Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ansaaa cim gecmis olsun sana canim kolay gelsin .bayagi yorulmussun allah sabirlar versin guzelim.ben hatirliyom o isvec diyetini beraber yarismistik ben 5 gun 5 kilo sende isvec yapmistin guzelde vermistin .ama dedigin gibi hizla giden hizla geri geliyor .sen iyisimi diyetisyeni ihmal etme sporunuda yap diyecemde anacim sen aksama kadar ayaktasin ne sporu

pasacim guzel rakibem sana islerinde kolaylik diliyorum insan herne kadar kacamak yapmak istemesede misafir gelince bu kacinilmaz oluyor yinede sana basari diliyorum insallah cok kacirmazsinyoksa biliyon ne olacagini ona gore

KIZLAR CUMA GÜNÜ BİLDİRMEK İSTİYORUM O YÜZDEN OYLAMAYA SUNMAK İSTİYORUM KAPTANLIK KONUSUNDA ADAY VARMIDIR YOKSA EĞER ANANE BENİ ADAY OLARAK GÖSTERMİŞ İSİMLERİNİZ YAZINA EVET HAYIR OYUNUZU BEKLİYORUM EĞER HAYIRSADA ÖNERİNİZ NEDİR YADA KATILMAK İSTEYEN VAR İSE YAZIN TEKRAR OYAMA YAPARIZ

Ganfed EWET
anşaa
Bahayk EWET
Azerikizi EWET
Paşam3405 EWET
roseberry
pearljam

DSDSYİDE TAKIMDAN ÇIKARTIYORUM BU KADAR SÜRE UĞRAMADI GEREKÇESİYLE GERİ DÖNDÜĞÜ TAKTİRDE LİSTEYE TEKRAR ALIRIZ LİSTENİN ORTALAMASINI DÜŞÜRÜYORUZ İZNE AYIRMAZSAMDA BU SEFER HAFTAYA DİSKALİFİYE OLACAK GEÇEN GÜN BİRKAÇ ARKADAŞIN OYLADIĞINI GÖRMÜŞTÜM YANLIŞ YAZDIYSAM DÜZELTİN LÜTFEN GANFED, PAŞA, AZERİKİZİ , BAHAYK EWET DEDİĞİİZİ HATIRLIYORUM SANKİ OYUNUZ HAYIRSA DÜZELTİN LÜTFEN

Son düzenleme:
selam kızlarmenümü yazayım size

sabah

ılık elma sirkeli su içtim bal kalmadı evde

kahvaltıda pirinç lapasına başladım ama yiyemedim 4-5 kaşık yedim o kadar,

arada
tek şekerli türk kahvesi

öğle
yemek falan yemek istemedi canım 1 portakal 1 kivi yedim

ara

4 gün kurusu kayısı

akşamda

2 kepçe bezelye yemeği salata ve ayran içtim

1 litre su içtim akşam 20:00 gibi falan da çay içerim herhalde bu kadar

sporumda

15dk. bisiklete bindim kalça hareketlerimi yaptım birde

canım bu ara lesli yapmak istemiyo nedense. soğuk algınlığını daha atlatamadım sesim düzelmedi. kırgınlık var sanırım daha ondan olsa gerek.

***7. TAKIM 290. ETAP***
Ganfed(58
maviyesil1999 (69.2)İZİNLİ
anşaa (71,0/
Bahayk(52
Azerikizi(60,4
Paşam3405(82
dsds(82,6)İZİNLİ
roseberry(70,5
pearljam(67,5
7. TAKIM ORTALAMASI
canım ben aynıyım ne yazıkkı bı değişiklik olursa yarına bildirirm....
2011 ekım gibiydi heralde 65 le mezun olmuştum heralde....ama 75 le geri geldim buraya....rezalettt.....

canım spor salonuna yazıldım dedim kacırdın heralde eve yenı geldim ustumu giydim kocamı beklıyom gelsın hemen cıkıcaz kızımı da götürüyorum ınanırmısın o da ufaktan başlasın baba tombık anne tombık kız olmasın dimi ama....
anşadanda EVET

CANIM MENU ÇOK AZ GELDI BANA PRİNÇTEN SONRA DOĞRULAMAMIŞSIN SANKI BİRAZ VİTAMIN DESTEĞİ AL BENCE GRİBİDE TAM ATLATAMADIN BAK GİTMEDEN GERİ GELINCE GRİP BEŞ BETER OLUYO İNSAN DİKKAT ET KIZINDA KUCUK....MEYVEYE AĞIRLIK VER TAMAM DA HİÇ PROTEIN ALMAMIŞSIN BUGUN GRİPTE KESINLIKLE PROTEIN AĞIRLIKLI BESLENMEK LAZIM KUZUMM...

Yenı eve gelmıştım ama yumurtalı ıspanağımı yedim spora gidiyorum bugun yuzucem sonra sauna en son turk hamamı gelışım gec olur dermanım olmaz bilginiz olsun öptüm hepiniziii....iyi geceler....

yok benimki hala evet
degismedi fikrim

Yenı eve gelmıştım ama yumurtalı ıspanağımı yedim spora gidiyorum bugun yuzucem sonra sauna en son turk hamamı gelışım gec olur dermanım olmaz bilginiz olsun öptüm hepiniziii....iyi geceler....

