Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gerbera dan cevap bekliyorum o zmn benide alın aranıza zayıflamalıyım biliyorum ki bu iş destek almadan olmuyo :)

tabiki gelebilirsin tatlım kilonuda bildirirmisin tatlım

teşekkürler berenim hg. bu arada yeni yılınızda kutlu olsunbu aralar mesaj sayımı yapılmıyor tatlım takıma dönüyormusun

aaa su mu tutuyormus?off ya en güzel seyler hep diyete uygunsuz yaa.ne bu bizim cilemiz Allahaskinaaaa

cnm su içmemek ve tuzlu yemek gibi su tutamaz herhalde su kilo olmadığı için pek umurumda değil tatlım yağ olmasında

beren niye takımdan çıkarıldığını düşünüyorsun cnm izine ayrıldığını belirttik listeye ne zaman dönersen geri gireceksin takıma

menümü yazayım kızlar

sabah

1 haşlanmış yumurta 2 dilim kıpkızarmış kepek ekmeği
2 yeşil 3 siyah zeytin
1 kk daha az peynir
1 fincan çay

ara

2 şekerli türk kahvesi

öğle

1.5 kase tarhana çorbası

ara

4 gün kurusu kayısı

akşam
1 mandalina
2 kepçe tarhana çorbası
1 bardak ayran
2 kepçe mantarlı tavuk ciğeri kavurdum ondan yedim

3 fincan çay içtim birde yarım dilim gibi kek eşim almıştı alman pastası diye ekere benziyo ama biraz büyük yarısını yeedim.

valla tutsada içerim tutmasada D ama doktorlar diyetisyenler falan içmeyi öneriyor günde 1-2 tane

Aynen kizlar Türk kahvesi icmeye devammmmm.ohh köpüklü köpüklü ictim zaten

1 saat zumba yaptim kizlar.heleki bu zumbada bir sarki ve dans varki,ona bayiliyorum,Pitbull pause.süper süper süperr

gerberacım kılom da değişiklık olmadı dun belırttığım gibi aynı ne yazıkkı....
kızlar herkese iyi geceler diliyorum yarın 10 da gidicem işe cumartesı sabaha kadar nobetçıyım uğrayamazsam merak etmeyın....öpüyorum herkeşleri allaha emanet....

Son düzenleme:
***7. TAKIM 290. ETAP***

Ganfed(58/57.7/0.3/%0.52)
maviyesil1999 (69.2)İZİNLİ
anşaa (71,0/71,0/0/%0)
Bahayk(52
Azerikizi(60,4/60,3/0,1/%0,16)
Paşam3405(82/82/0/%0)
dsds(82,6)İZİNLİ
roseberry(70,5
pearljam(67,5
7. TAKIM ORTALAMASI

anşaa (71,0/71,0/0/%0)
Bahayk(52/52/%0)
Azerikizi(60,4/60,3/0,1/%0,16)
Paşam3405(82/82/0/%0)
dsds(82,6)İZİNLİ
roseberry(70,5
pearljam(67,5
7. TAKIM ORTALAMASI
canım sana dün yazmıştım tartım yok aynı kilo olarak yazabilirsin diye atladın sanırım.ama sorun yok ben düzelttim

Son düzenleme:

cnm izinli yazalım kilo bildirmedi diye bi daha yazarsak diskaliye kuralı var ve kilonu aynı geçmekte yasak diğer gruplardan bakan oluyor büyük problem oluyor o yüzden izinli diye yazalım tartın gelince listeye geçersin ama takımdan çıkarmak demiyorum herkes yanlış anlama sadece listede izinli görüneceksin benim gibi

tamam canım bilmiyordum öyle yapalım ozaman anladım listede izinli yazacak sadece

sayın kaptancım gerbera sabah tartım 69.1 gram sevinçten uçuyorum 15 gün önce tam tamına 74.4 düm 6 tıları gösteren allah 5 li rakamlarıda gösterir inşallah...

kızlar ben şimdi çıkıyorum eşimin çalıştığı hastaneye gidiyorum göğsüm çok fena sıtma gibi oluyorum dün ateşin 40 dereceydi çok bitkinim eşim apseyse eğer yarıp alırlar diyor inşallah öyle birşey değildir...

