Kizlar ben pazartesi yine hastaneye gidicekmisim doktoruma sordum yuzebilirim ama kosu bandinda falan nefesimi zorlamam gerekiyomus yarin baslicam pazartesi kursumada basliyorum isleri yoluna koydum biraz amaa bu aksam sucuk partisi varmis oraya gidicem ne yerim bilmiyorum sucuguda sevmem cunku insallah kacamakta yapmam ya:) unutuyodummm ben bugun 38beden skiny aldim kendime valla azcik dar oldu ama cok guzel oldu baya mutlu oldum ya:)
heeem bugün birde diyetisyenime gittim pazartesi başlayacağım diyeti hazırladı beynimi o kadar alıştırmaya çalıştırıyorum ki 2 ay herşeye kapalıyım allahın izniyle beni hiçbirşey caydıramıyacak 2013 benim yılım olacakiki çocuktan sonra bakım zamanı geldi 2 çocuklu çıtır olucam hep beraber inşallah....
diyetimi birazdan yazarım
1.122 kg garanti +su inşallah
slm kızlar
aksam 6 gıbı oglum elını kapının mentesısıne sıkıstırdı delıye dondu...ortalık yıkıldı...tırnagı ıyıce kalktı.her yer kan oldu .doktora goturduk ..ılaclar fln verdı..sımdı sukur uyudu...elındekı tırnagı guzelce temızledım ..hastanede yapılması gereken seyı ben yaptım anlıcagınız allahtan uyuyordu...guzelce agrı kesıcı ve antıbıyotık kremını surdum...bakalım gece ne oluruzz
cok yaramaz oldu hıc bı yere ayrılamaıorum...erkek ccukları farklı olur derlerdıde ne farkı olabılır kı derdım..olyormus..hep ustlerde hep dolaplarda...hep kendını bı yerden atıyor..ıshal oldu dıye mutfaga patates haslamaya gıttıgımde bır cıglık ıle kostum yanına kı elını ezmıs zor cektım araya gırmıs...
ne yapacagım bılmıorum gıt gıde daha cok yaraamazlasıyor...bakalım gece noluruz
kıyamam ben sana cok geçmiş olsun canım
dikkat et kendine cok fazla yorma :)
cuma günü 2mizden de cok iyi haberler bekliyorum!
senin azmini menünü gördükce kendime cok kızıyorum
ben de dün aksam regl oldm bugun sabah davul gibi karnımla uyandım ne giysem göbek fıskırıyo
neyse 1-2 güne hafifler ins.. haftasonlarını seviyorum istediğim gibi dikkat edebilcem yediklerime..:)
Pearljam ve kizlar simdi benim gecen haftaki kilom 66ydi bi hafta 1kilo verdim 65oldum diyelim verdigim kilonun 100katini eski kiloma boluyorum yani 1*100/66 sonuc %1.515 oldu bu virgulden sonraki ucuncu rakam 5ve uzeriyse yuvarlama yapiyorum listeye koyme sirasida 66/65/1/%1.52 olur:)
kuzular öptüm hepinizi öpüyom iyi geceler... yarın görüşürüz
ayrıca darıldım valla kimse tebrik etmedi.
çook teşekkür ettim :) çok iyiyim şükürler olsun :)
cuma günü iyi haberlerle geleceğime söz veriyorum.
ve bu sözlerin beni öyle mutlu etti ki anlatamam, havalara uçtum su an suratımda kocamaan bir gülümseme var
ve bu arada bugun çok kötü bir şey yaptım 1 dilim pasta yedim.. evet bunu yaptım.. çok pişmanımama oldu bir kere..
