Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***7. TAKIM 288. ETAP***[/COLOR]
Ganfed(58.3/)
maviyesil1999 (68,5)
anşaa (71,0/71.0/0/%0)
ecemavi (73)İZNE AYRILDI(HAMİLE)
ananee (67.7/67.2/0.5/%0.74)MEZUN OLMAK ISTIYOR
gerbera1987 (92,3)İZNE AYRILDI
Berenim(85)
Bahayk(52/)KILO BILDIRMEDI
Azerikizi(61,5/61,5/0/0%)
dsds(82,6)YENI ÜYE HEDEF KİLO 65
[/B]roseberry (60)227. ETAPTA İZNE AYRILAN ÜYENİN KİLOSU 61 E BÖLÜNDÜ
Paşam3405(80.7)285.ETAPTA İZNE AYRILAN ÜYENİN KİLOSU 3 E BÖLÜNDÜ
PearlJam() YENİ ÜYE HEDEF KİLO

canim bence 65 i gör sonra mezun ol.cünkü diyet birakilinca hemen 2 kilo geri geliyor ondan sonra sabitleniyor.ayrica mezuniyetini yapmazlar benim gibi.

selam kızlar, ne kadar sessiz burası bugün böyle..
Menümü yazayım:

Sabah
domates-salatalık-biber
1 haşlanmış yumurta
küçük parça kaşar
yarım dilim kep.ekm
1 fincan yeşil çay

Öğlen
1 mandalina
1 muz

Ara
4 petibör bisküvi

Akşam
1 kase domates çorbası
4 köfte
2 közlenmiş biber
1 bardak gazoz

yemekle birlikte su içmek çok yararlı bir şey değilmiş. yemeklerden yarım saat filan önce içersen hem iştahı azaltıyor hem daha sağlıklı
aklında bulunsun :))

bende menümü yazayim

sabah:3 kuru kayisi
öglen:1 elma,1 muz,1 parca cikolata
aksam:1 tabak etli nohut,1 dilim cavdar ekmegi ve yarim salatalik tursusu

birazdan da kalkip spor yapicam insallah

iyi geceler güzel kadın
ama sımarırım bak esraaaa yapma böle seylerr...
sen beni öp onları öpme onlar kakafazla sırtını verme bebem allah korusun cigerlerim su toplar büzüşür
ayyy paşam buzum çözülmedi inan daha nasıl usuduysem hala ısınamadım....
kilo oranlarınızı hesaplamazına gerek yok sadece tartıldığınız kiloyu yazmanız yeterli excelde hesaplayıp eklerim hepsini en son
owwww sımarırız bak gerberacım....
ay bende bugünü cuma zannediyorum,diyorum niye kimse eklememis kilosunu.ayyy günleri sasirdim yaaa.zatn iyi uyuyamadim bugün.neyse ben yine yatmaya gidiyorum.bana iyi uykular
uyumaaaa yaaaa....bende ıstıyorum söle yatsam 2 gun kımse bana dokunmasa....

foto isteriiiizzzz...manken bacım helal olsun idolumsun 65 beklemıycekmısın gercı boy var şimdi sende ne popo kalmıştır ne göbekk65 i bekle istersen derim ama ben tabı karae senın....

yahu bu menü çok az olmamış mı :44:

evet son günlerde hic canim bisey istemiyor.istemeyince de bende zorlamak istemiyorumki midem kücülsün.Eskiden 5 ögün yapmistim diyetimi.evet cok güzel kilo verdim ama midem kücülmedi asla.diyeti biraktiktan sonra mide hala genis kaldigi icin kilomu korumakta cok zorlandim.sekil A da görüldügü gibi 3 ayda 7 kilo aldim ama bu sefer öyle yapmak istemiyorum.saat 18 e kadar sadece aciktigim zaman yemege karar verdim.insallah bu sefer olur.

ansaa kiz nerdesin.ikimiz rakibiz he unuttunmu.bak vermediysen ben kazanicam ha.iddialiyim.sporumu da artiricam.sen zaten isinden dolayi cok hareketlisin.hadi bakalim göreceeeeeezzz

canim bence 65 i gör sonra mezun ol.cünkü diyet birakilinca hemen 2 kilo geri geliyor ondan sonra sabitleniyor.ayrica mezuniyetini yapmazlar benim gibi.
Canim diyeti birakmiyorum ben dukan yapiyorum guclendirmeye gecicem sporda yapiyorum 65 olmasamda olculerim iyi durumda zaten memnunum ve karbonhidrat ozledim artikk
Ya ansa hesabim kapanmis butun fotolarim gitmis benim gruba attigim ben eski yeni yapcaktim halbuki ama eski halim yok simdi yarin atarim ben sacimi yaparsam yarinda sinavim var dua et banaa:)
Evet canim terbiye cok onemli o mide kuculmek bilmez ama hemen buyur insallah basarirsin ama ben siddetle dukani oneriyorum eger yapabilirsen inan bu dertlerinde kalmiyo

cnm bencede ayrılmasan iyi olurdu ama tebrikler ne güzel mezun oldun harikasıntakımın gururu

Sevgili gerberacim ben yarin yine bakarim ama gorunen oki liste sana kaldi sanirim yine

ewet cnm ya listenin bugün hazır olması lazımdı haftaya böyle olursa eğer bugün listede olmayanları bildirim yapmadı olarak yazarım

kizlar 1,5 saat ZUMBA yaptiiiiim.donum bile terledi.bundan sonra hergün zumba yapicam.cok zevkli ya
anane yazarmisin canim son bi defa.artik mezun oluyorsun degilmi?

Ama mezuniyet vereceklermi sana.onu diyorum ,insallah mezuniyet alirsin püsküüt ten.
ya gruba bende katilmak istiyorum canim.linkini atabilirmisiniz banaaa.fotolarinizi bende görmek istiyorum.bende eklerim hatta.
Dukan diyeti hangisiydi,hani sirf protein yediginmiydi?iyi güzel de ben öyle listeli seylere gelemiyorum.biraz SIKINTILIyimdir da.sen ne kadar yaptin ve kac kilo verdin?

bugün sabah uyandığımdan beri bir yorgunluk var üstümde hiçbir sebebi yok ama moralman çöküğüm havalardan olsa gerek ....

bahayk ve kızı hastaymış çok geçmiş olsun....

canım tşk ederim kızım iyileşti birazburnu akıyo o kadar bende iyiym şimdi eşim bi ağrı kesici almış ayağadikti beni :)

Son düzenleme:
SELAM KIZLARRRR

Şükürler olsun iyiyim bi geçmişe baktım bakabildiğim kadar işte. eşim bi ağrı kesici almış onunla ayağa kalktım bugün paso yattım kızımda kendi kendine oyuncaklarıyla öynadı sağolsun sanki biliyo hasta olduğumu yavrum benim.

pazartesi diyete ve spora kaldığım yerden devam edeceğim hastayım diye diyeti saldım biraz sporun da s sini bile yapmadım. mayıs sonuna kadar ideal kiloma ulaşmış olmalıyım kuzenlerimin düğünü var. çok kafama takıyom bu kiloları. offffffffffff offffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…