Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar nasılsınız buugun pc bozuldu coktu yanı yenı yaptırdık guya formatlıyım dedım bıde ben ustune bozdumm mu neyse kı yaptırdık nasılsınız benım gunum temızlıkle gectı gecmısı de tam okuyamadım cok uykum var ve kotuyumsanırım bunalımdayım

İyi akşamlar kızlar,

Ben bayram sonuna kadar izin almak istiyorum, kaptanım bu hafta bildirim yap sonra izine çıkabilirsin demişti, sizlere de haber vereyim istedim.

İyi akşamlar kızlar,

Ben bayram sonuna kadar izin almak istiyorum, kaptanım bu hafta bildirim yap sonra izine çıkabilirsin demişti, sizlere de haber vereyim istedim.

Iyi aksamlar canim insallah cabucak donersin kilo almamis olarak :) maglum bayram tehlikesi geldi artik

Halletmissiniz iste canim sevindimde niye bunalimdasin ve bende bunalimdayim

Kizlar ben bayrama 69ugormeden girmicem dukani en kati sekilde yapmaya basliyorum kararliyim sapittim resmen eve geldigimden beri ..anoreksiya gbi bi yengem var sirf ona inat kilo vercem yani

İyi akşamlar kızlar,

canım sana sımdıden yı tatıller o zaman en kısa zamanda gorusmek uzere
Halletmissiniz iste canim sevindimde niye bunalimdasin ve bende bunalimdayim
aman canım yaaa ne rejımım ıstedıgım gıbı gıdıyor ne hayatım gıcık oldum kendıme
Kizlar ben bayrama 69ugormeden girmicem dukani en kati sekilde yapmaya basliyorum kararliyim sapittim resmen eve geldigimden beri ..anoreksiya gbi bi yengem var sirf ona inat kilo vercem yani
darısı basıma dıyorum ve ınsallah muvaffak olursun cnm en gıcıgıda yakınında ole bırılerının olması allahtan benım etrafımda yok ole kımse

Buğday türü olan irmik, daha çok makarna yapımında, yemekleri koyulaştırmada ve hepimizin bildiği gibi vazgeçilmez bir malzeme olarak tatlılarda kullanılır. İrmiğin bilmediğimiz pek çok faydası da mevcut. İşte tüm bunları Beslenme ve Diyet Uzmanı Sinem Kolbakır sıraladı.
- Protein değerinin yüksek oluşu nedeniyle vejetaryenler tarafından buğday ununa kıyasla daha sık kullanılır.
- Protein, karbonhidrat ve enerji içeriğiyle bebek beslenmesinde önemli bir yere sahiptir.
- Glisemik indeksi düşük olduğundan kana karışma hızı yavaştır, bu özelliğiyle diyabet ve insülin direnci durumlarında kullanımı beyaz una kıyasla daha uygundur.

- Sindirim açısından beyaz una göre daha avantajlıdır, yine bu özelliğiyle de bebek beslenmesinde önemlidir.
- İçeriğindeki B ve E vitaminleri ile hem çocuk hem yetişkin sağlığı üzerine faydaları vardır.
- Yüksek karbonhidrat ve enerji içeriğiyle zayıflama diyetlerinde irmik kullanımı, aynen beyaz veya esmer unlarda olduğu gibi diyetisyenin öngördüğü miktarlarda olduğu sürece bir sakınca oluşturmamakta aksine düşük glisemik indeksi ve kolay sindirilebilir oluşuyla önerilmektedir.

yaa kızlar noluyo size bi titreyip kendinize gelirmısınızz...hanı irade nereye gittii...yok kaçamak falan su saat itibari ile....ufak kaçamaklar arkasından buyuklerini getirio...hadi kaçamaksız dukanlar başlasın artık...

anoreksiya ne allah aşkına kızz....kötü bişey heralde benımde görümcem tazmanya canavarı gibi allah senı ınandırsın ben zayıfladıkça o şişiyo...

canlarım günaydın öncelikle sağlıkla huzurla kacamaksız pazarlar diliyorum....
kalktım şimdi hazırlanıp çıkıcam kızımı baleye götürücem eryamana...ordan kızılaya gitmem lazım ama trafik gözümü çok korkutuo...haaa annane sen bilirsin zafer carşısı bugun açık mı acaba bilemedim kitap almam lazım biraz da..

selam kuzular gezdim todum evıme geldim kızılaya gitmek yemedi benı tıpış tıpış geri geldim eryamandan
nesse sabah 2 haşlanmış yumurta yedim 1 bardak sutlu kahve
öğlen dukan krep 2 kk peynır 1 domates
akşama mısafirim var ablam gelcek tavuk pişircem salatayla onu yerim tabisi onlara diyet yemeği yedirmıcem
diyet yapmayan normal insanlar için akşam menusu
-kaşarlı domates çorbası
-bilirmisiniz bilmem ama ekmek aşı
-tavuk
-pilav
-salata
nedendir bilmem kendimi çok iyi hissediyorum dukanla.....

ananecım gecen hafta toplamda 6 saat yürüyüş eklermısın kuzm bana haaa bide 1,45 dakka egzesiz...

