- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
gerbera dan cevap bekliyorum o zmnbenide alın aranıza zayıflamalıyım biliyorum ki bu iş destek almadan olmuyo :)
slm canlar
yenı yılınızı kutluyorum en ıcten dıleklerımle
hastalıktan kırıldık bır haftadır hala da cıgerlerım agzımda resmen kızlar yaaaa sureklı oksuruk gece bıle uykumdan uyandırıyor valla ve o kadar korumama ragmen kızıma da gectı hooppp bır ay dolmadan yıne antıbıyotıge basladık neysekı sımdı bıraz ıyı ama uc gun hıc uyumadı desem yerı
gerberam benden sana yıldızlı evet takım kaptanlıgı oylamasında yanı
bu arada yarın benım mesaj sayım gunum ızınlıyım ama yıne de sayıcam aklınız da olsun
ve ıznımın bıtmesıne bu haftadan sonra ıkı hafta kaldı yalnız dıkkatımı bırsey celbettı lıstede ben yokum ya dsds ye mavı yesıle ızınlı yazılmıs ben yokum ama
takımdan cıkarıldıgımı dusunuyorum
yanlısmı dusunuyorum yanı cıkarılsam da kural boyle ıse kırılmam tabıkı ben yıne sızınle devam etmeyı dusunuyorum sonucta muhabbetınızı esırgemezsınız herhalde kapıdan kovsanız bacadan yınede gırerım bıraz karar sıkıntım var bu aralar kendıme yasam sıtılıme ve karakterıme uygun bır dıyet arıyorum daldan dala atlamak ıstemıyorum dıyet lıstelerını ıncelıyorum tek tek donusum muhtesem olsun dıye cunku bu sekılde verımlı olamadıgımı hıssedıyorum
herkesı opuyorum ıyı aksamlar
aaa su mu tutuyormus?off ya en güzel seyler hep diyete uygunsuz yaa.ne bu bizim cilemiz Allahaskinaaaa
aaa su mu tutuyormus?off ya en güzel seyler hep diyete uygunsuz yaa.ne bu bizim cilemiz Allahaskinaaaa
tabiki gelebilirsin tatlım kilonuda bildirirmisin tatlım
teşekkürler berenim hg. bu arada yeni yılınızda kutlu olsunbu aralar mesaj sayımı yapılmıyor tatlım takıma dönüyormusun
cnm su içmemek ve tuzlu yemek gibi su tutamaz herhaldesu kilo olmadığı için pek umurumda değil tatlım yağ olmasında
valla tutsada içerim tutmasadaD ama doktorlar diyetisyenler falan içmeyi öneriyor günde 1-2 tane
***7. TAKIM 290. ETAP***
Ganfed(58/57.7/0.3/%0.52)
maviyesil1999 (69.2)İZİNLİ
anşaa (71,0/71,0/0/%0)
Bahayk(52/52/%0)
Azerikizi(60,4/60,3/0,1/%0,16)
Paşam3405(82/82/0/%0)
dsds(82,6)İZİNLİ
roseberry(70,5
pearljam(67,5
7. TAKIM ORTALAMASI
Ganfed(58/57.7/0.3/%0.52)
maviyesil1999 (69.2)İZİNLİ
anşaa (71,0/71,0/0/%0)
Bahayk(52/52/%0)
Azerikizi(60,4/60,3/0,1/%0,16)
Paşam3405(82/82/0/%0)
dsds(82,6)İZİNLİ
roseberry(70,5
pearljam(67,5
7. TAKIM ORTALAMASI
canım sana dün yazmıştım tartım yok aynı kilo olarak yazabilirsin diye atladın sanırım.ama sorun yok ben düzelttim
cnm izinli yazalım kilo bildirmedi diye bi daha yazarsak diskaliye kuralı var ve kilonu aynı geçmekte yasak diğer gruplardan bakan oluyor büyük problem oluyor o yüzden izinli diye yazalım tartın gelince listeye geçersin ama takımdan çıkarmak demiyorum herkes yanlış anlama sadece listede izinli görüneceksin benim gibi
sayın kaptancım gerbera sabah tartım 69.1 gram sevinçten uçuyorum 15 gün önce tam tamına 74.4 düm 6 tıları gösteren allah 5 li rakamlarıda gösterir inşallah...
kızlar ben şimdi çıkıyorum eşimin çalıştığı hastaneye gidiyorum göğsüm çok fena sıtma gibi oluyorum dün ateşin 40 dereceydi çok bitkinim eşim apseyse eğer yarıp alırlar diyor inşallah öyle birşey değildir...
kuzum seni tebrik ediyom valla çok iyi benden önce mezun olacaksın bu gidişlesayın kaptancım gerbera sabah tartım 69.1 gram sevinçten uçuyorum 15 gün önce tam tamına 74.4 düm 6 tıları gösteren allah 5 li rakamlarıda gösterir inşallah...
kızlar ben şimdi çıkıyorum eşimin çalıştığı hastaneye gidiyorum göğsüm çok fena sıtma gibi oluyorum dün ateşin 40 dereceydi çok bitkinim eşim apseyse eğer yarıp alırlar diyor inşallah öyle birşey değildir...
