Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım inan öle 52 giyiyordum 48 kadar düştüm devamlı aldıgım bir pardesöcü vardı hep girderdim kilolu bayanların yerine yönlendiriridi geçen eşimin amcasının oglunun dügünü vardı eşim eyübe götürdü gezdik dedi canım gel bir girelim bakalım ben mevlana modeli beyendim siyah hep koyu renlerim var gri siyah lacivert dedi paşa bu sefer olmazkoyu renk bak kilo verdim dedi korkumdan kız geldi yanıma buyurun hanfendi dedi dedim pardesö alıcaktım beni takıp edin dedi yürüdük çok büyük bir magaza ana baktım o bölüme gitmiyoruz küçük bedenlerin yerine gidiyoz46 bedende oluyorda 48 bilerek aldım düşün artık sonra eşim grurulu bir şekilde işte başardın dedi kız hayrola abi deyince dediki eşim ben seni tanıdım sen tanımadınmı bizi dedi hayırdır dedi eşim çok kilo verdi dedi ama benim gzöleri grösen nasıl doldu ordan çıktık eşim dedi canım bak başardın evlatlarım için veriyorum 3 kayıp olunca 2 oglumu 1 kzımı cennete yolladım daha kızımın ölüsü gözümün önünden gitmiyorevlada okadar hasretimki kokusu nasldır acaba gene yazarken gözlerim doldu doktor 75 düşmen lazımd edi çok azim ettim asıl kilom 108 benim ben 110 kadar çıktım sonuçç bu

gerberacım 82 geliyorum kuzu gadretçim bu hafta beni geçebilir 30 regli olmam lazım şişti heryerim görsen sen 82 diye katdet bebem hak geçmesin
heçte duymadı paşa merak etme sen aramızda kalsın ama regli olmasydı işin zordu regli olucagından şiş bir vaziyette kendisi canem sana tüyo paşa çok iyidir 2 huyunu hiç sevmem bir bebegi için laf edenlere boş boş konuşanları birde eşine laf atanları gerisi boş he unutmadan yemek fazlındada kızar diyeyim de ben dövmesin senirakibem sana ve kanki kardeşlerime hayırlı cumalar
ben diyete çok asıldım yürüyüşte yapsaydım eyiydide bakıcez havalar böle güzel olursa reglide olmazsam yandın kızım yürüyüşe gidicem
şike yapma kız senin arkada bahary varsa benim arkamda 7 takım var naberrabbim şahit çok sevdim seninasıl birşeye benziyorsun çok merak ettim
canım hırslıda degilimde evlatlarım için veriyorum artık kaybetmeye korkuyourm canım yanmasın artık diyorum bizim burda herkez hamile ben şu 75 düşsem sonra çalışmalara başlıcemde allah korousun ya gene vefat ederse5 ayına kadar taşıyourm dohguruyorum yavrularımı işin kötüsü canlı dogup ölüyolar doktorum bana 75 düşücem paşam dedi eve geldik eşimle nasıl aglıyorum nasıl evricem koca çüsse aç kalmak istedigini yiyememk allahımd edim eşim agladıgıma dayanamadı tuttu elinden dedi paşa suratıma bak ben sanki evde cenaze çıkmış gibi nasıl aglıyorm dedim canım dedigine bak 37 kilo diyor adam dedim oda istersen veirisin dedi dedim vermem kendine güven gerisi geliyor dedi başladım kaçamak çok yaptım sanki evde olunca tek kalınca kimse görmüyoryasonra baktım olmadı dedim paşa düş peşime az öz yedim yürüyüş plates spor burdayım işte eski halime geçen bakıyorumda allahım ben neymişim diyorum insanın kendine güveni geliyor yeminle istedigi giyiyorum artık gittigim yerler hanım efendi size göre yol demiyorlar gögsümü gere gere alıyorum şu 70 düşsem iyi olucekte nerde eşime dün gece diyourm 60 düşsem tepki aynen şu sen 65 düşemen 60 nasıl görücen ulen dedim sana inat görüceksin vericem bu kilolarıbeni gaza getridi keratagösterirm ona ben :18::18::18:ben eşimin huyunu biliyourm kesin beni gaza getirmek için yapıyor daha çok hırslanıyım diyehadi bakalım hodri meydanbana diyorlar 70 iyi boyun var boyumda 16065 veya 60 olsan çok çirkin olursun diyorlar çirkinmi olurum bebeler ya bri birşey desin
aaaaa iyiymis,pearljam duy duy sen benim rakibimsin.bakalim kim bu hafta daha fazla kilo verecek.ayni zamanda kim daha fazla spor yapacak diyede yarisalim ikimiz ne dersin

meydan okumalar başladı iyi yigit çıktı meydane herbiri birbirrinden hırslı he he unuttum devamınıokadar kelam yazdım artık unutayım demihayırlı cumalar bebelerrrrrrrrrr

