canım inan öle 52 giyiyordum 48 kadar düştümHerkese günaydınlar.Bol bol kilo vermiş günler.Arkadaşlar kilo vermek ne güzelmniş)).Yakında alışverişe gidecem sanırım istediğimi alabilecem.Ben 160 boyunda 75 kilolarda iken 46 bedenlerde idim.Şimdi 42 40 arası (ama şimdilik) mutluyum gururluyum))
***7. TAKIM 288. ETAP***
Ganfed(58.3/58/0.3/%0.51)
maviyesil1999 (68,5)
anşaa (71,0/71.0/0/%0)
ecemavi (73)İZNE AYRILDI(HAMİLE)
ananee (67.7/67.2/0.5/%0.74)MEZUN OLMAK ISTIYOR
gerbera1987 (92,3)İZNE AYRILDI
Berenim(85)
Bahayk(52/)KILO BILDIRMEDI
Azerikizi(61,5/61,5/0/0%)
dsds(82,6)YENI ÜYE HEDEF KİLO 65
[/B]roseberry (60)227. ETAPTA İZNE AYRILAN ÜYENİN KİLOSU 61 E BÖLÜNDÜ
Paşam3405(80.7)285.ETAPTA İZNE AYRILAN ÜYENİN KİLOSU 3 E BÖLÜNDÜ
PearlJam() YENİ ÜYE HEDEF KİLO
gerberacım 82 geliyorum kuzu gadretçim bu hafta beni geçebilir 30 regli olmam lazım şişti heryerim görsen sen 82 diye katdet bebem hak geçmesin
bak sen cidden beni kendine saklamis gorursun sen seni ezip gecmezsem bende.sen dur daha duurrr ben bu hafta bi ac kalim surunum sporumu yapiim da bak sana neler edecem ben seni kurasiz yenecem bundan sonra kimsede bana meydan okuyamayacak .:18::18::18::18:sist pasama soylemeyin ama cokda tirsiyom ne yapsam acaba.neyse ya vermesemde verdim diyecem .duymasin ama ha aramizda
ben diyete çok asıldım yürüyüşte yapsaydım eyiydide bakıcez havalar böle güzel olursa reglide olmazsam yandın kızım yürüyüşe gidicemhepinize gecmis olsun canim insallah cabuk atlatirsiniz ailecek .cocuklar anlamaz demeyin gercekten herseyin farkindalar sadece bizim gibi dile getiremiyorlar o kadar cabuk don bidenem bak pasam beni ezip gecmeden gaz ver bana hatta bin bisiklete benide kat onune sen sur bende kosayim taaa pasami gecene kadarpasam duyuyon demi kendime destekcide buldum bak ona gore kilolari ver
şike yapma kızbahayk ve roseberry ben size yazanakadar cikmissiniz neyse yinede hg deyim ve gule gule deyim size.gerci pespese oldu ama idare edin.azericim balim hg sen nasilsin kilo durumun ne alemde bak bu hafta yaris kizisiyor rakibene dikkat et gecmesin seni bak benim rakibem cok guclu emme onu yenecem benbu arada kazanana rakibesi cicek verecek yoksa karismam ha .bu arada ben gul severim rakibem hatirlatayim dedim nasilsa sen alacan gülleri.ben kazanacagim icin
canım hırslıda degilimde evlatlarım için veriyorum artık kaybetmeye korkuyourmyok be kuzum burdayım sen yeneceksin paşayı eminim :))) dostlukta kazanabilir tabi
paşadamaşallah ama çok hırslı. gaza gelin de verin şu kilocukları. şimdi teknik servisi arıycam 2 hafta oldu tartımdan haber yok yaaa. merak ediyom kilomu çok. neyse ama ben şimdilik kaçıyom ev çok fena durumda 2 gündür yatıyom iş yapmadım birde çorba yapayım falan gelirim gene dostlar....
aaaaa iyiymis,pearljam duy duy sen benim rakibimsin.bakalim kim bu hafta daha fazla kilo verecek.ayni zamanda kim daha fazla spor yapacak diyede yarisalim ikimiz ne dersin