mrb kardeş takımcım
bişi sorcamda kaptana
yine ben
üye izinli olunca ilk hafta izinli yazıp (gelmediği)sonraki haftalarda listeye yazmıyoruz değilmi
Günaydın arkadaşlar :)
bende takıma girmek istiyorum n yapmam lazım :)
***7. TAKIM 290. ETAP***
Ganfed(58/57.7/0.3/%0.52)
maviyesil1999 (69.2)İZİNLİ
anşaa (71,0/71,0/0/%0)
Bahayk(52)izinli
Azerikizi(60,4/60,3/0,1/%0,17)
Paşam3405(82/82/0/%0)
dsds(82,6)İZİNLİ
roseberry(70,5/69,1/1,4/%1,99)
pearljam(67,5)izinli
7. TAKIM ORTALAMASI:%0,30
Günaydın arkadaşlar :)
bende takıma girmek istiyorum n yapmam lazım :)
kızlar nacizane bir fikrim var sizinle paylaşmak istiyom grubumuzda bir gevşeme bir boşvermişlik var sanki ben öyle hissediyom biraz kurallar getirelim bence. hergün belirli bir spor dakikamız olsun mesela kaçamaklarımızda cezalarımız olsun ki bu bence bizi motive edecek ama herkez söz verecek ve kandırmaca yapmadan kaçamak yapsa bile yazacakhala kaptanımızı onaylamadık birisi açıklasın ilan etsin artık gerberanın kaptanımız olduğunu
biraz disipline ihtiyaçımız var bence. birbirimizin menülerine el atalım yorumları açık açık yapalım ne biliyim işte biraz daha sıkı tutunalım birbirimize
kızlar yaaa çok az kilo veriyoruz benimde tartım yokya listeye yazamıyom kızlarrrr beni lütfen duyun acilen silkelenmemiz lazımmmm GERBERACIM DÜN YAZDIM BİRAZ KURAL GETİRELİM DİYE BİRAZ SIKALIM BİRŞEYLER YAPALIM TAKIMIMIZ İÇİN AMA SENDEN DE BİR CEVAP GELMEDİ KIZLAR BANA NEDEN CEVAP YAMIYONUZZZ TAKIM ELDEN GİDİYO VALLA KIZLARRRRRRRRRRR
CANIM takım liderimiz sana gormu yolladı işte sende takıl bizeee hoşgeldinnnn
canım ben anlayamamıstım durumu cok ozur dılıyorum sonradan anladımberen niye takımdan çıkarıldığını düşünüyorsun cnm izine ayrıldığını belirttik listeye ne zaman dönersen geri gireceksin takıma
burada ısım olmayınca cıktım zanneettım malum takımımız rabet goren bır takım sukurler olsun yer kalmadı falan zannettım***7. TAKIM 290. ETAP***
Ganfed(58/57.7/0.3/%0.52)
maviyesil1999 (69.2)İZİNLİ
anşaa (71,0/71,0/0/%0)
Bahayk(52
Azerikizi(60,4/60,3/0,1/%0,16)
Paşam3405(82/82/0/%0)
dsds(82,6)İZİNLİ
roseberry(70,5
pearljam(67,5
7. TAKIM ORTALAMASI
ve anlayamdıgım meselenın acıklaması bu ımıs cnm anladım sımdı tesekkurler bebısımewet sadece bu hafta izinli yazıyorsun diğer haftalar listede görünmüyor
yenı kurallar supermıs bana uyar her gun bes mesajdan daha ıyı haftalık on mesaj harıkasın kaptanımkurallarımız değişti arkadaşlar yeni kuralları okumanızı rica ediyorum kabul ediyorsanız kabul ettiğiniz dair mesaj yazınız eğer eklemek istediğiniz değiştirilmesini istediğiniz bir kural varsa belirtin lütfen
ben olmayı ısterım ama yapabılırmıyım bılmıyorum bu arada takıma ıkı hafta sonra donucem cnmkaptan yardımcısı seçimi yapalım artık kızlar
eee adaylığını kimler koyuyor
kurallar için önerilerini alabilirmiyiz bahaykçım tüm arkadaşlarda düşüneceklerdir eminimyeni kurallar şart sanırım toparlanma adına
sporıumu yazayım size kızlarrr
30 dk. lesli yaptım sauna şortumuda giydim bittim iyicene iyi bi ter attım valla
geriye kalanlar yani kesin kes yapacağım sporum
4 set kalça hareketlerim
3 set göbiş eritme hareketlerim
15 dk. bisiklet
menümüde paylaşayım
sabah
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 yeşil 3 siyah zeytin
1 fincan çay
1kk kadar peynir
ara
bilin bakalım ne ( tabikideeeee 2 şekerli türk kahvesi kimse gelmedi bende yalnız içtim)
öğle
2 yk yoğurt
1kepçe mercimek çorbası
1 kepçe patatesli patlıcanlı kıymalı bi yemek yaptım işte ondan yedim
ara
4 gün kurusu yerim
akşam da
1 kepçe mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 kepçe patlıcan yemeğinden
sonrada malum her gece bizim çayımız vardır 2-3 fincançay içerim
suyum da 1.5 litre yaparım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?