Iyi aksamlar kizlar ben bu sabah 67.2yi gordumm ay cok mutlu oldum ve ben mezuniyetimi isticem cunku hem cok yogunum hem takimimiz kalabalik hemde guclendirmeye gecicem artik bi makarna yemeyi ozledim yani liste en son ansada kalmis sanirim gerbera yine olmadi sanki bu haftada liste isi
kızlar arada bir adet mandelina yedim bebeler
öylen yemeginde 2 dilim minnacık kepekli ekmek ve mercimek çorbası içicem bir kase yogurtla birlikte yanınada 2 bardak su :2::2:arada gene elma yemeyi düşünüyorum akşamada ya brokoli yada salata yiyecegim bir kase yogurtla yanınada 2 bardak suşimdi gidiyimde mercimek çorbamı ısıtıyımda yiyeyim doya doya
bende menümü yazayim
sabah:3 kuru kayisi
öglen:1 elma,1 muz,1 parca cikolata
aksam:1 tabak etli nohut,1 dilim cavdar ekmegi ve yarim salatalik tursusu
birazdan da kalkip spor yapicam insallah
ama sımarırım bak esraaaa yapma böle seylerr...iyi geceler güzel kadın
ayyy paşam buzum çözülmedi inan daha nasıl usuduysem hala ısınamadım....sen beni öp onları öpme onlar kakafazla sırtını verme bebem allah korusun cigerlerim su toplar büzüşür
owwww sımarırız bak gerberacım....kilo oranlarınızı hesaplamazına gerek yok sadece tartıldığınız kiloyu yazmanız yeterli excelde hesaplayıp eklerim hepsini en son
uyumaaaa yaaaa....bende ıstıyorum söle yatsam 2 gun kımse bana dokunmasa....ay bende bugünü cuma zannediyorum,diyorum niye kimse eklememis kilosunu.ayyy günleri sasirdim yaaa.zatn iyi uyuyamadim bugün.neyse ben yine yatmaya gidiyorum.bana iyi uykular
Iyi aksamlar kizlar ben bu sabah 67.2yi gordumm ay cok mutlu oldum ve ben mezuniyetimi isticem cunku hem cok yogunum hem takimimiz kalabalik hemde guclendirmeye gecicem artik bi makarna yemeyi ozledim yani liste en son ansada kalmis sanirim gerbera yine olmadi sanki bu haftada liste isi
yahu bu menü çok az olmamış mı :44:
Canim diyeti birakmiyorum ben dukan yapiyorum guclendirmeye gecicem sporda yapiyorum 65 olmasamda olculerim iyi durumda zaten memnunum ve karbonhidrat ozledim artikkcanim bence 65 i gör sonra mezun ol.cünkü diyet birakilinca hemen 2 kilo geri geliyor ondan sonra sabitleniyor.ayrica mezuniyetini yapmazlar benim gibi.
Ya ansa hesabim kapanmis butun fotolarim gitmis benim gruba attigim ben eski yeni yapcaktim halbuki ama eski halim yok simdiama sımarırım bak esraaaa yapma böle seylerr...
ayyy paşam buzum çözülmedi inan daha nasıl usuduysem hala ısınamadım....
owwww sımarırız bak gerberacım....
uyumaaaa yaaaa....bende ıstıyorum söle yatsam 2 gun kımse bana dokunmasa....
foto isteriiiizzzz...manken bacım helal olsun idolumsun 65 beklemıycekmısın gercı boy var şimdi sende ne popo kalmıştır ne göbekk65 i bekle istersen derim ama ben tabı karae senın....
Evet canim terbiye cok onemli o mide kuculmek bilmez ama hemen buyur insallah basarirsin ama ben siddetle dukani oneriyorum eger yapabilirsen inan bu dertlerinde kalmiyoevet son günlerde hic canim bisey istemiyor.istemeyince de bende zorlamak istemiyorumki midem kücülsün.Eskiden 5 ögün yapmistim diyetimi.evet cok güzel kilo verdim ama midem kücülmedi asla.diyeti biraktiktan sonra mide hala genis kaldigi icin kilomu korumakta cok zorlandim.sekil A da görüldügü gibi 3 ayda 7 kilo aldim ama bu sefer öyle yapmak istemiyorum.saat 18 e kadar sadece aciktigim zaman yemege karar verdim.insallah bu sefer olur.
