unutmayaım bizde türkiye gibi güzel bir ülkede değil arakanda da doğabilirdik yada başka zulmün ayyuka çıktığı bir memlekette
inş gün gelir tüm insanlar barış vede kardeşlik içinde yaşar
sonuçta dünya kimsenin malı değil
sonuçta bize kalacak olan 2 metrelik toprak parçası
bu tür zulümlere sadece din penceresinden bakmamak lazım önce insanlık penceresinden bakmak lazım bide empati kurmak
işte o zaman belki biririmizi ön yargısız bir şekilde anlar belkide gerçekten severiz
2 akşam üst üste tavuk göğsü yersen kurtarırsın canımsabah dukan krep sekersiz türk kahvesi
2 sAAt sonra 2 si biarada neskafe
yoğurt yiycem birazdan da çok pişmanım zaten mısafir ayağına yedim diye....
hadi bakalım dukancılar hızlanalım birazz...
Çok sevindim canım,hayırlı olsunkızlar kusuruma bakmayın aslında cuma günü girip son bildirimimi yapacaktım hatta 106,1 idim ve 1 kilo vermiştim ama eşim aradı işyerimnde "ev buldum gel" diye hemen izin alıp koşa koşa gittim evi tuttuk
durum böyleyken böyle
İşte ananeeeeee :124:kızlaaar spor yaptım ben nihayet:) 35 dk eliptik 10dk fitnes bankaya gitmem lazım duş alıp yoksa dahada yapardım inşallah yarına artık:)
Çok üzüldüm ben de,inşallah çabucak toparlanırsaphıradan haberı olan var mı kızlar naptı kı kızcağız kafası çok dağınıktı...bu iş yerinde huzur olmayınca hayat zından oluyo bıde onlarınkı aile uyelerinın varolduğu bı dukkan ıişi çok zor valla..
kaptanım sesıme ses ver yahu meraktayım....
Almayalim bu bayram ya:)ooooooooo ataga kalkılmıs:)
ay soyle ac gecebılsem ogunlerı ne guzel olcak
hayırdır yavrum noldu
verıos bayramlarda gwerı alıoruz sorma ya
hahahaha ne yengesı bu ya
Amin canim:) ama gercektende yogunlukta ne istek ne hal kaliyo sabahlari lesli falan yapsan inan gunun daha guzel gecer:)ananecım bravo valla darısı basıma dıyorum artık ne dıyım kı geldıgımden berı daha sımıd oturdum ama hıcbırı sporun yerını tutmaz malesef
:) kafama vurma diye :d tutmayin valla hergun yapcam Allahin izniyle:)helaaall bacım kım tutar senııı....
Dayisi falan gelmisti dogumgunu vardi belki aksam ugrar bende merak ediyorumsaphıradan haberı olan var mı kızlar naptı kı kızcağız kafası çok dağınıktı...bu iş yerinde huzur olmayınca hayat zından oluyo bıde onlarınkı aile uyelerinın varolduğu bı dukkan ıişi çok zor valla..
kaptanım sesıme ses ver yahu meraktayım....
:) nev sendende bekliyorummm:) bende tavuk gogsu yiyim o zaman ya 6lari yine gormek istiyorummm:)Canımmmm,ben bugün kaçamak yapmadım sayılır.Şöyle sayılır ki öğrencimin doğum günüydü.Ailesi pasta yaptırmış,sınıfta kutladık,bir parça aldım kuzucuk üzülmesin diye,onun dışında kaçamak yokkkk
Canım ya bu kadar temponun altından iyi kalkıyorsun 41 kere maşallahMutlaka grip aşısı ol ve multivitamin kullan canım ya
Gerçekten çok can yakıyor çok
2 akşam üst üste tavuk göğsü yersen kurtarırsın canım
Çok sevindim canım,hayırlı olsun
İşte ananeeeeee :124:
Çok üzüldüm ben de,inşallah çabucak toparlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?