bu arada kızlar gruba bir disiplin getirelim kimsecikler yok yaaa aaaaaaaaaaaaa özledim hepinizi bi yoksunuz.
hadi 7. takım bi silkenelim kilocukları veriyoruz sporu çılgım gibi yapıyoruz hayde hayde destekkkk destekkkkk
ben zayıf olmak istiyom varmı benimle gelen.
hasta olduğumdan beri diyeti salladım yedim deyedim valla çok değil ama sıkı diyet yaptığım için saldım çok yedim gibime geliyo bana
evde tartım da yok sinir oluyom 2 hafta oldu servisi arayıp kalaylıycam valla
birde kim nerde yaşıyo ben merak ediyom bazen muhabbet oluyo anlamıyom kendimizi tanıtalımmı birazcık
tebrikler ekliyorum hemen
ben demiştim bahar geçmiş olsun iyi geldiğine çok sevindim
canım gitmesen olmazmı sende terkedersen buraları ben yetim çocuklar gibi kalırımIyi aksamlar kizlar ben bu sabah 67.2yi gordumm ay cok mutlu oldum ve ben mezuniyetimi isticem cunku hem cok yogunum hem takimimiz kalabalik hemde guclendirmeye gecicem artik bi makarna yemeyi ozledim yani liste en son ansada kalmis sanirim gerbera yine olmadi sanki bu haftada liste isi
canım biliyorum ben onu lafın gelimi söyledim hoş sularıda içmedimyemekle birlikte su içmek çok yararlı bir şey değilmiş. yemeklerden yarım saat filan önce içersen hem iştahı azaltıyor hem daha sağlıklı
aklında bulunsun :))
yavrum gel beni istedigim şekilde çözerimama sımarırım bak esraaaa yapma böle seylerr...
ayyy paşam buzum çözülmedi inan daha nasıl usuduysem hala ısınamadım....
owwww sımarırız bak gerberacım....
uyumaaaa yaaaa....bende ıstıyorum söle yatsam 2 gun kımse bana dokunmasa....
foto isteriiiizzzz...manken bacım helal olsun idolumsun 65 beklemıycekmısın gercı boy var şimdi sende ne popo kalmıştır ne göbekk65 i bekle istersen derim ama ben tabı karae senın....
canım tşk ederim kızım iyileşti birazburnu akıyo o kadar bende iyiym şimdi eşim bi ağrı kesici almış ayağadikti beni :)
darısı basıma sekerım tebrık ederım senı de sende yaz bı dıyetını belkım obr haftaya da onu yaparım
canım kızıma bır dogum gunu elbıesı bır de pıjama takımı almıstım ve de esımın yenı yegenı olacak onada bır suru sey aldım hepsını super geldı cok sukur ama dedıgım gıbı bellı sıtelerım var guvenılır ve bellı markaları takıp edıp alıyorum
hade bakalım tartı yuzunu guldurur umarım
cancagızım nereye gıdıyon kımse bır yere gıtmıyor lutfen yaaaaaaaaaa
canım cok ama cok mutlu oldum allah tamamına erdırsın
anam ne oluyor bızım takıma boleeeeeeeeee
gecmısler olsun sekerım
cnm tabıkı verırım ne demek ama reklam oluyor burda kk da arkadas olarak eklersen ozelıne atarım bır kac sıte var ve harka geldı ınanırmısın ayakkabı cuk dıye oturdu kızıma ve esıme aldıklarım da oyle
canım sana özelden mesaj attım şu adresler için dönmrdin merak ediyom hadee ama
sen uçuyon kuzum valla imreniyom sana ama ben hiç sevemedim ebru şallıyıda pilateside hiçde inanmıyom neden bilmem
valla katılıyom canım sana sabah erken kalkmak gerekiyo bende yatıyom aşağı ama hastalıkta oldu öyle bi silkelenmem lazım
vallapaşam nediyim iyisin valla sende çetin ceviz çıktın
ssenden acayip gaz aldım valla geliyom bende tam gaz inşallah
sende bendensin bende kaçırınca ceza olarak spor yapıyom. devam bizi terk edecek bu kilolar
sende çok az yidin be gülüm hasta olursun dikkat et
şu granlı diyetler hiç bsns göre değil helal sana arkadaşım yapabiliyon birde kasmayan yiyecekli diyetleri seviyorum ben
