mesaj sayımına başlayalım liste bitti herhalde
perşembe ecemavi
cuma gerbera
pazartesi anşaa
salı dsds
çarşamba pearljam
perşembe bahayk
cuma anane
pazartesi (yılbaşı izinlioluruz herhalde)
salıda maviyeşil
çarşamba ganfed
perşembe azerikizi
cuma berenim
masalah menun gayet guzel olmus canim basarialr
kalk kiz lesliyi yap hemen umitsizlik yok basari var
ohh masalah bun en ya
pastalar kurabiyeler leblebile sen kilo alma diyetimi yapiyorsun bidaha duymayim pasta yediginisporuda ihmal eme pasta yedigin icin sana ceza iki kati spor yapacan
***7. TAKIM 288. ETAP***
Ganfed(58.7
maviyesil1999 (69,5
anşaa (71,6
ecemavi (72.8
ananee (68.7/67.7/1/%1.46)
gerbera1987 (90
Berenim(85.5
Bahayk(54.4
Azerikizi(55
Pearljam () YENİ ÜYE HEDEF KİLO
dsds(83 kiloyum hedefim 68
7. Takım Ortalaması:%
bugün bi fite üyeliğimi yaptırdım yarın ordayım inşallah,kafaya koydum 60 a düşücem ilk hedefim o daha sonra 55 ve o kilomu koruycam ...
benim pazartesiden beri yaptığım diyet diyetisyene gittiğimde bana verdiği diyetti ve hemen hemen bu kilolardaydım ve ilk hafta 2,5 kilo vermiştim 1700 yağdan gerisi sudandı
sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 dilim peynir
mevsimine uygun salata[ben domates,salatalık yiyorum]
ara
1 yeşil ekşi elma
öğle
yağsız bol domatesten şehriye çorbası [doyana kadar ben 2 tabakla baya doydum]
bol yeşil salata
ara 1 yeşil elma
akşam
büyük bir kase kıvırcık salatası içine istenilen salata malzemesi konulan yağsız bol limonlu içine 1 bardak haşlanmış bakliyat
ara
1 yeşil elma
6 öğünde her öğün öncesi ve sonra 1 bardak su
salııı günüü 25.12 de hiçbişi kacmıcakk gözümdennn
wallaha öyle oldu cok yaramazlık yaptım ilk hafta ama durulcak bu kız söz !!!
ablacım bu hafta listeye girmiormuyum ben =(
cok güzel walla umarım devamı gelir :)
tamam o zaman persembe unutmayayimmesaj sayımına başlayalım liste bitti herhalde
perşembe ecemavi
cuma gerbera
pazartesi anşaa
salı dsds
çarşamba pearljam
perşembe bahayk
cuma anane
salıda maviyeşil
çarşamba ganfed
perşembe azerikizi
cuma berenim
ühhüüüüüüühü benim 3 ay öncelki kilom 55 ti.ama artik degiiil***7. TAKIM 288. ETAP***
Ganfed(58.7
maviyesil1999 (69,5
anşaa (71,6
ecemavi (72.8
ananee (68.7
gerbera1987 (90
Berenim(85.5
Bahayk(54.4
Azerikizi(55
7. Takım Ortalaması:%0.36
ahhh ahhh keske benimde yanaklarim olsaydi.benimde zayiflayinca ilk cöken yüzümdür,bu yüzden herkes bana zayiflama sakin der.cok sanslisin benim gözümde.Ganfed de öyle yaa.onunda yanaklarina bayiliyorum.Kizlar gerbera listeyi cikarmis onu cuma sabahina kadar bitirme aliskanligimiz olsa super olur:) ben sinir oluyorum bu yanaklar gitmiyo benden bide sanki yuzum iyice sisti hasta oluncada cokmuyo yuzum nolcak benim bu halim yabu sabah cok terlememe ragmen usenmedim cikardim kiyafetleri ciktim tartiya 67.7ydim ziplayabilirdim sevincten zaaten gobek falan kalmadi bende yilbasindan sonrada guclendirmeyemi gecsem bilemiyorum 65i beklemek en iyisi olur sanirim
hahahah bum süpermis yaaa,bayildim.hepsinden 0 dakikaha bu arada annanecım not alırmısın
0dk bel
0 dk karın
0dk gbobek:)))))))))))))))))))))))))))))))
cnm cıktı hıc bısı yapmadım yapamıcam da:)))
ama bugun hızmette sınır tanımadım kadınlara:))
nev mi?hani nerdee göremedim benkesinlıkle ozellıkle o pizzadan eser kalmadı emınımmm...
