Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bahayk bende o sirkeli su tuvalete çıkarmazmı ballı ılık suyun doğal etkisi ... ben de sabah kalktım 11de içsemmi içmessemmmi karar veremedm yarım saat sora hadi içeyim dedim bi içtim çok geçmedi tuvalete çkardı ama tadı pek hoş değil ama işe yarıyorsa yapıcam her gün

menümüde yazayım hergün yazcam artık ne yersem yiyim

sabah-öğlen(12:30)
domates
taze soğan
haşlanmış yumurta
1 simit
peynir

ara
1 muz

ara
1 portakal
türk kahvesi

ara
salep

akşam
az hünkar beğendi üstüne et koymadım
az ekmek
biraz sarma

ara
çeyrek portakal

neden kimse mutuluğumu paylaşmadı. kimse yazdıklarımı okumadı mı aşk olsun yaaaa kimse takmıyo beni gerçekten darıldım valla.
oyyyy canim yaaa,paylasmaz olurmuyuzama biz seni sabah ac karnina kiyafetsiz kilonu bilmek istiyoruz bebi$.ben sana demistim demi sen kesin 50 sindir diye.
cok cok gecmis olsun,Allah sifalar versin de yarin hasta hasta nasil misafir kabul edicen?
sagolsun BAHAYK ve PASAM sirkeli balli suyu deyince yaptim sabah.öldüm öldün icerken.girtlagim yandi 1 saat kadar.ben bunu bir zamnlar denemis ve 2 günden fazla yapamamistim.ama bugün ne oldu,ictim kahvaltimi yarim saat sonra yaptim ve tuvalete ciktim sükür.sagolun canlarim.hatta karar verdim bende sizin gibi günde iki kere valla aglasamda bu suyu icicem.kararliyim

arkadaslar ben bir haftadir tuvalete cikmiyorum,ne olacak benim bu halim.ilk defa böyle uzun cikmadim ya.bu kadar uzun hic olmamisti.bir sorunmu var acaba bende.?
canim gecen hafta boyunca bisey yemedin ki ne cikacan :)) hepimiz okuduk yediklerini ben oyle yesem bir ay cikmamDD
bababa bahaneye bah
gecen hafta bende regldin bu hafta azeride reglsin .gec bunlari kardesim 10 grlada olsa gectim ya:)))))))hehe gecemeyenlerde varsen azeriyi gecemezsin iste o kadar
afiyet bal olsun canim ama kara yag olup kalmasin tez zamanda hepimiz verelim o kilolari cancagazim
harikasin canim harika guzel vermissinde beni cokda ezme da :/// bak bozusacagiz ha sen ye biraz o kadar fark atma bana
helal azerime kim tutar seni yuruuu.gumbur gumbur geliyor canim arkadasim:)))
neden kimse mutuluğumu paylaşmadı. kimse yazdıklarımı okumadı mı aşk olsun yaaaa kimse takmıyo beni gerçekten darıldım valla.
kiz sanada ne oluyor ikide bir kusuyon kusmende hazir kapida bekliyor ne ayip insan arkadaslarina kusermi hic

kiz olacan sen bu rakibelerini bir gec hele bak nasul fistik gibi olacan

kizlar ya canim cok SIKILIYOR DURMADAN YEMEK ISTIYOM
sabah iki tost yedim ikide domates iki avuc kadar findik oglen dorttane kuru kofte yedim aksama ne yerim daha bilmiyorum ne olacak benim bu halim ya

selam kızlar sabah kaynanamı bıraktım diyetisyenimde randevum vardı yine çok sevindim 800 gram yağdan gitmiş 1200 toplam giden kilo cumaya bakalım ne olacak acaba?

aman yarabbim yolda kar bi başladı anama uğriyim dedim allahtan kardeşim lastikçi kar lastiği taktırdım beylikdüzüne döndüm yusufu aldım tekrar anneme döndüm bu hafta burdayım ...

şu ana kadar yediklerim

sabah 1 yumurta

ara
yarım simit

öğle 3 köfte ve salata

birazdan galeta yicem

akşamada
bamya yemeği ve yoğurt

bahaykcım istediğin kilona gelmene sevindim inşallah istediğin kilona gelip sende mezun olursun....

sagol canim arkadasim destegin icin.evet azimliyim ama gitmiyor gitmiyor.tartildim bugün ama maalesef yaaa,hala 5 leri göremedim.ne olacak benim bu halim.neyse karamsarlik yapmamak lazim.persembeye kadar tartilmiycam.metabolizmamin hizlanmasi icinde o eski yaptigim diyeti yapicam mecbur napiyim.zorla da olsa yiycem artik.
sabah iki tost yedim ikide domates iki avuc kadar findik oglen dorttane kuru kofte yedim aksama ne yerim daha bilmiyorum ne olacak benim bu halim ya
yemeeeee,bak bir daha geldigimde ikiizde zayiflamis olalim ki iste o zaman pogacalari börekleri kekleri götürelim
gözün aydin canim yaa ne güzel.