kızlar hayırlı cumalar
inanın 8 çeşit diyordmya 9 çeşit yapmışım1 saymayı ntmşm neyse mevzuyu dagıtmıyalım 10 kişilerdi:18::18:allahım kalabalıga alışkın degilimya bir tuaf oldum şimdi sayıyorm yemek fazlını önce ilk arkadaş geldi oglyla onu saadık yttuk yatak odasına yatagımın üstüne yer yaptım düşmesin diye uyuttuk inanın hep şansıma erkek bebekler uyuyor yatagımda bir ara odaya girdim bakıyım diye öle onu seyrettim çok cana yakın bir velet bana geldi sarıldı öptü doyamadım öpe öpe allahımd edim banada nasip etsin böyle senin oglan gibi dedim arkadaşa amin dedi allah sana ikiz versin dedi millet ikiz diye diye beni ikiz dogurtucekler birinin dilek kapısı açık olucek tutuvericek dua sonra paşa zombiler gibi dolanıcak evin içinde neyse millet geldi yaptıklarımı görünce suratları aynen şu şekil oldu biraz daha abartsaydın dediler dedim girdim mutfaga yaptım napam neyse yemek yendi 2 demlik çay bitti peşine türk kahvesi çok güzel yaparımda ben yemeklerden ikramlıklardan tam puan aldım yarısı gitti yarısı kaldı yemek faslına geldik kıymalı noht yemegi tel şehriyeli pilav ve tavuk çorbası yaptım pekte güzel olmuş bir kaşık yiyebildim oda tadına bakmak için pilav yemedim noht yedim kardeşim 11.30 koydm düdüklüye 2 daha pişmedi hay dedim senin gibi nohuta sonra çay fazlı meyve kapanışı 1 geliyord millet gitti eşime dedim sen yatagı aç ben duşa giricem allahım o sdan hiç çıkasım gelmedi inanın dün bulaşık makinesi 4 kere çalıştı abartmıyorm millet gitti mutfagı topladım etrafı topladım banyoya zor attım kendimi güzel bir yk çektim şimdi maraton gene başlıyor evi dip köşe temizlicem wc yıkıcem levebaları ovcem dşa kabini temizlemem lazım banyo yaptım havlları degiştiriceö mutfaktaki blaşıkları makinaya koyucem daha revanı yapıcem ütüyü yapamadım onları ütülemem lazım paşanın kafesini temizlicem dün benim veledi attım yatak odasına attım paşa diyom bakmıyor yeminle bana küstü ya zor barıştım yeminle çock haklı sabahtan beri ses yok solk yok çmuyor benim paşayla köpük devamlı açık kafesleri uçuyorlar moralim bozld onlar orda kapalı millet içerde aman ses yapıyor diyenmi dersin kafese vuranmı sus senimi dinlicez diyenmi derdin allahım affetsin öle yapanları kollarından tutp atasım geldi baktım olmuyor attım yatak odasına içeri girdim dedim paşam affet annem misafir var tam arkamı döndüm içini çekti hııııııı diye kşalrı olan bilir o sesi içim acıdı allahım dün millet ikramlardan yiyor 9 çeşit benim elinde kepekli sandevüç içinde peynir domates kıvırcık var açık bir bardak çayla sabah kahvaltı yapmadım iş yüzündeen akşamda nohut yedim okadar millet diyor kız paşa hiçmi canın çekmiyor dedim olsun yiyicegim günde gelir nasıl olsa benim mükafatım daha büyük dedim işin ucnda yavrularım var herşey onlar için degilmi
şimdi evi temizliyim dip köşe işlerimi halledeyim alt kata inicek onu alıcem yeni geline gidicez yardıma çagırdı abla gel yardım et diye 2 kanki gidicezseviyorm ben kankimide ötekine gıcık olyorm haberi yok çok laf sokuyor hakir görüyor öle insanlarıda ben sevmem ben istanbl marşıyla gider izmir marşıyla işşallah gelirim bebeler yardıma gidem işiniz varsa bende sizlere gelirim çagırmanız yeter yedikelrimi sonra yazarım tek canımı sıkan adetim çok kötü geçiyor çok agrım var heryerim topilik old karnımı görseniz sanki 5 aylık hamileyim rakibem seni tebrik ediyorm bu hafta beni geçtin da et adetimin aziizligine gradın yoksa biliyordum ben sana
yarında bebek görmeye gidicem karşıya oglma ciciler alıyım ben
selam kizlar.doktordan geldim demin,kan aldilar guatirim icin.kendimi 2-3 aydir cok kötü hissediyorum.halsizim, sinirliyim,uykularim düzensizlesti,ayriyetende sekil A da görüldügü gibi cok hizli sekilde cok kilo aldim.iste simdide veremiyorum.zannedersem ilacimin dozaji az geliyor.bakalim,pazartesi sonuclari almaya gidicem.eger dozaji artirirlarsa o zaman insallah daha iyi kilo verebilicem.
uykumu alamadim,bu yüzden birazdan yine uyuycam ben.esim ise gitti,oglum amcamlarda,kizim da uyuyor.12 den önce kalkmaz.bende gireyimde misil misil uyuyayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?