hadi gelmış gecmıs olur ınsallah...
haftaya pazartesi mi bu ben anlamadım...
tek tek sayıyoruz canım benım gün gün...
oooooo kara lıste cıkmış meydana
o 8 bardak su içilecek ganfed hanımmmmmm....
65 iyidir manken oldun sen yawrum be yaaa....
canını okumus kadınlar vallaa çok yorulmusun dinlen biraz yarın sporunu yaparsın...
amaaaaannn kımler gelmiş....canım benımmmm....hoşgeldin sefalar getirdin...kızlar roseberry çok çok eskı uyelerden ganfed burda azeri burda anşa burda nev le saphirada burda esracım eskılerden çoğu duruyor...inşallah yer vardır çok ısterim bızımle olmanı...azmını biliyorum kısa zamanda atacağına emınım kıloları...
Ganfed(58.7
maviyesil1999 (69,5
anşaa (71,6/71,0/0,6/0,74)
ecemavi (72.8
ananee (68.7/67.7/1/%1.46)
gerbera1987 (90
Berenim(85.5
Bahayk(54.4
Azerikizi(55
Pearljam () YENİ ÜYE HEDEF KİLO
dsds() YENI ÜYE HEDEF KİLO
7. Takım Ortalaması:%
haydeeee hatunlar dökulun bakemmm....
kızlar ben geldimm..
bgun işe geç kaldımm
"ben yazmaktan sıkıldım siz okumaktan sıkılmadnız ama gene kahvaltı yok"
cunku koşarak gittim işe 20 dk geicktimm
ara da yok
öğlen yarım kase mercimek corba
ızgara tavuk 4 yk körili pilav
ara
1 bardak sütü nescafe
aksam
yarım tabak mantı
regl oldum yarın sabah kaç cıkıcam cok merak ediorm umarım hayal kırıklığı olmaz...
canimcimm listedesin zaten bak en sonda adin var
amanın ben senı nası görmedim bebişim sana da iyi akşamlar naberr....ansaa cim iyi aksamlar canim nasilsin
menun bence cok ağır deil ama en çok enerji yaktığın anda yapmadığın kahvaltı kesınlıkle metabolizmanı zayıflatıyo...bi dilim ekmek al elıne apartmandan çıkana kadar at ağzına döviciiiiiiiiiiimmmm senııı kahvaltısız olmaz calışıyosunnn bidekızlar ben geldimm..
bgun işe geç kaldımm
"ben yazmaktan sıkıldım siz okumaktan sıkılmadnız ama gene kahvaltı yok"
cunku koşarak gittim işe 20 dk geicktimm
ara da yok
öğlen yarım kase mercimek corba
ızgara tavuk 4 yk körili pilav
ara
1 bardak sütü nescafe
aksam
yarım tabak mantı
regl oldum yarın sabah kaç cıkıcam cok merak ediorm umarım hayal kırıklığı olmaz...
tamam o zaman persembe unutmayayim
ühhüüüüüüühü benim 3 ay öncelki kilom 55 ti.ama artik degiiil61,5 yazicagiz maalesef
ahhh ahhh keske benimde yanaklarim olsaydi.benimde zayiflayinca ilk cöken yüzümdür,bu yüzden herkes bana zayiflama sakin der.cok sanslisin benim gözümde.Ganfed de öyle yaa.onunda yanaklarina bayiliyorum.
