Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar aksamda et yedim yaninda tabiki corba:) simdi bi acikmada bana geldi yulaf hakkim var firina ekmek attim bi dilim yerim sanirim bide su havuz baslasaydi artik.. Spor salonu tadilatta 1idediler 2oldu artik bekliyorum:)

Kizlar aksamda et yedim yaninda tabiki corba:) simdi bi acikmada bana geldi yulaf hakkim var firina ekmek attim bi dilim yerim sanirim bide su havuz baslasaydi artik.. Spor salonu tadilatta 1idediler 2oldu artik bekliyorum:)

çorba:83:helede lahana:83::83::83:

Sicak yenirmi o ya:) ama hatirliyorum muzlu puding sevdgini:) e sen saymis kadar oluyosun o kadar zahmet etmesenmi :)

haklısın cnm ben bir ara lahana suyu içtimde allah göstermesin bi daha 2 sene lahana turşusu yiyemedimve sonuç sıfır

:) ben karbonatli su denicem canim alkali diyeti diye aratinca bulursun heralde vucuttaki asit oranini azaltip kilo verimine yardimci oluyomus corba bitsin hemen ona baslicam bidahada lahana yemicemmm:d

Vidividi canim mesaj sirasi 3gun boyunca sende ben mesaj listesini tekrar yayinlicam bilgisayara gecince nev ayrildi cunku

:) ben karbonatli su denicem canim alkali diyeti diye aratinca bulursun heralde vucuttaki asit oranini azaltip kilo verimine yardimci oluyomus corba bitsin hemen ona baslicam bidahada lahana yemicemmm:d

o nasıl bişiki hemen araştırmaya geçiyorum ananee
Ben buzluga atiyorum ay canim cektiiii:d

benimde canım çekti ama yoruldum bi sade kahve yapayım kendime gel beraber içek
Vidividi canim mesaj sirasi 3gun boyunca sende ben mesaj listesini tekrar yayinlicam bilgisayara gecince nev ayrildi cunku

sırayı kaçırmamak iyi olur sürekli hatırlatmak

o nasıl bişiki hemen araştırmaya geçiyorum ananee

benimde canım çekti ama yoruldum bi sade kahve yapayım kendime gel beraber içek

sırayı kaçırmamak iyi olur sürekli hatırlatmak

:) gorevimizi yapiyoruz :) ben cola aldim valla kahve icin su isitmak lazim:) arastir canim ben yapcam kilo vermeyi hizlandiriyo diyolar

:) gorevimizi yapiyoruz :) ben cola aldim valla kahve icin su isitmak lazim:) arastir canim ben yapcam kilo vermeyi hizlandiriyo diyolar

Alkali Su
Alkali su,20 kilo başına 1.lt olmak üzere tüketilmelidir.Günlük ihtiyaç 2.5 ile 4 litre arasındadır.Ancak basitçe mutfakta bulunan karbonatla suyu alkali yapabiliriz.1 litre suya yarım çay kaşığı kadar karbonat eklersek suyun PH’ını 8 ve daha yukarı alkali değerlere çıkarabiliriz.Karbonat,elma sirkesi veya limon ekleyerek alkali özelliği arttırılan su içmek yağ yakımını arttırır.Günde 3 litre alkali su,9 litre normal sudan daha iyidir.Alkali su içmeye başladığınızda,bunca su içme eziyetinin nihayet işe yaradığını göreceksiniz.

günde 1 lt. karbonatlı su içsem işe yayrmı:26:ben 4.5 bardak hesapladım

Son düzenleme:

1lt 3lt normal suya denk geliyo demekki ama tadi cok iyi degilmis duyrulur:) sen gunluk 3lt su ic mesela 1i karbonatli olsun ben oyle dusunuyorum

1lt 3lt normal suya denk geliyo demekki ama tadi cok iyi degilmis duyrulur:) sen gunluk 3lt su ic mesela 1i karbonatli olsun ben oyle dusunuyorum

bende aynı fikirdeyim ama bi menü yazmışlar öldürseler yiyemem mesela 4 yumurta beyazı bi sarısı ben beyazından nefret ederim:120::120::120:vb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…