Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamamdır,, :)

174 boyunda 82.8 kiloyum. (Reelde olsak kilomu gizlerdim kesin.) Uzun süre 78lerde gezerken kendimi bir anda 80lerde gördüm. Aslında 78 de benim için çoktu ,ama boydan kurtarabiliyordum en azından.80 lere çıkınca resmen fazlalıklarım fışkırdı.Bu da beni oldukça rahatsız etmeye başladı ve 'duuurr!' deme vaktimin geldiğine inandım.
Hedefim uzun vadede 65 kilo olmak. Ve tabii önemli etken yaşım, 22 yaşındayım. :)

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

Ansa napcazki bu yemeyi bende 73ciktim ya dahada oburluk hissedebiliyorum utanmadan.. Kaptanim alabilirsin demisti bana saphira izne gitcek hani o bakimdan bi surelgne bana birakti ya ben protein yiyip nasi boyle oluyorum tam tersi tok olmam gerekmezmi

Tamamdır,, :)

1.74 boyunda 82.8 kiloyum. (Reelde olsak kilomu gizlerdim kesin.) Uzun süre 78lerde gezerken kendimi bir anda 80lerde gördüm. Aslında 78 de benim için çoktu ,ama boydan kurtarabiliyordum en azından.80 lere çıkınca resmen fazlalıklarım fışkırdı.Bu da beni oldukça rahatsız etmeye başladı ve 'duuurr!' deme vaktimin geldiğine inandım.
Hedefim uzun vadede 65 kilo olmak. Ve tabii önemli etken yaşım, 22 yaşındayım. :)

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

Insallah beraber zayiflicaz:) kuralimiz gunde en az 5mesaj atmak haftasonlari haric. Cuma gunleri tarti gunlerimiz haftaya listemize ekleriz seni insallah kaynasir ve anlasiriz:)

Genciz daha ya:) bende 20yasindayim boyumuzda yakin:) sporla diyetle super olcaz inaniyorum ben dur demek en buyuk baslangic zaten:)

hoşgeldin zayifliycim,,,

Kizlar beni yine bi yeme krizi tuttu ya zor duruyorum mutfaga gitmemek icin daha yedimde hem yulaf hakkimi aştim 1yk.cok tahilli ekmekle bal yedim pinar kofte yedim noluyo banaaa

çok şekersinn yaa. çok güldümm adet döneminde olabilirsin
ben adet öncesi ne bulsam yerimm ..

Kızlar eşim ameliyattan çıktı çok şükür.ağrı dışında bir sorun yok

çokkk geçmiş olsun kaptan inş bir an önce iyileşir eşin

yarın inş + çıkmayız
berenim çok geçmiş olsun senin annende benimkine benziyo sanırım bende annem geleceği zaman hemen evi toplarım

yaaa nedir bu internetten çektiğim şimdide 1 mesajı 3 kere yollamış
neyse ipekyol hoşgeldin canım keyifler nasıl

Son düzenleme:
komşularımda çok hasta oğlumda
hastalarla ilgilenmeye çalışıyorum

Son düzenleme:

hoş geldin grubumuza

yaa kusura bakmayın böyle kesik kesik oldu ama ne yapayım net çok kötü
bide kızlar benim mesaj sayımı günüm değiştimi
nev gittiğine göre
nev canım hepsi geçecek
kendine dikkat et hakkında hayırlısı olur inş

yeşil erik sende hoşgeldin canım
kızlar forumu çok meşgul ettim bide kendi kendime konuşuyormuşum gibi hissettim ben gidiyorum bu gün neti bulunca yazayım dedim bide bütün geöçmişi okudum elimden geldiğimce cevapladım unuttuklarım varsa affola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…