Sevgili gerberacim ben yarin yine bakarim ama gorunen oki liste sana kaldi sanirim yine
Canim diyeti birakmiyorum ben dukan yapiyorum guclendirmeye gecicem sporda yapiyorum 65 olmasamda olculerim iyi durumda zaten memnunum ve karbonhidrat ozledim artikk
Ya ansa hesabim kapanmis butun fotolarim gitmis benim gruba attigim ben eski yeni yapcaktim halbuki ama eski halim yok simdiyarin atarim ben sacimi yaparsam yarinda sinavim var dua et banaa:)
Evet canim terbiye cok onemli o mide kuculmek bilmez ama hemen buyur insallah basarirsin ama ben siddetle dukani oneriyorum eger yapabilirsen inan bu dertlerinde kalmiyo
bugün sabah uyandığımdan beri bir yorgunluk var üstümde hiçbir sebebi yok ama moralman çöküğüm havalardan olsa gerek ....
bahayk ve kızı hastaymış çok geçmiş olsun....
darısı basıma sekerım tebrık ederım senı de sende yaz bı dıyetını belkım obr haftaya da onu yaparım
canım kızıma bır dogum gunu elbıesı bır de pıjama takımı almıstım ve de esımın yenı yegenı olacak onada bır suru sey aldım hepsını super geldı cok sukur ama dedıgım gıbı bellı sıtelerım var guvenılır ve bellı markaları takıp edıp alıyorum
hade bakalım tartı yuzunu guldurur umarım
cancagızım nereye gıdıyon kımse bır yere gıtmıyor lutfen yaaaaaaaaaa
canım cok ama cok mutlu oldum allah tamamına erdırsın
anam ne oluyor bızım takıma boleeeeeeeeee
gecmısler olsun sekerım
cnm tabıkı verırım ne demek ama reklam oluyor burda kk da arkadas olarak eklersen ozelıne atarım bır kac sıte var ve harka geldı ınanırmısın ayakkabı cuk dıye oturdu kızıma ve esıme aldıklarım da oyle
canım sana özelden mesaj attım şu adresler için dönmrdin merak ediyom hadee ama
ananecım not alırmıısın
plates 40dk
sen uçuyon kuzum valla imreniyom sana ama ben hiç sevemedim ebru şallıyıda pilateside hiçde inanmıyom neden bilmem
iste geldim burdayim ben bu iste ustayimcanim sen nasilsin demek cok uyudun he .ama biliyormusun uyuyunca kilolar daha bir kalici oluyor sen en iyisi erkenden kalk saga sola git yor kendini gitsin o kilolar bak ben taaaduisburga kadar gidip geldim bu tatilde :)).bize nezaman gelecen sen tatil bitmeden
valla katılıyom canım sana sabah erken kalkmak gerekiyo bende yatıyom aşağı ama hastalıkta oldu öyle bi silkelenmem lazım
sabah yedklerimi yazıyım
1- 1 rafadan yumurta
2-5 yeşil zeytin
3-5 bir arada yeşil çay 2 bardak
4-2 minnacım kepek ekmegi
5-dereotu bir tutam
6-1 çatal peynir
öylen yediklerim şunlar
1-1 kepçe mercimek çorbası
2-2 minnacım kepek ekmegi
3-bol yeşil salata kıvırcık brokoli turp havuç bol limonlu
4-2 bardak su
5-4 kaşık yogurt
arada bir adet elma
1 adet zeytin bir bardak çay açık 4 çatal çökelek 1 lomma beyaz ekmek kahvaltı sosuyla yedim
sabahta elmalı ballı ılık suyumu içtim o küre başladım başlayalı 2 kere wc çıktım
sonuç 82.500 gram haberiniz olsun kızlar ianmadım eşimi çıkardımeşim dedi kafayı yedin galiba dedi boynuna bir atlayım öpmem varmış sormayın
şimdi gelelim asıl mevzuya dün eşim almış gelmiş elinde patates cipsi onu yedimi gözümün önündepeşine aşure yedimi sana çayıda götürdümü sana allahım dedim seni bana paraylamı verdiler delü koçiş dedim tepki aynen bu benim nefsimi ölçüyormuş şu suyuda bol içsem ne ka gzüel olucek plates yapmaktan yeminle karnımı içi acıdı he zor kalktım yataktan eşime diyorum ay karnım adam katıla katıla gülüyor hamlamışın hatun ha gayret alışınca acımaz diyor tam sopalık bu adam he kızlar nerdesiniz kimseler yok
