Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım geçmiş olsun tuzlu su ile gargara yapmak iyi geliyor yapabilirsen tabi. gitsin şu kilolar söz verelim bende hiç kaçamak yapmıycam artık bende sana söz veriyom dsds :)))

cezama başladım lesli 2 yaptım 33 dak. birde yağ yapma egzersizi 14 dk. terledim valla daha bitmedi ama devam şimdi günlük yaptıklsrıma başlıycam

paylaşıma bakabilirmisiniz kızlar ben anlayamadım da:26:

Bugün niyetliyim.o yüzden iftari bekliyorum.iftarda kuru fasülye, iki kasik pilav ve meyve yiyecegim insallah.meyve yemezsem de onun yerine salata yiyecegim.bu kadarla bitirecegim bu günü.yarin doktorda randevum var,niyetlenemem.
eger halim olursa bir de leslie yapacagim kizimla.

canim 14/12 degil zaten dikkat ettiysen 15/12 sayimi bu

pardon ya 15/12 cuma yazmışsında kusura bakma ama cumartesileri sayım yapmıyoruz ki :26: Yine de ellerine sağlık fikrimce sayılsa daha iyi olur gibi geliyor bana ama bakalım takımcak ne karar verilir

pardon ya 15/12 cuma yazmışsında kusura bakma ama cumartesileri sayım yapmıyoruz ki :26: Yine de ellerine sağlık fikrimce sayılsa daha iyi olur gibi geliyor bana ama bakalım takımcak ne karar verilir

canım cuma sabahı mı kilo bildirimi yapıyoruz?
ben simdi haftaya sayımda olacak mıyım?
nasıl olcakk?:))

korkuyorum tartılmaya sadece haftaya cuma tartılacağımm....

bu arada bugun sadece
patates püresi ve beyaz peynir ile beslendim bilginize
bir bardak da nescafe içtim..

hiç halim yok

kızlar valla tatildesiniz geliyom gidiyom kimseyi göremedim.

menümü paylaşayım yinede
sabah
2 tam buğday galeta3 siyah 2 yeşil zeytin 1kk daha küçük peynir 2 fincan çay

ara
1 tane kış armutu

saat 15.30 gibi de yemek yedik.
2 kepçe sebze çorbası 1 yemek tabağı taze fasülye 1 küçük kase yoğurt birde şu kırmızı biberlerle çözleyip yapılan sirkeli kahvaltı sosundan yedim.

akşam yemeği yemedim sadece 1 küçük kış armudu 1portakal 3 ceviz

2litre su içtim 3-4 fincanda çay içtim.

sporumu da yazayım

46 dk. leslie 14 dakikasını yağ yakma olarak buldum youtube de onu yaptım. kalçahareketlerimi ve 20 dk. kondisyon bisikletine bindim.

kocabir günüm böyle geçti işte cezamıdabitirdim fazla fazla DD

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ben aranıza bugün katıldım.
77 kilodan 66'ya kadar düştüm ama sonra tekrar 69.6 oldum ve 50leri görmeden bırakmayacağım yeni bir diyete başlamaya karar verdim.
her gün menümü paylaşacağım, umarım iyi kötü yorumlar yazarsınız, sizlerinkine de ben yazmaya çalışacağım

umarım güzelce kilolarımızı verir kurtulur, güzel güzel dar pantolonlar, gömlekleri bikiniler alırız :)
öptüm hepiziii

Bence çok güzel olmuş vallahi takdir ettim :))
Yalnız akşam yemeği yemeden nasıl dayanabildin, ben yemek yediğim halde geceleri midem gurul gurul oluyor açlıktan
zor dayanıyorum yememek için :))

inş. cnm ya hoşgeldin bu arada

aramıza hosgeldın cnm

allahım kabul etsın cnmm
cumartesı bı mecburıyet yok kızlar...

harıkasın bahayk leslıe olayın muhtesem olmus

gunaydın kızlar

5i bı arada cayımı ıctım
bı elma yedım
bugun lahana corbasına baslıcaktım kı lahanayı almayı unuttum dun gece dısarı cıktıydık ama gelırken unutmusum
sımdı kızımı almaya gıderken alcam yapcam o yuzden kahvaltı yapmadım

aramıza hoş geldin arkadaşım tabiki baskülde 50 görmeden bırakmayacağız azimle devam. yorumlarımızı paylaşalım ki kaçamaklar olmasın çizgiden kaçmayalım D

Bence çok güzel olmuş vallahi takdir ettim :))
Yalnız akşam yemeği yemeden nasıl dayanabildin, ben yemek yediğim halde geceleri midem gurul gurul oluyor açlıktan
zor dayanıyorum yememek için :))

vallacanım biraz zor oldu akşam ancakcumartesigecesiolayı biraz abarttığım için ceza verdim kendime cezam bitti aferin bana

aramıza hosgeldın cnm

allahım kabul etsın cnmm

cumartesı bı mecburıyet yok kızlar...

harıkasın bahayk leslıe olayın muhtesem olmus

tşk ederim arkadaşım size yazmıştım cezalıydım kendikendime o yüzden ağır bi cezadan sonranormaldeyim :)

alemsin valla arada bana da oluyo biliyormusun özellikle birşey almak için çıkıyorum dışarı onu almadan geri geliyom eve komik oluyo o zaman

kızlar valla kendinizi özletiyorsunuz kimsecikler yok yaaa 2 muhabbet edelim.

menümü yazayım

sabah

2 tam buğday galeta 2 yeşil 3 siyah zeytin 2 fincan çay

ara
türk kahvesi

daha hiç su içmedim

evi temizledim birazcık yemek yaptım falan filan işte evde oluncaiş bitmiyo valla

bahar biraz sinirlerim bozuk girip yazacak halim yok inan yoksa seviyorum ben burada olmayı ama işte yarın aşure var:18:yarın giremicem haberiniz olsun

Son düzenleme:
akşamda forumdaki diğer kouları inceledim bal ve elma sirkesi kürü bayağı aklımı çeldi başladım bakalım ne olacak. birde tartımı servise vermiştim değişim olacakmış 15 günü bulur dediler ben şimdi kilomu cumagünleri bildiremeyeceğim nasıl yapsak kızlar bi akıl verin.

kendimi acayip zayıflamış hissediyom kıyafetlerimden de fark ediyo bu beni çok ama çok mutlu ediyo yakın bir zamanda tartıda 49-50 kg diye yazdığını bir görsem ahtım var o gün manti ve profiterol yiyeceğim

bide az önce paşamla görüştüm pcsi bozulmuş yapılana kadar giremicekmiş haber ver dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…