bugün çok işim var evi dip köşe temizlicem renklileri yıkadım onları asıcem kurusun diye peşine bornozlarımı atıcem mutfagı temizlicem hş kahvaltı bulaşıgı var kanepemi düzelticem oglanın kafesini temilicem akşama balık çorba salata var bebeler hamsi alıyımda boglaması yapıyım deyom eyi olur degilmi kızratması yaglı olur neme lazım rakibem geçer beni tarhanayı ıslıyım akşama kadar ıslansın balık salata tarhana çorbası temem brokim var onuda haşlıyım diyorum birazdan pazara gidilicek eşim erken geliise tabe olmadı yarın giderizmarket işim var kızlar bu hafta sebze almıcem yarın pirinç lapasına başlıyorum 3 gün sonra peşine dukana başlıcem haftaya sebze günü olucekya eyi olur ozaman alırıms ebzeyi eşimede zate dondurucuda var sebzem yazdan koymuştum onu yer olur biter hiçte sevmem pirinç lapasını ama el mahküm:120::120:regli yaktım beni
pazartesi prinç lapası biter salı dukanı yaparım perşembeye kadar allah kerim cuma günüde sebzeye çıkarım sebze meyve alıcektim almıcem eşime yeter bu hafta gardet kız nerdesin tek kaldım buralarda pakibem hu hu

dukanu hasıl yapıyoduk be unuttum bir hafta sütlülerle doyuyorduk onu bildimde tavuk kıyma yeniyordu demi hu anane deyi ver ablanın aklı yerinde degil bebem bir el atıver minik pandana:)))))))))))birde pirinç lapasından sonra dukanı yaparsan vucuduma birşey olurmu

Son düzenleme:

kilonu kaydettim cnm artık sadece perşembeleri tartıl lütfen o yüzden dünkü kilonu baz alacağım ayrıca benimde boyum 1.60

***7. TAKIM 288. ETAP***
Ganfed(58.3/58/0.3/%0.51)
maviyesil1999 (68,5/69,2/-0,7/-1,2)
anşaa (71,0/71.0/0/%0)
ecemavi (73)İZNE AYRILDI(HAMİLE)
ananee (67.7/67.2/0.5/%0.74)MEZUN OLMAK ISTIYOR
gerbera1987 (92,3)İZNE AYRILDI
Berenim(85)
Bahayk(52/)KILO BILDIRMEDI
Azerikizi(61,5/60,4/1,1/1,79%)
dsds(82,6)YENI ÜYE HEDEF KİLO 65
[/B]roseberry (60)227. ETAPTA İZNE AYRILAN ÜYENİN KİLOSU 61 E BÖLÜNDÜ
Paşam3405(80.7)285.ETAPTA İZNE AYRILAN ÜYENİN KİLOSU 3 E BÖLÜNDÜ
PearlJam() YENİ ÜYE HEDEF Kılo

kızlar dun ve bugun ızınlı olmak ıstıyorum dıye yazmıstım haberınız olsun

Son düzenleme:
Dün 60,2 düm bugün 60,4 ciktim.anlamadim,o kadar da spor yapmistim dün

canım moralini bozmabirden düşecek kilon vücud su tutuyo düşeceksinnnn

kızlar bende paşam gibi giriştim eve temizlik yaptım oturmaodasının camlarını sildim tüllerini yıkadım mutfağında çorba yaptım kızımı uyuttum uyandı tabi çok iş yaptım bugün

ve efsane geri döndü 7. takımım 30 DAK. LESLİ YAPTIM şimdi bisiklete binicem ve kalça hareketlerim rakibime cetin cevizolmalıyım

paşam benim sen moralini ve iradeni yüksek tut ben seninde arkandayım kuzummmm hereşey çok güzel olacak hadi kalk bi 15 dk. leslie yap bakemmmm

eşin sana destek oluyo bana da eşim hep diyo çok iradene sahipsin aferin kızsana diyooo

kızlar ananem vefat etti bildirimde bulunmamın bi anlamı yok sanırım beni bu hafta dahil olmak üzere bes haftalık izne ayırırmısınız

sagol canım benim ben sabah plates yaptım ebrucumla plates tpouyla egil kalk yaparken çarpıntım oluyor eşim diyor sen yapıyorsun panik atak varyaanlamadım gittieşim allah var çok destek kız bahar 3 gün pirinç lapası yapsammı peşine dukan ne dersin kuuzum
kızlar ananem vefat etti bildirimde bulunmamın bi anlamı yok sanırım beni bu hafta dahil olmak üzere bes haftalık izne ayırırmısınız

canım başın sagolsun rabbim kalanlara ömür versin canım

şimdi gelelim asıl mevzuya
sabah kahvaltısında yedikelrim şunlar
1-ballı sirkeli ılk suyum 1 bardak
2-5 yeşil zeytin
3-1 kepek ekmegi
4-dereotu bol
5-kibrit kutusu büyüklügünde peynir
6-1 adet yumurta haşlama
platesimide yaptım yarım yamalak bebeler çarpıntım çok oldu diye kestim

arada mandelina yedim ve kepekli grisini yedim

öylen yiyecegim brokoli haladım onu yicem

akşamada tarhana çorbası ve balıks alata temeyi düşünüyorum arada elma yada armut yerim 1 adette sodayla yemegimi kapatırım
işşallah bu diyet güzel giderde saglıklı kilo veirirzde emellerimize kavuşuruz bebeler
ben namazı kılıyım geliyorum

