Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Daha kabul edilip edilmediğim belli değil ama yazayım
kahvaltı : 100 ml süt , yulaf ezmesi 4 kuru kayısı
ara yeşil çay
ara 2 kuru incir
öğlen 1 simit 1 ayran
akşam 8.3o bir portakal birde bol tarçınlı sahlep

bugün hep dışarıdaydık malesef:\ dikkat edemedim hiç

canim zaten ben hasimoto troidiyim.cok yan etkileri var bana.yasam kalitemi cok cok düsürüyor bu hastalik.ama son 2-3 aydir dahada kötüyüm.bakalim hayirlisi.pazartesi belli olacak
canim sana sin söylüyümmü,bence sen 50 ye düstün bile.bu kadar spor yapiyorsun,e daraldiginida hissediyorsun.kesin sen 50 sin .ayy ben de merak ettim
cok cok gecmis olsun canim.Allah acil sifalar versin
dogru aslinda herkese ayri liste veriyorlardir degilmi.herkesin durumuna göre
bu haftaki rakipler

1-roseberrypearljam
2-anşagerbera
3-bahaykganfet
4-berenim paşam
5-azerikız boşta kaldı bebem
bu haftaki sayımlar bunlar bebem

bu ne yaaa.ben niye bosta kaldim.itiraz ediyoruuummmm

canım kabul edilmişsindir. tabikide bence. kaptan sana başvuru formunu verdiğine göre. Hadi bakalım artık hep birlikte dikkat edeceğiz tamam mı dışarıda olsak bile darılma ama çok sağlıksız bi menü olmuş bence.

Azeri kızı canım ellerini öpim senin inşallah canım yaaa eşim diyo iyicene gittin artık çok belli oluyo ayyy çok merak ediyom yaaa 50 düşsem bile biraz daha devam edeceğim kilom otursun diye asıl 49 olmak lazım boy kilo orantısına göre ama 50 bile yeter bana yani benden kurtulamazsınız bırakmıyom sizi

kızlar acıktım yine akşam sizin sözünüzden çıkmadım ama 1 portakal 2 yk yoğurt yedim. birde elmalı sirkeli suyuma yeniden başladım bal bitmişti evde de şimdi var artık onunda etkisi var diyim size.

kızlar acıktım yine akşam sizin sözünüzden çıkmadım ama 1 portakal 2 yk yoğurt yedim. birde elmalı sirkeli suyuma yeniden başladım bal bitmişti evde de şimdi var artık onunda etkisi var diyim size.

balı ne kadar koyuyorsun içine:44:bende başlamayı düşünüyorumda nasıl hazırlıyorsun ne kadar suya ne kadar sirke ne kadar bal koyuyorsun:44:

balı ne kadar koyuyorsun içine:44:bende başlamayı düşünüyorumda nasıl hazırlıyorsun ne kadar suya ne kadar sirke ne kadar bal koyuyorsun:44:

canım 1 su bardağı ılıktan biraz daha sıcak su
1yk elma sirkesi(veya 2 tatlı kaşığı ben kaşık kirlenmesin diye tatlı kaşığı ile ölçüyom )
1 tatlı kaşığı bal
karıştırıyorum güzelce bal iyice eriyo içinde sabahları kahvaltıdan en az 20 dk. önce birde yatmadan önce içiyom

evet farkındayım ama kendi diyet listemde de vardı simit diye kandırdım bütün gün kendimi

vallahi canım kura çektim hile yapmadım sen boşta kaldın ama olsn sen berenimle kapış ben hepinizlezati benim kankiş çıkmadı diye üzüldüm azerim anladınmı canem hepinize yeterim ben hepiniiz karşıma aldım reglim cma bitiyor işşallah düşerim şansa bakalım midem blansada mecbr pirinç lapası yicem sonra istemeye istemeye dukan :2::2::2:bakalım kaç kilo gidicek eve gelince yazarım neler yedigimibugün kkdan arkadaşlarla blşcez bebek görmeye gidicez işşallah bakalım neler olcekayrıntıları yazarım bebeler şimdi gidiyim muftaga gidiyim makinayı boşaltıyım dolduruyum evi çektiriyim cicilerimi giyiyim sonra ver elini asya yakası ay ben ilk defa tek gidicem eşim olmadan işşallah becerebilirim artık şöföre hep sorarım geldikmi diye

sevgili arkidişim ben b dedigini bir çey kaşıgıyla yapıyordm tatlı kaşıgı çok gelmezmi kız:18::18::18::18:

yok canım tadı çok güzel oluyo bizim forumda araştırdım elma sirkeli ballı kür diye ben öyle yapıyom tadınıda seviyom valla

