kuzucum emeksiz yemek olmaz :)))) aç kalacağız ama sonrasını düşün çıtır çıtır gezicez yazın. filiz gibi hatunlar olacağız.
bende yaa 55 yada 57 ile hamile kaldım. 5 haftalık hamileydim 55 kiloydum ve doğuma 74.5 ile gittim boyumda 1.55cmdüşünün beni pilates topu gibiydim :))) amaşimdi çok az kaldıııııı
yok o bir dilim pastadan bir zarar umarım dilimi abartmadın :))) tşk ederim tatlım
bugün ki menüm
30 gr.peynir
1 yumurta
5 tane altınbaşak
ara
pazardaydım yok
öğle
1 kase çabuk çorba
salata
ara
yok unuttum
akşam
kıvırcık,havuç,kırmızı lahana ve turptan yaptığım salatanın içine 1 bardak haşlanmış yeşil mercimek
birazdan 1 yeşil elma
selam kızlar iyicene cıvkını çıkardım ben bugün diyetiny azmasammı ne yapsam öğlen 1 de kahvaltıyla başladı ve akşama arkadaşlar gelecek mercimek köftesifalan yaptım poğaça kek inşallah kendime engel olabilirim. :))
yarın yine tam gaz devam ederim ne yapayım oluyo kızlar arada işte
sporun s sini bile yapmadım ama vucudu dinlendirmek gerekiyo arada nasıl da kendimi telkin ediyom ama :)))
ŞOK DİYET 1 HAFTADA 4 KİLO
Sabah : 1 Su Bardaqı ILık diyet Süt,2 GriSiNi
Ara : 1 Tane ELma Veya PortakaL
ÖğLe : 1 Kase Çorba Ve SaLata
İkinDi : 1 Tane ELma Veya PortakaL
Akşam: 4 Kepçe Çorba,4 Kepçe Yoğurt,SaLata
Yatsı : 1 Tane ELma Veya PortakaL
NOT : Günde 3 LiTRe Su İciLeCeK
vaalla cnm yaaa bıde yenı yenı ayaklanıyor sıpa ıyıce sarılır oldu o olunca hıc acamıyrum pc yı acayıp dıkatını ckıyortşk ederim hayatım al bende de o kadar kızım canavar oldu pc yi alamıyom tabi yazarım canım bi listeden bulayım
yok o bir dilim pastadan bir zarar umarım dilimi abartmadın :))) tşk ederim tatlım
son madde benı kasar ama dıgerlerını yapacam ınsallah bekle benı yedıncı takımmmŞOK DİYET 1 HAFTADA 4 KİLO
Sabah : 1 Su Bardaqı ILık diyet Süt,2 GriSiNi
Ara : 1 Tane ELma Veya PortakaL
ÖğLe : 1 Kase Çorba Ve SaLata
İkinDi : 1 Tane ELma Veya PortakaL
Akşam: 4 Kepçe Çorba,4 Kepçe Yoğurt,SaLata
Yatsı : 1 Tane ELma Veya PortakaL
NOT : Günde 3 LiTRe Su İciLeCeK…
kızlar aklıma birşey geldi yaparsınızmı bilmiyorum toplamm 12 kişiyiz nede olsa ben diyorumki kendimize rakip bulalım olmadı bebeler kura çekelim kime kim çkarsa ozaman daha çekişmeli olur bana kafa tutan varsa hodri meydan
pasam hg aramiza ,ay ne guldum yazdiklarinaanlatamam .yemis yemis bide sefam olsun diyor .gulmemin sebebi aslinda kendimim.cumartesi azerikizi bana gelmisti .bizde cozuttuk ertesi gunde gene benim misafirlerim geldi pazarda cildirdim ayni dedigin gibi oldu ama bugun hem diyetime hemde sporuma basladim .rakip isi guzel fikir sen adlarimizi yaz at bi kaseyecekilis yap kim kime cikarsa bu cumaya kadar yarisalim bakalim etkisi ne olacak.bak bu arada ben karsi gelmedim hic
hıç yemeseydın:))))kızlar bugunku menümü gördüğünüzde bana çok kızacaksınız diye korkuyorum
ama ne yapabilirim hiç iştahım yok bu sıralar...
