ona faceden ulaş bebeım hıç uğramıyo valla bende kustum ona...hal hatır soruyorum arada bı o zaman görüşüyoruz yoksa hıç gelmez oldu...canım harıkasın tebrik ediyorum ...selam kızlar sabah tartı kilom tam bir kilo 68.1 im ve çok mutluyum emeklerim boşa gitmiyor......bugün kız mızır mızır ama bugün girmeye çalışacağım nilüfer nerdesin ne zaman gelicen ?
eveeeet yaaa neydı o doğa,kırmızı,safiş ayyy ağlarım valla yaaa...sabaha kadar sohbet muhabbet....arkadaşlar kilo verimleri nasıl sanırım birincilik bize çok ama çok uzak zaten takım olarak çok azız izinliler ne zaman dönecek biraz taze kan lazım eskiden burası ne kadar kalabalık ve azimli yarışmacılarla doluydu .........
***7. TAKIM 291. ETAP***
Ganfed(57.7/57.7/0/%o)
anşaa (71,0/70,8/0,2/%0,28)
Azerikizi(60,3/59,4/0,9/1,49%)
Paşam3405(82/84,4/-2,4/%-2,93)
roseberry(69,1/68,1/1/1,45%)
7. TAKIM ORTALAMASI:0,06
bahaar naber nasılsın canımm
helal sana kiz tutmussun ya kendini bravvo bakma sen millete hasetlerinden demiyorlar senide yoldan cikariyorlar salla gitsin hepsini :)))))selam hatunlar,bugün giremedim annemdeyim net her zaman olmuyor, öğle burda arkadaş vardı ona gittim yanımda 3 tane köfte götürdüm salatyala onu yedim çok şaşırdılar yok efendim burda diyet olmaz vallahi küserim dedim ki bende ister küs ister darıl diyetimi bozamam dedim,hava çok soğuktu bugün beni görenler çok zayıflamışsın dediler ama genelde insanlar nedendir bilemiyorum zayıfladığını söylemezler içleri almıyor sanırım ....
aman canim sende kaynanalara kalsa biz onemsisiz varsa yoksa ogullari torunlari hic demiyorlar gelinim guzelolsun oglum onu hep sevsin biz sisko vede cirkin oldugumuzda ogullari baskasina gidecek sonra gene suclu bizpaşacım kaynanam başımın etini yedi resmen süt veriyorsun sen ne biçim annesin diye resmen beni kışkırttı ama gram şaşmadım bildiğimden ben koç burcuyum biraz inadımdır...
sabah
1 dilim ekmek
30 gram peynir
ara
1 galeta
öğle
3 köfte
salata
ara 4 tane burçak bisküvi
akşam
yağsız taze fasulye
1 çay bardağı yoğurt
1 dilim ekmek
evet evet diskalifiye olsun yazmayan bende katiliyorum sana bu ne ya kimse ugramiyor ciddiyet desen sifirmenu guzel de annem yusufun dışınde sıkıntı ıçın erken diil mı kıyamam koca ınsanlar dayanamıyoz bı lokma cocuk nasıl dayansın ne dedi doktor...
kıyamammm...gelmış gecmış olsun canım benım...
azerıcım hastasıyım menulerının ama çok renklı ve eğlencelı...kalorı olarakda hep dengelı...
iyi affferın bacımmm...sen dıkkat etme hıç kendıne gözunde de aynı seyı yaptın...olmazzz böle bıdaha mı gelıceksın dunyaya...
aman allahım bu nedır yahuu...kaç kısı ızınlı uffffffffff....tadı kaçtı bu ızın ısının bence...kaptancım 70,8 im hemde bugun regl oldum haftaya bomba bende ınşallah....
ceza puanı dıye bışey olmasın yaaa 3 gun saymayan diskalıfıye olsun acık ve net bence çok yumusak davranmak yaramıyo bıze acık ve net kımse alınmasın darılmasın...saat 21,05 itibarı ıle eve geldım dırek bılglsayara oturdum amaaa.....nesseee....ben gelıyosam herkes gelebılmelı kızlar kusura bakmayın mazereti olan bildirir tamam saygımız sonsuz...ama cırkı cıktı yanı olayın...
baharım sana bı baskul alıp yollıycam valla yokmu cevrede eczane falan tartılsana orda...
söylemezlerrrrrr.....ama hasetlerınden catır catır catlarlar...patlasınlar beter olsunlar sefan olsun hayatım 2 çocuklu çıtır çıtır bı annesın sen....
süper süper süper emıne hanımın ellerıne senınde nefsine sağlık tatlımmm....
paşaaaaammmm kuzum gecmış olsun elma lımon tarcın yap hem hastalığına ıyı gelır hemde ödem attırır....
cokda kotu degil canim pek bisey yememissin gayet guzel menuncanlarım cıgerlerım herkese ıyı akşamlar çok başım kalabalık kusura bakmayın pek gelemıyom ama var gucumle burda olmaya calışıyorum hakkınızı helal edin vallaa...acımmm suan...tavukluı salata yapcam kendıme bu saatte hafıf gecıştırmem lazımmm....menum
sabah:melemen 3 çorba kaşığı 1kk kaşar 4zeytın 1 dilim cavdar ekmeği
öğle:kuruyemış bı avuc 2 mandalına 1 elma
ara:ayran
akşam:neskafe
yatsı:tavuklu salata olcak ınşallahhhh
menuye gel menu yeee rezaletım kabul edıyorum opüyorum herkeşleriii yarına görüşürük ınşallah....
