Adamın bağırsakları bozulmuştu. Telaşla boş bir kabin buldu ve hacetini giderirken yan taraftan hoş bir ses duydu,
- MERHABA
- merhaba dedi birazda şüphe ile
- NASILSIN ?
- şimdi biraz daha iyiyim.
-NE YAPIYORSUN ?
-kakamı yapıyorum diye cevapladı. birazda tuvalette yapılabileceklerin az seçenekleri ile
-HAYATIM TELEFONU KAPAYALIM TUVALETTEKİ BİR GERZEK SANA SORDUKLARIMA CEVAP VERİYOR
bnede kara kara düşünüyordum yeminle nasıl hesaplarım diye bir sefer daha gözüme girdin haberin olsun seviyorum kız seni topiligim
canım bende 8 kalktım yataktan çıkmadım eşim kahvaltı stedi deidm bugün beni mazur gör yatakta oyalınacam temem canem sen yat dedi bir haftadır geç geliyor eve ne yapıcan bacım ekmek parasıtek kalıyororum canım sıkılıyor şöyle önericeginiz bir kitap varmı okuyum vakit geçer
canem maffetttim seni ne geçtim bir bilsen 86 kilo geliyodum pazartesi sabahı bakalım yarın nasıl kilo vermiş olarak geri dönücem geçen hafta listede ben olsaydım bu hafta 1 benimdi okadarda idda ediyorum kilomasende bize katıl 3 kişi çekişiriz
hadi ya korkutma beni .ama ben seni gececem hehe dur sen dur bak neler olacakyarina allah kerim. kacin kenara butun takimlar 7 takim ataga gecti .eski gunlere donecegiz birincilik bizim heheyt
kiz benide azimlendirdin kalkiyom bende leslicimle bulusayim bari kac gundur salladim emme bugun bi gezelim diyom ormanda falanleslimle basimiza kotu bisey gelmez demi coskun cikmaz oralardan :18:kızlar yatakta yatırdum baktım saate ebrucumun saati gelmiş dedim paşa kalk bir tarafımda yat diyor karnımın içi halen acıyor dedim kalk içimdeki ses yat aman dedim besmele çektim ebrucumla buluştum gene anamı aglattıişin kötüsü çarpıntım çok oluyor nefes al ver diyorya hoş acaba diyorum panik atagım benmi yapıyorum :18::18:sizlerdede oluyormu merak ettim arkadaşım 3 link attı onlarıda yaparım işşallah diyorum bakalım daha tartılmadım dün gece bir çay kaşıgı yok balla süt ısıttım yarım bardagını içtim bana zararı olurmu her gece yatarken süt içsem diyorum fikri olan:44::44::44: evi toplucem namazı kılıcem alt kata ilkindiden sonra oturmaya inicem eşime bere başlıcem bakalım atkısını ördüm emme ebruyu açık 4 günlük kür veriyor beyaz tvde demedi demeyin beni o açık daha kahvaltı yapmadım yedikelrimi sonra girerim yazarım ay kaç kilo geliyourm acaba çok meraktayım he sporda yaptım bacaklarım karnım agrıyor ama ne zaman geçer bu agrı gözüm alsa yürüsem gelsem diyorum ama şimdilik yüklemiyim zati yemek yedigim yok allah korusun birşey olur:18::18::18:günaydın bebelerrr
kiz sen ne yaptin beni bocek gibi ezip gececen galiba meydan okuduguma pisman etme benidemeyi unuttum sauna şortumuda giydim spor yaparken çok yapıştı he vucuduma
ay bende bugünü cuma zannediyorum,diyorum niye kimse eklememis kilosunu.ayyy günleri sasirdim yaaa.zatn iyi uyuyamadim bugün.neyse ben yine yatmaya gidiyorum.bana iyi uykular
hadi ordan senibenle varmısın kapişmaya bebem hodri meydan ya herro ya merro bak deyom bu cuma kurayı ben çekicem işşallah bana denk gelrisin seni çig çig yerim ben
