Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar ıyıakşamlar herkeşlere
aksam yemeğim 5 köfte salata....
bol bol su içicem yatana kadar işte içemiyorum malesaf sokakta tuvalet aramak zor oluyo...siz naptınız kaçamak yapan el kaldırsın ceza verelımmm....

kiz tarafi nazli olur kiz boyle yapma ayip birak pasa bey ugrassin.
ohh ohh piril piril olmustur pcin..kacamak yok bol hareket var bu hafta birinciyiz kesinhadi kizlar herkes nefsine hakim olsunhop hop hop bir iki bir iki haydi kizlar spora
canım mayıstan beri göz yumuyourm ama olmazki demin lat kata indim komsuya o çagırdı paşa nasıl bagırıyor hemen dedim gdiyim abla dedi nasıl duyuyosun sesini ben nerde olsa duyarım dedim okadar sesin içinden tabırm oglumu dedimrabim ömrüne ömür katsın kıızmında oglumundaişşallah
canım işşallah olur tek tememmin o ya
şimdi sevgili ananecim bebekim benim 40 beden olmam için kaç kilo olmam lazım merak ettim 70 kilolu biri kaç beden giyiniyor
gecmiş olsun neyin var canımm...

senınde mı doğum gunun yoksa...

patates kızartma değildir umarım

paşam menu süper yahu...
canım sorma ne süperi varlık içinde yokluk çekiyourm yarın yeni gelin çagırıyor yemege ilk defa gidicem aslında kızmalar ama ne biliyim yemegi beyenmiyormuş gibi olur diye götüresin yok ama zate çorba vardır salata onlardan yerim

vallahi bacım 1 litreyi içmişimtir ama velakim kaçamak yapmadım vallahidemin cennet hurmasını yedim yatmdan sodamıda içerim okadar canım vallahi tatlı istiyor reglim yakınyakendimi zor tutyorum he acaba kuru kayısımı yesem ben en iyisi uyuyum anca öyle kurtulurum yarın ogluma gidicem arası epey var pazarı gezicem yrüyüşe gdicem sonra vericem bütün kiloları

metabolizma çayı
1 büyük elma, kabuklariyla birlikte, sadece 4'e bölünecek
1 limon dörde bölünecek,
1tatlı kaşığı tane karabiber
1 çubuk tarçın
3-4 adet karanfil
3 litre suyun içinde su yarı yarıya inene kadar kaynat.süz,sık sık iç..sanırım böyleysi canım
kızlar bu çayı bir süre önce yapmıştım baya işe yarıyor bende yapacam inş
kaç gün yapıcez bu çayııııı
tek kaldım ben burda millet nerdesiniz yaw
terkedildim amammmmmmmmmm uzun hava çalıyorum bennnnnnnnnnnnnn

anannecimmmmm iykiiii doğdunnn....iykı bizimlesin ....iykı rakıbemsın.... senı seviyorummmm.....
Cok tesekkur ederim ansa bitanesinnn:)
Ben sucluyum kescem yarin cezami:)
Ya o beden konusu ölculerle alakali pasam benim kalcam yaklasik 100 basende94tu sanirim 40olculeri bu olabilir belki

Bulmussun iste:)

Son düzenleme:
yok cnm hallolan bırsey yok konusmuyorumesım sadece bıraz askıya aldı o kadar annemler var bebıs onlarda emın ellerde yanı
basarilar canim araba senden korksun sen niye korkacan rabbim kazasiz belasiz surmeyi nasip etsin
amin cnm saol sımdılık ıyı zaten
hg beren bende yeni katildim aranisa
farkkettım cnm hosgeldın
çavdara geçmiş olsun sanada kolay gelsin

inş sıkıntılarından kurtulursun bir an önce gel

kazasız belasız kullan canım bencede lazım ama burada bayanlara yasssak
hadı yaaaa gercektenmı ama dgru yaaa yasak olabılır sen nasılsın
dogum gunun kutlu olsun hayatım annem ılkokukl mezunu oldugu ıcın sanırım alamıcak ama cok ısteklı
ohh cnm yaaaa darısı basımıza ınsallah harıka gıdıyorsun valla tebrık ederım senı de cavdara da gecmısler olsun

hepımızın ısı allaha kalmıs cnm dogmakla bıtmıyor kı rabbım hepımızın evladına saglıklı sıhhatlı omur versın bızlere de tabıkı