kızlar hayırlı cumalar
inanın 8 çeşit diyordmya 9 çeşit yapmışım 1 saymayı ntmşm neyse mevzuyu dagıtmıyalım 10 kişilerdi:18::18:allahım kalabalıga alışkın degilimya bir tuaf oldum şimdi sayıyorm yemek fazlını önce ilk arkadaş geldi oglyla onu saadık yttuk yatak odasına yatagımın üstüne yer yaptım düşmesin diye uyuttukinanın hep şansıma erkek bebekler uyuyor yatagımda bir ara odaya girdim bakıyım diye öle onu seyrettim çok cana yakın bir velet bana geldi sarıldı öptü doyamadım öpe öpe allahımd edim banada nasip etsin böyle senin oglan gibi dedim arkadaşa amin dedi allah sana ikiz versin dedi millet ikiz diye diye beni ikiz dogurtucekler birinin dilek kapısı açık olucek tutuvericek dua sonra paşa zombiler gibi dolanıcak evin içindeneyse millet geldi yaptıklarımı görünce suratları aynen şu şekil oldubiraz daha abartsaydın dedilerdedim girdim mutfaga yaptım napam neyse yemek yendi 2 demlik çay bitti peşine türk kahvesi çok güzel yaparımda ben yemeklerden ikramlıklardan tam puan aldım yarısı gitti yarısı kaldı yemek faslına geldik kıymalı noht yemegi tel şehriyeli pilav ve tavuk çorbası yaptım pekte güzel olmuş bir kaşık yiyebildim oda tadına bakmak için pilav yemedim noht yedim kardeşim 11.30 koydm düdüklüye 2 daha pişmedi hay dedim senin gibi nohutasonra çay fazlı meyve kapanışı 1 geliyord millet gitti eşime dedim sen yatagı aç ben duşa giricem allahım o sdan hiç çıkasım gelmediinanın dün bulaşık makinesi 4 kere çalıştı abartmıyorm millet gitti mutfagı topladım etrafı topladım banyoya zor attım kendimi güzel bir yk çektim şimdi maraton gene başlıyorevi dip köşe temizlicem wc yıkıcem levebaları ovcem dşa kabini temizlemem lazım banyo yaptım havlları degiştiriceö mutfaktaki blaşıkları makinaya koyucem daha revanı yapıcem ütüyü yapamadım onları ütülemem lazım paşanın kafesini temizlicem dün benim veledi attım yatak odasına attım paşa diyom bakmıyor yeminle bana küstü ya zor barıştım yeminle çock haklı sabahtan beri ses yok solk yok çmuyor benim paşayla köpük devamlı açık kafesleri uçuyorlar moralim bozld onlar orda kapalı millet içerde aman ses yapıyor diyenmi dersin kafese vuranmı sus senimi dinlicez diyenmi derdin allahım affetsin öle yapanları kollarından tutp atasım geldi baktım olmuyor attım yatak odasına içeri girdim dedim paşam affet annem misafir var tam arkamı döndüm içini çekti hııııııı diye kşalrı olan bilir o sesi içim acıdı allahım dün millet ikramlardan yiyor 9 çeşit benim elinde kepekli sandevüç içinde peynir domates kıvırcık var açık bir bardak çayla sabah kahvaltı yapmadım iş yüzündeen akşamda nohut yedim okadar millet diyor kız paşa hiçmi canın çekmiyor dedim olsun yiyicegim günde gelir nasıl olsa benim mükafatım daha büyük dedim işin ucnda yavrularım var herşey onlar için degilmi

şimdi evi temizliyim dip köşe işlerimi halledeyim alt kata inicek onu alıcem yeni geline gidicez yardıma çagırdı abla gel yardım et diye 2 kanki gidicez seviyorm ben kankimide ötekine gıcık olyorm haberi yok çok laf sokuyor hakir görüyor öle insanlarıda ben sevmemben istanbl marşıyla gider izmir marşıyla işşallah gelirim bebeler yardıma gidem işiniz varsa bende sizlere gelirim çagırmanız yeteryedikelrimi sonra yazarım tek canımı sıkan adetim çok kötü geçiyor çok agrım var heryerim topilik old karnımı görseniz sanki 5 aylık hamileyim rakibem seni tebrik ediyorm bu hafta beni geçtin da et adetimin aziizligine gradın yoksa biliyordum ben sana
yarında bebek görmeye gidicem karşıya oglma ciciler alıyım ben

selam kizlar.doktordan geldim demin,kan aldilar guatirim icin.kendimi 2-3 aydir cok kötü hissediyorum.halsizim, sinirliyim,uykularim düzensizlesti,ayriyetende sekil A da görüldügü gibi cok hizli sekilde cok kilo aldim.iste simdide veremiyorum.zannedersem ilacimin dozaji az geliyor.bakalim,pazartesi sonuclari almaya gidicem.eger dozaji artirirlarsa o zaman insallah daha iyi kilo verebilicem.
uykumu alamadim,bu yüzden birazdan yine uyuycam ben.esim ise gitti,oglum amcamlarda,kizim da uyuyor.12 den önce kalkmaz.bende gireyimde misil misil uyuyayim.

woooww tebrik ederim canim,ne kadar cok gitmis iki haftada,tam 5 kilo 300 gram.nasil oldu bu?diyetisyenin verdigi diyetlemi?bize o listeyi paylasirmisn

kuzum seni tebrik ediyom valla çok iyi benden önce mezun olacaksın bu gidişle DD

paşam sen harikasın valla işler bitince bizede gelsene sen nasıl bi hatunsun pilinde bitmemiş valla helal sana arkadaşım

uyu bakalım hatun mışıl mışıl :))) tiroid bezlerinin düzensizliğide kiloya etkili canım bi onlarada baktırsaydın arkadaşım var tiroid bezleri çok çalışıyor mübarek iskelet gibi ilaçkullandı yavaşlaması için çok geçmiş olsun canım

selam kızlar

bugün yemek yapmam lazım üşeniyom yaaaa kızımla mutfağa girince bütün alt dolaptaki tavaları tencereleri dışarı çıkarıyo bilmem ne :))) çok yaramaz çok. oyuncaklarda odanın heryerinde ben topluyom o inatla dağıtıyo

kilomuda bilmiyom ama acayip daralma hissediyom kendimde sporum etki etmeye başladı sanırım. hadi yaaaa tartım gelsene bi kendimi görsem 50 lerde:)))

daha hiçbir sporuma başlamadım ama saat daha erken 11:10 daha yapacağım gibi deli gibi etkisini görünce motive oluyom hevesleniyom

kahve içmek isteyen buyursun birazdan içerim :

***7. TAKIM 290. ETAP***

anşaa (71,0/71,0/0/%0)
Bahayk(52)izinli
Azerikizi(60,4/60,3/0,1/%0,17)
Paşam3405(82/82/0/%0)
dsds(82,6)İZİNLİ
roseberry(70,5/69,1/1,4/%1,99)
pearljam(67,5)izinli
7. TAKIM ORTALAMASI:%0,30

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…