- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
sabah kahvaltım yumurta peynır zeytın
10da ebru sallı ıle platesımı yaptım ama 30dk oldu bu sefer cunku kurana yetıstım
kurandan sonra 2 kasık bulgur pılavı ıle tursu yedım
bırde elma yedım sımdı 5-6 gıbı yemegımı yerım
selam arkadaslar... sizinle ilk günümdü ama hiç güzel başlayamadım
sabah 8 de uyandım işe geç kalıyorum diye hiçbişi yiyemedim
e bizim iş cok streslii vakit olmuyor yemeğe anca öğleni bekledim
12.30 da yarım simit bir de ufak kare tost yedim2 bardak cay ile..
***7. TAKIM 287. ETAP***
Ganfed(54)227. ETAPTA AYRILAN ÜYENİN KİLOSU 60'A BÖLÜNDÜ
maviyesil1999 (70,5/)
anşaa (72.0/71,6/0,4/%0,63)
ecemavi (72.8/ KİLOSU İKİYE BÖLÜNDÜ
ananee (69.3/68.7/0.6/%0.87)KİLOSU İKİYE BÖLÜNDÜ
gerbera1987 (90,9/90,5/0,4/%0,44)
Berenim(85.5/KİLOSU İKİYE BÖLÜNDÜ
7. Takım Ortalaması:%
bahayk
dsds
azerkizi
bahayk, dsds, azerkizi kızlar sizde yarın kilo bildiriminde bulununki haftaya listeye girebilesiniz
tamam canim not aldim ama yarin yapamiyacam cunku o saatte ana okulunda olacagim o yuzdenhergun cikiyor demi
***7. TAKIM 287. ETAP***
maviyesil1999 (70,5/)
bahayk
dsds
azerkizi
bahayk, dsds, azerkizi kızlar sizde yarın kilo bildiriminde bulununki haftaya listeye girebilesiniz
Tamam canim yarin sabah tartilir söylerim kilomu.
helal sana çok azimlisin arkadaşım tebrik ederim .seni. kilon için de sakın üzülme bende bi hevesle bu sabah tartıldım kaçamak yapmıyom 54.5 çıktım çok sinirli ve üzgünüm ama kesin benim tartıda bi salaklık var sonra tartıldım 55.5 sonra yine kartıldım 56.3 gösterdi. hepsini 3 kere tartıldım
benden sana tam destek lesliyi 5 mile cikar canimkesin kiracaksin vucudunun direncini endisenm olmasin bastir sonunda pes edecektir bide bol bol su icgeliyom gidiyom kimsecikler yok KIZLAR NERDESİNİZ moralim bozuk desteğinizi istiyom.
canim leslienin hareketleri her yere yonelikoyle bi guzel ayarliyor ki hareketleri bel sirt kalca omuz gobek her yeri calistiriyor o yuzden ben onu tercih ediyorum.o dedigin bolgelere yonelik videolar var ama ben tercih etmiyorum cunku cok SIKICILAR LESLI ILE YAPINCA eglenceli geliyor bana:)))kızlar acil cevap bekliyom bu leslie nin kalça ve basen çalıştıranı varmı? varsa isim veya uygunsa link falan verir misiniz bana? kafayı yiyeceğim ya bırakacağım diyeti sporu yada deli gibi asılacağım yani yahep yada hiç olacak
uzulme canim olur bazan seninde ilk gunune rastlamis olumsuzluk ilerki gunlerde telafi edersinselam arkadaslar... sizinle ilk günümdü ama hiç güzel başlayamadım
sabah 8 de uyandım işe geç kalıyorum diye hiçbişi yiyemedim
e bizim iş cok streslii vakit olmuyor yemeğe anca öğleni bekledim
12.30 da yarım simit bir de ufak kare tost yedim2 bardak cay ile..
azerim canim hg aramiza insalah bu sefer beraber mezun olacagiz takimda insalah yer vardir ve se´nde benimle beraber devam edersin .seni gorunce hisr yapiyomSelamlar.Ben bir zamanlar ilac tedavisiyle aldigim kilolari burada 7. takimda vermistim.Simdide bunalimdan,kafaya takmaktan cooook kilo aldim yaaa
Kizlar benide alin araniza.kiyafetlerim olmuyor artik yaa.esimden bile utaniyorum.2,5 ay icinde 7 kilo aldim.