:))) üzülme yavrucum nazar boncuğun olsun o senin....
ben bugun yazmayayım bile uyanır uyanmaz teyzemdeki duaya gittik
ne öğle ne aksam ne kahvaltı die öğün ayırabildim yogunluktan:)
yarın yazarım artık kızlar size...
smdi cok yorgunum yatıyorum
iyi geceler...
maviyesil1999 kullanıcısından alıntı
slm kızlar
aksam 6 gıbı oglum elını kapının mentesısıne sıkıstırdı delıye dondu...ortalık yıkıldı...tırnagı ıyıce kalktı.her yer kan oldu .doktora goturduk ..ılaclar fln verdı..sımdı sukur uyudu...elındekı tırnagı guzelce temızledım ..hastanede yapılması gereken seyı ben yaptım anlıcagınız allahtan uyuyordu...guzelce agrı kesıcı ve antıbıyotık kremını surdum...bakalım gece ne oluruzz
cok yaramaz oldu hıc bı yere ayrılamaıorum...erkek ccukları farklı olur derlerdıde ne farkı olabılır kı derdım..olyormus..hep ustlerde hep dolaplarda...hep kendını bı yerden atıyor..ıshal oldu dıye mutfaga patates haslamaya gıttıgımde bır cıglık ıle kostum yanına kı elını ezmıs zor cektım araya gırmıs...
slm kızlar
Ben yarin hallederim canim:)
Yok ameliyat olmadim astim bronsit oldum nefes sorunum var
Napmis benim askim kendine yacok gecmis olsun oyle yaramaz olunca biraz yara bere icinde gecer cocuklugu demekki canim vakti gelince krese gonderceksin enerjisini biyere yogunlastirmasi icin ama o zamana kadar Allah yardimcin olsun sen bana gonder benim yanimda daha simaran cocuk olmadi hic:d
Roseberycim 227.etapta 60la ayrilmissin :)
baharcım tebrık ederım cnm ben bastakı dıyetını sormustum gecmıste yazdın gercı ama bır kere daha yazarmısın su bır haftada dort kılo olan sok dıyet
mavı yesılcım evet bıraz daha ıyı ıdı bu hafta yarım kılo yarım kılodur degılmı
kızlar bu arada ben bı test yapcm hala regl olmadım dusuk de olsa gebelık ıhtımalı var ama bakalım hayırlısı cuma gunu de yazamadım benım kızı elle sallıyorduk dureklı ve dunden ıtıbaren bıraktırdık ama ne zor uyutmak bu yuzden gıremedım cunku kucagıma pcyı aldıgım an gelıyor ve kablosuu cekıyor uzgunum canlar taktır sızın optum herkesı
iyi geceler, tatlı rüyalar. ayrıca ÇOOK TEBRİKLEER!! :))
Bu arada gelmişken menümü de yazayım.
Sabah
domates salatalık
1 dilim kepek ekmeği
2 bardak şekersiz çay
1 kk peynir
ara
2 kayısı
2 form bisküvi
Öğlen
yine kızıcaksınız biliyorum ama acıkmıyorum napıyım :18:
Ara
2 küçük çiğ köfte
marul
Akşam
tavuk
1 bardak light kola
Ve bir dilim pastabunu yapmamalıydım..
çok sağol canım evet 60 kilo ile hamile kalmıştım ama bu sabah 71.3 tüm geçen pazartesi 74.4 tü kilom açım açççç
ŞOK DİYET 1 HAFTADA 4 KİLO
Sabah : 1 Su Bardaqı ILık diyet Süt,2 GriSiNi
Ara : 1 Tane ELma Veya PortakaL
ÖğLe : 1 Kase Çorba Ve SaLata
İkinDi : 1 Tane ELma Veya PortakaL
Akşam: 4 Kepçe Çorba,4 Kepçe Yoğurt,SaLata
Yatsı : 1 Tane ELma Veya PortakaL
haftaya cts sevgilim gelcek 1 aydır görüşmüoduk bunu mu denesemmmm
cunku beni en son gördüğüünden bu yana bende bir gelişme yokk
evet eet 5 gün bunu deniyimm bakalim nolcakama öğlen sdce corba içebilirim iş yerinde olduğum için
süt yerine de 5i biyerde cay olarak yapacağım ben....
NOT : Günde 3 LiTRe Su İciLeCeK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?