Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hoşgeldin canım:) seninde bayramın kutlu olsun bayramı atlattık simdi bomba gibi olcaz inşallah sen neler yaptın
Hoşbulduk bende yerleştim evime,işime başladım,kursa gidiyorum yogunum aslında bu aralar.arada anlatırım ayrıntıları
Gecmiş olsun canım Allah sifa versin eşine
ipeğim hoşgeldin özledik
:

Bende cok özledim inan toparlanma zamanı geldi

ben kilo verdim ya ananemden başka kimse mi görmedi

kaptanım ? paşam?

Son düzenleyen: Moderatör:
sabah 2 dilim ekmekten tost yaptım peyniri rendeledim içine 1 gibi mercimek çorbası azcuk makarna yoğurt yicem

ohhhhhhhhh yasasın zeytın kardeslıgıııııııııı:))
yenı grubumuza senıde davet edıoruum o zmn:)

kılo veren de yok gınbı:))
Bende lahana corbasina basladim ama bi kase ictim baska bisey yiyemedim icesimde gelmiyo mutfaga girseimde ama acliktanmi corbadanmi bilmiyorum midem kalkti
o çok ıyı bende baslıcxamda once borc oruçlarım var onları tutmam lazım
allahım yardımcın olsun.faceden gorusuruz
gecmış olsun bebegım
Iyi geceler kizlar ben gribimsi bisey oldum sicak biseyler icip yaticam simdi iyi geceler size
sanada gecmış olsun

kaptanım ? paşam?
ooooooooooooooooooooo grubumuzun gurur kaynagııııııı

kuzum herkes farkında zaten sendekı motıvasyon düşüklüğünü sen sallardın bu takımı yoksa...topla o kıcırcık kafanı ve hemen çabucak geri dön ben özlerim senı ve buralar sensiz çekılmaz...ananeye sonuna kadar katılıyorum hiçbirşey senden önemlı değil...
canım eşine acil sifalar diliyorum nev izinde sen izine ayrılcan amaaa ben çok öslerim sizi yaa...sende o sarı kafanı boşalt rahatla ve bomba gibi dön bizlereee....
Iyi geceler kizlar ben gribimsi bisey oldum sicak biseyler icip yaticam simdi iyi geceler size
geçmiş olsun canım benım ankara soğuk gerçekten sabah arabanın derece 9 dereceyı gösteriyodu saat 8 de...kış sert gelio galibaa...
hoşgeldin cannııımmm...

kaptanım ? paşam?

maşallaaaaaaahhhh....

canlarım gecmıs kurban bayramınız mubarek olsun...cumhuriyetimizin 89. yaşını da kutlarım...
ben yenı geldim evıme dun akşamm...temızlık valız boşalt derken canım çıktı sormayın...allahın gucune gitmesin de arkadaş sevmıyorum kurban bayramlarını...

sızden naber nasıl gectı bayram gecmışı okudum herkesler kılocukarını geri yuklenmış sankım...ne yazıkkı bende sormayın yaa annemm tatlıları ağzıma zorla soktu vallaaa
şaka bi tarafa olmadı bu bayram nefsim galıp geldi ne yazzıkkı...arıdayım şuan ve hırsımdan oturup ağlayabilirimmmm....

Kizlar menumude yaziyim:)
Kahvalti 1gibi
1kase lahana corbasi yaninda lor peyniri

aksam
1kase lahana corbasi 2yumurta lor. Yarin sabah tartidan iyi haberler bekliyorum artik insallah:)

mesaj sayimimiz buda:)
bana lor deme sakın birdaha ay ismi bile tüylerimi diken diken ediyor he
sende git bırak bizi dert ve sıkıntınız var diyosnz ben ne yapayım 8 senedir panik atak hastasıyım bugün yürüyüşte gene yolladı beni yanımdaki korkt abla otralım dedi ben ne yapıcem sende bırakıp gidersen cücüklerin teker teker gider sen annemiz degilmisin nasıl bizi bırakıp gitme zaten herkez bırakıp gitti bende tam gidicem olcek biticek he

şimdi gelelim yediklerime
1- 2 adet domates
2-1 adet badem
3-6 adet yeşil 1 adet siyah zeytin
4-3 adet krtlmş ekmek
5-rafadan ymurta 4 çatal
6-5 biryerde ve yeşil çay
7-layt peynir
8-2 çatalın ucuyla fındık ezmesi ve yarım çay kaşıgı bal
9-ilaçlarımı içtim