Son düzenleme:

Dün de ben gittim kızılaya ayaklarıma karasular indi bişi bulamadım. artık haftaya ::26::26::26:

Günaydın kızlar,
sabah sütün içine müsli koydun yedim 1 kase
doymadan kalktım birazdan 1 tane elma yiyeceğim
akşam ve öğle de hafif geçirmeyi planlıyorum .

Canim sen ekmegide seviyosun zaten ben sana dukani oneriyorum al yulaf kepegni ne yapmak istersen onunla yaparsin:)

Bugun kahvaltiya ciktim canim simdi artik basliyo dukanim yarinda spor baslar insallah.. Zafer carsisi aciktir canim gitseymissin keske:) ben butun kitaplarimi ordan aliyoruum baris kitapevinden:)
Bende hep bale yapmak istemisimdir kizim olursa balerin olcak :d bende kendimi cok iyi hissetmek istiyorum artik ya.. Canim anoreksiya su zayiflik hastaligi benim yengem 1.65boylarinda 40kilo iskelet gibi bisey bide kendini begenmezmi manyak..bende boyda var yaninda boz ayisi gibi duruyorum ya bunalma giriyorum resmen
ananecım gecen hafta toplamda 6 saat yürüyüş eklermısın kuzm bana haaa bide 1,45 dakka egzesiz...
Canimcim listeyi yayinlamadan once niye bildirmedin:) haftaya ayni performansini bekliyorum bide banada yaz yaptiginda:)
Dün de ben gittim kızılaya ayaklarıma karasular indi bişi bulamadım. artık haftaya ::26::26::26:
Olsun canim yuruyus olmus:)
Günaydın kızlar,
sabah sütün içine müsli koydun yedim 1 kase
doymadan kalktım birazdan 1 tane elma yiyeceğim
akşam ve öğle de hafif geçirmeyi planlıyorum .
Insallah hafif gecer canim:)

kizlar bugun disarda kahvalti yaptim hamur ne bulduysam yedim ama boyle yapmaya karar vererek gitmistim zaten artik dukana cok cok sıki devam etcem bide beyaz harekatyla birazcik tatsiz bi dukan yapip hizli verym diyorum insallah yarin spora baslarim simdi yemekten ve konusmaktan yorgun dustum resmen yaticam biraz:)

offf bılıyorum tatlım yaaaa dedım ya bunalımdayım bıraz ben sıkılınca yıyen bır tıpım galıba ama dukana sabıtlenmek gerekıyor gercekten benden sana soz yarından ıtıbaren saf dukancıyım ınsallah hergun benı kontrol et olarmı gun gun menu yazcam

ananemmcım supersın valla benı de gaza getrdın bende yarından ıtıbaren kacamaksız gunler ve kendımı ıyı hıssetmek ıstıyorum sıkıldım artık yıyıp yıyıp kendımı basarısız hıssedıyorum offffffffffffffff

Basarisizligimiz olmicak insallah canim :) hergun yeni bi baslangic iste yarindan itibaren kendimizi hedefimize kilitleyelim:)

Basarisizligimiz olmicak insallah canim :) hergun yeni bi baslangic iste yarindan itibaren kendimizi hedefimize kilitleyelim:)

benım yarın saf protein günüm...bir kaçamak göriyim kafalarınızı bırbırıne tokuşturcam ikinizinntakıbınızdeyım..

kuzular ıyı geceler herkeşler uyumuş... bende yatmaya hazırlanıyorum mısafirlerim yenı gitti...
yemeklıydı mısafirler malum...ayıp olmasın diye ucundan aldım valla herseyin yemeyince ınsanlarda rahatsız oluyo....azıcık da olsa yedim biraz anlıycağnız...
yarın saf proteın günum hafta başı bide yarın bol bol yürürüm....sabahın kör karanlığında çıkıyorum kızlar öpüyorum hepinizi...gülen yüzlerle muhattap olacağınız huzurlu bir hafta diliyorum...

benım yarın saf protein günüm...bir kaçamak göriyim kafalarınızı bırbırıne tokuşturcam ikinizinntakıbınızdeyım..
:) bitanesinnn
tam destek hadi bakemm...alem takım görsün...

Yarin bende takipteyim misafir falan anlamam yeme yok citir olcaz biz:) iyi geceler canim Allah rahatlik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…