ben gidiyimde ballı suyumu yapam canem yatagım duruyor açık daha namazı kılıyım deterjanımbitmiş gidiyimde alıyım deterjancıdan bakalım buralardayım ben haberin olsun kapansamda acıgım paşanın kafesini temizlicem temem
kiz benide azimlendirdin kalkiyom bende leslicimle bulusayim bari kac gundur salladim emme bugun bi gezelim diyom ormanda falanleslimle basimiza kotu bisey gelmez demi coskun cikmaz oralardan :18:
kiz sen ne yaptin beni bocek gibi ezip gececen galiba meydan okuduguma pisman etme benibozusuruz hasen git yat alt komsudada bol bol ye ic evegelince bidaha ye aksam bidaha ye kovcanla beraber adamcagaz yalniz kalmasin demi ama
kiz bu ne uykusu boyle yat yat diyarbakir karpuzuna donecenkalk cabuk
varim kiz ben seni silecem burdan gorursun sen herkesi cek ama kendini bana sakla kafadan cekilic yap bak sana neler edecem
tamam canim izin verdim git islerini yap ama cabuk gel aksama kadar vermiyom izni he 2 saate burdasin ona gore:))))) yoksa oklavayi kaptigim gibi gelirim yanina
tamam beben kızlarınkini çekicem akşama bu haftaki rakiben benim haberin olsun seni tarih edicem ay çokr korktum bu arada kilom ne biliyinmi dimem yarın ögren ama gene vermişim
:82::82::82::82:işlerim biti canem ezan okunuyor namazı kılıyım ilkindiyide kılıyım belkim alt kata inerim oda belkim bakıcez yemegimde var ne yapsamda canım sıkılmasa eşim gene geç gelirse ben gene tek kalıcem
baslangıc kilom: 77.6
gecen hafta: 68.8
bu hafta: 67.5
verilen kilo: 1.2
toplamda verilen 10.1
hedef: 55
umarım yapabilmisimdir:))
canım ben 81 kilo 500 gram geliyorumpaşa kilo bildirimi bu gün yapılıyor bundan sonra haberin olsun o yüzden yeni kilonu yazarsan sevinirim
selamlar canlarımmm
bakayım dedim neler yapıyorsunuz valla muhabbeti koyultmuşsunuz :) kızım daha iyi sadece arada öksürüyo birde burnu akıyo eşimde iyileşti ama ben dökülüyom bu nasıl bir hastalık. ganfed demişti sanırım tam hatırlamıyom da kızımın ayaklarının altına viks sürdüm 3 gece öksürüğü aninda geçti Allah razı olsun.
bende iyileşmek istiyom yaaa son fena gribe yakalandım gözlerim ağlamış gibi çok kötüyüm yaaa tavsiyeleriniz varmı
canım ben 81 kilo 500 gram geliyorumçok şükür pazartesi 85 kilo 800 geliyodum eger geçen hafta bu kiloyla girseydim listeye inan hemencik 1 olurdum ben bugün plates yaptım gene karnım acıdı ama eskisi kadar degil galiba vucud ısındı bugün çook terledim
canım geçmiş olsun bebem gögüz kafesinede sürebilrisin sıcacık tutyormuş bebem rabbim şifa versin
kızlar ben bugun ve yarın yokum
ısım var
ekleyebılırsenız
69,2 kılom
tsk
selamlar canlarımmm
bakayım dedim neler yapıyorsunuz valla muhabbeti koyultmuşsunuz :) kızım daha iyi sadece arada öksürüyo birde burnu akıyo eşimde iyileşti ama ben dökülüyom bu nasıl bir hastalık. ganfed demişti sanırım tam hatırlamıyom da kızımın ayaklarının altına viks sürdüm 3 gece öksürüğü aninda geçti Allah razı olsun.
bende iyileşmek istiyom yaaa son fena gribe yakalandım gözlerim ağlamış gibi çok kötüyüm yaaa tavsiyeleriniz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?