Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

senin adına çok sevindim

paşa gün hep kararıp kalmaz elbette geçecek canım kendine dikkat et

kızlar bu gün 40 dk yürüdüm akşamdaa
1 tabak sossuz makarnaya salata vede yoğurt ekledim yedim
birazda çorba

birazda çorba

Yuryusu yaziyorum hemen canim haftasonu yurudunmu? Bide dukan yapmiyomuydun gecen gun dukan krebiyle ilgili yazmistin makarna nerden ciktii:)

Ansacim sen cumada dahil yuruyus yaptiysan yazabilirmisin:)

eveett hergün 1 er saat yürüdüm ben bugun 45 dk oldu ama nesse artık...

yaaa kızlar saphirayı facede falan gören olursa haber etsin merak ettim nerde yaww bu kızz...keyfi yerinde olsun da gerisi boş...aklım onda valla...

Yuryusu yaziyorum hemen canim haftasonu yurudunmu? Bide dukan yapmiyomuydun gecen gun dukan krebiyle ilgili yazmistin makarna nerden ciktii:)

evet haftasonuda yürüdüm
daha önceden bir dukan deneyimim varda o zamanlar hiç tutturamamıştım başlamaya niyetim var ama işte bir türlü olmadı

herekese günaydın kızlar buralar sessizleşmeyemi aşladı banamı öyle geliyor

çok çok çok kötüyüm kızlar hemde anlatamayacagım kadar cok dun aksam kayınvalıdeyle acayıp bır tartısma yasadık ve hıc haketmedgım sozler ısıttım bugun de gıttı zaten yolladık da denılebılır bebıs de bana kaldı rapor aldım bende uc gunluk sonrada esım ızıne ayrılcak annemler gelene kadar ıdare edıcez artık ınanılmaz kotuyum bugun ben canım hıcbırsey ıstemıyor esıme de gıderken sen benım olum degılsın olume de dırıme de gelme memlekete de ayagını basma demıs tabı bana ıkı tokat yapıstırsaydı bole olmucaktı mutlu olcaktı allahından bulsun ne dıyım ama esım uzgun

Canim noldu oyle ya

Gunaydin kizlar nasilsiniz bugun:) ben bugun spor yapamicam sanirim bugun insallah artik acikogretimli olcam sonunda sabah kalktim astimim azmisti corekotlu yumurta yedim sonra gcti sukur simdide dondurma yedim light 1saate disari cikarim gelince iletiniz olsun biraz ya nerelerdesiniz boslamayin takimizi sayimlarda yapilmiyo kaptayn yardimcimizda gelmiyo pasamin bilgisayari bozulmus facete oyle dedi bana oyle iste kizlar gununuz guzel gecer insallah:) bide ananem istanbuldan keteyle dönmus amanin gelin alin dedi suanda cok kararsizim irademi cok zorluyo ya bu hamurisleri

hıcte saglıksızdeıl bence

kızlaaar spor yaptım ben nihayet:) 35 dk eliptik 10dk fitnes bankaya gitmem lazım duş alıp yoksa dahada yapardım inşallah yarına artık:)
ben bu aralar b ıraktım ama adet oldum bırde ısım gucum cok tekrar baslarım ama

evet ya kaptanımız ortalarda yokkkkkkkkkkk nerdesın yavru kusum

su lıghtlerden bısı anlamıorum sonucta yıne aynı sey:)
birazda çorba

makarna olmadı be cnm:)
yavrum uzulme lutfen her aılede olur boyle seyy.bebege kaynananmı bakıyordu.kaç yasında bebegın?? zamanla duzelır emın ol.herseyı zamana bırak..bazen anneler kendı dedıklerı olsun ısıtyorlar ama ne yazııkı herkesın kurulu bı duzenı var.cok ozel olmassa konu neydıkı ???
esın mantıklı davranmıs yınede onun yanında rencıde etmemıs senı..ama sunuda ıyı dusun konuyu bılmeden soyluyorum esınde arada kalmasın yınede kucuksun gonul al

Canim noldu oyle ya
neler olmadıkı ananem neler olmadı kı esımle aramızda kucucuk bır munakasaydı eger kayıncadı karısmasaydı sandalyeler havada ucusuyordu en son cok ama cok sevıyesız yerlere tasıdı konuyu ıste bole sonucta gıttı ve bır daha grusmucez sanırım
ah bu hamur ıslerı annen de sag olsun senı sınava tabı tutuyor sanırım ama ınsan yavrucugunun bogazından gecmeyınce rahat edemıyor malesef
canım o kadar kırgınlıklarım varkı artık gercekten gonul alma olayına gırersem kendıme olan saygımı yıtırecegım esım dun sınır kırızlerıne gırdı neyse kı bugun de gıttı ama esım annesının ne oldugunu bılıyor zaten demıstı bana o gelmesın bakmasın dıye bebıs sekız aylık ve caresızlıkten getırdık resmen

gözümun önune 6 yıl önce yaşadıklarım geldi bende görümcemlemle bırbırımıze girmıstık aynı sızın gibi postalamıştık bızde nolde şimdı ne durumdasınız dersen canım benım herşey süt lıman sankı o gunler hıç yaşanmamış gibi...yıpratma kendini eşine karşı duyarlı ol ama mutlaka alttan almak çozom mu bilmem ama kendini de yedirme yanı....bakıcı en iyisi aslında kımseye mudara etmek zorunda kalmazsın bı araştır cevrende mutlaka bırıler vardır sen hangi sehırdesin belkı bı yardımımız dokunur....