Ama diyete basladimmi azimliyimdir,birakmam.Ganfed de bilir bunu.Ganfed le cok güzel kilolar vermistik.Mümkünse yarin hemen listeye alinmak istiyorum.
hadi anane var de ve yarin azeriyide aramizda gorelimonun paylasimi cok iyi endisen olmasin cokda guzel digerlerinide kendinide gaza getirirananecim yerimiz varmı azeri takımımızın eskı uyelerinden mezun etmıştık gecen sene yanlış hatırlamıyosam...azericim inşallah vardır da senı tekrar buralarda görürüz...
beraberce atacagiz canimevet canikom senle Ganfed ve ben ayni takimdaydik.yani burada.ben 55 kiloyla mezun olmustum.kilomu ta iki ay öncesine kadar korudum ama ikibucuk ayda 7 kilo alarak rekor kirdim.
anşaacım kızma bana çünkü çok dikkat ediyom valla bi akşam kaçtı birazcık oda yatmadan lesli3 yaptım karlışamıştır yediklerimi. ama bu çabama tartı böyle yaptı canım sıkıldı ama karar verdim tartı salak. eşim dediyo değişme var diye. kendim de hissediyom çünkü.
masallah sana canim olsun hic yoktansa iyi olmussabah kahvaltım yumurta peynır zeytın
10da ebru sallı ıle platesımı yaptım ama 30dk oldu bu sefer cunku kurana yetıstım
oh afiyet olsundaay bugün tam 3.5 - 4 saat arası yürüdüm gezdim gezdim sonra akşam yemeği olarak simit peynir yedim yarın püre yapcam kendime tarifide değişik adana püresi bu patatesleri haşlıyorsun sonra eziyon ama topaklı kalması daha iyi tamamen ezmiyorsun sonra tencerede soğan kavuruyorsun yemek yapar gibi minik minik doğruyorsun kavrulunca üzerine salça koyuyorsun salça kavrulurken altını kapat patatesi koy karıştır hızlı hızlı enfes ötesi güzel bişey yani anlatamam bu güzelliği
gecmis olsun canimgözlerim hala ağrıyor ya yine başladı yarın doktora gitcem bakalım ne çıkacak sinüsitmi dicek gözle ilgilibir sorunmu nedir bilemiyorum
insallah canim okursun yeterki iste .istegenin elinden bisey kurtulmaztakip edebiliyorsun sanırım ne güzel ben kendi kendime okuyorum günde 2-3 sayfa çok okuyamıyorum ama bunada şükür inşallah bende ilerletirim ilerleyen senelerdede hocalar gibi güzel okuyabilirim
yılbaşında teyzemlerdeyiz:18::18:ya diyet
***6. TAKIM 287. ETAP***
fatos0808 ( 103 /102 / 1 / % 0,97 )
llcigdemll ( 69,8 / 69,7 / 0,05 / % 0,07 ) Kilosu 2'ye bölündü.
Ecz.imis ( 68,7 / 67,3 / 0,7 / % 1,02 ) Kilosu 2'ye bölündü.