öylende yemedim daha ama :44::44:
1-brokoli karnıbahar ve 4 adet tavuk köftesi ve 2 bardak ayran

akşamda bol yeşil salata 7yemeyi düşünüyorum

8.30 çıktım 11 eve geldim artık siz hesap edin bu arada 79.200 geliyorum biline

30-10-2012
1-saphira 5
2-anane 8
3-gerbera 3
4-paşam 5
5-maviyeşil 8
6-senarist 1
7-vıdıvıdı 7
8-ipekyol 1
9-nev 1
kızlar sayımı yaptım ksra bakmayım biraz beklettim ama ne yapayım dügün telaşesi cenaze telaşesi anca bitti sayım şimdi namazı kılıcem karşıya gidicem dolmaya el atıcem eve gelim yemek yapıcem çok işim var çok biri ban gelip yardım etsin noluben kaçtım kızlar akşama giremzesm ksra bakmayın olurmu

Endonezya nasil:) ne kursuna basladin canim hayirli olsun tam yerlestinmi rahatmisiniz?

kaptanım ? paşam?
Bi ben ilgiliyim zaten:d ama super gidiyosun canim masallah sana
sabah 2 dilim ekmekten tost yaptım peyniri rendeledim içine 1 gibi mercimek çorbası azcuk makarna yoğurt yicem
Ama makarna bende yemek istiyorum onun yerine igrenc corbamdan iciyorummm:d bunlar diyetinde vardir insallah canim bozma sakin
Ne grubu bu :d ya corbani yap yemeklerden once ye ben dukana ekledim mesela corba bitene kadar devam ve etkili yani bugun 73.7oldum sevinmek lazim:d
Evet evde cok soguk babam kedi var diye cami kapatmiyo usuyorumda kaloriferlerde yeni yanmaya basladida cam acikken ne ise yarar..:d
Hosgeldin canim bayram gecti artik boyle napalim super hizimizla devam edicez:)

Selam kizlar gununuz guzel geciyodur umarim:) ben sabah tartida umdugumu gordum erkenden kalkmistim corbayla yumurta ve pasamin sevmedgi peynirden yedim:) sonra ders calistim o arada camasirlara basladim bide disari ciktim eve biseyler aldim bulsaydim balkabagi alcaktim tatlisini yapmayi dusunuyorum ama bulamadim.simdide tadellenin 87kalorilik light cikolatasiyla bi kase corba ictim oyle iste:)

Selam kızlar , nasılsınız
Ben de biraz önce kurstan geldim . Yemeğim yok yemek yapacağım
ama hemen pc açtım. geçmişi okuyayım diye
saat 7:00 kızım okuldan alacağım yemek yapmamlazım
acele acele yazıyorum ..
ilerleyen saatler de tekrar gelirim öpüldünüzzzzzz

canım gene ne old bebem ya üzme kendini ne olr konşmak istersen dinlerim seni

canım ya seni yeni tanıdım ama keşke gitmeseydin...
sağlıcakla kal..

allahım yardımcın olsun.faceden gorusuruz

Canlarım hepiniz çok sağolun,Allah çok büyük,inşallah yaralarımı Rabbim ve zaman saracak.Buralardayım,facedeyim;takip etmeye çalışıcam ama birebir takımda olmayım da motivasyon eksikliği yapmayım diye düşündüm çünkü gerçekten iyi hissetmiyorum.80.5 kilo ile şimdilik mola veriyorum,zaten yemek yiyemiyorum ama bir diyet disiplini içinde de olamıyorum o bir gerçek.Dualarınızı eksik etmeyin olur mu...

2 kaşıkta puding tadına baktım onunda kakao çikolatalı vs. beğenmiyorum o yüzden yemedimhepsini

acıktım ama yemek yok makarna pilav çorba var yarım kase kadar çorba içsem bir de elma yesem üstüne yeter zaten gün hazırlığı herşey ayakta:18:yorgunlukta var biraz

Son düzenleme:
Dualarim hep seninle :) insallah iyi olcaksin nevcim lutfen guclu ol hep eksilerini dusun yasadiklarinda burayida ihmal etme ..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…