Cok tesekkur ederim ansa bitanesinnn:)

Ben sucluyum kescem yarin cezami:)

Ya o beden konusu ölculerle alakali pasam benim kalcam yaklasik 100 basende94tu sanirim 40olculeri bu olabilir belki

Bulmussun iste:)
canım buldumda bulmasına bir günü varmı yani kaç gün içilicek bu bu arada 70 düşsem 40 beden olurum kesinama azimliyim bundan sonra kaçamak yok eşime dedim her kaçamakta sana dicem ggözümün üstüne bir zımzık koy dedim ay gülücegim yoktu insan yazdıgına gülermi bayılazammmmmm
hepımızın ısı allaha kalmıs cnm dogmakla bıtmıyor kı rabbım hepımızın evladına saglıklı sıhhatlı omur versın bızlere de tabıkı
dogru diyorsun stresli bir hamilelik geçiriyosun doguruyosun hayde sarılıgı oluyor hasta oluyosun ateşi çıkar dişi çıkar :99::99:anlıcagın annelik çok zor :18::18:
kızlar bu arada suyum 6 bardak daha oldu bir mandelina yedim bilginize

ece mavi,anane her ikinizinde godum gunu kutlu olsun canlar hayirli omur gecrime dilegimle beraber

valla supersin bu tempoyla gidersen kacamak yapmadan takimi tek basina lider yaparsin sen basarilar canim

ceza ne ona gore el kaldiracam dasaka saka kacamak yapmadim ama tartilmadimda cumaya kadar da tartilmayacam da.ama sormayin kizlar ya sabahin koru ve benim canim acayip cikolata cekiyor kendimle bogusuyom nefsim diyor ye bi taneden bisey olmaz ama aklim diyor ki hep o bir taneler yuzunden bu haldesin yeme sakin pisne yapsam bilmiyorum

igggggggggggg bu cayin tadi igrenc olmuyormu nasil icecegiz:18:

niye alamasin ki canim benim yengem ilkokum mezunu bile degil o bile aldi 50 yasinin ustunde hemdeazmin elinden bisey kurtulmaz yeterki istesin hem seninj gibi bide ogretmeni olacak daha ne olsun

gunaydin kizlar hadi gelin artik ya neyse ben bugun fazla olamayacam aranizda haber verim istedim once oglumu ana okuluna goturecem ordan gelip biraz uyutacam cocugu uyandikztna sonra dogru doktora gidecem ,o uyurken ben evin islerini yapacam ordan cikip esimle bulusum beraber sinemaya gidecegimama kacamak yapmak yok ,okara yaglari eritmem lazim

Tesekkur ederim canim
Olmicagin sey degilki pasam kacamak yapma yeterki
ece mavi,anane her ikinizinde godum gunu kutlu olsun canlar hayirli omur gecrime dilegimle beraber
:) tesekkurler
valla supersin bu tempoyla gidersen kacamak yapmadan takimi tek basina lider yaparsin sen basarilar canim
:) beni tek birakma amaaa

Kolay gelsin canim ya sabah ders calistim kursa gittim sonra kendime esofman alti aldim birazdan yuzmeye gitcem anlicagin ben cok yogunum gelemiyorum.. Yaglar ericek:) gitcekler yeterki biz duzenli beslenip sporu ihmal eetmeyelim

Selam kizlar ben hemen yazip kacar gibi olucam ama aklimada bisey takildi bu cuma gerbera izinde ben kurstayim listeyi birinizin yayinlamasi gerekiyo.. Bugun sabah pasta yedim ondan sonra hep yugurt yedim simdi bi salatalik yiyip yuzmeye cikicam insallah gununuz guzel gecmistir:)