ayyildizim ( 65,1 / 64 / 1,1 / % 1,69 )
bur50 ( 68,8 / 68.6 /0.2 / % 0.29 )
beril77 ( 85,1 / 83,3 / 1,8 / % 2,12 )
kelebek.hill ( 66,2 / 65,3 / 0,9 / % 1,36 )
berenvildan( 68,2 / 67,9 / 0,3 / % 0,44 )
6. takım ortalaması: % 1,00
AYYİLDİZİM %SİNİ FARKLI BULDUM SADECE GERİSİ DOĞRU
Hemen canim:)anam bırıncı olmusum yaaa
kaptanım ve yardımcıları bırıncı olanın ceza puanından bı dusuluyordu.benım 7 ıdı.8 oldu herhalde:))
Super ya ne diyimki ben haftaya cuma iyi sonuc cikmazsa suc tartidadir bil yaniananecım eklermısın
45 dk leslıe yaptım 3mıl
20dk da bel ve göbek calıstım
Canim seni listeye eklemeden once hangi etapta ayrildigini bilmemiz lazim izne ciktin sanirim? Mezun olduysan sorun degil ama sanirsam izne ayrilmistin sure aşimi ve diskalifiye olma durumunda var bu hafta ekleyemeyiz seni malesefvalla tebrik ederim seni arkadaşım bize kilocuklar mı dayanır yaaa.
tşk ederim arkadaşım benim kalça ve basen sorunum var yaptım birşeyler ama popom acıdı bu da işe yaradığına işaret yağlar yanmaya başladı valla
esracım ben 9 ay önce 5. takımdaysım ama kızım küçük olduğundan devam edemedim ve çıktım gruptan ama çokta uzun takımdadeğildim yani grupta yapılan işleri görevleri bilmiyom.
birde canım 150 kalori yakana kadar bisiklete biniyom ama bugün leslide yaptığım için sadece 10 dk. bindim oda 100 kalori.
lesliyede başladım işte pc evde olduğu sürece yapmaya çalışacağım en az haftada 2 gün.
:) evet cok ise yariyo bende kullaniyorum sorunlu bolgelerimiz ayni zaten seninle tesekkurler bilgi icinkızlar ne diycem size doğumdan sonra 3 ayda 10 kilo verdim bunuda koşu yapmaya ve diyete borçluyum.
termal sauna şort diye bi şort var o çok iyi hepinize tavsiye ederim spora giderken giyiyordum ve eve geldiğimde sırılsıklam ter. çokta uygun fiyatı 25 liraya mı ne almıştım internetten tuzuda var onu da sürebiliyorsun daha etkili oluyo. şimdi lesli yaparken giyeceğim daha çok terletiyor. kalça sorunum olduğu için şort aldım yeleğide var.
paylaşmak istedim sizlerle.
yogurt yeecanim endiselenme kacamak yapmadiysan hastalandiktan sonra iyi bir sonuc alirsin sabret bende hastalanacam galiba acayip istahim acilmis kendimi durdurmak icin buyuk caba sarf ediyombugun kahvaltida cok yedim diye oglen yemedim aksamda yememege calisacam .ama dayanamazsam bir elma yerim
Kemer ve yelek olarakta var canim gobegin icinduymustum onu ama ben esofman olarak biliyorum sortunu bilmiyordum ben kullanamam bende kalca yok zaten dumduz bisey zaten benim gobegin masalahi var:)) ona care biulun kizlar ya
Sebep ortaya ciktibeklıcez bakalım yapcak bısı yok ztn ama ben regl de oldum bugun belkıde onunda sıskınlıgı de olmus olabılıırrr
cgx
:) zekice bravo vede :)canim 6 si yokda ben urettim
iki defa 3 mil yaptim oldu sana 6 mil:)))haklisin canim vucudum direndi ondan sonrada uzun sure veremedim bende ayrildim ama bu sefer pes etmiyecem ayricada lesliye devam sizi yenecem hiiic kurtulusunuz yok .oy anam oy her yerim sizliyor
Ben acikogretimde okuyorum suanda ankarada yasiyorum universteye hazirlaniyorum:)canim sen nerde okuyon birde nerde yasiyorsun merka ettim sakincasi yoksa tabi
Hosgeldin canim kurallari okur formunu doldurursun insallah beraberce kilolari veririz:)beni takıma davet ettiğiniz için çok teşekkür ediyorumm :))
ben geldimm..
kendimi tanıtayım
23 yasında 1,73 boyunda ve 83 kiloyum
dikkat etmeye başlasam kilo verebiliyordum ama malesef işe başladığımdan beri kilo veremiyorum devamlı alıyorum ve birden 90 a fırlamaktan korkuyorum..
