Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nerdesiniz ulen kimseler gelmemiş ne oluyor sizlere he takım zayıf kaldı he anca cumamı olucek hepiniz gelin işin yok okadar kişiyi toplaben bugün rapor vermeye girdim şimdi kahaltımı yaptım eşimle eşim işe gidicek sonra gelicek bende o arada yemek yapıcem evim temiz bir beyazlılarım katlanıcek renkliler atılıcek makinaya menümde zengin şimdi diyeyimde merak etmeyin menüde ne var
yalancı işkembe çorbası yapıcem tarifini veriyorum dinleyin
bir küçük tavuk eti neresi olursa olsun içine ditmeye onu suyla haşlıyorsunuz sonracıma suyunu çorbaya koyucez makarna suyu gibi haslayın suyu bir taraftanda 1 yumurtanın sarısını 4 diş sarımsagı 2 kaşık unu karıştırın temem buraya kadar sonracıma kaynayan suyun içine koyuyorsunuz yavaş yavaş dikkat edin bir su bardagıyla harcı karıceksınız iyice pişirin içinede tavuk etlerini didin içine atın üstüne pul biber yakın tuz temem
şimdi yanınada taze yeşil fasülye vardı annem kurutmuş onuda bol kıymalı yarmalı yemegini yapıcem kuru patlıcen ve biber dolması yapıcem yanına erik kompostosu salata temembende kendime ıspanak yemegi yapıcem pirinnçsiz bol domates le onu yerim artıkbenden bu kadar hatunlar kahvaltı yaptım artık toplu derim yediklerimi şimdi mutfaga gidip harikalar yaratayım deyom sonra ver elini üsküdar arkadaşa gidicem bebek görmeye belkim ordanda eşimle sahil yaparım bakalım belli olmazhoş kendi kendine konuşana deli derler kimse yok bende girmicem olucek biticek neyse gelenler hoş geldi sefa geldi beni bulamıcaklar üzüldüm şimdibiraz sahilde yürüyüş yaparım oh sefam olsun

Selam kizlar :) cavdari yikadik annemle tipi cok komikti ya fare oldu resmen dalin kokuyo simdii hasret giderdik onunla ve bu sabah 69.2yi gordum :) kahvaltida klasik yumurta lor yedim 1kasik yulaf attim yumurtaya simdi hazirlanip cikicam kursta bisey yemiyorum sadece 2si bi arada iciyorum bazen aksamada yemegim var yemek yiyp sporuma giderim oyle iste:)

valla hic yag yok demek icinde o peynirin igrenc kokuyor ama bosver zayiflayim yetergerisi sorun degil.gercekten az yiyom ama sorunum spor yapamamam bi ara cok guzel hergun duzenli lesli yapiyordum ama onuda biraktim simdi arada yapiyorum bugun yarim saat yuruyus yaptik ogulcugumla cocuguda kendimle birlikte disari surukluyom gerci halinden pek sikayetci degil ama seviniyor disari gidecegiz diye disari cikacagimiz zaman sapkayi tak ceketimide giydir gidelim diyor ayakkaplari elinde bekliyor kapidaseni gececem bak gorursun acimdan olecekde olsam basaracam
bizi gorsen gulmekten olurdun zaten ben fil oda fareyuvarlanip durduk:
Ansaa gerbera ecemavi kizlar spor yapiyomusunuz :) maviyesil sen lesliyi cok iyi yapiyodun bi aralar berenim sende spora vakit bulabilirsen burayada bildir ne yaptgni listemiz dolu olsun kizlar:)
ben yazdim yarim saat yuruyus sadece
Ganfed 7

ananee 6

pasam 5

berenim 5

maviyesil 4

ecemavi 7
heyt be lider ben ve ecemavi bizi gecemezsiniz kizlar
bravvo canim hakim olmak guzel bisey kendine sen incecik olunca imrenerek bakacaklar sana devam canim devam hep beraber bassaracagiz
sakin ha gelmemezlik yapma bu arada tarifin hosuma gitti yapsammi acep

oh oh iyi olmus tekrar birbirinize kavusmussunuz .kostur kiz kostur spor yapiyon belesten daha ne olsun bide sen bu kursa niye gidiyon ki:26:

:)) hala oglum yerıne onu yıkadıgını ınanamıorumpp

huuuu millet slm
slm cnm nasılsın
hafta sonu degilde herkesin bir kosusturmasi var sanirimama insallah kacamak yapan yoktur aranizda hanimlar
ay ben hafta sonları daha cok yoruluyorum yaa..bende hafta sonu gelsın ıstemeyenlerdenım:)

Ansaa gerbera ecemavi kizlar spor yapiyomusunuz :) maviyesil sen lesliyi cok iyi yapiyodun bi aralar berenim sende spora vakit bulabilirsen burayada bildir ne yaptgni listemiz dolu olsun kizlar:)
cnmm yapcam tekrar annem bende ctesı gıdecek tekrar duzenlı bı spor ve dıyete bqaslıcam cok kılo aldım
Ganfed 7

ananee 6

pasam 5

berenim 5

maviyesil 4

ecemavi 7
elıne saglık cnm

Maviyesilcim 5in ustunde tutalim bari zaten cok paylasim yapamiyoruz.. Ansa nerdesin canim iki gundur yoksun biseymi oldu? Ve gerberacim sen kararsizim demistin ben anlamadim simdi izin konusundami kararsizsin cuma gunu izne ayircazmi seni?
kız ben o gun bı baktım 4 tane yazmısım sonra gece telefondan yazdım gonderdım nasıl oldu bılmıom yok sımdı dakıkalarca aradım sımdı.hatta 5e tamamlayayım dıe gece gırdıydım demekkı telefondan olmamıs yoksa daha oncekılere bakarsın 5 e gayret edıom en azından