canım grisini diyeti yapmıyorum acımda karnım doysun diye sözdeyerim ben onu rabbim banada nasip etsin işşallah bebe rabbim uuzn ömürler versin işşallah sıpama annesi
kız yapsammı zati acım tel olsa yerim arpayı sevmiyim admmı sevgi canım bu hafta diyorum 1 kilo ıspanak 1 kilo pırası bol kıvırcık broki alıyımd eyom ne dersin yeşil elmada alıyım deyom ama elmam var o bitsinde bakayız sebzeli takılıyoruz bebem işte cüsse agır allah korusun düşüveirirm hem şu ılık ballı sirkeli su ne işime yaradı maşşallah 2 kere wc çıkıyourm
şu diyet çayı vardı karanfilli karabiberli elmalı biri biliyorsa versinheop aldım malzemeleri bebeler pc yeni oldugundan hepsi silindi
olsun canım aç kalıyoz ama çok güzel bir yazmevsimi bizi bekliyo hakkını verelim
arada kaçırıyoz işte fazla olursa sporla halledersin canım yaaaa
geliyom canım geliyom ben rakibimi kimseye vermem sen benimsininşallah pazartesi dönerim iyiyim amatam iyileşmek itiyom
canım benim de var ama spor yaparken unutuyom yaaa giymeyi ortalığa koyayımda giyeyim bari bendecanım kaçamak yapmayınca neler oluyormuş degilmi bugün yengem pogaca yapmış yemedi mısır patlattılar kek kurabiye envanteri vardı yemedim azimli hatun didiler bana azimliyim demin eşim60 düşemezsin çok zor dedi iddaya girdim düşerim dedim çok zor dedi hodri meydan düşüyommu düşmüyormuyum bakalım
SELAM KIZLARRRR
Şükürler olsun iyiyim bi geçmişe baktım bakabildiğim kadar işte. eşim bi ağrı kesici almış onunla ayağa kalktım bugün paso yattım kızımda kendi kendine oyuncaklarıyla öynadı sağolsun sanki biliyo hasta olduğumu yavrum benim.
pazartesi diyete ve spora kaldığım yerden devam edeceğim hastayım diye diyeti saldım biraz sporun da s sini bile yapmadım. mayıs sonuna kadar ideal kiloma ulaşmış olmalıyım kuzenlerimin düğünü var. çok kafama takıyom bu kiloları. offffffffffff offffffffffffffff
canım geçmiş olsun tekrardan bebem devam et tabe diyete dicen neren kilolu kız seni ben senin yerinde olsam kilo vermembende 60 görürümüyüm acaba
kızlar gecenın bu saati sizlere yazıyourm sizler yoksunuz olmuyor böle ama
Herkese günaydınlar.Bol bol kilo vermiş günler.Arkadaşlar kilo vermek ne güzelmniş)).Yakında alışverişe gidecem sanırım istediğimi alabilecem.Ben 160 boyunda 75 kilolarda iken 46 bedenlerde idim.Şimdi 42 40 arası (ama şimdilik) mutluyum gururluyum))kızlar söz verdigim gibi eşime çektirdim bu hafta kapışmaya giricek rumuzlar şunlar
1 - paşam 3405ganfed
2-pearljamazerikız
3-dsdsanane
4-berenrosabey
5-gerbera:18::18:anşa
6-maviyeşilbahayk
ben yazdım eşim seçti kızlar haberiniz olsun hoş benle ganfed kuraya girmedi bana meydan okudu pişman olucekneyse gdiyimde yatıyım bari uykum geldi siz yatın yataklarınızda ben burda ugraşıyım ölmesek sabah görürüz kilo bildirimini yaparım yarım erkenden
kızlar söz verdigim gibi eşime çektirdim bu hafta kapışmaya giricek rumuzlar şunlar
1 - paşam 3405ganfed
2-pearljamazerikız
3-dsdsanane
4-berenrosabey
6-maviyeşilbahayk
ben yazdım eşim seçti kızlar haberiniz olsun hoş benle ganfed kuraya girmedi bana meydan okudu pişman olucekneyse gdiyimde yatıyım bari uykum geldi siz yatın yataklarınızda ben burda ugraşıyım ölmesek sabah görürüz kilo bildirimini yaparım yarım erkenden
SELAM KIZLARRRR
Şükürler olsun iyiyim bi geçmişe baktım bakabildiğim kadar işte. eşim bi ağrı kesici almış onunla ayağa kalktım bugün paso yattım kızımda kendi kendine oyuncaklarıyla öynadı sağolsun sanki biliyo hasta olduğumu yavrum benim.
