Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

salııı günüü 25.12 de hiçbişi kacmıcakk gözümdennn

wallaha öyle oldu cok yaramazlık yaptım ilk hafta ama durulcak bu kız söz !!!

ablacım bu hafta listeye girmiormuyum ben =(

cok güzel walla umarım devamı gelir :)

kızlar ben geldimm..
bgun işe geç kaldımm

"ben yazmaktan sıkıldım siz okumaktan sıkılmadnız ama gene kahvaltı yok "
cunku koşarak gittim işe 20 dk geicktimm
ara da yok
öğlen yarım kase mercimek corba
ızgara tavuk 4 yk körili pilav
ara
1 bardak sütü nescafe
aksam
yarım tabak mantı

regl oldum yarın sabah kaç cıkıcam cok merak ediorm umarım hayal kırıklığı olmaz...

canimcimm listedesin zaten bak en sonda adin var

tamam o zaman persembe unutmayayim
***7. TAKIM 288. ETAP***

Ganfed(58.7
maviyesil1999 (69,5
anşaa (71,6
ecemavi (72.8
ananee (68.7
gerbera1987 (90
Berenim(85.5
Bahayk(54.4
Azerikizi(55
7. Takım Ortalaması:%0.36
ühhüüüüüüühü benim 3 ay öncelki kilom 55 ti.ama artik degiiil61,5 yazicagiz maalesef
ahhh ahhh keske benimde yanaklarim olsaydi.benimde zayiflayinca ilk cöken yüzümdür,bu yüzden herkes bana zayiflama sakin der.cok sanslisin benim gözümde.Ganfed de öyle yaa.onunda yanaklarina bayiliyorum.
hahahah bum süpermis yaaa,bayildim.hepsinden 0 dakika
nev mi?hani nerdee göremedim ben

offf yaaa.bende bugün regl oldum.yarin bakalim kac cikicam.oooff aglamak istiyorum

ansaa cim iyi aksamlar canim nasilsin
amanın ben senı nası görmedim bebişim sana da iyi akşamlar naberr....
menun bence cok ağır deil ama en çok enerji yaktığın anda yapmadığın kahvaltı kesınlıkle metabolizmanı zayıflatıyo...bi dilim ekmek al elıne apartmandan çıkana kadar at ağzına döviciiiiiiiiiiimmmm senııı kahvaltısız olmaz calışıyosunnn bide

nev de burda da izinde suan gözlerim yollarda beklıyorum valla ne yalan söylıyım çok ozledim onuda kaptanıda...

iyi akşamlar herkese,mutfaktan yeni çıktım söylemesi ayıp balık kızarttım işi uzun oluyor yemek sonrası yazdığım diyette haftada iki beyaz et vardı ben 100 gr balık ve kıvırcık,kırmızı lahana,turp ve dere otlu salata mı yedim şimdi koca bardak suyumu içiyorum ayşecim ve ganfedcim hoşbuldum dediğin gibi yer olmasada yandan girerim ben ....

selam kızlar menümü yazayım size

sabah aç karnınaelma sirkeli balımı içtim 25dk .sonrada kahvaltı yaptım

2 yeşil 3 siyah zeytin
1kk az yağlı peynir
maydonoz
2 galeta
2 fincan çay

ara
2 şekerli türk kahvesi

öğle 2 kepçe mercimek çorbası patates ve havuç var içinde
1 galeta

ara
1 elma

akşam
2 kepçe mercimek çorbası
1 biber dolması
yoğurtlu mor lahana salatasından aldım birazda

3 fincan çay içtim ve yanında 1dilim hani kalıpta kek dilimi varya ondan kek yedim.

1 litre su içebildim

SPORUM
10 dk. bisiklet
120 kez kalça hareketleri
30dk. leslie2 yaptım.

bütün gün yemesem hiçbirşey aramam akşam yemeğinde bana birşey oluyo yaaa anlamıyom içime öcü giriyo galiba :))

birde kızlar tartım yok yarın bildiremiyeceğim sorun olmaz dimi???

selam arkadaşım hoş geldinnn

bu gün sıra benim anlaşılan ama eve yeni geldim artık yarın sayar yazarım

rosabery hoşgeldin söylemeden geçemeyeceğim balığı kızartmak kalori miktarını 5 kat artırıyormuş yararlılığıda çok azalıyormuş

kızımın ateşi çıktı inş ciddi birşeyi yoktur burada hastaneye gitmekte kabus sağlık çalışanlarına güvenemiyorsun ayrıca dil sorunuda var bide çok pahalı

bu gün sıra benim anlaşılan ama eve yeni geldim artık yarın sayar yazarım
aklıma geleni yazdım aklıma ilk sen geldin kolay gelsin
kızlar paşa nerde yaaa tamamıyle mi ayrıldı
paşanın pcsi bozuk yapılınca gelecek ama daha var sanırım gelmesine
kızımın ateşi çıktı inş ciddi birşeyi yoktur burada hastaneye gitmekte kabus sağlık çalışanlarına güvenemiyorsun ayrıca dil sorunuda var bide çok pahalı
geçmiş olsun

kızım deyince aklıma geldi kelebekolcam nasıl bebişi doğdumu kızmı erkekmiydi kilo durumu nasıl merak ettim kaç gündür aklımda pc başına geçince unutuyorumslm öyle

Kizlar iyi aksamlar. Bugun regl oldum sabah 7de sanciyla uyandim. Cok kotuydu... Sancidan olecek gibi oldum, agladim. Ilac almak icin kahvalti etmem gerekiyordu. Biraz peynir kepek ekmegi yedim onu da mide bulantisindan kustum.. 4 kez kustum ilaci bir turlu icemedim agridan da oldum bittim. Kisacasi cok kotu bir gundu

Telefondan giriyorum bilgisayarim bozuldu bugun hastaydim kahvalti olayim yalan oldu ama yine takdir size kalmis kizlar

Sabah
Yarim dilim ekmek
Kucuk 1 parca peynir

Oglen
1 kase mercimek corbasi
Brokoli-karnibahar salatasi

Ara
2 form biskuvi

Aksam
1 kase corba
1 dolma
Yogurt

Hava ne soguk Butun universiteler tatil olmus kar nedeniyle bizimki hala aciklamiyor yarin da sinavim var ben ne yapacagim sans dileyin bana kizlar
Butun terslikler ust uste geldi vallahi telefondan girdigim icin gecmisi cok okuyamadim

Genc kizken bende hep böyle olurdum.evlenince gecti.o zamanlari her reglimde kilo verirdim ama artik her reglimde kilo aliyorum.

anlasilan bugün sebze dolmasi günüymüs.bende dolma yaptim ve yedim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…