Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay bu ne gul gul oldum gulmekten tuvaletteki gerzekdemek he

hadi ya korkutma beni .ama ben seni gececem hehe dur sen dur bak neler olacakyarina allah kerim. kacin kenara butun takimlar 7 takim ataga gecti.eski gunlere donecegiz birincilik bizim heheyt

hadi ya korkutma beni .ama ben seni gececem hehe dur sen dur bak neler olacakyarina allah kerim. kacin kenara butun takimlar 7 takim ataga gecti.eski gunlere donecegiz birincilik bizim heheyt

hadi ordan senibenle varmısın kapişmaya bebem hodri meydan ya herro ya merro bak deyom bu cuma kurayı ben çekicem işşallah bana denk gelrisin seni çig çig yerim ben

kiz benide azimlendirdin kalkiyom bende leslicimle bulusayim bari kac gundur salladim emme bugun bi gezelim diyom ormanda falanleslimle basimiza kotu bisey gelmez demi coskun cikmaz oralardan :18:
demeyi unuttum sauna şortumuda giydim spor yaparken çok yapıştı he vucuduma
kiz sen ne yaptin beni bocek gibi ezip gececen galiba meydan okuduguma pisman etme benibozusuruz hasen git yat alt komsudada bol bol ye ic evegelince bidaha ye aksam bidaha ye kovcanla beraber adamcagaz yalniz kalmasin demi ama
ay bende bugünü cuma zannediyorum,diyorum niye kimse eklememis kilosunu.ayyy günleri sasirdim yaaa.zatn iyi uyuyamadim bugün.neyse ben yine yatmaya gidiyorum.bana iyi uykular

kiz bu ne uykusu boyle yat yat diyarbakir karpuzuna donecenkalk cabuk

ben gidiyimde ballı suyumu yapam canem yatagım duruyor açık daha namazı kılıyım deterjanımbitmiş gidiyimde alıyım deterjancıdan bakalım buralardayım ben haberin olsun kapansamda acıgım paşanın kafesini temizlicem temem

hadi ordan senibenle varmısın kapişmaya bebem hodri meydan ya herro ya merro bak deyom bu cuma kurayı ben çekicem işşallah bana denk gelrisin seni çig çig yerim ben

varim kiz ben seni silecem burdan gorursun sen herkesi cek ama kendini bana sakla kafadan cekilic yap bak sana neler edecem

baslangıc kilom: 77.6
gecen hafta: 68.8
bu hafta: 67.5
verilen kilo: 1.2
toplamda verilen 10.1
hedef: 55

umarım yapabilmisimdir:))

Son düzenleme:

tamam canim izin verdim git islerini yap ama cabuk gel aksama kadar vermiyom izni he 2 saate burdasin ona gore:))))) yoksa oklavayi kaptigim gibi gelirim yanina

bak sen benim aklımı çekme ben bri kere yaptım o hatayı kilo verimya şaka bir yana okadar alışmışımki kilo aldım 6 kilo ay ne moralim bozuldu elhamdurillah hiç kaçamak yapmadım alt kata inersemde diyette oldugumu biliyor bebem elmamı alır gdierim üst kata bebek yıkamaya gittim elmamı götürdüm giderken kız ddiki sanki evde yok didi onlar mis gibi kahvaltı yaptı bense elma yedim hoş canımda çekmedi
kız ormanda ne işin var camları aç yap platesini anacım coşkun neyim çıkar karşına sonra :18::18:ben bile kurtaramam seni

varim kiz ben seni silecem burdan gorursun sen herkesi cek ama kendini bana sakla kafadan cekilic yap bak sana neler edecem
tamam beben kızlarınkini çekicem akşama bu haftaki rakiben benim haberin olsun seni tarih edicem ay çokr korktum bu arada kilom ne biliyinmi dimem yarın ögren ama gene vermişim
tamam canim izin verdim git islerini yap ama cabuk gel aksama kadar vermiyom izni he 2 saate burdasin ona gore:))))) yoksa oklavayi kaptigim gibi gelirim yanina