huuuhuuuuu helal bacım kım tutar senııı....
ayyy hatun ne guzel uyuyo yaaaa....bende uyumak ıstıtıyoyorumm....
kahve mı ıstanbul ankara arası hızlı trenle gelıp kahve ıccem sende baharım sözz.....
ahhhh bahar ahhh...ne kurallar geldı gectı amaa....doğru söyluyosun toplanalım kızlar bıraz....
mantıklı kurallar ama su msj sayımı yapanların takıbını bizzat kaptan yapmalı ve uyarmalı valla gecen ay 30kere yazdım hıcbirinizde tınlamadınız...
menun sporun harıka tatlımm....tam gaz devam...
evet kesınlıkle çok kuzm 1 tanesını ye sadece...
ayyy canım yaaa çok gecmış olsun dikkat et kendıne
iyi aksamlar kizlar bugun sabahtan beri evde yoktum o yuzden hic yazamadim nasilsiniz bakalim
yorgunnnnn hemde nasıl ayakta durcak takatım yok....
mesajlar sayılsında bence nasıl olursa olsun günluk dedik yok bacım baksana kımse ne sayıyo ne takıp ediyo...izinlerin süreside bellı olsun artık bence 3 hafta mı mesela gelmezse süre sonunda diskalıfiye olsun diyorum kımsenın hakkı kımseye gecmesın....
masalalh 3 kisi var takimda tu tu tu nazar degmesin gerbara ben ve pasam .kizlar ben pasami oneriyom kaptan yardimciligina tabi kendiside kabul ederse
bencede paşam olsun paşam olmazsa bahar olsun....
ayyyy ganfed benım iştahta bır acıldı sorma zor durduruyorum valla kendımı.....

esra beyza arabada oturuyo heralde maşallahhh....ne guzelll benım kız oturmazdı rezıl ederdı benı yollarda neler neler yapıyodum ağlaya ağlaya yırtıyodu kendını...maşşalah prenses çok akıllı annesı rabbım nazarlardan korusun....

iyi akşamlar hanımlar,benim oğlan hiperaktif sanırım belirtilerine baktım aynısı beni o kadar çok yoruyor ki anlatamam herhalde ben fazla yaşamam allahım bana sabır versin en kısa zamanda bir pedagoğa götürcez.....

akşam yemeğimi yazyım bir tabak bamya 1 çay bar.yoğurt 1 galeta ve salata biraz sonrada yarım yeşil elma tansiyonum çok yüksek başım ağrıyor....

canım hasta hasta ettim zate yatıya kaldılar sabah kahvaltı hazırlamam lazım bogaça mayalıcam erkenden melenem ve patates kızartıcem çeşit olstn bakalım yarın hastaneye gene geldiicekler rabbim şifa versin
anca çamr at bana sen sen beni biliyinmisen regli olmayınca gel bebem yanıma görürüsün haftaya cuma sen ban gram degil kilo lazım bebem kilo
canım geçmiş olsn

kızlar ksra bakmayın bu saatte girdim misafirlerim vardı birde arkadaş rahatsızlandı acile götrüdük yemek çay gene misafir geldi ben hapşurup durdum :2::2:kaç kere çok yaşa dediler sayısını unuttum ondan bu saate girebildim anca uydlar mtfagı topladım makinaya attım erken kalkıp kahvaltı hazırlıcem daha:18::18::18:sabahleyim yedikelrimi yazıyım çıkıyım ben
sabah rtin kahvaltımı ettim
öylen yemedim
akşam çorba tarhana barbunya salata okadar
ksra bakmayın çok ykm var herşez yattı sabah pogaca hamrmu yogrcak erkenden yatıım sabah gireem misafirlerim varken nanay gidince anca sonra demeyin paşa bilerek girmedi yok ben duymadım yok ben görmedim demeyin gözümden yk akıyor ş hapsurmalarımda olmasa:2::2:

selam kızlar,her yer bembeyaz annemdeyim kızı uyuttum annemde oğlanı indi kardeşimin yanına gitti bende fırsat bu fırsat bakayım dedim...

sabah 2 galeta
30 gram peynir
domates salatalık ve kıvırcık yedim
1 yeşil çay 2 bardak siyah çay içtim

ara
listeme bakmam lazım

neden kimseler yok acaba?girdiğimde nedense kimseyle karşılaşamıyorum havadan sanırım :))

kahvaltı (12)
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
süt

selam kızlar

pazar ve dün hep acilde hastanedeydim nazar mı değdi ne midem bulantı ve ağrı birde sıtma tuttu beni pazar akşamı gece 3 e kadar hastanedeydim 3 şişe serum yedim geçmedi sağlık ocağında dün bir tane daha serum midem de gaz var ağrı yapıyo kansızmışım ve tansiyonum çok düşük çıkaramıyor doktorlar pazar günü dün bütün gün yattım

bir kaç gün gelemeyebilirim sanırım diyetide abarttım sağlıksızmı beslendim acaba yada çok aç mı kaldım bilmiyom miden fena.

ganfed cim küsüyorum çünkü birşey yazıyom kimse bir cevap bile dönmüyo kaile alınmazmışım gibi olmuyoki öyle. darılırım bende. :)))

gerberacım sirkeli ballı suyun işe yaramasına sevindim canım her sabah ve akşam iç daha etkili olacak daha düzenli hergün tuvalete çıkacaksın canım

benim tuvalet sorunum yok cnm safra kesesi alındı benim o yüzden hergün çıkıyorum zaten en fala gün aşırı

kusme bebegim gordukce yaziyoruz zaten sen benim disli rakibemsin bu hafta sana yenilmezzem iyidir .zaten haftayada pasama dusecem eyvah eyvah yandim ben yandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…