Menusunu yapmasanda olur bence diyetinle gotur derim bide yemekten hemen once veya hemen sonra icmemek gerekiyomus:)bende aynı fikirdeyim ama bi menü yazmışlar öldürseler yiyemem mesela 4 yumurta beyazı bi sarısı ben beyazından nefret ederim:120::120::120:vb.
selam kızlar bizim internet bu aralar sorunlu yeni geldi
hoşgeldin
Menusunu yapmasanda olur bence diyetinle gotur derim bide yemekten hemen once veya hemen sonra icmemek gerekiyomus:)
Duzelir insallah canim hosgeldin:)
nev ayrılmış neden ki geçmişi okuyamadım net giderse diye acele acele mesaj yazıyorum
Merhaba hanımlar;
Bende diyete başladım ve motivasyonumu arttırmak için gruba katılmak istiyorum. Ancak yeniyim nasıl katiliniyor?
Cuma yarismasina katilmak isteyenler bolumune yaziyosun :)
Vidividi canim mesaj sirasi 3gun boyunca sende ben mesaj listesini tekrar yayinlicam bilgisayara gecince nev ayrildi cunku
31-10-2012
1-saphira
2-anane 29
3-gerbera 22
4-paşam 9
5-maviyeşil 7
6-senarist 2
7-vıdıvıdı 4
8-ipekyol 3
9-anşaa6
10:ecemavi 6
geçmiş olsun cnmoğlum hasta bu aralar onunla ilgileniyorum komşularım hactan döndü onlarda hastaonlarlada ilgileniyorum
birisinin midesi delinmiş karbonattan gözüm korktu şimdi ameliyat olmuş hatta karnını zımbalamışlar çok kötü bişey allah korusun ama faydası olacaksa denemek isterim:26:Menusunu yapmasanda olur bence diyetinle gotur derim bide yemekten hemen once veya hemen sonra icmemek gerekiyomus:)
Duzelir insallah canim hosgeldin:)
yarışmaya hoşgeldin yeni rakibemizMerhaba hanımlar;
Bende diyete başladım ve motivasyonumu arttırmak için gruba katılmak istiyorum. Ancak yeniyim nasıl katiliniyor?
tatlım gün bitmeden mesaj sayımı olmuyor saat 12den sonra sayacaksın31-10-2012
1-saphira
2-anane 29
3-gerbera 22
4-paşam 9
5-maviyeşil 7
6-senarist 2
7-vıdıvıdı 4
8-ipekyol 3
9-anşaa6
10:ecemavi 6
merhaba kızlar
menümü yazayım
sabah 1 dilim ekmek
5 zeytin 2 çatal peymir
2 kaşık bal
Öğle : 2 bisküvi çay
Akşam ıspanaklı yumurta, biraz makarna , 1 elma
bugün gece 12 den sonramı sayayım canım , yada sabah olurmu ki beni aydınlatırsan sevinirimtatlım gün bitmeden mesaj sayımı olmuyor saat 12den sonra sayacaksın
günaydınlar olsun sekerlerrrrr.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?