canım bende öle yapayım bariyok canım tadı çok güzel oluyo bizim forumda araştırdım elma sirkeli ballı kür diye ben öyle yapıyom tadınıda seviyom valla
2-anşa -roseberry
3-bahayk -ganfet
4-paşam -azerikız
yeni liste kızlar olmayanlar elenincee liste böyle oldu
sen izinlimisin tüh onu unutmuşuzay bılıyorum hayatım yaaa ama aklım neredeyse yanlış yazmısım
ben ızınlıyım hayatım bu haftada sonrakı hafta da
siist uyan ruyadasin diyecem de gene olmayacak sen beni ruyandada gecemezsin pasami nasi yendiysem bu haftada seni ezip suyunu cikaracambir kisi ambulansi hazirda tutsun bu gidisle ben kesin onu cagiracam neyse saka bi yana benide gercekten cok motive ediyor helede rakibem sen gibi iddali olursa bakalim bu hafta ne olacak bu haftada kupabenim he ona gore
selam kızlar,bugün biraz yoğunum sabah sporuma gittim daha iyiyim çok şükür diyette güzel gidiyor türk kahvemi içtim elektril süpürgesi şovu yapmayı düşünüyorum...
evet canım liste rekabet listesi adamın biri beni 300 gramla geçtiya regliyimya sen bakalım kaç gramla geçicenzaten senden kurtulmak isteyen kiiimmm49 a düsmek iyi fikir,cünkü diyet birakilinca biraz üzerine alinabiliyor.
bu ne listesi,rekabet mi?
yener benim arkadasim valla,korkun ondan.bi azimlensin var ya,kise gecemez onu
hahahaah Allah iyiligini versin,elektrik süpürgesi $ovu haaa,iyiymis
arkadaslar ben bir haftadir tuvalete cikmiyorum,ne olacak benim bu halim.ilk defa böyle uzun cikmadim ya.bu kadar uzun hic olmamisti.bir sorunmu var acaba bende.?
arkadaslar ben bir haftadir tuvalete cikmiyorum,ne olacak benim bu halim.ilk defa böyle uzun cikmadim ya.bu kadar uzun hic olmamisti.bir sorunmu var acaba bende.?
canım bende öle yapayım bariama çay kaşıgıda işimi görüyor bebem tatlıyla aram yokta
allahını seversen gerbera haftaya ganfetle beni çekme rakibesi benim haberi olsn gösteirirm ben ona da etsin reglime denk geldi anladınmı bebem çig çig yicem onu :76::76::76:
sen izinlimisin tüh onu unutmuşuzpardon benimde rakibem iyiymiş
sen benimi yendim hemde 30o gramla dua et adettim her adetken artıda olyorm heryerim şişti yeminle haftaya benimsin kızım haberin olsun hodri meydan varmısın haftaya kapışmaya ben senei 300 gramla degil 1 kilodan gfazlayla yenicem iddaam bu kpa benim koklatmam sana sen dua et adetimin aziziligi geldi ben öle çok kilo verdim birden bire haftaya blşalım köşede senle bak neler oluyor :76::76::76::76:
allah seni bende diyorm ne diyor
evet canım liste rekabet listesi adamın biri beni 300 gramla geçtiya regliyimya sen bakalım kaç gramla geçicenay gülmekten karnıma agrılar girdi
canım ne yiyorsnki neye çıkıcen dicem ayıp olcekballı sirkeli ılık s iç birebir yada kahvaltıdan önce armd ye üstüne ılık su iç
kızlar eve yeni girdim çok gzüel bir gün geçirdikagladık güldük üzüntüler ortak olunca
mrb kızlar
benim takım kaptanına bi sorum olcakta yine
başka takıma transfer olcağı zaman
nasıl oluyor diye bilmiyordum
bikaç hafta önceki listeye baktığımda
....=şu takımdan transfer oldu yazıyordu
o takımdada
o kişinin adı yoktu
bende bu şekilde yapcam sandım
eğer böle değilse düzeltmeniz için teşekkürler
mrb kızlar
benim takım kaptanına bi sorum olcakta yine
başka takıma transfer olcağı zaman
nasıl oluyor diye bilmiyordum
bikaç hafta önceki listeye baktığımda
....=şu takımdan transfer oldu yazıyordu
o takımdada
o kişinin adı yoktu
bende bu şekilde yapcam sandım
eğer böle değilse düzeltmeniz için teşekkürler
bugün yediklerim şnlar
1- çavdar ekmegi 1 dilim
2-domates çeri 4 adet
3-badem 1 adet
4-bir bardak ıhlamur
öylen 3 gibi arkadaşa gittik bol kısır yedim 9 kaşık kadar tzl kurabiye kremalı kurabiye yarım dilim kek 2 bardak çay 1 soda akşamada birşey yemeyi düşünmüyorm çokta yürüdüm kesin eritmişimdir yediklerimiçok yorldm biraz zanıyım ben sonra görüşrüz
ah canım neden yanlış yaptınki bakıyım senkurayı sen çekiyorsun cnm ben olmayanları eledim sadece karışıklık yapmışımbende yarın diyetime geri dönüyorum 93,5 kilo ile
evet canım işe yarıyor acaba diyorm çay kaşıgıylada yapsak aynı işlemi görürmüevet canım bnecede sinameki çayı iyi gelebilir birde doktora görün istersen 1 hafta uzun bi süre ballı sirkeli su içmekte tuvalete çıkarıyo diyim bak.
kız rakiben azerikiz bu duruma ne diyecek bakalım afiyet olsun bu arada benimde cnm çekti
kahvaltıyı eşim hazırladı ben pirinç lapası yapıcektim eşim hastayım diye yaptırmadı ıhlamr kaynatmış tom balıklı ymurta kaşar karısık omlet yapmışon yedirdi yileş diyete devam dedi kesin dün üşüttüm :2::2: öylenede canım brişey istemiyor hoş halimde yok ne yapsak evi anca zorla toladım hapsurup duruyorum :2::2::2::2:grip oldm annecim akşamada yemek yok biri gelse yapsa gitse ne olrd şimdi bir tabak sıcacık tarhanaya neler vermezdim
oy oy oy kıyamam geçmiş olsun bak ne güzel destek oluyor eşin sana bpşver şimdi lapayı sen önce yat dinlen bol su iç kendini topla ondan sonra diyete devam
kız rakiben azerikiz bu duruma ne diyecek bakalım afiyet olsun bu arada benimde cnm çekti
ahanda biri delü dahaben kazancam iste,bu hafta azimliyim.yine zumbami da yaptim geldim.evelsi gün 1 saat yapmistim,bugün de 1 saat 10 dakika yaptim.yarin da ayriyeten pilatese basliycam belki.azimliyim azimli.5 kilo sonra hedefimdeyim.kork benden pasa hanimefendiiii
neden kimse mutuluğumu paylaşmadı. kimse yazdıklarımı okumadı mı aşk olsun yaaaa kimse takmıyo beni gerçekten darıldım valla.
neden kimse mutuluğumu paylaşmadı. kimse yazdıklarımı okumadı mı aşk olsun yaaaa kimse takmıyo beni gerçekten darıldım valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?