:82::82::82::82:işlerim biti canem ezan okunuyor namazı kılıyım ilkindiyide kılıyım belkim alt kata inerim oda belkim bakıcez yemegimde var ne yapsamda canım sıkılmasa eşim gene geç gelirse ben gene tek kalıcem

sabah kahvaltısında yediklerim şunlar
1-sabah kalkkar kalkmaz bir bardak lık suyun içine ballı sirkeli suyumu içtim
2-2 adet çarliston bibre
3-bir kibrik kuusu büyüklügünde peynir
4-dereotu yarım demet tavsiye ederim dok tutuyor
5-2 dilim kepek ekmeti minnacık toplasan 1 adet anca çıkar
6-5 yeşil zeytin
7-5 bir arada ve yeşil çay 2 bardak kupa bardagımla
8-ilaçlarımıda içtim bebek tedavım için
öylene ne yerim bilemiyorum o anki ruh halime baglı arada meyve yicem elma ve mandeline haberiniz olsun canım çok çekerse kepekli grisini atarım agzıma 4 adet minik boylulaından varya ondan akşamada muhtemelen brokoli haşlaması yerim öylende brokoli haslaması var dolapta emme onu öylen yerim gene yazarım neler yiyecegini öyleni ve akşamı akşam kesin salata çorba yerim bebeler öylenide bakarıyz gene rapor vermeye gelirim ben az kkda geziniyim

paşa kilo bildirimi bu gün yapılıyor bundan sonra haberin olsun o yüzden yeni kilonu yazarsan sevinirim

selamlar canlarımmm

bakayım dedim neler yapıyorsunuz valla muhabbeti koyultmuşsunuz :) kızım daha iyi sadece arada öksürüyo birde burnu akıyo eşimde iyileşti ama ben dökülüyom bu nasıl bir hastalık. ganfed demişti sanırım tam hatırlamıyom da kızımın ayaklarının altına viks sürdüm 3 gece öksürüğü aninda geçti Allah razı olsun.

bende iyileşmek istiyom yaaa son fena gribe yakalandım gözlerim ağlamış gibi çok kötüyüm yaaa tavsiyeleriniz varmı

paşa kilo bildirimi bu gün yapılıyor bundan sonra haberin olsun o yüzden yeni kilonu yazarsan sevinirim
canım ben 81 kilo 500 gram geliyorum çok şükür pazartesi 85 kilo 800 geliyodum eger geçen hafta bu kiloyla girseydim listeye inan hemencik 1 olurdum ben bugün plates yaptım gene karnım acıdı ama eskisi kadar degil galiba vucud ısındı bugün çook terledim

canım geçmiş olsun bebem gögüz kafesinede sürebilrisin sıcacık tutyormuş bebem rabbim şifa versin

Son düzenleme:
kızlar arada bir adet mandelina yedim bebeler
öylen yemeginde 2 dilim minnacık kepekli ekmek ve mercimek çorbası içicem bir kase yogurtla birlikte yanınada 2 bardak su :2::2:arada gene elma yemeyi düşünüyorum akşamada ya brokoli yada salata yiyecegim bir kase yogurtla yanınada 2 bardak su şimdi gidiyimde mercimek çorbamı ısıtıyımda yiyeyim doya doya

kızlar ben bugun ve yarın yokum

ısım var
ekleyebılırsenız
69,2 kılom
tsk

tebrikler ekliyorum hemen

ben demiştim bahar geçmiş olsun iyi geldiğine çok sevindim

Iyi aksamlar kizlar ben bu sabah 67.2yi gordumm ay cok mutlu oldum ve ben mezuniyetimi isticem cunku hem cok yogunum hem takimimiz kalabalik hemde guclendirmeye gecicem artik bi makarna yemeyi ozledim yani liste en son ansada kalmis sanirim gerbera yine olmadi sanki bu haftada liste isi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…