Dualarim hep seninle :) insallah iyi olcaksin nevcim lutfen guclu ol hep eksilerini dusun yasadiklarinda burayida ihmal etme ..:)
bana lor deme sakın birdaha ay ismi bile tüylerimi diken diken ediyor he
sende git bırak bizi dert ve sıkıntınız var diyosnz ben ne yapayım 8 senedir panik atak hastasıyım bugün yürüyüşte gene yolladı beni yanımdaki korkt abla otralım dedi ben ne yapıcem sende bırakıp gidersen cücüklerin teker teker gider sen annemiz degilmisin nasıl bizi bırakıp gitme zaten herkez bırakıp gitti bende tam gidicem olcek biticek he
Bu nasil alinti olmus kafam karistiii:)
Tebrik ettim o zaman seni ve iyiki muzlu degilmis:)
Gunde cok dikkat amanin:) elmayla gecistir canim kocamanda su ic
alkışlar bana ve kesinlikle muzlu olsa yerdim ama ben pudingi ve genelde sütlü tatlıları soğumadan yerim
canim sen kontrol ediyomusun hep
Kizlar aksamda et yedim yaninda tabiki corba:) simdi bi acikmada bana geldi yulaf hakkim var firina ekmek attim bi dilim yerim sanirim bide su havuz baslasaydi artik.. Spor salonu tadilatta 1idediler 2oldu artik bekliyorum:)
çorba:83:helede lahana:83::83::83:
Sicak yenirmi o ya:) ama hatirliyorum muzlu puding sevdgini:) e sen saymis kadar oluyosun o kadar zahmet etmesenmi :)
Tadi cok fena ya hic sorma ama o kadar yediysek cekicez..
hemde nasıl yenir ılık diyelim hadi ilk sıcağı çıkınca mutlaka yerim
haklısın cnm ben bir ara lahana suyu içtimde allah göstermesin bi daha 2 sene lahana turşusu yiyemedimve sonuç sıfır
:) ben karbonatli su denicem canim alkali diyeti diye aratinca bulursun heralde vucuttaki asit oranini azaltip kilo verimine yardimci oluyomus corba bitsin hemen ona baslicam bidahada lahana yemicemmm:d
Ben buzluga atiyorum ay canim cektiiii:d
Vidividi canim mesaj sirasi 3gun boyunca sende ben mesaj listesini tekrar yayinlicam bilgisayara gecince nev ayrildi cunku
o nasıl bişiki hemen araştırmaya geçiyorum ananee
benimde canım çekti ama yoruldum bi sade kahve yapayım kendime gel beraber içek
sırayı kaçırmamak iyi olur sürekli hatırlatmak
:) gorevimizi yapiyoruz :) ben cola aldim valla kahve icin su isitmak lazim:) arastir canim ben yapcam kilo vermeyi hizlandiriyo diyolar
Alkali Su
Alkali su,20 kilo başına 1.lt olmak üzere tüketilmelidir.Günlük ihtiyaç 2.5 ile 4 litre arasındadır.Ancak basitçe mutfakta bulunan karbonatla suyu alkali yapabiliriz.1 litre suya yarım çay kaşığı kadar karbonat eklersek suyun PHını 8 ve daha yukarı alkali değerlere çıkarabiliriz.Karbonat,elma sirkesi veya limon ekleyerek alkali özelliği arttırılan su içmek yağ yakımını arttırır.Günde 3 litre alkali su,9 litre normal sudan daha iyidir.Alkali su içmeye başladığınızda,bunca su içme eziyetinin nihayet işe yaradığını göreceksiniz.
günde 1 lt. karbonatlı su içsem işe yayrmı:26:ben 4.5 bardak hesapladım
1lt 3lt normal suya denk geliyo demekki ama tadi cok iyi degilmis duyrulur:) sen gunluk 3lt su ic mesela 1i karbonatli olsun ben oyle dusunuyorum
selam kızlar bizim internet bu aralar sorunlu yeni geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?