ay evet o günleri grmeyii cooook istiyorumm:)) tamam seytana uymucam ya arttıkkk... ben abartıyodum yemeği, kendimi rejim psikolojisine soktugum gün aşırı yiyodum. benim o psikoljiye teslim olmamam lazım aslında
bugun şansıma hastayım dişim ağrıo fln bişi yiyesim gelmio.. smdi annemden püre isterim onu yerim sadece katı bişi yiyemiyorum cunkuu..
ohh walla pazar pazarr süperr gitsin kaloriler
287. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
6. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 6.takıma isabet etti.
Takım toplam yüzdenizi %1,00 olarak açıklamışsınız.
Ancak yaptığım hesaplamada toplamı %0,99 olarak buldum.
Bireysel yüzdelerde birebir uyumluyuz. Bu da farkın yuvarlama kaynaklı olduğunu gösteriyor.
Etap listenizi buna göre revize ederek genel sıralamaya etkisi olup olmadığını lütfen kontrol ediniz.
Sonucu değiştiriyorsa etap listelerinde gereken düzeltmeyi yapınız.
7. TAKIM
Üyelerinizden azerikizi için bilgi aktarıyorum.
223. etapta 55 kiloyla mezun olmak istemiştir. Ancak hedefinin %80 ini yakalayamadığı için karne alamamıştır.
Etap listenizi buna göre revize ederek genel sıralamaya etkisi olup olmadığını lütfen kontrol ediniz.
Sonucu değiştiriyorsa etap listelerinde gereken düzeltmeyi yapınız.
Yarışma başlangıç bilgileri: 70 kilo / 5 Kasım 2010
Ayda bir hazırladığım bireysel sıralama listesinde bu bilgileri kullanacağım, bilginize.
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 287. Etap birincisi 4.Takımdan yumukum arkadaşımızdır. Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaşmasını rica ediyoruz.
CEZA PUANI
Herhangi bir takımın ceza puanı henüz yoktur.
paylaşıma bakabilirmisiniz kızlar ben anlayamadım da:26:
cnm 14-12-2012de benim mesaj sayım 5
canim 14/12 degil zaten dikkat ettiysen 15/12 sayimi bu
pardon ya 15/12 cuma yazmışsında kusura bakma ama cumartesileri sayım yapmıyoruz ki :26: Yine de ellerine sağlık fikrimce sayılsa daha iyi olur gibi geliyor bana ama bakalım takımcak ne karar verilir
kızlar valla tatildesiniz geliyom gidiyom kimseyi göremedim.
menümü paylaşayım yinede
sabah
2 tam buğday galeta3 siyah 2 yeşil zeytin 1kk daha küçük peynir 2 fincan çay
ara
1 tane kış armutu
saat 15.30 gibi de yemek yedik.
2 kepçe sebze çorbası 1 yemek tabağı taze fasülye 1 küçük kase yoğurt birde şu kırmızı biberlerle çözleyip yapılan sirkeli kahvaltı sosundan yedim.
akşam yemeği yemedim sadece 1 küçük kış armudu 1portakal 3 ceviz
2litre su içtim 3-4 fincanda çay içtim.
sporumu da yazayım
46 dk. leslie 14 dakikasını yağ yakma olarak buldum youtube de onu yaptım. kalçahareketlerimi ve 20 dk. kondisyon bisikletine bindim.
kocabir günüm böyle geçti işte cezamıdabitirdim fazla fazlaDD
Merhaba kızlar ben aranıza bugün katıldım.
77 kilodan 66'ya kadar düştüm ama sonra tekrar 69.6 oldum ve 50leri görmeden bırakmayacağım yeni bir diyete başlamaya karar verdim.
her gün menümü paylaşacağım, umarım iyi kötü yorumlar yazarsınız, sizlerinkine de ben yazmaya çalışacağım
umarım güzelce kilolarımızı verir kurtulur, güzel güzel dar pantolonlar, gömlekleri bikiniler alırız :)
öptüm hepiziii
aramıza hosgeldın cnmMerhaba kızlar ben aranıza bugün katıldım.
77 kilodan 66'ya kadar düştüm ama sonra tekrar 69.6 oldum ve 50leri görmeden bırakmayacağım yeni bir diyete başlamaya karar verdim.
her gün menümü paylaşacağım, umarım iyi kötü yorumlar yazarsınız, sizlerinkine de ben yazmaya çalışacağım
umarım güzelce kilolarımızı verir kurtulur, güzel güzel dar pantolonlar, gömlekleri bikiniler alırız :)
öptüm hepiziii
allahım kabul etsın cnmmBugün niyetliyim.o yüzden iftari bekliyorum.iftarda kuru fasülye, iki kasik pilav ve meyve yiyecegim insallah.meyve yemezsem de onun yerine salata yiyecegim.bu kadarla bitirecegim bu günü.yarin doktorda randevum var,niyetlenemem.
eger halim olursa bir de leslie yapacagim kizimla.
cumartesı bı mecburıyet yok kızlar...pardon ya 15/12 cuma yazmışsında kusura bakma ama cumartesileri sayım yapmıyoruz ki :26: Yine de ellerine sağlık fikrimce sayılsa daha iyi olur gibi geliyor bana ama bakalım takımcak ne karar verilir
harıkasın bahayk leslıe olayın muhtesem olmuskızlar valla tatildesiniz geliyom gidiyom kimseyi göremedim.
menümü paylaşayım yinede
sabah
2 tam buğday galeta3 siyah 2 yeşil zeytin 1kk daha küçük peynir 2 fincan çay
ara
1 tane kış armutu
saat 15.30 gibi de yemek yedik.
2 kepçe sebze çorbası 1 yemek tabağı taze fasülye 1 küçük kase yoğurt birde şu kırmızı biberlerle çözleyip yapılan sirkeli kahvaltı sosundan yedim.
akşam yemeği yemedim sadece 1 küçük kış armudu 1portakal 3 ceviz
2litre su içtim 3-4 fincanda çay içtim.
sporumu da yazayım
46 dk. leslie 14 dakikasını yağ yakma olarak buldum youtube de onu yaptım. kalçahareketlerimi ve 20 dk. kondisyon bisikletine bindim.
kocabir günüm böyle geçti işte cezamıdabitirdim fazla fazlaDD
Merhaba kızlar ben aranıza bugün katıldım.
öptüm hepiziii
Bence çok güzel olmuş vallahi takdir ettim :))
Yalnız akşam yemeği yemeden nasıl dayanabildin, ben yemek yediğim halde geceleri midem gurul gurul oluyor açlıktan
zor dayanıyorum yememek için :))
aramıza hosgeldın cnm
allahım kabul etsın cnmm
cumartesı bı mecburıyet yok kızlar...
harıkasın bahayk leslıe olayın muhtesem olmus
gunaydın kızlar
5i bı arada cayımı ıctım
bı elma yedım
bugun lahana corbasına baslıcaktım kı lahanayı almayı unuttum dun gece dısarı cıktıydık ama gelırken unutmusum
sımdı kızımı almaya gıderken alcam yapcam o yuzden kahvaltı yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?