Sabah (11o)
3 bisküvi
1 bardak form çayı
Öğlen(14.30)
2 yk kuru fasulye
1 yk bulgur pilavı
1 yk yoğurt
Akşam(19.00)
1 bardak nescafe
Gerçekten hiçbir şey yiyesim yoktu bugün..
yarın düzene gireceğim ama.
tsk ederım cnm..bugunler daha ıyıyız cok sukur..parmagımızz agrıyor hala amabaharcım tekrar tebrikler elimize sürsekte haftayada biz birinci olurmuyuz
içim kalktı cnm ya çok geçmiş olsun kıyamam ben ona biz bile dayanamıyoruz o yavrucak haklı o kadar acıya nasıl dayansın ishale muz çok iyi geliyor cnm gerçi bende iyi gelen tek şey sırf dem çay şekersiztavsiye ederim aklınızda bulunsun bi daha tuvalet sorununuz olmuyor
oglum ıkı yasına gırcek bı ay sonra....saol cnm allahım hıc kımseye vermesınçook geçmiş olsun allah beterinden korusun oğlun kaç yaşında? benimde bir canavarım var 3,5 yaşında saniye duramaz yerinde allahım esirgesin hepsini ....
sanada geçmiş olsun ben 10 senedir astım hastasıyım hatta dün eşimin yanına gidince ilaçlarım biitmişti raporumu çıkarttım,ilaçlarını düzenli kullanırsan iyileşirsin...
uf kızlar bugun canım cok sıkılıyorrrr
5ı bı arada cayımı ıctım
az bı yumurta yedım....
kahvaltım bu kdr:))
kızlar aklıma birşey geldi yaparsınızmı bilmiyorum toplamm 12 kişiyiz nede olsa ben diyorumki kendimize rakip bulalım olmadı bebeler kura çekelim kime kim çkarsa ozaman daha çekişmeli olur bana kafa tutan varsa hodri meydan
pasam hg aramiza ,ay ne guldum yazdiklarinaanlatamam .yemis yemis bide sefam olsun diyor .gulmemin sebebi aslinda kendimim.cumartesi azerikizi bana gelmisti .bizde cozuttuk ertesi gunde gene benim misafirlerim geldi pazarda cildirdim ayni dedigin gibi oldu ama bugun hem diyetime hemde sporuma basladim .rakip isi guzel fikir sen adlarimizi yaz at bi kaseyecekilis yap kim kime cikarsa bu cumaya kadar yarisalim bakalim etkisi ne olacak.bak bu arada ben karsi gelmedim hic
kızlar sonunda bekledıgım mısafır geldı regl oldum yanı baharın dıyetını uygularsam bu hafta baya bı sonuc alırım gıbıme gelıyor
ay canim sesini duyup geldim.evet evet sen digerlerininde iznini alona gore herhafta rakibemiz degissin eminim daha bir hirslisarilacagiz.hep beraber citir gunleregül gül bana ben bunu hakkettim bebem ne deseniz haklısınız sabah tartıya çıktım birde ne görüyüm 85 kilo 800 reglim yakın wc sorunum var benim psikoloji yerlerde kendimi biryerlerden atasım var yeminle ya kilo verdim diye sevinen ben aldıgım için çok pişmanım oylama yapalım canım kızlarda izin veriise yazyım hepsini kurayı eşime çektiririm yazarız yalan yok helede hile asla ben korkarım kul hakkından kızlar kabul ederlermi her hafta çekelim diyorum gün gibi nede gzüel olur devir döner durur motivede oluruz ben bu haldeyken nasıl oluceksem ah benim salak kafam ddim kilo almıyorum ne olduysa sizlerden ayrıldıktan sonra olsu hoş buranında disinlipi ayrı he korkumdan yiyemiyordum ben kızlara ne dicem diye ama sizlere söz bugünden sonra kaçamak yok dahada sarılıcam diyete sizlerden istedigim beni motive edin gaza getirin yoksa kendimi atıcem 5 katta olucek biticek şimdi bogazımı tutsaydım kaçamak yapmasaydım inanın dünyanın kilosunu veiridim 3 haftada eşimlede konuştum bir daha tatlı kurabiye isteme benden dedim senden çok ben yiyorum bu ara çok yaptım beni affedermisin bilmiyorum ama yardıma ihttiyacım var hızlı kilo vermem lazım bebeler önerilere açıgım
işşallah muaffak olursun canım bendemi yapsam diyorum acaba ama kalp ritmini yoruyor diye bilityorum böyle diyetler bir kere isverç. Dfiyeti yapmıştımda 1 gene yogun bakımda yatmıştım onda panik atak hastası oldumyane olucek benim bu halim
şimdi kaçamak yapmasam hiç şubata kadar kaç kilo veirirm şuanki kilom 85 .800 geliyorum nede yazık hangi diyeti yapayımda çabuk gitsin şu 5 kilo dahada motive oluyum ben yasesimi duyan gelsin buraya
vaalla cnm yaaa bıde yenı yenı ayaklanıyor sıpa ıyıce sarılır oldu o olunca hıc acamıyrum pc yı acayıp dıkatını ckıyor
son madde benı kasar ama dıgerlerını yapacam ınsallah bekle benı yedıncı takımmm
cnm var zaten bır cogumuzu rakıbesı herkes kendıne yakın kılo ve boydakını rakıbe yapmıstı bı zamanlarr
gercı rakıbem gerberam bana hıc laf atmaz olsu bu aralarkontrol etmez oldu emmeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?