pazartesi diyete ve spora kaldığım yerden devam edeceğim hastayım diye diyeti saldım biraz sporun da s sini bile yapmadım. mayıs sonuna kadar ideal kiloma ulaşmış olmalıyım kuzenlerimin düğünü var. çok kafama takıyom bu kiloları. offffffffffff offffffffffffffff
bu arada kızlar gruba bir disiplin getirelim kimsecikler yok yaaa aaaaaaaaaaaaa özledim hepinizi bi yoksunuz.
hadi 7. takım bi silkenelim kilocukları veriyoruz sporu çılgım gibi yapıyoruz hayde hayde destekkkk destekkkkk
ben zayıf olmak istiyom varmı benimle gelen.
hasta olduğumdan beri diyeti salladım yedim deyedim valla çok değil ama sıkı diyet yaptığım için saldım çok yedim gibime geliyo bana
evde tartım da yok sinir oluyom 2 hafta oldu servisi arayıp kalaylıycam valla
birde kim nerde yaşıyo ben merak ediyom bazen muhabbet oluyo anlamıyom kendimizi tanıtalımmı birazcık
ay o zumbayi yaptiysan helal sana ben bi kere denedimde iki dk dayanamadim o ne oyle saga sola ziplamaktan insanin dengesi sasiyorkizlar 1,5 saat ZUMBA yaptiiiiim.donum bile terledi.bundan sonra hergün zumba yapicam.cok zevkli ya
anane yazarmisin canim son bi defa.artik mezun oluyorsun degilmi?
ya gercekten bende listeli seylere gelemem helede yasaklara hic uyamamm o yuzden ben az ye herseyden ye taraftariyim.ilk yaptigimda 5 gun 5 kilo diyeti yaptim hem igrencti hemde hic veremedimAma mezuniyet vereceklermi sana.onu diyorum ,insallah mezuniyet alirsin püsküüt ten.
ya gruba bende katilmak istiyorum canim.linkini atabilirmisiniz banaaa.fotolarinizi bende görmek istiyorum.bende eklerim hatta.
Dukan diyeti hangisiydi,hani sirf protein yediginmiydi?iyi güzel de ben öyle listeli seylere gelemiyorum.biraz SIKINTILIyimdir da.sen ne kadar yaptin ve kac kilo verdin?
Iyi aksamlar kizlar ben bu sabah 67.2yi gordumm ay cok mutlu oldum ve ben mezuniyetimi isticem cunku hem cok yogunum hem takimimiz kalabalik hemde guclendirmeye gecicem artik bi makarna yemeyi ozledim yani liste en son ansada kalmis sanirim gerbera yine olmadi sanki bu haftada liste isi
zaten inceciksin cnm çimdik kadar kalmışsın neyse ben izmir bucalıyım
sagol bebem geçen hafta listede olsaydım keism birinciydim he ama saglık olsun bu saatete sizlere yazıyourm yeni eve geldim kaşrşı komşudaydımda anca geldim
canım gitmesen olmazmı sende terkedersen buraları ben yetim çocuklar gibi kalırımzate babam ölmüş yetimim
canım biliyorum ben onu lafın gelimi söyledim hoş sularıda içmedim
yavrum gel beni istedigim şekilde çözerim
kuzum geçen hafta benim haftamdı 2 kilo gitmişti.