Son düzenleme:

cok tesekkur ederım pasacım allahım sıralı olüm versin yaslıydı zaten ama annem ıcın cok zor oluyor

kızlar gecmısı okuyup cevaplamayı cok ısterdım fakat babam hastaneydı bılıyorsunuz gırıdıg makıne bozulmus ne zaman yapılacagı bellı degıl bu yuzden evde sımdı sızden yukarıda belırttıgım gıbı bu hafta ıle bırlıkte bes hafta ızın ıstıyorum soz verıyorum bomba gıbı donucem bole cunku yarım yamalak oluyor ıstedıgım ozenı gosteremıyorum sızlere de bastan savma yapmak da bana gore degıl dort haftaya gorusuruz ınsallah

Pasam kaybettigin bebeklerin icin cok üzüldüm canim.onlar seni cennette bekliyorlar.kac yillik evlisin ve kac yasindasin?belliki gencsin,daha cok cocugun olur insallah.

cok tesekkur ederım pasacım allahım sıralı olüm versin yaslıydı zaten ama annem ıcın cok zor oluyor
amin canım yaşlıda olsa anne anne malesef biz bile daha annelerimizin bebekleri degilmiyiz rabbim sabır versin bazen babam öldü diyormya keşke yaşasaydıda kenarda otursaydı bakardım yeminle çok düşkğndüm babacıgına 56 yaşında yoktu vefat edeli
Pasam kaybettigin bebeklerin icin cok üzüldüm canim.onlar seni cennette bekliyorlar.kac yillik evlisin ve kac yasindasin?belliki gencsin,daha cok cocugun olur insallah.

32 yaşındayım 11 senelik evliyim mayısta 12 sene dicek yaşımda 33kız ben yaşlanmışım yeminle ah bir 18 olam diyordum al ana 18 18 derken 33 olmuşum zaman ne çabuk geçir yawbiliyorum canım onlar beni işşallah cennette bekliyor bakalım rabbime hayırlı bir kul olurumda işşallah yavrularımla buluşrum zaman geldiginde işte o gün benim bayramım olucak işşallah kızlar benim canım sıkıldı ben karşı daireye geçeyim az keyfim yerine gelsin

canım Allah sabırlar versin.

canım bende yapmıştım şu pirinç lapasını ama tam yapmadım olmuyo yaaa sabah akşam yat kalk lapa yee verdimmi hatırlamıyom ama az da olsa kilo vermiştim sanırım. dukan diyeti hiç bana göre değil yaaa hiç ısınamadım o diyete DD bende forumun diyet bölümünde 1 ayda7 kilo verdiren bi diyet buldum evdeki eksikleri tamamlıyım ona başlıycam bugün başladım da tam değil evde eksikler var.

Son düzenleme:
kızlar 30 dak. 2 tane lesli 1 yaptım bir tanesini dennis diye hatum varçok hızlı yapıyo koptum valla
15 dk. bisiklete bindim terden varya yanaklarım kıpkırmızı oldu DD

tek kalça hareketlerim kaldı

menümü yazayım

sabah

ılık ballı sirkeli su
1fincan çay
2 galeta tam buğday
5 zeytin
dereotu
1 kk az yaplı peynir

ara
tek şekerli türk kahvesi

öğle

1 kase yoğurt
1ince dilim tam buğday ekmeği

yeşilçay içeceğim birazdan

akşamada

yoğurt çorbası içerim 2 kepçe gerisini bilmiyom ama kaçamak yoookkkk kesinlikle

aaaaa iyiymis,pearljam duy duy sen benim rakibimsin.bakalim kim bu hafta daha fazla kilo verecek.ayni zamanda kim daha fazla spor yapacak diyede yarisalim ikimiz ne dersin

hehe oluur bana uyar :) her akşam menüleri yazıyoruz tamam mı?
kilo vermede bilemem ama sporda sen beni geçersin çünkü ben tüm gün masa başında ders çalışam 2 ocak'a kadar :)

kilo vermede bilemem ama sporda sen beni geçersin çünkü ben tüm gün masa başında ders çalışam 2 ocak'a kadar :)

yaaa grup içinde grup yapıyonuz kızlar hepimiz zaten yazmalıyız menülerimizi. bizde varız yaaaa kıskandım heeeeee

valla hergün spor yapicam diyorum ama bellide olmaz.biraz tembelim ben.ama yaptigim sporlari hep yazicam bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…