- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
dün 23:25 Saymışım dün olarak görünüyor
anladım ,12 sonraaa
merhaba kızlar
menümü yazayım
sabah 1 dilim ekmek
5 zeytin 2 çatal peymir
2 kaşık bal
Öğle : 2 bisküvi çay
Akşam ıspanaklı yumurta, biraz makarna , 1 elma
elıne saglık cnm31-10-2012
1-saphira
2-anane 29
3-gerbera 22
4-paşam 9
5-maviyeşil 7
6-senarist 2
7-vıdıvıdı 4
8-ipekyol 3
9-anşaa6
10:ecemavi 6
ay ay ay ızınde ıstermıs:)))Sevgili Kaptanım,
Benim izin için istediğim süreyi birkaç gün aştım ama dönebilir miyim tekrar aranıza?
gunaydın cendermemgünaydınlar olsun sekerlerrrrr.....
masallah:))kahvaltım dukan krep 2 kk peynır 1 salatalık....
cok gecmıs olsun..su hacca gıdenler donduklerınde hep hasta oluyorlar.hangı haccıyı gorsem bole oluyor..oğlum hasta bu aralar onunla ilgileniyorum komşularım hactan döndü onlarda hastaonlarlada ilgileniyorum
cok cok cok kotu gecen bır bayramdan sonra nıhayet aranızdayım kızlar tv ızleyen olduysa bılıyordur urfayı fırtına vurdu evlerımıze ucuncu katta olmasına ragmen balkondan su gırdı mutfak halım ve yatak odası halım ıslandı ve bayramı halı yıkayarak gecırdım ıkı gun boyunca elektrık bır gun boyunca da su yoktu arefe gununden berı de fırtınada kopan telefon telı yuzunden dokuz gundur de netım yoktu bugun ve daha az once geldı durum boyle kızlar bende mınık de hafıf soguk almısız ve yatıyoruz sızler ıyısınız ınsallah gecmısı okuyamadım hemen yazıyım dedım
kaptanım durum boyleyken boyle yazamadıgım uc gun ıcın de ceza alacakmıyım okula gıtsem belkı yazabılırdım ama raporluyum annem gelene kadar tamemen netsız kaldıgım ıcın yazamadım cok ozur dılıyorum
dag gıbı utum var ve benı beklıyor bende utu yapmak ıcın esımı beklıyorum bebısle ılgılenırse bende utuyu bıtırmelıyım bugun yoksa annem odayı oyle gorurse yandıgımın resmıdır valla mehveder benı
oh cok guzel valla
elıne saglık cnm
ay ay ay ızınde ıstermıs:)))
gunaydın cendermem
masallah:))
cok gecmıs olsun..su hacca gıdenler donduklerınde hep hasta oluyorlar.hangı haccıyı gorsem bole oluyor..
belki hava değişimi hasta ediyordur
oh cok guzel valla
elıne saglık cnm
ay ay ay ızınde ıstermıs:)))
gunaydın cendermem
masallah:))
cok gecmıs olsun..su hacca gıdenler donduklerınde hep hasta oluyorlar.hangı haccıyı gorsem bole oluyor..
sabah 1 yumurta peynir ve 2 dilim ekmek yedim sonra elma yedim yarım elma
hoşgeldin canımSevgili Kaptanım,
Benim izin için istediğim süreyi birkaç gün aştım ama dönebilir miyim tekrar aranıza?