akşam yediklerim brokoli haşlaması havuk haşlaması bir kase yogurt
vallapaşam nediyim iyisin valla sende çetin ceviz çıktın
dur bakıyım kaçamak yapmişmisinacabamı heçmi yapmadın bakalım ben 3 gündür kaçamak yapmıyorum
ssenden acayip gaz aldım valla geliyom bende tam gaz inşallah
Menumu yazıyorumm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 küçük dilim kepek ekmeği arasına beyaz peynirle yağsız tost
1 fincan yeşil çay
Ara
Yarım yağlı sütle nescafe
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
Ara
1 dilim küçük; petibör ve pudingle yapılmış tatlı ama yarım yağlı sütle yaptım, hafif bi şey bilirsiniz :)
kendi ellerimle hazırladım küçük bi şey yemesem aklım kalırdı :)
Akşam
2 yk kabak yemeği
1 dilim kepek ekmeği
Ara
2 mandalina
1 fincan form çayı
birazdan da leslie bir bölüm yapıcam, o tatlıdan yediğim için :))
umarım beğenirsiniz bebeklerr
sende bendensin bende kaçırınca ceza olarak spor yapıyom. devam bizi terk edecek bu kilolar
Menüm
sabah:4 kuru kayisi
öglen:2 dilim kepekli ekmekten tost kasarli
ara:1 dilim pasta
aksam :bir kase müsli
sende çok az yidin be gülüm hasta olursun dikkat et
iyi akşamlar hanımlar,çok klasik olacak ama çok yorgunum,sabah saat 7:30 da bir kalkıyorum gece en erken 23 te yatabiliyorum ...
menümü yazayım hemen
sabah
1 d.ekmek
30 gram dil peyniri
domates biber
ara 1 yeşil elma
öğle ton balıklı salata
ara
3 ad.diyet bisküvi
akşam 30 gram kıymalı kabak yemeği
1,5 dilim ekmek
1 çay bardağı yoğurt
birazdan 188 gram meyve
tartcam bakalım elmamı olur mandalina mı?
şu granlı diyetler hiç bsns göre değil helal sana arkadaşım yapabiliyon birde kasmayan yiyecekli diyetleri seviyorum ben
canım grisini diyeti yapmıyorum acımda karnım doysun diye sözdeyerim ben onu rabbim banada nasip etsin işşallah bebe rabbim uuzn ömürler versin işşallah sıpama annesi
kız yapsammı zati acım tel olsa yerim arpayı sevmiyim admmı sevgi canım bu hafta diyorum 1 kilo ıspanak 1 kilo pırası bol kıvırcık broki alıyımd eyom ne dersin yeşil elmada alıyım deyom ama elmam var o bitsinde bakayız sebzeli takılıyoruz bebem işte cüsse agır allah korusun düşüveirirm hem şu ılık ballı sirkeli su ne işime yaradı maşşallah 2 kere wc çıkıyourm
şu diyet çayı vardı karanfilli karabiberli elmalı biri biliyorsa versinheop aldım malzemeleri bebeler pc yeni oldugundan hepsi silindi
olsun canım aç kalıyoz ama çok güzel bir yazmevsimi bizi bekliyo hakkını verelim
ne güzel nasıl imrendim anlatamam ben menüme pek uyamyorum da
arada kaçırıyoz işte fazla olursa sporla halledersin canım yaaaa
hehe yapip yapmadigim cumaya belli olar demi.sende yapma bag fena bozusuruz .zaten benim rakip kactikendime yeni rakip ariyom.ah bahayk ah nerdesin gel bana destek ver.bu pasam beni gecmesin
geliyom canım geliyom ben rakibimi kimseye vermem sen benimsininşallah pazartesi dönerim iyiyim amatam iyileşmek itiyom
demeyi unuttum sauna şortumuda giydim spor yaparken çok yapıştı he vucuduma
canım benim de var ama spor yaparken unutuyom yaaa giymeyi ortalığa koyayımda giyeyim bari bende
spor listeleri için gönüllü varmıdır??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?