Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

acı ceken zulum gören tüm insanların acısını yüreğimde hissederim din dil ırk hiç fark etmez hemde hiççç
unutmayaım bizde türkiye gibi güzel bir ülkede değil arakanda da doğabilirdik yada başka zulmün ayyuka çıktığı bir memlekette
inş gün gelir tüm insanlar barış vede kardeşlik içinde yaşar
sonuçta dünya kimsenin malı değil
sonuçta bize kalacak olan 2 metrelik toprak parçası
bu tür zulümlere sadece din penceresinden bakmamak lazım önce insanlık penceresinden bakmak lazım bide empati kurmak
işte o zaman belki biririmizi ön yargısız bir şekilde anlar belkide gerçekten severiz

kızlar size yeni çıktığınız bu dukan yolunda başarılar diliyorum
kaçamaksız yapın yoksa balon iğne meselesini unutmayın

bu arada yeni bir içecek tarifi öğrendim hemen paylaşayım mağlum çocuklara hazır meyve suları zarar
kış aylarıda yaklaşıyor vitamin takviyesi olur deneyin pişman olmayacaksınız
1 bardak ayıklanmış taze nane yaprağı
1 bardak taze sıkılmış limon suyu
1veya 2 adet kivi
1l2 bardak şeker
1 bardak su
hepsini şu sürahi blendırlar varya onlara doldurup iyice karıştırıyoruz(o yoksa kuvvetli bir el blendırıda olur)
sonrada sulandırıp tüketiyoruz hem nefis hemde vitaminli tabi bu dukancılara göre değil özellikle çocuklar için ideal
komşum grip olmuş biraz sonra yapıp ona götüreceğim inş şifa olur

:) bitanesinnn

Yarin bende takipteyim misafir falan anlamam yeme yok citir olcaz biz:) iyi geceler canim Allah rahatlik versin

sabah dukan krep sekersiz türk kahvesi
2 sAAt sonra 2 si biarada neskafe
yoğurt yiycem birazdan da çok pişmanım zaten mısafir ayağına yedim diye....
hadi bakalım dukancılar hızlanalım birazz...

kızlar kusuruma bakmayın aslında cuma günü girip son bildirimimi yapacaktım hatta 106,1 idim ve 1 kilo vermiştim ama eşim aradı işyerimnde "ev buldum gel" diye hemen izin alıp koşa koşa gittim evi tuttuk

dün de temizliğini yaptım bu hafta yavaş yavaş yerleşicez haftasonu tamamen yerleşmiş oluruz hayırlısıyla inşallah

durum böyleyken böyle

çok mutluyum yahu :124:

ananecım gecen hafta toplamda 6 saat yürüyüş eklermısın kuzm bana haaa bide 1,45 dakka egzesiz...
ooooooooo ataga kalkılmıs:)

Günaydın kızlar,
sabah sütün içine müsli koydun yedim 1 kase
doymadan kalktım birazdan 1 tane elma yiyeceğim
akşam ve öğle de hafif geçirmeyi planlıyorum .
ay soyle ac gecebılsem ogunlerı ne guzel olcak
İyi akşamlar kızlar,

Ben bayram sonuna kadar izin almak istiyorum, kaptanım bu hafta bildirim yap sonra izine çıkabilirsin demişti, sizlere de haber vereyim istedim.
hayırdır yavrum noldu

Iyi aksamlar canim insallah cabucak donersin kilo almamis olarak :) maglum bayram tehlikesi geldi artik
verıos bayramlarda gwerı alıoruz sorma ya

Kizlar ben bayrama 69ugormeden girmicem dukani en kati sekilde yapmaya basliyorum kararliyim sapittim resmen eve geldigimden beri ..anoreksiya gbi bi yengem var sirf ona inat kilo vercem yani

hahahaha ne yengesı bu ya

canım senin adına çoks evindim inan rabbim hayırlı kıdemli etsin mutlulugunuzu bozmasın işşallah

Kızlar ben dkanı bıraktım haberiniz olsn arada yaparım ama dkana ymazsam ksra bakmayın eşimden birton papara yedim :18::18:
Saglıksız besleniyormuşm vs birde bu aralar giremicem girersemde yedikelrimi yazarım çıkarım ailevi sornlarım var brya zaman ayıramıyorm malesef şöyle 1 hafta yeter bana cma bildirim yaparım merak etmeyin olurda alıntı yapamazsan kızmayın geceleri giremem öylen anca eşim işe giderseinanın anlatılıcek gibi degil diyeyim sadece bn bilinki b aralar kimse beni anlamıyorm çok mtszm nefes alamıyorm biraz kendimle kalmak istiyorum biliyorsunuz hiç böyle yapmazdım ama mecbrun rh saglıgım için önemli ne olr ksra bakmayın eger dersenizki olmaz ceza var verin cezamı isterseniz diyet grbndan çıkarın ama çok zor durumdayıyın inanın beni idare ediceginize inanıyorm işşallah girersem öylenleri girereim akşama beklemeyin beni olrm sizleri çok seviyorm kara bltla dolanıyor evliligimde yoruldum artık çok kötüyüm çok

