Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay bugün tam 3.5 - 4 saat arası yürüdüm gezdim gezdim sonra akşam yemeği olarak simit peynir yedim yarın püre yapcam kendime tarifide değişik adana püresi bu patatesleri haşlıyorsun sonra eziyon ama topaklı kalması daha iyi tamamen ezmiyorsun sonra tencerede soğan kavuruyorsun yemek yapar gibi minik minik doğruyorsun kavrulunca üzerine salça koyuyorsun salça kavrulurken altını kapat patatesi koy karıştır hızlı hızlı enfes ötesi güzel bişey yani anlatamam bu güzelliği

gözlerim hala ağrıyor ya yine başladı yarın doktora gitcem bakalım ne çıkacak sinüsitmi dicek gözle ilgilibir sorunmu nedir bilemiyorum

takip edebiliyorsun sanırım ne güzel ben kendi kendime okuyorum günde 2-3 sayfa çok okuyamıyorum ama bunada şükür inşallah bende ilerletirim ilerleyen senelerdede hocalar gibi güzel okuyabilirim

olsun cnm kasma kendini verelimde ufak kaçamaklar hep olur mesleğin neydi gözümden kaçtı belki

12/12/2012 carsamba mesaj sayımıdır

anane-------------------34
gerbera-----------------11
anşa--------------------1(izinli)
maviyeesil--------------16
ganfed------------------25
bahayk------------------13
berenim2012-------------6
dsds--------------------2 (yenı uye)

haklisin canim ama ben hafta basinda kacamak yapmistim itiraf ediyorum:) ama sonrasinda toparladim

Kardeş takımımın çıtır bayanlarr. Nasılsınız bakalım bugün? Efenim biz bu haftaki listemizle karşınızdayız. :112:

***6. TAKIM 287. ETAP***

fatos0808 ( 103 /102 / 1 / % 0,97 )
llcigdemll ( 69,8 / 69,7 / 0,05 / % 0,07 ) Kilosu 2'ye bölündü.
Ecz.imis ( 68,7 / 67,3 / 0,7 / % 1,02 ) Kilosu 2'ye bölündü.
ayyildizim ( 65,1 / 64 / 1,1 / % 1,67 )
bur50 ( 68,8 / 68.6 /0.2 / % 0.29 )
beril77 ( 85,1 / 83,3 / 1,8 / % 2,12 )
kelebek.hill ( 66,2 / 65,3 / 0,9 / % 1,36 )
berenvildan( 68,2 / 67,9 / 0,3 / % 0,44 )

6. takım ortalaması: % 1,00

Özellikle takım yüzdesini soruyorum. Şöyleki, üyelerin yüzdelerinin ortalamasını bu haliyle (virgülden sonra 2 basamak) aldığınızda yüzde %0,99 çıkıyor. Virgülden sonra 6 basamak aldığınızda %1 çıkıyor. Virgülden sonrasını hiç kesmediğinizde % 1,02 çıkıyor.
Daha önce etaplardan birinde virgülden sonrasını kestiğimiz için düzeltme yapmıştım. :112: O yüzden kesmememiz gerektiğini biliyorum. Ama çıkan sonucun doğruluğundan emin olamıyorum.
Excelden anlayanınız varsa bir el atabilir mi kızlar? :26:

geliyom gidiyom kimsecikler yok KIZLAR NERDESİNİZ moralim bozuk desteğinizi istiyom.
benden sana tam destek lesliyi 5 mile cikar canimkesin kiracaksin vucudunun direncini endisenm olmasin bastir sonunda pes edecektir bide bol bol su ic
canim leslienin hareketleri her yere yonelikoyle bi guzel ayarliyor ki hareketleri bel sirt kalca omuz gobek her yeri calistiriyor o yuzden ben onu tercih ediyorum.o dedigin bolgelere yonelik videolar var ama ben tercih etmiyorum cunku cok SIKICILAR LESLI ILE YAPINCA eglenceli geliyor bana:)))
uzulme canim olur bazan seninde ilk gunune rastlamis olumsuzluk ilerki gunlerde telafi edersin
azerim canim hg aramiza insalah bu sefer beraber mezun olacagiz takimda insalah yer vardir ve se´nde benimle beraber devam edersin .seni gorunce hisr yapiyomsen benim rakibemsin
ananecim yerimiz varmı azeri takımımızın eskı uyelerinden mezun etmıştık gecen sene yanlış hatırlamıyosam...azericim inşallah vardır da senı tekrar buralarda görürüz...
hadi anane var de ve yarin azeriyide aramizda gorelimonun paylasimi cok iyi endisen olmasin cokda guzel digerlerinide kendinide gaza getirir
evet canikom senle Ganfed ve ben ayni takimdaydik.yani burada.ben 55 kiloyla mezun olmustum.kilomu ta iki ay öncesine kadar korudum ama ikibucuk ayda 7 kilo alarak rekor kirdim.
beraberce atacagiz canimhatta yine eskisi gibi spor yarislarida yapariz

