Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cok guzelmıss cnm

kızlar akşam yemeğini hafif ve erken yediğim için çok acıktım saat 22:30 gibi küçük 1 kırmızı elma yedim birde 1 bardak papatya çayı içtim
ya kılo vermek ıstıyorsak eger yatmadan once meyva yemıcekmısız gunduz yemeye calısın..bı yogurt ye cnm onun yerıne yag yakıo yada bı bardak ayran yap ıc

yaptınmı kızzzzzzzzzz

şimdiye kadarki menümü paylaşayım sizinle,

sabah

1 tam buğday galeta 1 yumurta 2 yeşil 3 siyah zeytin 3 fincan çay 1kk peynir

ara
türk kahvesi 1 portakal

sabah kahvaltıdan önce 20 dk leslie yaptım.

su turk kahvesı her yerde karsıma cıkıo

kahvaltıda 2-3 kasık kdr melemen
peynır
yesıl cay
yedım

oğlen 2 tane patlıcan dolması ve tursu yedım.

tursu ozellıkle yıyorum kı cok su ıcırıyor bana

sımdı ne yesem dıye dusunuom 6 gıbı de yerım daha agzıma yesıl caydan baska bısı koymam ıns

herkese merhabaa....
güne diş ağrısı ile başlayıp soluğu dişçide aldım.. 20liklerimn cekilmesi lazımmıs (
suana kadar canım sıkıldı ugrayamadımm

menümü paylaşayım

sabah
kocamaaan bir tost ( 2 bardak cay

ara
yarım bardak ev yapımı milkshake

aksam
bişi yiyemiceğim cnku dişim cok ağrıyor 1 kase corba içicem kızlar..
bugun de olmadı, bu işi beceremicemmi ben cok korkuyorumm hiç eski formumu yakalayamdım içimde o enerji de yok
dişimden dolayıdır herhalde başıma da vuruyor ağrısı cunkuu

dsds geçmiş olsun benimde gözlerim hala ağrıyor 20 aralık perşembe gününe randevu verdiler saat 9da gitcem bide ağrı kesici denicem bakalım geçer umarım bide cnm sıkkın hiç çekilmiyor

dsds geçmiş olsun benimde gözlerim hala ağrıyor 20 aralık perşembe gününe randevu verdiler saat 9da gitcem bide ağrı kesici denicem bakalım geçer umarım bide cnm sıkkın hiç çekilmiyor

üüf evet ya göz de diş de baş da hiiiç cekilmiyor su an gidip uyuyasım var...
dişimin ağrısından su bile içmiyorum sızlıcak die

15/12/12 cuma gunu mesaj sayim listesi
Ganfed--------------16:65
maviyesil1999--------6
anşaa ---------------1
ecemavi -------------6
ananee--------------11
gerbera1987----------4
Berenim---------------6
Bahayk---------------15
Azerikizi---------------7
dsds------------------4

kizlar eksik kimse yok demi listedebide nufusumuz arttigina gore mesaj sayimini haftalik ayarlasak mi
ne dersiniz

selam kızlar nasılsınızzz

iyiyim canım sağol sen nasılsın

ananecım not alırmısın

35 dk fıtness yaptım

su damlıo sırtımdan assagıya:)

helal valla tebrikler

selam kızlar akşam yemeğine kadar diyetim harikaydı akşam yemeğindede 2 kepçe sebze çorbası hazır kızarmış tavuk aldı eşim ondan yedim sonra bir tatlı krizi engel olamadım kendime ekmeğe sürülen çikolataya daldım o da yetmez gibi kakaolu tahin helvası üstüne.sonra çay içerkende kuruyemiş yedim iyice cıvkını çıkardım kendimden nefret ediyom bu akşam çok hemde.şu andada midem çok kötü yediklerim yüzünden rahatsız oldu çünkü çok yedim. sizinle yaplaşmak istedim yaptığım saçmalığı
((

arkadaşıma kahve içmeye gittim. beni görünce şoka girdi çok zayıfsın dedi daha yapma dedi kayınvalideside. çok motive olmuştum.

sadece yaptığım iyi şey bugün 40 dk.leslie yaptım o kadar. neyse olan oldu bu günü ğunutup yarına bakmalıyım haftasonu olunca ya pazar yada cumartesi bi kaçamak oluyo işte. kendime kızıyom valla billa

veee bir obezzden herkese gecelerr

aksam yarım kase mercimek corba
2 kasık pilav 2 kasık tavuk sote yedim

yemeseydim daha iyiydi dişimde gene ağrı basladıı..
sanırım yarın sadece sıvı ile besleneceğim - belki az yemeğe başlamamda bir işarettir bu bana :) insallah öyledir..

sizler nasıl motive oldunuz _ rejme başlayabildiniz kızlar?
bir de bende aşırı derecede yaglanma oldu bacaklarımda - eskiden bu kilodayken bu kadar değildim simdi calsıyorum diye oturmaktan sanırım iice bıngıl bıngıl oldum
çözüm önerisi plsss

sadece yaptığım iyi şey bugün 40 dk.leslie yaptım o kadar. neyse olan oldu bu günü ğunutup yarına bakmalıyım haftasonu olunca ya pazar yada cumartesi bi kaçamak oluyo işte. kendime kızıyom valla billa

arada olur öyle sıkma hiç canını, en azından pişman olabiliyorsun bu da cok önemli bişey :)

canım ben yemek hazırlarken kendimi hazırlıyom ve yemekten önce yarım litre suiçiyom şişiyom zaten sonrada sadece çorbaiçeceğim diyorum hayatımdan ekmeği pilavı makarnayı çıkardım hiç ama hiç yemiyorum çünkü kendime engel olamıyom ki. onun içinde yemiyom. senin motivasyonunu o açlık şeytanı engelliyo aklınagiremezonateslim olmazayıf günleri çevrendekilerin sana ooooooooo ne kadar zayıflamışsın ne kadar güzelsin dediklerini hatırla. o şeytana uyma yen onu teslim olma yaaaaa lütfen

günaydınnnnnnnnnn kuzular kimsecikler yok dükkanı da bu sabah ben açtım :))))) çıkırttttttt

bugün cezaolarak1saat lesli ve tüm sporumu yapacağım cezaverdim kendime yeni bir gün teslim olmayacağım kararım kesin çok az kalmışken gerilrmrk yokkkk haydi kızlar destekkkkkkkkkkkkk DDD

cnm 14-12-2012de benim mesaj sayım 5

ay evet o günleri grmeyii cooook istiyorumm:)) tamam seytana uymucam ya arttıkkk... ben abartıyodum yemeği, kendimi rejim psikolojisine soktugum gün aşırı yiyodum. benim o psikoljiye teslim olmamam lazım aslında
bugun şansıma hastayım dişim ağrıo fln bişi yiyesim gelmio.. smdi annemden püre isterim onu yerim sadece katı bişi yiyemiyorum cunkuu..

ohh walla pazar pazarr süperr gitsin kaloriler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…