Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlar sabah tartı kilom tam bir kilo 68.1 im ve çok mutluyum emeklerim boşa gitmiyor......bugün kız mızır mızır ama bugün girmeye çalışacağım nilüfer nerdesin ne zaman gelicen ?
ona faceden ulaş bebeım hıç uğramıyo valla bende kustum ona...hal hatır soruyorum arada bı o zaman görüşüyoruz yoksa hıç gelmez oldu...canım harıkasın tebrik ediyorum ...
eveeeet yaaa neydı o doğa,kırmızı,safiş ayyy ağlarım valla yaaa...sabaha kadar sohbet muhabbet....
***7. TAKIM 291. ETAP***
Ganfed(57.7/57.7/0/%o)
anşaa (71,0/70,8/0,2/%0,28)
Azerikizi(60,3/59,4/0,9/1,49%)
Paşam3405(82/84,4/-2,4/%-2,93)
roseberry(69,1/68,1/1/1,45%)

7. TAKIM ORTALAMASI:0,06

kaptan sen nıye yoksun liste.....

helal sana kiz tutmussun ya kendini bravvo bakma sen millete hasetlerinden demiyorlar senide yoldan cikariyorlar salla gitsin hepsini :)))))
aman canim sende kaynanalara kalsa biz onemsisiz varsa yoksa ogullari torunlari hic demiyorlar gelinim guzelolsun oglum onu hep sevsin biz sisko vede cirkin oldugumuzda ogullari baskasina gidecek sonra gene suclu biz
kadin olaydinda elinde tutaydin
ben oyle kaynanalari varya neyse demeyim iyisimi sustum sustum .sen kendine dikkat et gerisini koyver gitsin canim
menunde harika canim
evet evet diskalifiye olsun yazmayan bende katiliyorum sana bu ne ya kimse ugramiyor ciddiyet desen sifir
cokda kotu degil canim pek bisey yememissin gayet guzel menun

aman aman dikat et bol bol c vitamini takviyesi yap hemen agirlasmadan kolaydan atlat canim menunde guzel balim amam cok az degilmi
verecem kesin bu hafta balim bak az once fena halde cips atagim vardi ama yemedim tuttum kendimi hatat tabaga bile koymustum geri bosalttimnasil ama
cok kötü bir gece gecirdim kizlar.hic uyuyamadim.yatakta dönüp durmaktan helak oldum.birazdan sabah namazimi kilicam.saat 9 dada doktorda randevum varid,oraya gidicem.artik ordan geldikten sonra uyurum belki
ay bilirim o hali ne uyudugun belli ne uyanikligin sabahta kafan kazan gibi olur cok kotu ya
selam kızlar sabah tartı kilom tam bir kilo 68.1 im ve çok mutluyum emeklerim boşa gitmiyor......bugün kız mızır mızır ama bugün girmeye çalışacağım nilüfer nerdesin ne zaman gelicen ?
bravvo sana canim emine hanimin diyeti seninde azmin harika gidiyorsun
tabiki bebem senin sagligin onemli iyiles nasilsa kapisiriz kendini yipratmacanim
yok canim takim dokuluyor ne birinciligibastada ben
hehe pasta isteriz kizlar dogum gununuzde:)))
arkadaşların çoğu birkaç haftaya dönecekler o yüzden yeni üye alamayız

donsunler artik boyle olmuyor ama 3 kisilik takilma bisey cikmaz

kiz beni niye saymiyon bende vardim o takimda o zamanlar herhafta o kadar guzeldiki herkes hemen hemen 1 kilo veriyordu cunku motivasyon yuksekti

gecmis olsun azerim gel gel sana nane limon kaynatam cabuk iyiles yoksa sen kendine bakmayacan ben bilirim seni oyle ceke ceke duracan senalmanyadayiz dogru kimsemiz yokki bize baksin sen kendine iyi bakacaksin ki cocuklarinada bakabilesindemi amacabuk ye mandalina portakal

öylede bebem işte dogurganlıkla bitmiyor malesef rabbim ne veririse hayıorlısını versin işşallah
tabe demi haftaya kapışırız işşallah bekle beni
sana aşk olsun kuzum yaaa seni çok beğeniyom ben görmedim ki yazdığını nasılsın bakalım
sen beni beyen onları beyenmeyiver ne olcek

sevgili pasam ve bahayk siz nasil oldunuz hala iyilesmedinizmi .kuzularim benim gelip size tarhana yapammi cabuk iyilesirsiniz.bide bolbol limon yedireyimki direnciniz artsin.sizi hasta gormeye dayanamiyorum cabuk iyilesip gelin aramiza
Kizlar iyiyim artik sagol arkadasim gel valla oturur muhabbette ederiz regl yuzunden midem tuttu sukur gecti ama sali gunu sahalara geri donuyorum

