gecmis olsun canim .camasiri hic deme ya onun bittigi gorulmemistirselam kızlar,dün günümüz vardı sabah uyandığımda başım çok ağrıyordu orda bir fenalaştım bir ateş bir üşüme zor atım eve kendimi geldim bi istifra öğlen salata yemiştim bu saate kadar bişey yiyemedim kafam kazan gibi allahtan kayınvalidem yanımda ama gidecek ankaraya çocuklar mahvolurdu dün,bugünde çamaşırlarım vardı onları kaldırdım ev çamaşırhane gibi hiç çamaşır bitmiyor....
canım sen 82. yaz bebem en iyisi okadar yemem ragmen wc çıkamadım heryerim şiş işşallah haftaya telafi ederim adette olmadım ben ya nedense:44:test yaptım gebelik yok galiba strese girdim ondan
aferim sana sen kızmada çok saglıklsız beseleniyorsn bebem b kadar şeye vucut ne yapsın
kızlar ben bgün çok yognm haberiniz olsn 9 kişi gelicek artmazsa tabi akşamasda yemege misafirlerim var mhtemelen çok yorgun olcam giremem diyeyim dedinm şimdilik fırsat bldm yazayım dedim yemekleri yapıcem anca yetişir anacım saat 1 anca giderler onlar haberiniz olsn neyse ben kaçtım haberiniz olsn diye girdim bugün yattıgım yeri bilmem yeminle
canım sinirlenmek yok dikkat edeceğiz biraz daha daha sıkı spor yapacağız bıçak değilyaa hemen kesilsin***7. TAKIM 290. ETAP***
gerbera1987;28066948]
Ganfed(58/57.7/0.3/%0.52)
maviyesil1999 (69.2)İZİNLİ
anşaa (71,0
Bahayk(52
Azerikizi(60,4/60,3/0,1/%0,16)
Paşam3405(82
dsds(82,6)İZİNLİ
roseberry(70,5
pearljam(67,5
7. TAKIM ORTALAMASI
inanamiyorum yaa,sadece 100 gram gitmis.offf sinir oluyorum 6 larda durmaya.bir an önce yeniden 5 leri görmek istiyorum.59,9 u görseydim bile havalara ucacaktim yaa
kızlar merhaba bnde katılmak istiyorum grubunuza biraz okudum ama nedir nasıl bi hesaplama yapılıyor kısaca bilgi verebilirseniz çok sevinirim şuanki kilom 65 hedefimde 58 kilo olmak var :)
gecmis olsun canim .camasiri hic deme ya onun bittigi gorulmemistir
kızlar merhaba bnde katılmak istiyorum grubunuza biraz okudum ama nedir nasıl bi hesaplama yapılıyor kısaca bilgi verebilirseniz çok sevinirim şuanki kilom 65 hedefimde 58 kilo olmak var :)
herkese benden guzel bir gunaydin.ya bana ne oluyor bilmiyom deligibi spor yapiyom ama deligibide yiyom galiba .anca 3000 gr verebilmiyim sabahta bir sandvic yedim bir tanede kuruvasansandvicin iyindede 4 dilim kayar bir tanede domates vardi.kuruvasan kotu oldu ama dayanamadim ne yapiim
kızlar nacizane bir fikrim var sizinle paylaşmak istiyom grubumuzda bir gevşeme bir boşvermişlik var sanki ben öyle hissediyom biraz kurallar getirelim bence. hergün belirli bir spor dakikamız olsun mesela kaçamaklarımızda cezalarımız olsun ki bu bence bizi motive edecek ama herkez söz verecek ve kandırmaca yapmadan kaçamak yapsa bile yazacakhala kaptanımızı onaylamadık birisi açıklasın ilan etsin artık gerberanın kaptanımız olduğunu
biraz disipline ihtiyaçımız var bence. birbirimizin menülerine el atalım yorumları açık açık yapalım ne biliyim işte biraz daha sıkı tutunalım birbirimize
merhaba arkadaşım sanırım grubumuza alınırsın diye düşünüyorum ama kaptan adayımız Gerbera sana cevap verecektir.
ne güzel işte spordan güzel bişey mi var ?hem mutluluk hormonu salgılıyorsun hemde zayıflıyorsun canım sen zaten 50 kilolarda değilmiydin benmi yanlış hatırlıyorum....
kızlar göğsüm çok fena iltihap olmuş ateş sebebi o sanırım kıpkırmızı olmuş geçenlerdede sol göğsüm olmuştu birazdan hastaneye gidicem sözde eşim doktor bana hiç faydası yok....
canım, benim fikrim kaçamak yapsak kendimizi kandırırız ama fikrin güzel sana katılıyorum genelde kalabalık olmuyoruz yazışamıyoruz buda motive etmiyor ...
ne güzel işte spordan güzel bişey mi var ?hem mutluluk hormonu salgılıyorsun hemde zayıflıyorsun canım sen zaten 50 kilolarda değilmiydin benmi yanlış hatırlıyorum....
kızlar göğsüm çok fena iltihap olmuş ateş sebebi o sanırım kıpkırmızı olmuş geçenlerdede sol göğsüm olmuştu birazdan hastaneye gidicem sözde eşim doktor bana hiç faydası yok....
BAHAYK senin bu türk kahvesi aralarina bayiliyorum.hergün aksatmadan iciyorsun.Ben de cok severim ama 2-3 günde bir iciyorum ben.mmhh varmi türk kahvesi gibi güzel kahve yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?