hahahah bum süpermis yaaa,bayildim.hepsinden 0 dakika
nev mi?hani nerdee göremedim ben
offf yaaa.bende bugün regl oldum.yarin bakalim kac cikicam.oooff aglamak istiyorum
iyi akşamlar herkese,mutfaktan yeni çıktım söylemesi ayıp balık kızarttım işi uzun oluyor yemek sonrası yazdığım diyette haftada iki beyaz et vardı ben 100 gr balık ve kıvırcık,kırmızı lahana,turp ve dere otlu salata mı yedim şimdi koca bardak suyumu içiyorum ayşecim ve ganfedcim hoşbuldum dediğin gibi yer olmasada yandan girerim ben ....
mesaj sayımına başlayalım liste bitti herhalde
perşembe ecemavi
cuma gerbera
pazartesi anşaa
salı dsds
çarşamba pearljam
perşembe bahayk
cuma anane
salıda maviyeşil
çarşamba ganfed
perşembe azerikizi
cuma berenim
***7. TAKIM 288. ETAP***
Ganfed(58.7
maviyesil1999 (69,5
anşaa (71,6
ecemavi (72.8
ananee (68.7
gerbera1987 (90
Berenim(85.5
Bahayk(54.4
Azerikizi(55
7. Takım Ortalaması:%0.36
aklıma geleni yazdım aklıma ilk sen geldinbu gün sıra benim anlaşılan ama eve yeni geldim artık yarın sayar yazarım
paşanın pcsi bozuk yapılınca gelecek ama daha var sanırım gelmesinekızlar paşa nerde yaaa tamamıyle mi ayrıldı
geçmiş olsunkızımın ateşi çıktı inş ciddi birşeyi yoktur burada hastaneye gitmekte kabus sağlık çalışanlarına güvenemiyorsun ayrıca dil sorunuda var bide çok pahalı
kızımın ateşi çıktı inş ciddi birşeyi yoktur burada hastaneye gitmekte kabus sağlık çalışanlarına güvenemiyorsun ayrıca dil sorunuda var bide çok pahalı
Genc kizken bende hep böyle olurdum.evlenince gecti.o zamanlari her reglimde kilo verirdim ama artik her reglimde kilo aliyorum.Kizlar iyi aksamlar. Bugun regl oldum sabah 7de sanciyla uyandim. Cok kotuydu... Sancidan olecek gibi oldum, agladim. Ilac almak icin kahvalti etmem gerekiyordu. Biraz peynir kepek ekmegi yedim onu da mide bulantisindan kustum.. 4 kez kustum ilaci bir turlu icemedim agridan da oldum bittim. Kisacasi cok kotu bir gundu
selam kızlar menümü yazayım size
sabah aç karnınaelma sirkeli balımı içtim 25dk .sonrada kahvaltı yaptım
2 yeşil 3 siyah zeytin
1kk az yağlı peynir
maydonoz
2 galeta
2 fincan çay
ara
2 şekerli türk kahvesi
öğle 2 kepçe mercimek çorbası patates ve havuç var içinde
1 galeta
ara
1 elma
akşam
2 kepçe mercimek çorbası
1 biber dolması
yoğurtlu mor lahana salatasından aldım birazda
3 fincan çay içtim ve yanında 1dilim hani kalıpta kek dilimi varya ondan kek yedim.
1 litre su içebildim
SPORUM
10 dk. bisiklet
120 kez kalça hareketleri
30dk. leslie2 yaptım.
bütün gün yemesem hiçbirşey aramam akşam yemeğinde bana birşey oluyo yaaa anlamıyom içime öcü giriyo galiba :))
birde kızlar tartım yok yarın bildiremiyeceğim sorun olmaz dimi???
Telefondan giriyorum bilgisayarim bozuldu bugun hastaydim kahvalti olayim yalan olduama yine takdir size kalmis kizlar
Sabah
Yarim dilim ekmek
Kucuk 1 parca peynir
Oglen
1 kase mercimek corbasi
Brokoli-karnibahar salatasi
Ara
2 form biskuvi
Aksam
1 kase corba
1 dolma
Yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?