Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yok canım tadı çok güzel oluyo bizim forumda araştırdım elma sirkeli ballı kür diye ben öyle yapıyom tadınıda seviyom valla
canım bende öle yapayım bari ama çay kaşıgıda işimi görüyor bebem tatlıyla aram yokta
2-anşa -roseberry
3-bahayk -ganfet
4-paşam -azerikız

yeni liste kızlar olmayanlar elenincee liste böyle oldu
allahını seversen gerbera haftaya ganfetle beni çekme rakibesi benim haberi olsn gösteirirm ben ona da etsin reglime denk geldianladınmı bebem çig çig yicem onu :76::76::76:
ay bılıyorum hayatım yaaa ama aklım neredeyse yanlış yazmısım

ben ızınlıyım hayatım bu haftada sonrakı hafta da
sen izinlimisin tüh onu unutmuşuz pardon benimde rakibem iyiymiş
sen benimi yendim hemde 30o gramladua et adettim her adetken artıda olyorm heryerim şişti yeminle haftaya benimsin kızım haberin olsun hodri meydan varmısın haftaya kapışmaya ben senei 300 gramla degil 1 kilodan gfazlayla yenicem iddaam bu kpa benim koklatmam sanasen dua et adetimin aziziligi geldi ben öle çok kilo verdim birden bire haftaya blşalım köşede senle bak neler oluyor :76::76::76::76:
selam kızlar,bugün biraz yoğunum sabah sporuma gittim daha iyiyim çok şükür diyette güzel gidiyor türk kahvemi içtim elektril süpürgesi şovu yapmayı düşünüyorum...
allah seni bende diyorm ne diyor
evet canım liste rekabet listesi adamın biri beni 300 gramla geçtiya regliyimya sen bakalım kaç gramla geçicen ay gülmekten karnıma agrılar girdi
arkadaslar ben bir haftadir tuvalete cikmiyorum,ne olacak benim bu halim.ilk defa böyle uzun cikmadim ya.bu kadar uzun hic olmamisti.bir sorunmu var acaba bende.?

canım ne yiyorsnki neye çıkıcen dicem ayıp olcekballı sirkeli ılık s iç birebir yada kahvaltıdan önce armd ye üstüne ılık su iç
kızlar eve yeni girdim çok gzüel bir gün geçirdik agladık güldük üzüntüler ortak olunca

bugün yediklerim şnlar
1- çavdar ekmegi 1 dilim
2-domates çeri 4 adet
3-badem 1 adet
4-bir bardak ıhlamur

öylen 3 gibi arkadaşa gittik bol kısır yedim 9 kaşık kadar tzl kurabiye kremalı kurabiye yarım dilim kek 2 bardak çay 1 soda akşamada birşey yemeyi düşünmüyorm çokta yürüdüm kesin eritmişimdir yediklerimiçok yorldm biraz zanıyım ben sonra görüşrüz

arkadaslar ben bir haftadir tuvalete cikmiyorum,ne olacak benim bu halim.ilk defa böyle uzun cikmadim ya.bu kadar uzun hic olmamisti.bir sorunmu var acaba bende.?

canım biraz sinameki yaprağı kaynatsan belki iyi gelir geçmiş olsun canım....

oyyyy öldüm öldüm oğlanın odasındaki büyüyebilen güzelim yatağı masa ve kitaplık aldığımız için apt görevlisine verdik içine bir dünya eşya alıyordu ve çok kaliteliydi onlarla uğraştım ama bir dünya eşya ortada kaldı çok şükür evimizde 187 metre kare küçük evde otursaydık ne yapardık acep....

bügünki menüm

hııııım ne yedim ben ya

sabah
1 yumurta 30 gram peynir
1 dilim ekmek

ara
vallahi hatırlamıyorum

öğle çorba ve salata

ara
yarım simit

akşam 3 köfte ve salata

az önce
kızıma yarısını yedirdiğim armutun devamı

kurayı sen çekiyorsun cnm ben olmayanları eledim sadece karışıklık yapmışım bende yarın diyetime geri dönüyorum 93,5 kilo ile

evet canım bnecede sinameki çayı iyi gelebilir birde doktora görün istersen 1 hafta uzun bi süre ballı sirkeli su içmekte tuvalete çıkarıyo diyim bak.

selam kızlar bugün pek uğrayamadım eşim erken geldi pc yi bana hiç bırakmadı D

ilk olarak menümü yazayım sonrada size bir müjdeli haberim var
sabah

ılık ballı sikeli suyumu içtim

1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşalnmış yumurta
3 yeşil 3 siyah zeytin
1kk peynir
domates,salatalık,dereotu,maydonoz,kırmızı biber köy biberi yedim.
3 fincan çay

ara
4 gün kurusu 1 galeta

öğle
1 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe patlıcanlı kıymalı patatesli yemek
2 yk yoğurt
salata

ara
1 yeşil elma

akşam
arkadaşa yemeğe gittik balık yapmış hayır diyemedim ama kontrollü gittim
balık yedim 6-7 tane çinekoptu sanırım
salata,
1 dilim ekmek
1 kepçe brokoli çorbası

VE MÜJDEM
KIZLAR BUNLARI YEDİM KOCA GÜN VE AKŞAM YEMEĞİNDEN SONRA ARKADAŞTA TARTILDIM KIYAFETLERİMLE KAZAK VE KOT VARDI. VE YEMEK DE YEDİM 53 KİLO ÇIKTIM HARİKA Bİ HABER BU 2 KİLO OYNASA 51 KİLO OLMUŞUM.deli gibi sevindim. sabah aç karnına tartılsam kim bilir belkide düşündüğümden daha az çıkarım. bilmiyom ama tok karnına 53 çıkmak harika.

kiloyu görünce tatlıyı hiç geri çevirmedim kendimi ödüllendirdim. 3 koca kupa çayda içtim .

çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum.

20 dk. sadece leslie yaptım.

mrb kızlar
benim takım kaptanına bi sorum olcakta yine
başka takıma transfer olcağı zaman
nasıl oluyor diye bilmiyordum
bikaç hafta önceki listeye baktığımda

....=şu takımdan transfer oldu yazıyordu

o takımdada
o kişinin adı yoktu

bende bu şekilde yapcam sandım

eğer böle değilse düzeltmeniz için teşekkürler

karar defterinin son mesajı ayrıntılı olarak kuralları yazıyor cnm ilk hafta transfer talebi bildiriliyor 2. hafta yeni takıma geçiyor arkadaş

karar defterinin son mesajı ayrıntılı olarak kuralları yazıyor cnm ilk hafta transfer talebi bildiriliyor 2. hafta yeni takıma geçiyor arkadaş

kız rakiben azerikiz bu duruma ne diyecek bakalım afiyet olsun bu arada benimde cnm çekti

kurayı sen çekiyorsun cnm ben olmayanları eledim sadece karışıklık yapmışım bende yarın diyetime geri dönüyorum 93,5 kilo ile
ah canım neden yanlış yaptınki bakıyım sen okadar çektim hak geçmesin diye tek tek çektim
evet canım bnecede sinameki çayı iyi gelebilir birde doktora görün istersen 1 hafta uzun bi süre ballı sirkeli su içmekte tuvalete çıkarıyo diyim bak.
evet canım işe yarıyor acaba diyorm çay kaşıgıylada yapsak aynı işlemi görürmü
kız rakiben azerikiz bu duruma ne diyecek bakalım afiyet olsun bu arada benimde cnm çekti

canım rakibem azerikız dogr biliyorm b hafta çok kötüyüm ya dün çok üşümüsüm grip olmşm hastalşım çorba kaynatanım bile yok

kahvaltıyı eşim hazırladı ben pirinç lapası yapıcektim eşim hastayım diye yaptırmadı ıhlamr kaynatmış tom balıklı ymurta kaşar karısık omlet yapmışon yedirdi yileş diyete devam dedi kesin dün üşüttüm :2::2: öylenede canım brişey istemiyor hoş halimde yok ne yapsak evi anca zorla toladım hapsurup duruyorum :2::2::2::2:grip oldm annecim akşamada yemek yok biri gelse yapsa gitse ne olrd şimdi bir tabak sıcacık tarhanaya neler vermezdim

oy oy oy kıyamam geçmiş olsun bak ne güzel destek oluyor eşin sana bpşver şimdi lapayı sen önce yat dinlen bol su iç kendini topla ondan sonra diyete devam

oy oy oy kıyamam geçmiş olsun bak ne güzel destek oluyor eşin sana bpşver şimdi lapayı sen önce yat dinlen bol su iç kendini topla ondan sonra diyete devam

:2::2::2:hastayım bir üşüyom bir yanıyorm ne olcek benim b halim aman biri bana şefkat versin iyileşeyim geri gitsin kafayı yidim ben aman
bir tabak tarhana çorbası yedim iyi geldi akşamada tavukmu haşlasam acaba

ben kazancam iste,bu hafta azimliyim.yine zumbami da yaptim geldim.evelsi gün 1 saat yapmistim,bugün de 1 saat 10 dakika yaptim.yarin da ayriyeten pilatese basliycam belki.azimliyim azimli.5 kilo sonra hedefimdeyim.kork benden pasa hanimefendiiii

arkadaslar ayni sizin gibi esimde hicbisey yemiyorsun dedi.bende karar verdim,günde 4-5 ögün yapicam,ok.dün basladim bile hatta.dünkü menümü unuttum ama bugünü yazayim

sabah:2 dilim cavdar ekmegi
8 zeytin
1 kk beyaz peynir
domates,salatalik,maydanoz,dereotu
yarim dilim kasar
1 cay kasigi kaymak
sadece sütle yapilmis nescafe

ara:1 parca cikolata (napiyim cikolatasiz yapamiyorum,zaten kalbe de iyi diyorlar)

öglen:1 muz
yarim mandalina

ara:1 portakal

aksam:1 tabak kiymali patlicanli kabakli yemek
200 gram sarmisakli yogurt

neden kimse mutuluğumu paylaşmadı. kimse yazdıklarımı okumadı mı aşk olsun yaaaa kimse takmıyo beni gerçekten darıldım valla.

Son düzenleme:
ahanda biri delü dahaallahım yarabbim gene bana hırsılısı düştü he yazık bana ama ben regliyim cuma anca abdestlenırım bebem :2::2::2:sende geç beni hastayım zati açım bir çoba kaynnatanım bile yok brnmu çeke çeke yara old beyarın silivriden arkadaş gelicek kkdan çok mutluyum ne yapsam acaba yarına yemek
neden kimse mutuluğumu paylaşmadı. kimse yazdıklarımı okumadı mı aşk olsun yaaaa kimse takmıyo beni gerçekten darıldım valla.

canım ben hastayım bebem yazdıgın eger kilo vermenle alakalaysa tebrikler inan okdmda ntmşmdur beynim uyşt iki adım atsa agrıyor inan pc başından kalkamadım yemek desen yapamadım wc bil e zor gidiyon pc bgün çok az kllandım :2::2::2:tekrardan ksra bakma olrm hastalıgıma ver inan gözlerim yanıyor barıştıkmı kız ne kilo veriyon senin gibi olsam ben daha ne isterim

paşam sen nasıl oldun kuzum doktora git yarın mutlaka ihmal etme ilerlemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…