2-anşa -roseberry
3-bahayk -ganfet
4-paşam -azerikız

yeni liste kızlar olmayanlar elenincee liste böyle oldu

haftada 30 mesaj cnm 10 değilne zaman istersen dönebilirsin

cnm 1 meyve ye yoğurdunuda çıkar 1 saat sonrada yoğurt ye tok tutar
ay bılıyorum hayatım yaaa ama aklım neredeyse yanlış yazmısım
bu haftaki rakipler

1-roseberrypearljam
2-anşagerbera
3-bahaykganfet
4-berenim paşam
5-azerikız boşta kaldı bebem
bu haftaki sayımlar bunlar bebem
ben ızınlıyım hayatım bu haftada sonrakı hafta da

kızlar yenı kurALLAR KABUL EDILDIMI ne oldu ben kabul edıyorum sahsen haftada otuz mesaj olayına acıkcası kız okul evde annem babam derken hele de elektrık bu kadar sık gıdıyorken her gun gırmem zor oluyor ama gırdıgım zaman gecmısı okuyup herkese cevap yazmaya calısıyorum sayım konusuna gelınce haftanın sonuna bırakmaz hergun sayıp not alırsak pcye butun bır haftanınkını saymak zor olmaz acıkcası ama karar sızın cogunluga uyarım

beren ben kuralları azcık oynayarak yeniden oylamaya sundum takımca tartışalım herkes hangi fikrin daha iyi bir yol olduğunu belirtsin ona göre listeyi hazırlayalım

siist uyan ruyadasin diyecem de gene olmayacak sen beni ruyandada gecemezsin pasami nasi yendiysem bu haftada seni ezip suyunu cikaracam bir kisi ambulansi hazirda tutsun bu gidisle ben kesin onu cagiracam neyse saka bi yana benide gercekten cok motive ediyor helede rakibem sen gibi iddali olursabakalim bu hafta ne olacakbu haftada kupabenim he ona gore

hergun sayilip not alinacagina direk topice yazilsa daha iyi ben hala hergun taraftariyim.hergun gelme zorunluluguda oluyor motive ziorunluluguda geliyor aksi halde kimse birbirini goremeyecek motivasyon daha cok duser gibimie geliyor

doğum sonrasi 18 kilo aldim ve bir yil veremedim bir öğretmen arkadaşımın tavsiyesiyle hypoxi yöntemini denedim oda cok güzel kilo vermisti bende 14 kilo verdim bölgesel olarak zayiflatiyor bu yöntem Bağdat caddesinde yeri, bilgi almak isterseniz charmbeautyform.com internet siteleri , amerikada cok popüler bir yöntem, universite onay belgeleri varmis .

sahibide cok ilgili ve kibar bir insan.

doğum sonrasi 18 kilo aldim ve bir yil veremedim bir öğretmen arkadaşımın tavsiyesiyle hypoxi yöntemini denedim oda cok güzel kilo vermisti bende 14 kilo verdim bölgesel olarak zayiflatiyor bu yöntem Bağdat caddesinde yeri, bilgi almak isterseniz charmbeautyform.com internet siteleri , amerikada cok popüler bir yöntem, universite onay belgeleri varmis .

sahibide cok ilgili ve kibar bir insan.

selam kızlar,bugün biraz yoğunum sabah sporuma gittim daha iyiyim çok şükür diyette güzel gidiyor türk kahvemi içtim elektril süpürgesi şovu yapmayı düşünüyorum...

zaten senden kurtulmak isteyen kiiimmm49 a düsmek iyi fikir,cünkü diyet birakilinca biraz üzerine alinabiliyor.
2-anşa -roseberry
3-bahayk -ganfet
4-paşam -azerikız

yeni liste kızlar olmayanlar elenincee liste böyle oldu
bu ne listesi,rekabet mi?
yener benim arkadasim valla,korkun ondan.bi azimlensin var ya,kise gecemez onu
selam kızlar,bugün biraz yoğunum sabah sporuma gittim daha iyiyim çok şükür diyette güzel gidiyor türk kahvemi içtim elektril süpürgesi şovu yapmayı düşünüyorum...
hahahaah Allah iyiligini versin,elektrik süpürgesi $ovu haaa,iyiymis

arkadaslar ben bir haftadir tuvalete cikmiyorum,ne olacak benim bu halim.ilk defa böyle uzun cikmadim ya.bu kadar uzun hic olmamisti.bir sorunmu var acaba bende.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…