Yarından itibaren takımla beraber zayıflamak istiyorum
hedefim 68 kilo (simdilik) :))
herkese tekrardan merhaba!!
Spor kaslari sisirmis olabilir canimkizlar gulmeyin sakin ama sabah yapilan spor evladir dedim ve saat 6.30da kalktim ve 6 mile lesli yaptim gene birazdan ana okuluna gidecem ordan gelince islerim yogun onlari halledecem spora vaktim olmaz dedim sonra ve yaptim.belki biseyler gitmistir dedim tartiya ciktim .alcak tarti 100 gr fazla geldim bugungu gostergeyle 58.100 um ve cok uzgunum ya
O tarti kesinlikle yanlis canim..helal sana çok azimlisin arkadaşım tebrik ederim .seni. kilon için de sakın üzülme bende bi hevesle bu sabah tartıldım kaçamak yapmıyom 54.5 çıktım çok sinirli ve üzgünüm ama kesin benim tartıda bi salaklık var sonra tartıldım 55.5 sonra yine kartıldım 56.3 gösterdi. hepsini 3 kere tartıldım
Yaziyorum sporlarini:) ya bende elektronik kullaniyodum ama bence en iyisi mekanik olaanlar simdi ondan var evde cokta memnunumhepinize kocaman günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım
bende noral düşük yazdım yaaa kilomla başım belada dikkat ettikçe sporu fazlalaştırdıkça tartı fazlagösteriyo noralman çökük bi gündeyim.
akşamyapmadan leslie 3 yaptım gece saat 01.15 e kadar gece gece :))) kızımdan anca vakit bulabildim çünkü dün leslie 1.2.3 yapmış oldum kalçahareketlerimi ve 10 dk. bisiklet tabi bunlar dünde kaldı bugün yine aynı şekilde devam. şimdi evi toplayacağım klasik ev işi yani sonra yine yazarım size arkadaşlar.
ayrıca tartı markası olarak arzum kullanan varmı sizde bu tarz sorunlar oluyor mu? sinir ediyo bu baskül beni yeni aldık ama bi anormal hissediyom
:) hemen alalim o zaman hosgeldin:)Selamlar.Ben bir zamanlar ilac tedavisiyle aldigim kilolari burada 7. takimda vermistim.Simdide bunalimdan,kafaya takmaktan cooook kilo aldim yaaa
Kizlar benide alin araniza.kiyafetlerim olmuyor artik yaa.esimden bile utaniyorum.2,5 ay icinde 7 kilo aldim.
Ama diyete basladimmi azimliyimdir,birakmam.Ganfed de bilir bunu.Ganfed le cok güzel kilolar vermistik.Mümkünse yarin hemen listeye alinmak istiyorum.
Aliyorum canimananecim yerimiz varmı azeri takımımızın eskı uyelerinden mezun etmıştık gecen sene yanlış hatırlamıyosam...azericim inşallah vardır da senı tekrar buralarda görürüz...
Erken kalkmakta metabolizmanin calismasini yani hizli kilo vermeyi saglar canim:)selam arkadaşım hem tost hem simit bence olmadı. keske birini tercih etseydin. bence
yok anşaacım kilo vermiş gibi hissediyorum aksine çok vermiş gibi hissediyom kot pantolonlarım likralı onlardan bile anlıyom. verdim ama benim bu akılsız tartım saçmalıyo
canım yaaa bizim burada komşuluk yok gibi apartman 3 katlı ilk katta ben ortada eşimin halası yaşlı en üsttede kayınvaliden tartı yok yani. saat 15 gibi tekrar tartıldım 54.8 gösterdi şimdide. ayyyyy delirticek bu tartı beni.
o dediğin elmalı limonlu çayı doğum sonrası kilolarda çok içmiştim yağ yakmaya yardımcı iyi hatırlattın yapacağım şimdi yeşilçay içeyim.
leslie 1 yaptım 3 tur 20 defadan 2 değişik kalça hareketlerimi yerde yaptım 120 defa 15dk bisiklete bindim.
menümüde yazayım
sabah 11 de kahvaltı yaptım geç kalkıyom 3 gündür. yarından itibaren erken kalkmalıyım. neyse;
2 etimek 3 siyah 2 yeşil zeytin 1 fincan çay
ara
1 tane portakal
şimdilik 1 lt suyumu bitirdim.
