cok guzelmıss cnmUmutsuz sevda, dermansız dert benimk;
Derdim sevdadır, umudum aşk,
Derdi büyük yüreğimin.
Umudum gözlerinde, derdin yüreğimde;
Umut sende, dert bende.
Umudum sen derdim sensizlik
Derdi büyük yüreğimin.
Derdim umudumdur umudum derdim.
Derdim sevda, umudum aşk.
Sevdamda sensin, aşKta sen
Umudu büyük yüreğimin.
ya kılo vermek ıstıyorsak eger yatmadan once meyva yemıcekmısız gunduz yemeye calısın..bı yogurt ye cnm onun yerıne yag yakıo yada bı bardak ayran yap ıckızlar akşam yemeğini hafif ve erken yediğim için çok acıktım saat 22:30 gibi küçük 1 kırmızı elma yedim birde 1 bardak papatya çayı içtim
yaptınmı kızzzzzzzzzzkızlar hepinize kocaman günaydııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn
kahvaltımı yapmadan leslie 1 yapacağım şimdi. öptüm görüşürüzzzz
şimdiye kadarki menümü paylaşayım sizinle,
sabah
1 tam buğday galeta 1 yumurta 2 yeşil 3 siyah zeytin 3 fincan çay 1kk peynir
ara
türk kahvesi 1 portakal
sabah kahvaltıdan önce 20 dk leslie yaptım.
kahvaltıda 2-3 kasık kdr melemen
peynır
yesıl cay
yedım
oğlen 2 tane patlıcan dolması ve tursu yedım.
tursu ozellıkle yıyorum kı cok su ıcırıyor bana
sımdı ne yesem dıye dusunuom 6 gıbı de yerım daha agzıma yesıl caydan baska bısı koymam ıns
dsds geçmiş olsun benimde gözlerim hala ağrıyor 20 aralık perşembe gününe randevu verdiler saat 9da gitcem bide ağrı kesici denicem bakalım geçer umarım bide cnm sıkkın hiç çekilmiyor
15/12/12 cuma gunu mesaj sayim listesi
Ganfed--------------16:65
maviyesil1999--------6
anşaa ---------------1
ecemavi -------------6
ananee--------------11
gerbera1987----------4
Berenim---------------6
Bahayk---------------15
Azerikizi---------------7
dsds------------------4
dsds geçmiş olsun benimde gözlerim hala ağrıyor 20 aralık perşembe gününe randevu verdiler saat 9da gitcem bide ağrı kesici denicem bakalım geçer umarım bide cnm sıkkın hiç çekilmiyor
selam kızlar nasılsınızzz
ananecım not alırmısın
35 dk fıtness yaptım
su damlıo sırtımdan assagıya:)
ya kılo vermek ıstıyorsak eger yatmadan once meyva yemıcekmısız gunduz yemeye calısın..bı yogurt ye cnm onun yerıne yag yakıo yada bı bardak ayran yap ıc
hıııımmmm tamam canım dediğini dikkate alacağım tşk ederim.türk kahvesini çok seviyorum içmeden olmuyo vallla
sadece yaptığım iyi şey bugün 40 dk.leslie yaptım o kadar. neyse olan oldu bu günü ğunutup yarına bakmalıyım haftasonu olunca ya pazar yada cumartesi bi kaçamak oluyo işte. kendime kızıyom valla billa
veee bir obezzden herkese gecelerr
aksam yarım kase mercimek corba
2 kasık pilav 2 kasık tavuk sote yedim
yemeseydim daha iyiydi dişimde gene ağrı basladıı..
sanırım yarın sadece sıvı ile besleneceğim - belki az yemeğe başlamamda bir işarettir bu bana :) insallah öyledir..
sizler nasıl motive oldunuz _ rejme başlayabildiniz kızlar?
bir de bende aşırı derecede yaglanma oldu bacaklarımda - eskiden bu kilodayken bu kadar değildim simdi calsıyorum diye oturmaktan sanırım iice bıngıl bıngıl oldum
çözüm önerisi plsss
15/12/12 cuma gunu mesaj sayim listesi
Ganfed--------------16:65
maviyesil1999--------6
anşaa ---------------1
ecemavi -------------6
ananee--------------11
gerbera1987----------4
Berenim---------------6
Bahayk---------------15
Azerikizi---------------7
dsds------------------4
canım ben yemek hazırlarken kendimi hazırlıyom ve yemekten önce yarım litre suiçiyom şişiyom zaten sonrada sadece çorbaiçeceğim diyorum hayatımdan ekmeği pilavı makarnayı çıkardım hiç ama hiç yemiyorum çünkü kendime engel olamıyom ki. onun içinde yemiyom. senin motivasyonunu o açlık şeytanı engelliyo aklınagiremezonateslim olmazayıf günleri çevrendekilerin sana ooooooooo ne kadar zayıflamışsın ne kadar güzelsin dediklerini hatırla. o şeytana uyma yen onu teslim olma yaaaaa lütfen
günaydınnnnnnnnnn kuzular kimsecikler yok dükkanı da bu sabah ben açtım :))))) çıkırttttttt
bugün cezaolarak1saat lesli ve tüm sporumu yapacağım cezaverdim kendime yeni bir gün teslim olmayacağım kararım kesin çok az kalmışken gerilrmrk yokkkk haydi kızlar destekkkkkkkkkkkkkDDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?