sen hissediyorsan tartini goster bi aldigion yere belki sorun vardir canim

masallah sana canim olsun hic yoktansa iyi olmus
oh afiyet olsunda
fazla kacirma genede kavvrulmus seyler kilo aldiriyor
gözlerim hala ağrıyor ya yine başladı yarın doktora gitcem bakalım ne çıkacak sinüsitmi dicek gözle ilgilibir sorunmu nedir bilemiyorum
gecmis olsun canim
takip edebiliyorsun sanırım ne güzel ben kendi kendime okuyorum günde 2-3 sayfa çok okuyamıyorum ama bunada şükür inşallah bende ilerletirim ilerleyen senelerdede hocalar gibi güzel okuyabilirim
insallah canim okursun yeterki iste .istegenin elinden bisey kurtulmaz
yılbaşında teyzemlerdeyiz:18::18:ya diyet

aman deyim teyzemdeyim deyip seytana uymayasin o aksam

***6. TAKIM 287. ETAP***

fatos0808 ( 103 /102 / 1 / % 0,97 )
llcigdemll ( 69,8 / 69,7 / 0,05 / % 0,07 ) Kilosu 2'ye bölündü.
Ecz.imis ( 68,7 / 67,3 / 0,7 / % 1,02 ) Kilosu 2'ye bölündü.
ayyildizim ( 65,1 / 64 / 1,1 / % 1,69 )
bur50 ( 68,8 / 68.6 /0.2 / % 0.29 )
beril77 ( 85,1 / 83,3 / 1,8 / % 2,12 )
kelebek.hill ( 66,2 / 65,3 / 0,9 / % 1,36 )
berenvildan( 68,2 / 67,9 / 0,3 / % 0,44 )

6. takım ortalaması: % 1,00

AYYİLDİZİM %SİNİ FARKLI BULDUM SADECE GERİSİ DOĞRU

Kaç buldun cnm? Çünkü ben şimdi yaptığım hesapta yine aynı buldum. :44:
Ve takımın genel yüzdesine ne diyorsunuz?

Son düzenleme:
gerbaracigim ben simdi kilomu nasil yazacam onuda bana anlatirmisin kendimmi 60a bolup yazacam yoksa sizmi yapacaksiniz gercekten bilmiyorumbi yardim etsen sevinitim

anam bırıncı olmusum yaaa
kaptanım ve yardımcıları bırıncı olanın ceza puanından bı dusuluyordu.benım 7 ıdı.8 oldu herhalde:))
Hemen canim:)
ananecım eklermısın

45 dk leslıe yaptım 3mıl
20dk da bel ve göbek calıstım
Super ya ne diyimki ben haftaya cuma iyi sonuc cikmazsa suc tartidadir bil yani
Canim seni listeye eklemeden once hangi etapta ayrildigini bilmemiz lazim izne ciktin sanirim? Mezun olduysan sorun degil ama sanirsam izne ayrilmistin sure aşimi ve diskalifiye olma durumunda var bu hafta ekleyemeyiz seni malesef
:) evet cok ise yariyo bende kullaniyorum sorunlu bolgelerimiz ayni zaten seninle tesekkurler bilgi icin
yogurt yee

duymustum onu ama ben esofman olarak biliyorum sortunu bilmiyordum ben kullanamam bende kalca yok zaten dumduz bisey zaten benim gobegin masalahi var:)) ona care biulun kizlar ya
Kemer ve yelek olarakta var canim gobegin icin
beklıcez bakalım yapcak bısı yok ztn ama ben regl de oldum bugun belkıde onunda sıskınlıgı de olmus olabılıırrr
cgx
Sebep ortaya cikti
:) zekice bravo vede :)
canim sen nerde okuyon birde nerde yasiyorsun merka ettim sakincasi yoksa tabi
Ben acikogretimde okuyorum suanda ankarada yasiyorum universteye hazirlaniyorum:)
Hosgeldin canim kurallari okur formunu doldurursun insallah beraberce kilolari veririz:)
Spor kaslari sisirmis olabilir canim
O tarti kesinlikle yanlis canim..
Yaziyorum sporlarini:) ya bende elektronik kullaniyodum ama bence en iyisi mekanik olaanlar simdi ondan var evde cokta memnunum
:) hemen alalim o zaman hosgeldin:)
ananecim yerimiz varmı azeri takımımızın eskı uyelerinden mezun etmıştık gecen sene yanlış hatırlamıyosam...azericim inşallah vardır da senı tekrar buralarda görürüz...
Aliyorum canim
Erken kalkmakta metabolizmanin calismasini yani hizli kilo vermeyi saglar canim:)
:) kimin kaynanasiii
Offf of:) az ye kiz bi lokma benim icinde ye:) ben bu yuruyusu spor olarak yaziyimmi?
Insallah canim

Kizlar bizim listede en gec 12ye hazir olurmu olmazsa gerbera sana kalcak sanirim ya her haftada sana yuklemek istemiyorum insallah hazir olur

Kizlar bugun spor yapamadim amaaa kuafore gittim sacimin altini azcigini sari yaptirdim sevindirik oldum bu degisiklige ihtiyacim varmis bide bugun trabzon hurmasi kacamagim oldu ama canim cok cekiyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…