kuzum akşam 1.30 kadar burdaydım kimse yoktu valla nasıl vermiyim eşim dal gibi yanında kısa şişkocuk olmaz 50 hatta 49 olmam lazım destek istiyom gazverin yaaaadarısı basıma sekerım tebrık ederım senı de sende yaz bı dıyetını belkım obr haftaya da onu yaparım
canım kızıma bır dogum gunu elbıesı bır de pıjama takımı almıstım ve de esımın yenı yegenı olacak onada bır suru sey aldım hepsını super geldı cok sukur ama dedıgım gıbı bellı sıtelerım var guvenılır ve bellı markaları takıp edıp alıyorum
hade bakalım tartı yuzunu guldurur umarım
cancagızım nereye gıdıyon kımse bır yere gıtmıyor lutfen yaaaaaaaaaa
canım cok ama cok mutlu oldum allah tamamına erdırsın
anam ne oluyor bızım takıma boleeeeeeeeee
gecmısler olsun sekerım
cnm tabıkı verırım ne demek ama reklam oluyor burda kk da arkadas olarak eklersen ozelıne atarım bır kac sıte var ve harka geldı ınanırmısın ayakkabı cuk dıye oturdu kızıma ve esıme aldıklarım da oyle
canım sana özelden mesaj attım şu adresler için dönmrdin merak ediyom hadee ama
sen uçuyon kuzum valla imreniyom sana ama ben hiç sevemedim ebru şallıyıda pilateside hiçde inanmıyom neden bilmem
valla katılıyom canım sana sabah erken kalkmak gerekiyo bende yatıyom aşağı ama hastalıkta oldu öyle bi silkelenmem lazım
vallapaşam nediyim iyisin valla sende çetin ceviz çıktın
ssenden acayip gaz aldım valla geliyom bende tam gaz inşallah
sende bendensin bende kaçırınca ceza olarak spor yapıyom. devam bizi terk edecek bu kilolar
sende çok az yidin be gülüm hasta olursun dikkat et
şu granlı diyetler hiç bsns göre değil helal sana arkadaşım yapabiliyon birde kasmayan yiyecekli diyetleri seviyorum ben
canım kaçamak yapmayınca neler oluyormuş degilmi bugün yengem pogaca yapmış yemedi mısır patlattılar kek kurabiye envanteri vardı yemedim azimli hatun didiler bana azimliyim demin eşim60 düşemezsin çok zor dedi iddaya girdim düşerim dedim çok zor dedi hodri meydan düşüyommu düşmüyormuyum bakalım
aferin sana paşam gözümü çıkardın valla girmeyi bırakhelalllll
canım geçmiş olsun tekrardan bebem devam et tabe diyete dicen neren kilolu kız seni ben senin yerinde olsam kilo vermembende 60 görürümüyüm acaba
kızlar gecenın bu saati sizlere yazıyourm sizler yoksunuz olmuyor böle ama
evetttt benim rakibim belli maviyeşil bekle beni çok fena geliyommmmmmmmmkızlar söz verdigim gibi eşime çektirdim bu hafta kapışmaya giricek rumuzlar şunlar
1 - paşam 3405ganfed
2-pearljamazerikız
3-dsdsanane
4-berenrosabey
6-maviyeşilbahayk
hepinize gecmis olsun canim insallah cabuk atlatirsiniz ailecek .cocuklar anlamaz demeyin gercekten herseyin farkindalar sadece bizim gibi dile getiremiyorlar o kadar cabuk don bidenem bak pasam beni ezip gecmeden gaz ver bana hatta bin bisiklete benide kat onune sen sur bende kosayim taaa pasami gecene kadarpasam duyuyon demi kendime destekcide buldum bak ona gore kilolari ver
çok şükür iyiyim sesim düzelmedi ama olsun akmıyo burnum ve kırgınlığım yok sizden de ayrı kalamıyom valla
sakin ol canim hastayken cok yedin gibi gelir ama insan cokda yiyemiyor hem alsan bile o yag olmaz kisa zamanda hemen atarsin sen once bi iyiles demi ama.bende almanyada yasiyorum ama bu yaz trye kesin donus yapacam istanbula yerlesecem.herseyin yolunda gitmesi icin bana dualarinizi eksik etmeyin fistiklar
canım teyzemde almanyada menden de yaşıyo. gelin bakalım hatta görüşürüzherşey gönlünce istediğin gibi olur inşallah dua edicem emin ol.
bahayk ve roseberry ben size yazanakadar cikmissiniz neyse yinede hg deyim ve gule gule deyim size.gerci pespese oldu ama idare edin.azericim balim hg sen nasilsin kilo durumun ne alemde bak bu hafta yaris kizisiyor rakibene dikkat et gecmesin seni bak benim rakibem cok guclu emme onu yenecem benbu arada kazanana rakibesi cicek verecek yoksa karismam ha .bu arada ben gul severim rakibem hatirlatayim dedim nasilsa sen alacan gülleri.ben kazanacagim icin
kızlar söz verdigim gibi eşime çektirdim bu hafta kapışmaya giricek rumuzlar şunlar
1 - paşam 3405ganfed
2-pearljamazerikız
3-dsdsanane
4-berenrosabey
6-maviyeşilbahayk
bahayk ve roseberry ben size yazanakadar cikmissiniz neyse yinede hg deyim ve gule gule deyim size.gerci pespese oldu ama idare edin.azericim balim hg sen nasilsin kilo durumun ne alemde bak bu hafta yaris kizisiyor rakibene dikkat et gecmesin seni bak benim rakibem cok guclu emme onu yenecem benbu arada kazanana rakibesi cicek verecek yoksa karismam ha .bu arada ben gul severim rakibem hatirlatayim dedim nasilsa sen alacan gülleri.ben kazanacagim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?