igggggggggggg bu cayin tadi igrenc olmuyormu nasil icecegiz:18:
vallahi denedim ben elma ayrı tat veriyor canımama şunu diyeyim çok wc çıkıyorsunbunu içince evden dışarı çıkmıcen yoksa vay haline
sinemayamı anam ben çok oldu be gitmeyeli sinemaya
bugün sana rapor veriyimde dinle sabah 10 kalktım eşimle kahvaltı hazırladım yedik sonra yola düştüm metroya dogru yürüken allahıms en panik atagım az selavat çeke çeke gittim ablama yeminle sonra metroya bindim epey gittim bir allahın kuluda yer vermesisonra adam kalktı ben oturdum dedim içimden oh ayaklarımda vurdumu sana sonra bir durak sonra yaşlı teyze bindi kıyamam bir allahın kulu yer vermedi koluna dokundum gel anacım dedim kızım sen iniyormusun dedi yok dedim bende daha yeni otrumuştum dedim epey gittik sonra birileri indi ben oturdum sonracıma indim epey yürüdüm ablam kapıyı açtı oglan üstüme atladı abdestimi aldım namaza durdum allahım secdeye iniyom benle iniyor namaz kıldı sıpam benle sonra oturdu kucagıma dukadlarıma kadar öptüyanak vs götürdü dedim ablama enişteni aldattım yavrum namazı benle kılmaya bayılıyor secde edemedim önümde yattıgı için kimide sırtına koydum alnımı allahım kabuıl etsin işşallah neyse akşam namazını kıldım çıktım eve 6 geldim akşamada yeni geline misafirlige gidicez yemegeama sana diyorum dün hiç kaçamak yapmadım ananecim epeyde yürüdüm bugün pazarın altını üstüne getirdim allahım ne eşarplar ne çantalar varneyse sadete gelelim bugün anam agladı okadar diyeyim ama deydi yavrumla hasret giderdim rabbim banada öle evlat nasip etsin pek dadlu be bal bal

pastamı sen yedin bensiz nalçakbugün ablam ben seviyorum diye çukulata saklamış hani isim vermiyim içinde hindistan cevizi olan onu bile yemedim kendime söz verdim kaçMAK YOK SİZDEN SONRA GENE YEDİM CENNET HURMASI KALORİSİNE BAKTIM O9 YAZIYORDUYARINADA ÇOK İŞİM VAR YEMEK TEMZİLİK ÇAMAŞIR ÜTÜ GEÇ GİRERİM ŞİMDİDEN SÖYLÜYÜM SONRA YOK BEN BİLMEDİM YOK BEN DUYMADIM DEMEYİN
KIZLAR BEN YARIN GÖRÜŞÜYÜM SİZLERLE MUTFAGA TOPLAMAM LAZIM YEMEGE GDİİCEZYA EVİ SÜPÜRÜCEM EŞİMDE EVDE BİR İŞLER KAKALARIM ONAHAYDE BEN KAÇTIM

SABAH KAHVALTISINDA YEDİKLERİM
1-1 ADET BADEM
2-1 ADET DOMATES
3-KİBRİT KUTUSU BÜYÜKLÜGÜNDE PEYNİR
4-2 ÇATAL YUMURTA
5-5 BİRARADA VE YEŞİL ÇAY
6-2 DİLİM YOK TAM TAHIL EKMEGİ
7-3 SİYAH 2 YEŞİL ZEYTİN

ARADA BİR YEŞİL ELMA

ÖYLEN YEDİGİM MERCİMEK ÇORBASI 2 DİLİM YOK KEPEKLİ EKMEK

AKŞAMADA YEMEGE GİDİCEM BİLMİYORUM NE YERİM AMA ÇORBA VE SALATA YİYEYCEGİM EKMEGİMİ YANIMDA GÖTÜRÜCEM ÇAYIMLA BİRLİKTE İŞŞALLAH YEMEGE GİTMEDEN BİR CENNET HURMASI YESEM YETERBENDE BU KADAR BEBELER GÖZÜM ALIRSA YÜRÜYÜŞE GİDİCEM YARIN

niye alamasin ki canim benim yengem ilkokum mezunu bile degil o bile aldi 50 yasinin ustunde hemdeazmin elinden bisey kurtulmaz yeterki istesin hem seninj gibi bide ogretmeni olacak daha ne olsun

cnm ben artık ılkokul mezunlarına verılmıyor dıyebılıyorum onun ıcın alamaz demıstım ılkogretım artık sekız yıl ya ılkokullara verılmıyor benım bıldıgım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…