Tesekkur ederim canim
Olmicagin sey degilki pasam kacamak yapma yeterki
:) tesekkurler
:) beni tek birakma amaaa
Kolay gelsin canim ya sabah ders calistim kursa gittim sonra kendime esofman alti aldim birazdan yuzmeye gitcem anlicagin ben cok yogunum gelemiyorum.. Yaglar ericek:) gitcekler yeterki biz duzenli beslenip sporu ihmal eetmeyelim
hayıerdırkızlar bugun gayet dıyet bakımından verımsız bır gunumdeyım zaten kendımı toparladıgımda anlarsınız ama su an mumkun grunmuyor offf
sanada cnmıyıgeceler kızlarrrrr
benım o gun doktor randevum var erken gelırsem denrım cnmSelam kizlar ben hemen yazip kacar gibi olucam ama aklimada bisey takildi bu cuma gerbera izinde ben kurstayim listeyi birinizin yayinlamasi gerekiyo.. Bugun sabah pasta yedim ondan sonra hep yugurt yedim simdi bi salatalik yiyip yuzmeye cikicam insallah gununuz guzel gecmistir:)
evet ıyıkı bızımlesınanannecimmmmm iykiiii doğdunnn....iykı bizimlesin ....iykı rakıbemsın....senı seviyorummmm.....
igggggggggggg bu cayin tadi igrenc olmuyormu nasil icecegiz:18:
27sinden itibaren bende canim musait olunca saymaya baslicamgeçmişide fazla okuyamadım kızlar acaba mesajlar sayılıyor mu biraz sıkı tutalım bu işleri
ANANECİM KARARSIZIM ASLINDA DİYETİMİ AKSATMIYORUM HATTA BUGÜN 3 SAAT YÜRÜYÜŞ YAPTIM
o cıkolata bızı yakıoooooarada biraz çikolata kaçamağı ama az
kızlar bu aralar biraz kırıklığım var enerjim az toparlansam iyi olacak bu günde fazla gelemedim ama inş yarın buralardayım
kız ne ara yaptımnnn:)ANANECİM KARARSIZIM ASLINDA DİYETİMİ AKSATMIYORUM HATTA BUGÜN 3 SAAT YÜRÜYÜŞ YAPTIM
yogunsun desene cnm benımGunaydin kizlar ben kahvaltimi yaptim derslere oturcam birazdan yetistirirsemde kurstan once spora gitmeyi planliyorum hayirlisi:) insallah gununuz guzel gecer:)
senınde gecmış dogum gunun kutlu olsun o zmn cnmananeee doğum günün kutlu olsun bende ayın 25 de 35 oldum
27sinden itibaren bende canim musait olunca saymaya baslicam
:) cok sevindim ya kararsiz olma bak aksatmiyoken ipin ucunu simski tut rakiben seni bekliyo bak:) o kadar nasil yurudun ya masallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?