şimdiiiiiiiiiii sevgili ananecım sen o hamur ışlerini yiyince onlar senın vucudunu bi şekılde terk etmıycek mı kuzummmm.....sen anladın o terkediş biçiminihadi yedin şinci onları yarın sabah değişik biçimlerede vucudundan atacaksın demı kuzum...sana sağladığı anlık haz....çok da gerek yok yanı...bugun var yarın yok bence git onu yiyrnr kadar geç aynanın karşısına olmayan bikaç kıyafetini denemeye çalış....inan unutucaksın onlarıı

canlar merabalar...
yaa canım benımde sıkıldı az önce paylaşmak ıstiyorum sizle şimdi ben akşama kadar geziyorum sokak...bu gezdiğim yerleri konuştuğum insanları apartmanları not aldığım bi ajandam vardı...öğle yemeği için emnıyetten ayrıldım otobus beklemeye giderken koylu teyzemın birinden tezgahtan domates aldım secerkende ajandayı bı bınanın önundekı duvara koydum sen unut onu orda yürü durağa git...hemen farkettim geri döndüm ajandanın yerinde yeller esiooo....yaaa ıçınde para yok pul yok 2 lıralık ajanda napacan onu...tövbe yarrabım yaaa....yaa bide bellı polis amblemı falan var ıcınde ne işine yarar....butun notlarım gitti çok uzuldum yaaa...

ya demek oyle duzelıyr yanı sonradan gercı benım cok da umrumda degıl de sadece esım huzurlu olsun ben daha yuzune bakmam urfadayım cnm bn yanı bıldıgımbır yer olsa kolay da malesef ıste annem gelıyor ıkı haftaya

hade yaaa tuh valla belkı bı gızem sezmıstır alan kısı gızlı bılgı buldum falan zannetmıstır

:) nev sendende bekliyorummm:) bende tavuk gogsu yiyim o zaman ya 6lari yine gormek istiyorummm:)
Sen beklersin de,Nev seni hiç hayal kırıklığına uğratır mıııııı,40 dk yürüyüş+20 dk sırt,bel,kalça,göğüs egzersizi :124:

Harikasın canım,zaten fiziğin muhteşem olmaya başladı,daha da fitleşeceksin

birazda çorba
Harikasın

Canım kaptanımızın netinde sorun varmış,birkaç gün giremeyecekmiş...

Canım benim ya,Allah içini ferahlatsın.Ya son zamanlarda yaşadığım olaylardan,çevremden duyduklarımdan artık nefret ettim sevenlerin,evliliklerin arasına giren insanlardan.Bunlar ana değil ya,değil.Hangi ana,oğlunun yuvasıyla oynar.Bunlar bencil duygularına köle arayan zavallılar,ALLAH bildiği gibi yapsın.Takım arkadaşlarım biliyorlar,yaklaşık 1 yıllık birlikteliğimi 1-2 ay önce bitirdim.Sebep oğlunu paylaşamayan,bizi yanyana bile görmeyi hazmedemeyen annesiydi.Ben ve sevdiğim annesinin huyunu bildiğimizden şehir dışında yaşamaya karar vermiştik evlenince.İlk başta ses etmeyen kadın,isteme olduktan sonra giderseniz sütümü haram ederim dedi,Allah bildiği gibi yapsın.Baktım bizi bize bırakmıyor,evlensek de boşatır o derece bir vicdansız,seve seve ağlaya ağlaya ayrıldık.Dün sevdiğim aradı yine,-bak yapamıyoruz ayrı,düşünme anamı,ne olur evlenelim-dedi.Ben de Ona dedim-Gidiyoruz buralardan de,hemen evlenelim tamam-dedim.Yapamadı.Oysa annesini ezsin,atsın demedim.1 saat uzakta bile olsa başka şehirde yaşayalım,burda olursak bizi bize bırakmazlar dedim,yapamadı,son ışığımızı da kaybettik.Allah böyle anne adlıları,sevenleri ayıranları bildiği gibi yapsın.Senin kayınvalidene de vicdan merhamet versin canım,nolur üzmemeye çalış kendini

Kıyamam sana ya,insanlık nereye gidiyor anlamıyorum ki

Son düzenleme:
Lightlarla zayifliyoruz ama deme oyle normal dondurma yesem seker hep:) hastaligin gecsin donersin insallah sahalara:)
Canim ansanin dedgi gibi insallah bakici bulabilirsiniz bi tane iyi kaynana ornegi gormezsem evlenmicem kararliyim yani hepsimi ucutuk ..sen esinle iyi ol bide aile olunca gorusmeme olmuyo yani zamanla duzelir insallah canim. Hamur iside yemicem nev bana iltifat ettiiii:)
Ansacim sana bisey diyim evde bana olmayan kiyafet kalmadi bi sort var o kadar ben bu emege kiyip yermiyim tabiki hayir ama can bu cekiyo ya
Yedegin yokmu canim uzuldum ya adres falan varmiydi peki acaba
Canim nevimm supersin en guzel yazimla not etcem sporunu:) nevcim her iste bi hayir vardir bence seni cook guzel seyler bekliyo o bakimdan bosver kaynana olmadan sana oksuz birinimi bulsak sen rahat etsen acaba hayat devam ediyo ve sen hergune dukanla daha iyi basliyosun umarim hem ic hem dis guzelligini hakedicek bi aile ve esin olur sen en en en iyilerine layiksin:)

günaydın kızlarrr........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…