ohh kolay gelsin balima yap sporunu at kilocuklari

oo hamarat kolay gelsin
canım 1.30 girdim mtfaga 8 çıktım 8 çeşit yaptım2 çeşit fazla ama deydim elimin sanatını görseniz vvaryayemede yanında yat dersiniz
canım bende hastalık derecesinde günlük kıyafetlerimide ütülerim ben içim rahat etmez dip köşe mecbur temizliyorm benim paşa köpük sagolsn hep kirletiyolar etrafı banada antraman oluyorrakibem beni geçmesin
***7. TAKIM 290. ETAP***
Ganfed(58
maviyesil1999 (69.2)İZİNLİ
anşaa (71,0
Bahayk(52
Azerikizi(60,4
Paşam3405(82
dsds(82,6)İZİNLİ
roseberry(70,5
pearljam(67,5
7. TAKIM ORTALAMASI
canım oraya sen 82 yaz maleasef adetimin azabına ugradım bebem rakibem beni geçtigine sevinebilrsin
canım herşeyin zorlg var tabi ama insanın vatanı gibi varmı be üzülme işşallah dönüş yaparsınız bebem ailen ordaysa sorn yok eger türkiyedeyse sorn var özlem vs olur
pasacim guzel rakibem sana islerinde kolaylik diliyorum insan herne kadar kacamak yapmak istemesede misafir gelince bu kacinilmaz oluyor yinede sana basari diliyorum insallah cok kacirmazsinyoksa biliyon ne olacagini ona gore
canım ben 8 çeşit yaptım bak sana sayıyım
ıssız adam keki
sultan lokumu çuklatalı vanilyalı
tuzlu kurabiye
irmik tatalısı profetörol
patatesli kol böregi
zeytin yaglı yaprak sarması
kremeli krabiye
makarna salatası
hepside güzel oldu harikegerl sende misafirim ol bense krep yapıcem yada kereviz salatası yaparım yarın bol yogurtlureglimin azabına ugradım beni geçtigine sevinebilirsin da et regliyim yoksa bitmiştin sen heryerim şişti

canım bende sorn yokta ş kilo bildirimini cma yaopsak ne olr perşembe istemiyorm ben ya sabah herkez erken gelsin bildirsin kilosnu çıksın

sabah yedikelrimi yazdım öylen yemek yemedim akşamda yemedim yaptıklarımdan doydm göre göre canımda istemiyor içersen süt içicem okadar karnım çok agrıyor biraz diinlenmem lazım ayaklarımı uzatıyım hürroş seyredicem işşallah :18::18:

akşam yemeğinde sofrada değişiklik yaptım

18:00 gibi akşam yemeği

1 kepçe şehriyeli tavuk çorbası
1 kepçe patatesli bezelye
1 bardak ayran
göbek marullu ve havuçlu salata yedim

saat 20:00 gibi

3 fincan çay içtim birde 5 tane gün kurusu yedim

cnm maalesef yetişmiyor bi aksilik oluyor bak ceza puanı da başladı çok rica ediyorum yarın bütün kilo bildirimleri tamamlansın lütfen cuma günü yazmayanları kilo bildirmedi olarak geçeceğim fark eden bişi yok her hafta perşembe tartılıyoruz bundan sonra gerçek kiln 82mi yoksa 100 gr fark bile varsa yaz lütfen

Ve yenilgileri
Başın dik ve gözlerin açık karşılamaya başlarsın
bir çocuğun üzüntüsüyle değil, bir yetişkinin
zerafeti ile,
ve herşeyi bugünü düşünerek yapmayı da öğrenirsin
çünkü yarın ile ilgili herşey belirsizdir.
Bir süre sonra güneş ışığının yakıcı olduğunu
Öğrenirsin
Eğer fazla maruz kalırsan
Bu yüzden,
Başka birisinin sana çiçek getirmesini beklemeden
Kendi bahçeni yarat
Ve kendi ruhunu kendin süsle.
Ve göreceksin ki dayanıklısın...
Ve kuvvetlisin,
Ve değerlisin.

ben hala evet diyorum canim.kararim ayni.en uygun sensin diye düsünüyorum

azerikızı sen burun ameliyattan kaç gün sonra uçağa bindin ve bir sorun yaşadın mı? kusura bakmayın buraya yazdğm için özel msj hakkım yok da. ben de ameliyat olcam ve uçak biltleri tükeniyor kaç gün sonra binebilirim?

bugünkü menüm cok sacma oldu
sabah:1 dilim ekmek,beyaz peynir,7-8 tane zeytin,revani
öglen:1 kücük avuc meyveli müsli
aksam:4 kuru kayisi

canım sen 82. yaz bebem en iyisi okadar yemem ragmen wc çıkamadım heryerim şiş işşallah haftaya telafi ederim adette olmadım ben ya nedense:44:test yaptım gebelik yok galiba strese girdim ondan

bugünkü menüm cok sacma oldu
sabah:1 dilim ekmek,beyaz peynir,7-8 tane zeytin,revani
öglen:1 kücük avuc meyveli müsli
aksam:4 kuru kayisi

aferim sana sen kızmada çok saglıklsız beseleniyorsn bebem b kadar şeye vucut ne yapsın
kızlar ben bgün çok yognm haberiniz olsn 9 kişi gelicek artmazsa tabi akşamasda yemege misafirlerim var mhtemelen çok yorgun olcam giremem diyeyim dedinm şimdilik fırsat bldm yazayım dedim yemekleri yapıcem anca yetişir anacım saat 1 anca giderler onlar haberiniz olsn neyse ben kaçtım haberiniz olsn diye girdim bugün yattıgım yeri bilmem yeminle

selam kızlar,dün günümüz vardı sabah uyandığımda başım çok ağrıyordu orda bir fenalaştım bir ateş bir üşüme zor atım eve kendimi geldim bi istifra öğlen salata yemiştim bu saate kadar bişey yiyemedim kafam kazan gibi allahtan kayınvalidem yanımda ama gidecek ankaraya çocuklar mahvolurdu dün,bugünde çamaşırlarım vardı onları kaldırdım ev çamaşırhane gibi hiç çamaşır bitmiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…