Hoşbuldum anşaa! :)
Kaptanımız ananee ise şayet evet o davet etti beni. (H)
Nikime aldığım iltifat için teşekkür ederim ayrıca.
Yalnız ben ciddi ciddi kör cahil modunda girdim konuyaa.Haftalık tartılıyoruz diymi? Amaçların yazdığı sayfayı bulamadım.Neler yapmam gerekiyor?
Tamamdır,, :)
1.74 boyunda 82.8 kiloyum. (Reelde olsak kilomu gizlerdim kesin.)Uzun süre 78lerde gezerken kendimi bir anda 80lerde gördüm. Aslında 78 de benim için çoktu ,ama boydan kurtarabiliyordum en azından.80 lere çıkınca resmen fazlalıklarım fışkırdı.Bu da beni oldukça rahatsız etmeye başladı ve 'duuurr!' deme vaktimin geldiğine inandım.
Hedefim uzun vadede 65 kilo olmak. Ve tabii önemli etken yaşım, 22 yaşındayım. :)
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Yalnız ben ciddi ciddi kör cahil modunda girdim konuyaa.Haftalık tartılıyoruz diymi? Amaçların yazdığı sayfayı bulamadım.Neler yapmam gerekiyor?
Kizlar beni yine bi yeme krizi tuttu yazor duruyorum mutfaga gitmemek icin daha yedimde hem yulaf hakkimi aştim 1yk.cok tahilli ekmekle bal yedim pinar kofte yedim noluyo banaaa
hoşgeldin canım
canım çok geçmiş olsun hem felaket için hem hastalığınız içincanım cepten,faceten filan haber verseydin keşke..çok üzüldüm yaşadıklarınıza,takım da onaylarsa,haksızlık olur demezse ceza vermeyelim
Kızlar eşim ameliyattan çıktı çok şükür.ağrı dışında bir sorun yok
01-11-2012
1-saphira :7
2-anane :18
3-gerberanazar:
4-paşam 0
5-maviyeşil :6
6-senarist :0
7-vıdıvıdı :8
8-ipekyol :0
9-anşaa:10
10:ecemavi 12
11 berenim:4
bugünki sayımda başrıyla gerçekleştiiii canlar.. vıdıvıdı kaçar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?