cok cok cok kotu gecen bır bayramdan sonra nıhayet aranızdayım kızlar tv ızleyen olduysa bılıyordur urfayı fırtına vurdu evlerımıze ucuncu katta olmasına ragmen balkondan su gırdı mutfak halım ve yatak odası halım ıslandı ve bayramı halı yıkayarak gecırdım ıkı gun boyunca elektrık bır gun boyunca da su yoktu arefe gununden berı de fırtınada kopan telefon telı yuzunden dokuz gundur de netım yoktu bugun ve daha az once geldı durum boyle kızlar bende mınık de hafıf soguk almısız ve yatıyoruz sızler ıyısınız ınsallah gecmısı okuyamadım hemen yazıyım dedım
kaptanım durum boyleyken boyle yazamadıgım uc gun ıcın de ceza alacakmıyım okula gıtsem belkı yazabılırdım ama raporluyum annem gelene kadar tamemen netsız kaldıgım ıcın yazamadım cok ozur dılıyorum
geçmiş olsun cnm
birisinin midesi delinmiş karbonattan gözüm korktu şimdi ameliyat olmuş hatta karnını zımbalamışlar çok kötü bişey allah korusun ama faydası olacaksa denemek isterim:26:
yarışmaya hoşgeldin yeni rakibemiz
tatlım gün bitmeden mesaj sayımı olmuyor saat 12den sonra sayacaksın
Dimi cok az menu ben oyle yesem bide kilomu kalir:) karbonati deneme o zaman ben tam arastiramadim ama saglik herseyden onemli..afiyet olsunçok az
Ben ceza puanlarini not ederim o zaman kaptanim listeyide simdi cikaririm:) yesilerigide aliyomuyuz oda geldi:)İyi geceler canlar
destekleriniz ve geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Sizi çok seviyorum ve sevildiğimi biliyorum,bu yüzden temelli gitmek gibi bir niyetim yok paşoşum
ananeem mesaj sayımlarında eksik mesajları farkettim ama tek tek ilgilenemedim,yatmam lazım bir an evvel,sabah çok erken kalkıcaz..gerekli durumlarda cezalarımızı uygula canım,paylaşım esastır,bence en önemli kuralımız 5 mesaj...
ceza listesi son durum böyleydi yanlışsa düzeltirsiniz
gerbera=7
maviyeşil=7
yeşilerik=9
ecemavi=9
canım bir de yeni üye alımı yapabilirsin,zaten yer vardı,bir de nev ayrılıyor süresiz olarak
İpekyol (72.8 / 73.5 / -0.7 / %-0.96) geri dönmek üzere ayrıldı (272. etapta ayrılmış ona göre bölersin canım kilonu cuma günü)
vıdıvıdının paylaşımı yeterli sanırım cuma günü listeye girmesi için paylaşım alanında,yanında yıldızıyla diskalifiye listesinde olduğunu ama bizim takımımızda yer almasını istediğimizi bildir.Hiç kimsenin itirazı olmazsa,cuma günü listeye eklersin.
''vıdıvıdı 4.takımda yarışırken, 246.etapta, 80,2 kiloyla izne ayrılmış.
Uzayan izin süresi nedeniyle de diskalifiye ettik..'' bu bilgilere göre kilosunu bölersiniz.Yani izinden dönmüş olarak hesaplama yapılacak,yeni üye olarak değil
senaristçim tebrik ederim gözümden kaçmadı ama ben bu aralar hem buralarda hem kendimde değilim2 basamaklı rakamları görmen çok yakın artık
öpüyorum hepinizi iyi geceler
Hosgeldinnn:)Sevgili Kaptanım,
Gecmis olsun ya benim hic haberim yoktu size bisey olmamis iyiki..cok cok cok kotu gecen bır bayramdan sonra nıhayet aranızdayım kızlar tv ızleyen olduysa bılıyordur urfayı fırtına vurdu evlerımıze ucuncu katta olmasına ragmen balkondan su gırdı mutfak halım ve yatak odası halım ıslandı ve bayramı halı yıkayarak gecırdım ıkı gun boyunca elektrık bır gun boyunca da su yoktu arefe gununden berı de fırtınada kopan telefon telı yuzunden dokuz gundur de netım yoktu bugun ve daha az once geldı durum boyle kızlar bende mınık de hafıf soguk almısız ve yatıyoruz sızler ıyısınız ınsallah gecmısı okuyamadım hemen yazıyım dedım
Canim bisey kalmamis zaten sık disini :)kızlar bugun ıcın menu paylasımı yapamıcam cunku hangı saat neyı ne kadar yedıgımı ınanın bılemıyorum sadece bıraz daha rahatlamak ıcın annemın gelmesını beklıyorum cumartesı gelecek ınsallah
Bende light cikolata yedim yememem lazimdiiiunutmudan misafir geldi sonra 1 sade türk kahvesi ile 1 lokum 1 fındık yedim
Gecmis olsun kaptanim Allah sihhatinizi bozmasin:)Kızlar eşim ameliyattan çıktı çok şükür.ağrı dışında bir sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?