Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Iyi aksamlar kizlar iyi haftasonlari gecirmissinizdir umarim:) bugun 50dk yuzdum yarin hem evde hem havuzda diye spor programim tekrar basliyo. O degilde ben bu zayiflama konusunda ne kadar fazla tekrar basliyo demekteyim iste irade ve azim tembellikle oburluga yenik dusuyo bende..off icim daraldi cu nku demin ekmek ve zeytin yedim aksamlari inanilmaz bi mide kazintisi oluyo mate cayi denemeye baslicam ama cay hazirlamaya usenip yemek yedim demin:d yaziklar olsun bana gicik kapiyorum bu istahimdan resmen..

kizlar bugun sabah yumurta ve beyaz peynir yedim arada biraz kizilcik mersini_gojiberi yerine yiyorum

Aksama dogru brokoli yogurt domates beyaz peynir yedim simdide malumunuz ekmek zeytin yedim

stresimizi bir yana bırakamıyoruz bende senin gibi hissediyorum devamlı yeni bir başlangıç
şu an karatayı inceliyorum eşime söyledim kitabı getirtebilirse bir arkadaşımın eşi 25 kilo vermiş hemde aç kalmadan
yorumlar olumlu bakalım bide burada öyle işlem görmemiş gıda bulmak zor ama bir yerden başlamak en önemliside devam etmek lazım demi

bende şu an ıhlamur içiyorum 1 adet köfte vede yarım dilim ekmek yedim
ama asıl kahvaltıyı eşim öğle vakti okuldan gelince yapıyoruz yani saat 11.30
mağlum sebeplerden oruca ara verdim
yine mağlum sebeplerden şişim

Gunaydin melelleerimm..sssabah sabah yogunluk basladi yine.kizimin endokrin kobtrolu var.su an kadikoydeyim. sevk alip marmaraya geccm.. sekeeimiolctururum die kahvaltida yapmadim

kızlar günaydınlar olsun bugün sizden izin istiyorum trafigim çok yeni evlenen yengemin gelinini önceki gelini ve yengemleri ve biz 8 kişiyi yemek hazırlıcem geç girerim trafigim çok evi temizlicem çamaşır asıcem ütü yemek yapıcem daha ordata birşey yok eşim evde alt kattaki kahvaltıya gelicek hazırlaıdm neyse menümü yazayım dinleyim
şimdi öhü öhü
kabaklı havyklu tavuk etli çorba çok güzel oluyor dukan çorbasıymış araştırdım
pirinç pilavı
zeytin yaglı barbunya
kürdan kebabı
ıspanaklı patatesli beşebel sosolı grater
su böregi
açma
tatlı ev baklavası
ıslak kek çayın yanına
kırmızı közlenmiş biberden yogurtlu salata
mevsim salatası
daha eklermiyim bilmiyourm aslında kuru biber patlıcem ve yaprak dolmasıda yapıcektim eledim belkim onlarıda yaparım eşim markete gitti bebeler ben kaçtım k.ib sanmayınki paşa bugün burayı ihmal etti rapor vereyim dedim akşama çayı içsinler muhtemelen 1 gibi anca evlerine gdierler bu arada namazlarımıda kılarım işşallah bu trafikte myve tabagı yapıcem daha çukulata sosuyla ben kaçtım

1 poaça 1 domates biraz peynir dünden kalma şuruplu bir tatlı ben battım gibi gözüksede iddaamı sürdürmekteyimbak gör gerisini nasıl toparlıcam:26:

Canim karatay tamamen dogal beslenmeye dayaniyo nasil yapabilirsinki islenmis gidayla gervi sebze et protein ve kavrulmamis cerez yiceksin onlarda islenme durumu yoktur sanirsam
nasıl besleniyor ki
Diyetisyene gidiyo herseyden yiyebiliyorum demistide ben tam bilmiyorum
aşure mevsimide geldi çattı:18:
Bayram bitti asure geldi hayat iste kilo al diyo:d
Gunaydin melelleerimm..sssabah sabah yogunluk basladi yine.kizimin endokrin kobtrolu var.su an kadikoydeyim. sevk alip marmaraya geccm.. sekeeimiolctururum die kahvaltida yapmadim
Gecmis olsun ya neden sekerini olcturuyosun bi sorunmu var ?
Aboov:d mesgulsun pasamda yemekler cok guzel valla insallah yemezsin canim
gunaydin kizlar,herkese hayirli bir hafta diliyorum
Gunaydin:)

cnm ukala gibi görmessen bence menülerin çok abartılı oluyor bunları servis şeklini öyle merak ediyorum ki benim elim ayağıma dolaşır 2 çeşit yapsan yanına cacık salata falan 1 tatlı tamamdır

1 poaça 1 domates biraz peynir dünden kalma şuruplu bir tatlı ben battım gibi gözüksede iddaamı sürdürmekteyimbak gör gerisini nasıl toparlıcam:26:

Gerbera 74gordum bu sabah tartida noluyoki bana yaaaa bende iddami surdurmek istiyorumda 1aralikta 70.5diye bi idda listemde var hayirlisi artik ben spor yapiyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…