Sabah yedikelrime gelelim
sabah badem domates
5 yudum siyah çay
melemen 4 çatal yok turp yedim

öylende dkan krebi tavk ayran galiba akşama bilmiyorm yersen bu iştahla eger patlıcan çlladım yada kırmısı biber onu yicem yogurtl da edinde herşey yoluna girsin yoksa ben yoruldum artık

canımmmmm cok sevindim ya hayırlı olsun inşallah gule gule oturursunuz:)

kızlaaar spor yaptım ben nihayet:) 35 dk eliptik 10dk fitnes bankaya gitmem lazım duş alıp yoksa dahada yapardım inşallah yarına artık:)

benım yarın saf protein günüm...bir kaçamak göriyim kafalarınızı bırbırıne tokuşturcam ikinizinntakıbınızdeyım..
harıkasın valla sımdıden dıyeyım bende bugun oglen karnıyarık var ama patlıcanlar kızarmamıs ıcınde de yag yok fırında gaet uygun yanı benımde saf pro yarın aksamada yulaflı yogurt begendınmı tatlım
canım katı meyve sıkacagında ceksek olurmu

cok sevındım cnm ınsallh huzurlu ve mutlu olursun

ananecım bravo valla darısı basıma dıyorum artık ne dıyım kı geldıgımden berı daha sımıd oturdum ama hıcbırı sporun yerını tutmaz malesef

saphıradan haberı olan var mı kızlar naptı kı kızcağız kafası çok dağınıktı...bu iş yerinde huzur olmayınca hayat zından oluyo bıde onlarınkı aile uyelerinın varolduğu bı dukkan ıişi çok zor valla..
kaptanım sesıme ses ver yahu meraktayım....

benım yarın saf protein günüm...bir kaçamak göriyim kafalarınızı bırbırıne tokuşturcam ikinizinntakıbınızdeyım..
Canımmmm,ben bugün kaçamak yapmadım sayılır.Şöyle sayılır ki öğrencimin doğum günüydü.Ailesi pasta yaptırmış,sınıfta kutladık,bir parça aldım kuzucuk üzülmesin diye,onun dışında kaçamak yokkkk

Canım ya bu kadar temponun altından iyi kalkıyorsun 41 kere maşallah Mutlaka grip aşısı ol ve multivitamin kullan canım ya

Gerçekten çok can yakıyor çok

sabah dukan krep sekersiz türk kahvesi
2 sAAt sonra 2 si biarada neskafe
yoğurt yiycem birazdan da çok pişmanım zaten mısafir ayağına yedim diye....
hadi bakalım dukancılar hızlanalım birazz...
2 akşam üst üste tavuk göğsü yersen kurtarırsın canım

Çok sevindim canım,hayırlı olsun

kızlaaar spor yaptım ben nihayet:) 35 dk eliptik 10dk fitnes bankaya gitmem lazım duş alıp yoksa dahada yapardım inşallah yarına artık:)
İşte ananeeeeee :124:

Çok üzüldüm ben de,inşallah çabucak toparlanır

ooooooooo ataga kalkılmıs:)

ay soyle ac gecebılsem ogunlerı ne guzel olcak

hayırdır yavrum noldu

verıos bayramlarda gwerı alıoruz sorma ya

hahahaha ne yengesı bu ya
Almayalim bu bayram ya:)
ananecım bravo valla darısı basıma dıyorum artık ne dıyım kı geldıgımden berı daha sımıd oturdum ama hıcbırı sporun yerını tutmaz malesef
Amin canim:) ama gercektende yogunlukta ne istek ne hal kaliyo sabahlari lesli falan yapsan inan gunun daha guzel gecer:)
helaaall bacım kım tutar senııı....
:) kafama vurma diye :d tutmayin valla hergun yapcam Allahin izniyle:)
Dayisi falan gelmisti dogumgunu vardi belki aksam ugrar bende merak ediyorum
:) nev sendende bekliyorummm:) bende tavuk gogsu yiyim o zaman ya 6lari yine gormek istiyorummm:)

Iyi aksamlar kizlar bugun kacamaksizdi sukur:) sabah yumurtami lorla yedim oglen dondurma yedim light aksamda balik koftesi yaptim dukan krebiyle durum yaptim icine hardalla tursuda attim ,bugun spordan sanirim enerjim yerinde insallah boyle devam ettiririm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…