bu gün hariç her gün 30 dk canım tabi yaklaşık bazen 40 bazen 25 ama ortalama 30dk
masalllah

bugun doktora gıttım kızlar
doktora gore sekerım yuksek gıbı ama polıkıstık hastası oldugum ıcınde oluyor olabılır
dıyet spor ve ılac verdı cok bunaldım 3ay sonra zayıf bı vazıyette gel karsıma dedı

kızlar dun ıcın cok ozur dılıyorum ama kızım hastaydı okuldan da erken cıktım ve doktora gıttık tum gun de uyumadıgı ıcın gıremedım dolayısıyla ama bugun ıyı burnu kapalı oldugunda cok kotu oluyor yavrum benım nefes alamıyor bıberon tutsmıyor yemek yıyemıyor uyumuyor allahtan erken farkkettık te antıbıyotıkle falan bugun daha ıyı

:) o zaman haftada bir pirinc lapasi yap mesela vucuduna sok olsun derim ben:) oglun kucuk sanirim onla daha bi yorucu oluyodur en azindan cikarmaya hazirlamak eve gel ustunu degistir falan ama iyi yapiyosun:) ya simdi ben universteye hazirlaniyorum odtu istiyorum ama 3sene kaybettim zaten ondan bari kursla ingilizcem iyi olsun kazanirsam hayirlisiyla hazirligi atlayanilmek icin iste
Haha:) getir onuda yikayalim:) bende haftasonu gelsin istiyorum 5e kadar yatarim kesin:) evet canim ben biliyorum seni ama grup emanet herkesi uyarma gorevim var:) bu telefondan sikayet ediyosunuz ama ben hep telefonla giriyorum yazik banada ya oglun bi bilgisayar alsin:d
Canim acaba bu son donem artislarinin sekerlemi alakasi vardi gecmis olsun ya yeni bi yeme duzenine baslicaksin resmen hayirlisi olsun..
Oyy gecmis olsun kuzucuga iyiki goturmussunuz doktora dislerlemi alakali acaba iltihap falanmi olmus?
kızlar yaaaa reflusu olan varmı sanırım bende var ılacmı kullanıyorsunuz nasıl gecıyorrr
Canim reflunun tedavisi bildigim kadariyla yok ama agri aninda agriyi azaltici ilaclar kullaniliyo diye biliyorum

Iyi aksamlar kizlar:) ben menumu yaziyim aksama dogru 5gibi sebzeli yemegimden yedim bu arada ben bu saf protein sebze olayini biraktim resmen sebze proteinle besleniyorum hani ayri gunlerde yapmiyorum artik simdide bi kase yogurt yicem aciktim valla:) evde ekmek kadayifi var ve yemiyorum yemicem kendime kakaolu sut hazirladim onun yerine simdide yogurdumu yabanmersinli yicem iste:) gerbera begenip cikmissin sende nerelerdesin :) ben sayimi yapip yaticam kizlar Allah a emanet olun..

***7. TAKIM 285. ETAP***

pasam3405 (80/)
maviyesil1999 (70/)
anşaa (72,6/)
ecemavi (73/)
ananee (70,6)
gerbera1987 (90,9)
Berenim2012()283.ETAPTA İZNE AYRILDI KİLOSU 2YE BÖLÜNECEK
7. Takım Ortalaması: %

Maviyesilcim 5in ustunde tutalim bari zaten cok paylasim yapamiyoruz.. Ansa nerdesin canim iki gundur yoksun biseymi oldu? Ve gerberacim sen kararsizim demistin ben anlamadim simdi izin konusundami kararsizsin cuma gunu izne ayircazmi seni?

Gerbera 1

anane 15

maviyesil 6

ecemavi 7

ganfed 8

pasam 6

ansaa nerdesinnn??
canım evde nette sorun vardı bugun hallolcak allahın ıznıyle faceden yazmıştım aslında görmedin heralde.....bugun kesin halololcak olmazssa gidip ttneti kafalarına yıkıcam.
***7. TAKIM 285. ETAP***

pasam3405 (80/)
maviyesil1999 (70/)
anşaa (72,6/72,6/%0.0)
ecemavi (73/)
ananee (70,6)
gerbera1987 (90,9)

***7. TAKIM 285. ETAP*** [/COLOR]

pasam3405 (80/)
maviyesil1999 (70/)
anşaa (72,6/72.6/0/%0)
ecemavi (73/)
ananee (70,6/69.3/1.3/%1.84)
gerbera1987 (90,9)

Benimde facebook acilmiyo canim guncelleme yapinca bozuluyo

kaçam yapmadıgım halde 80 kilo 700 geliyorum dün tartıldım kızlar haberiniz olsun reglin 4 olucek karnım çok şiş wc sorunum var çıkamadım ben sizden izin istiyorum 2 hafta beni izne ayrın inanın çok ihtiyacım var bunu sonra görüşürz kızlar biraz kendimle kalmam lazım inanın kaçamak yapmadım ama gene kilo var sinirim hatsaffada kör şeytan diyorki git mutfaga ne yasaklıysa ye yetti canıma he pazartesinden beri hergün aç giriyourm yataga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…