:) kimin kaynanasiiisabah kahvaltım yumurta peynır zeytın
Offf of:) az ye kiz bi lokma benim icinde ye:) ben bu yuruyusu spor olarak yaziyimmi?ay bugün tam 3.5 - 4 saat arası yürüdüm gezdim gezdim sonra akşam yemeği olarak simit peynir yedim yarın püre yapcam kendime tarifide değişik adana püresi bu patatesleri haşlıyorsun sonra eziyon ama topaklı kalması daha iyi tamamen ezmiyorsun sonra tencerede soğan kavuruyorsun yemek yapar gibi minik minik doğruyorsun kavrulunca üzerine salça koyuyorsun salça kavrulurken altını kapat patatesi koy karıştır hızlı hızlı enfes ötesi güzel bişey yani anlatamam bu güzelliği
Insallah canimtakip edebiliyorsun sanırım ne güzel ben kendi kendime okuyorum günde 2-3 sayfa çok okuyamıyorum ama bunada şükür inşallah bende ilerletirim ilerleyen senelerdede hocalar gibi güzel okuyabilirim
***7. TAKIM 287. ETAP***
maviyesil1999 (70,5/)
bahayk
dsds
azerkizi
Canim bahayk eski uye dsds yi bi hafta beklesek daha iyi olmazmi aklima hep canan geliyoda
Hemen canim:)
Super ya ne diyimki ben haftaya cuma iyi sonuc cikmazsa suc tartidadir bil yani
Canim seni listeye eklemeden once hangi etapta ayrildigini bilmemiz lazim izne ciktin sanirim? Mezun olduysan sorun degil ama sanirsam izne ayrilmistin sure aşimi ve diskalifiye olma durumunda var bu hafta ekleyemeyiz seni malesef
:) evet cok ise yariyo bende kullaniyorum sorunlu bolgelerimiz ayni zaten seninle tesekkurler bilgi icin
yogurt yee
Kemer ve yelek olarakta var canim gobegin icin
Sebep ortaya cikti
:) zekice bravo vede :)
Ben acikogretimde okuyorum suanda ankarada yasiyorum universteye hazirlaniyorum:)
Hosgeldin canim kurallari okur formunu doldurursun insallah beraberce kilolari veririz:)
Spor kaslari sisirmis olabilir canim
O tarti kesinlikle yanlis canim..
Yaziyorum sporlarini:) ya bende elektronik kullaniyodum ama bence en iyisi mekanik olaanlar simdi ondan var evde cokta memnunum
:) hemen alalim o zaman hosgeldin:)
Aliyorum canim
Erken kalkmakta metabolizmanin calismasini yani hizli kilo vermeyi saglar canim:)
:) kimin kaynanasiii
Offf of:) az ye kiz bi lokma benim icinde ye:) ben bu yuruyusu spor olarak yaziyimmi?
Insallah canim
Canim bahayk eski uye dsds yi bi hafta beklesek daha iyi olmazmi aklima hep canan geliyoda
kiz ne yogurdu 3 gun once yazmistim o mesaji:))))))))))))))))))))))))) bugun sabahtan beri bisey yemedim ama aksam bir patlican bir kabak bir tanede sogan dolmasini iki kayik yogurtla ekmeksiz yedim ne yapiim sabahtan yogundum yemege firsatim olmadi aksamda dayanamadim yedimamaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bugun 6 mil lesliden sonra oglen vaktide 1 saat yuruyus yaptim hemde topuklu cizmeyle .o nasil oluyor demeyin oldu iste ayaklarim sis su anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?