selam kızlar nasılsınızz
bıraz dısarı cıktım geldımm
ama cocuklarla cok yorucuydu yaaaa..
bırazdan aksam yemegı yerımmm
kızlar yaa kimsecikler uğramamış ya acaba haftasonuda benmi bilmiyorum
huuuu millet slm
Aynen ya cok yogun oldum bi anda okadar evde durmaya alismisimki iyide oldu aslinda yorulmasamo cıkolata bızı yakıooooo
hayırsddır grıpmuısın
kız ne ara yaptımnnn:)
yogunsun desene cnm benım
senınde gecmış dogum gunun kutlu olsun o zmn cnm
:)tamam canım anlaşıldı
Bendede o halsizlik var inan bayilcak gibiydim bugun spordamaviyeşil canımgrip değilim ama acayip halsizim
Ya o sucuk nasil yapilmakta ben sormustum oncedende merak ettim:)sabah yaptığım sucuğun tadına baktım güzeldi
Sayamayan olmamali canim ya 5dklik is ki cok mesajda olmuyo yani onceden en az 3kisi 50ser mesaj yazardik pasamla ben baya yazardik ama firsat olmuyoki simdikızlar mesajları sayamayan olursa mutlaka yardım istesin zaten eski hızımızı kaybettik
Iyi aksamlar:)herkese iyi aksamlar kizlar
%1neymis ya:) ben peyniri cok severim ama yagsiz yani az yagli bulmak zor oluyo burda.. Az degilmi bu arada doydunmu:)gunduz hic vaktim olmadi girmeye ama vakit bulmusken yazayim size,
sabah yuzde1 yagli peynirle yapilmis sandvic bir adet domates su
öglen iki adet biber dolmasi bir dilim tam bugday ekmeyi ilearti su
aksam yemedim sadece papatya nanae karisimi cay ictim 4 bardak bir adet sekerlebaska bisey yok
Supersin:) hemen yazdim onu:)kizlar ben bugun bir saat spor yaptim oglumla beraberyalniz o benden iyi yapiyoraramizda kalsin
:) ben super gidiyorumm az ye spor yap erken bitir yeme isini her hafta vermezsen bende neyimcumaya ne kaldiki guzel bir sonuc almak istiyorumbana gaz verin kizlar
:) beni gecemezsinnnn:dhaklisin canim cok yorucu oluyorlarama onlarin gulumsemesine degiyor valla.he bu arada cok yeme sakin bir gunumuz kaldi rekor kirmaliyiz tamammi
Insallaahhhafta sonu degilde herkesin bir kosusturmasi var sanirimama insallah kacamak yapan yoktur aranizda hanimlar
Ansaa gerbera ecemavi kizlar spor yapiyomusunuz :) maviyesil sen lesliyi cok iyi yapiyodun bi aralar berenim sende spora vakit bulabilirsen burayada bildir ne yaptgni listemiz dolu olsun kizlar:)
tamam canım ben başlıyım bu çaya sagolpaşa canım arada yap iç öyle günü falan yok ama dediğin gibi içince wc baya uğruyorsun
terbiyesiz brie gelip burda diyor yapam var yapamıyan beANANECİM KARARSIZIM ASLINDA DİYETİMİ AKSATMIYORUM HATTA BUGÜN 3 SAAT YÜRÜYÜŞ YAPTIM
sucukmu anacım senmi yapıyorsun bir tarif et bakalım yavrunada oda yapsınsabah yaptığım sucuğun tadına baktım güzeldi
kizlar ben bugun bir saat spor yaptim oglumla beraberyalniz o benden iyi yapiyoraramizda kalsin
Ganfed 7
ananee 6
pasam 5
berenim 5
maviyesil 4
ecemavi 7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?