Ccanim kimseeye gerek yok hepimiz geri donecegiz haftaya bizim haftamiz olacak insallah hastaliklar yakamiza yapistiama gecti sukur pasamda iyilezsecek gerberada gelecek toplanacagiz insallah

Son düzenleme:
sabah yediklerime gelelim
bir çay bardagı pirinç lapası 3 kaşık yogurt 1 çay kaşıgı nane bir bardak su

öylen yediklerim
bir çay bardagı pirinç lapası 3 kaşık yogurt 1 çay kaşıgı nane bir bardak su 5 biryerde çayla yeşil çay

akşama yermiyim bilemiyorm yersem aynı yemeyi düşünüyorum sonra sevişirik

Canlar annemegeldim memleketteyim sali gunu donecegim ysrin sabah size kilo bildirecegim teyzemin kizindan tartiyi istedim getirecek regliyim de bakalim kac cikacagim size soylerim optum hepinizi

ben seni begeniyom canim bak hemen yazdim

kiz beni niye saymiyon bende vardim o takimda o zamanlar herhafta o kadar guzeldiki herkes hemen hemen 1 kilo veriyordu cunku motivasyon yuksekti
sen unutulurmusun canım benım takımda olduğun ıcın yazmadım yoksa tabıkı baş tacısın ciceğemmm....
sana aşk olsun kuzum yaaa seni çok beğeniyom ben görmedim ki yazdığını nasılsın bakalım
iyi çok şükür canım benım aşşağda gördüm senı sonra yok oldun...memleketteydın sen ben unuttum ondan bi girip çıkıyon bende ızne gittin mı aynıyım çok ıyı anlıyorum senı takılıyorum hayatım...
ayy baharım ınşallah ne tat kaldı nede tuz...kız bu topik sallanırdı o boyutta olurdu burası...7. takım ayrıcalıktı ama
Canlar annemegeldim memleketteyim sali gunu donecegim ysrin sabah size kilo bildirecegim teyzemin kizindan tartiyi istedim getirecek regliyim de bakalim kac cikacagim size soylerim optum hepinizi

50 diyceksın dıye beklıyorum ben annenler ne dedi senı görünce zayıflamıssın dediyse anacığın emın ol öyledır...

evet ya dedigin gibi 3 kisiyle takim olunmuyor.cips yememissin bravo bravo bravoooooo
evet cok güzeldi gercekten.cok güler eglenirdik.

evet gurbetlik zor valla

ansaa,hani takim kaptani kirmizigül vardi.o ne oldu.kac kiloyla ayrildi.basarabildimi?nev bitiremedimi daha?

kırmızıyı yanlış hatırlamıyosam 58 kılo falandı heralde mezun ettık nevde 6 lı rakamlara kadar ındı ama bazı problemler yuzunden bı surelığıne ayrılmak durumunda kaldı ızınlı zaten suanda gelıcek ınşallah beklıyorum dört gözle...geri aldı nevım epey oldu izne ayrılalı çok özledim yaa...

şimdi sonuçlara baktım 7. olmuşuz...
beş kışılık bır takımız kızlar 7kışı izinli yanı.....
gerbera-saphıra-nev-dsds-mavıyeşil-başka benım çıkaramadıklarımı sız eklermısınız....
:44:

iyi akşamlar kızlar bugün acaip iştahım açıktı ama nefsimle mücadele ettim öğlen azıcık uyudum ağzımdan burnumdan yiyecek soktular kalktığımda ağzımdan sular akıyordu 7

bugün ki menüm

sabah
1 dilim ekmek
30 gram peynir

ara
1 galeta

öğle dünden artan tatsız tuzsuz taze fasulye
1 çay bardağı yoğurt
çok az kara lahana çorbası

ara
5 tane diyet bisküvi

akşam
1 haşlanmış yumurta
1 galeta

az önce
yarım portakal

şunu çok iyi anlıyorum kilo vermek çok zor ama almakçooook kolay istediğim kiloya gelincede çok dikkat edicem insan annlamıyor bile kilo aldığını biz türk toplumu yemek için yaşıyoruz yaşamak için değil avrupalılar ruslar ne güzel inecik şimdi genç kızlar görüyorum yazık şekilleri çok bozuk sağlıksız beslenme ne hale getirdi bizi ya,çocuklarımada dikkat ediyorum biz toplum olarak tombul çocuk seviyoruz zayıf olunca sanki sağlıksızmış gibi görüyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…