Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar mesajları sayamayan olursa mutlaka yardım istesin zaten eski hızımızı kaybettik

gunduz hic vaktim olmadi girmeye ama vakit bulmusken yazayim size,
sabah yuzde1 yagli peynirle yapilmis sandvic bir adet domates su
öglen iki adet biber dolmasi bir dilim tam bugday ekmeyi ilearti su
aksam yemedim sadece papatya nanae karisimi cay ictim 4 bardak bir adet sekerlebaska bisey yok

Selam kizlar:) cok yorgunum hala yemek pisiyo uykumu alamiyorum nolcak benim bu halim 5bucukta evdeydim bi yattim 9da kalktim hemen sebze yemegimi pisirmeye basladim patlican yesil fasulye tavuk domates biber salca sarimsak attim biseyler bide tup yok elektrikli ocakta yapiyorum ve hala uykum vaar sporumu sabaha birakinca olmuyomus aksamda yetismiyo niye haftasonu olmadi bu kursum ya daha simdiden yoruldum..

o cıkolata bızı yakıooooo

hayırsddır grıpmuısın

kız ne ara yaptımnnn:)

yogunsun desene cnm benım

senınde gecmış dogum gunun kutlu olsun o zmn cnm
Aynen ya cok yogun oldum bi anda okadar evde durmaya alismisimki iyide oldu aslinda yorulmasam
tamam canım anlaşıldı
:)
maviyeşil canımgrip değilim ama acayip halsizim
Bendede o halsizlik var inan bayilcak gibiydim bugun sporda
sabah yaptığım sucuğun tadına baktım güzeldi
Ya o sucuk nasil yapilmakta ben sormustum oncedende merak ettim:)
kızlar mesajları sayamayan olursa mutlaka yardım istesin zaten eski hızımızı kaybettik
Sayamayan olmamali canim ya 5dklik is ki cok mesajda olmuyo yani onceden en az 3kisi 50ser mesaj yazardik pasamla ben baya yazardik ama firsat olmuyoki simdi
herkese iyi aksamlar kizlar
Iyi aksamlar:)
%1neymis ya:) ben peyniri cok severim ama yagsiz yani az yagli bulmak zor oluyo burda.. Az degilmi bu arada doydunmu:)
kizlar ben bugun bir saat spor yaptim oglumla beraber yalniz o benden iyi yapiyoraramizda kalsin
Supersin:) hemen yazdim onu:)
cumaya ne kaldiki guzel bir sonuc almak istiyorumbana gaz verin kizlar
:) ben super gidiyorumm az ye spor yap erken bitir yeme isini her hafta vermezsen bende neyim
haklisin canim cok yorucu oluyorlarama onlarin gulumsemesine degiyor valla.he bu arada cok yeme sakin bir gunumuz kaldi rekor kirmaliyiz tamammi
:) beni gecemezsinnnn:d
hafta sonu degilde herkesin bir kosusturmasi var sanirimama insallah kacamak yapan yoktur aranizda hanimlar
Insallaahh

Ansaa gerbera ecemavi kizlar spor yapiyomusunuz :) maviyesil sen lesliyi cok iyi yapiyodun bi aralar berenim sende spora vakit bulabilirsen burayada bildir ne yaptgni listemiz dolu olsun kizlar:)

Maviyesilcim 5in ustunde tutalim bari zaten cok paylasim yapamiyoruz.. Ansa nerdesin canim iki gundur yoksun biseymi oldu? Ve gerberacim sen kararsizim demistin ben anlamadim simdi izin konusundami kararsizsin cuma gunu izne ayircazmi seni?

Ansaa gerbera ecemavi kizlar spor yapiyomusunuz :) maviyesil sen lesliyi cok iyi yapiyodun bi aralar berenim sende spora vakit bulabilirsen burayada bildir ne yaptgni listemiz dolu olsun kizlar:)

bu gün hariç her gün 30 dk canım tabi yaklaşık bazen 40 bazen 25 ama ortalama 30dk

paşa canım arada yap iç öyle günü falan yok ama dediğin gibi içince wc baya uğruyorsun
tamam canım ben başlıyım bu çaya sagol
ANANECİM KARARSIZIM ASLINDA DİYETİMİ AKSATMIYORUM HATTA BUGÜN 3 SAAT YÜRÜYÜŞ YAPTIM
terbiyesiz brie gelip burda diyor yapam var yapamıyan be
sabah yaptığım sucuğun tadına baktım güzeldi
sucukmu anacım senmi yapıyorsun bir tarif et bakalım yavrunada oda yapsın bensiz yeme gebertirim seni he
kizlar ben bugun bir saat spor yaptim oglumla beraber yalniz o benden iyi yapiyoraramizda kalsin
o halinizi görmek isterdim yeminle
Ganfed 7

ananee 6

pasam 5

berenim 5

maviyesil 4

ecemavi 7
biraz daha çalışmak lazım
kızlar eve yeni geldim kaynanam iyi konuştuk hallettik aramızda eşim barıştırdı hoş evine gittim hiç birşey olmamış gibi davrandı bananeyse pazar günü kahvaltıya gidilicem aşure yapılıcek benim için çok zor bir imtaan olucek nedenmi aşureyi çok seviyorumda ondan yemin olsun bugün hiç kaçamak yapmadım 3gündür benle grur duyabilirsinizbugün kurabiye vardı kayanamda yemedim yogurtlu makarna vardı yemedim bol kıymaklı patlıcan patates döşemişti yemedim ekmek bile yemedim 7 adet fındık yedim okadar oda kaçamaktan sayılmaz galiba

şimdi yediklerime gelelim
1- 1 adet domates
2-1 adet salatalık
3-2 dilim kepek ekmegi
4-5 biryerde çayla yeşil çay
5-kibirk kutusu büyüklügünde peynir
6-1 yumurta
7-3 siyah 2 yeşil zeytin

arada birşey yemedim öylen yemedim

akşama yediklerim
1-akşamda bol brokoli haslaması
2-mercimek çorbası
3-1 dilim kepek ekmegi
4-tadımlık çatalın ucuyla patlıcanından yedim döşemenin ve bir çatal yok ucuyla nefsim yesin diye makarna ve kırımızı biber sarımsaklı salatası 5 çatal
5-7 adet yok fındık yedim okadar eşimler çay kurabiye yediler bensizbu arada regli olucemya karnım çok şişti eşim sen kilomu aldın dedim diyene bak sen nalçak dedim kaçamak yapmıyorum 1 hafta vwgörmezsen adet oluceksen şişer dedim sustune ka kötüyüm ben ya hafta sonu aşure yapıcek kaynanam ama yemeyi düşünmüyorum bir kaşık yicem tamam bu sefer çok pis hırs yartım nefsime emir ediyorum yeme diye yemicem kilo alırım bir kase yesem ne olur acaba:18::18::18:hayatta bir aşureye birde makarna ve patates yemegime hayır diyemezdim ama diyourm artık 3 yemegide çok özledim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…