aman aman dikat et bol bol c vitamini takviyesi yap hemen agirlasmadan kolaydan atlat canim menunde guzel balim amam cok az degilmiKizlar gecmisi okuyamadim,yarin okuycam.grip oluyorum galiba.dökülüyor heryerim.menümü yazip cikayim
sabah:3 kuru kayisi
öglen:1,5 peynirli sucuklu tost
ara:1 kase yagsiz ve daha az sekerle yaptigim sütlac
aksam:1 but,2 portakal
verecem kesin bu hafta balim bak az once fena halde cips atagim vardi ama yemedim tuttum kendimi hatat tabaga bile koymustum geri bosalttimnasil amaCanim evet Nintendo Wii'de yapiyorum.Zumba Fitness diye bir oyunu var.cook begendim.önce profilini giriyorsun,onu kaydediyor.sonra o gün kac kalori kaybetmissin falan hepsini kaydediyor.zumba'yi bende youtube dan yapmaya calismistim coook zor oluyordu.ama böyle o kadar koly zevkli olduki.müptelasi oldum resmen.birde dogru yapinca puan veriyor,ayni anda kizla beraber ayni saniyede yapinca da ZUMBA diyor,o cok hosuma gidiyo yaaaa
Basen basen basen,nefret ediyorum basenlerimden.benim en büyük sorunum orasi.kilo verdigimde en son oradan gitmeye baslar yavas yavas,aldigimda da ilk oradan alirim.
kiz biz birbirimize benziyormuyuz ne kiizzzz.herseylerimiz ayniiii.Benimde etim cok yumusaktir.hatta cocuklarim derlerki bana,anne puding gibisin,yumusaciksin.hatta yeni evliydim,kizkardesim bana demistiki,enistem sana kesin bu yüzden bayiliyor,yumus yumussun
zannedersem bu böyle gelmis böyle gidecek.bende ne yaptiysam SIKIlasamiyorum.oglum ayni benim gibi,yumusak eti vardir.hatta onu pogacam diye severim.ama kizim Masallah tas gibi eti var.o babaya benziyor.genlerle alakali bu galiba.
devam canim valla,müptelasi oldum.yavas yavas hareketleri de ezberliyorum.o zaman da daha iyi puan aliyorum.
ben diyet yaparken misafirlige gitmekten yada misafir almaktan cok cekiniyorum.cünkü o muhtesem yiyecekler karsisinda bazen dayanamiyorum.
sagol canim zaten daha 3 ay önce 54-55 tim.yine 55 olsam yeter.kiyafetlerim güzel durmuyor cünküüü
yaa tatlim noldu sana yaaaa,niye böyle oldun.istahinmi acik?spormu yapamiyorsun?bak haftaya vermis oll heeee
ay bilirim o hali ne uyudugun belli ne uyanikligin sabahta kafan kazan gibi olur cok kotu yacok kötü bir gece gecirdim kizlar.hic uyuyamadim.yatakta dönüp durmaktan helak oldum.birazdan sabah namazimi kilicam.saat 9 dada doktorda randevum varid,oraya gidicem.artik ordan geldikten sonra uyurum belki
bravvo sana canim emine hanimin diyeti seninde azmin harika gidiyorsunselam kızlar sabah tartı kilom tam bir kilo 68.1 im ve çok mutluyum emeklerim boşa gitmiyor......bugün kız mızır mızır ama bugün girmeye çalışacağım nilüfer nerdesin ne zaman gelicen ?
tabiki bebem senin sagligin onemli iyiles nasilsa kapisiriz kendini yipratmacanim:2::2:vallahi düzelemedim ne girpmiş kardeşim cumartesinden beri he geçmek bilmedibrnm yara old yeminle sil sil dur işşallah bugün pirinç lapasına başlıcem nasıl yiceksem onu ben bir iyi olymda kapışmak kenarda dursn vallahi
canım benim bende senin gibiydim ama bbu girp varya b girp çok fena :2::2::2:bgün diyete sıkı sıkı başlıcam işşallah şimdi 3 gün pirinç lapası sonra 1 hafta dkan ondan sonrası allah kerim:2::2:
kız bende koç brcym he 12 nisan bebem 33 olcem ama ben yaşlandım galiba:18::18::18:daha bebek dogrucem he ben ne zaman anne olcem ya
canım sagolasın hasta oldm he 32 yaşına geldim ben böle bir girp görmeidm he anacım olsaydı tavuk syna çorba yapardı bana içerdim ben annemi özledim
neresi rezil bebem harike
bak demedi deme çok dengesiz besleniyorsun kuzumkalp ritmin bozlur ben isverç diyeti yapıyım dedim birgün neyse başladım sen kalp ritmin bozl hastanelik oldum malesef bir gene yogn bakımda yattım oldum sana o korkuyla panik atak
geçmiş olsn canım hepimizde dökülüyorz gripten ben grip oldm millette old benimi kıskanız acaba
aferim sana işşallah bu haftada bana gülücek kader 84 kilo 500 geliyorm ba rada wwc yok çıkamıyorm bir haftadır dün çok az çıktım syu bol içsem belkim çıkarım ama nerde girpten agzımın tadı yok:2::2:
kızlar bgün yemegim yok ev işelrim var parayla dantel aldım on yapıcem sonra görüşrüz ben kaçıyım giidyimde pirinç lapamı yiyeyim bari
yok canim takim dokuluyor ne birinciligiarkadaşlar kilo verimleri nasıl sanırım birincilik bize çok ama çok uzak zaten takım olarak çok azız izinliler ne zaman dönecek biraz taze kan lazım eskiden burası ne kadar kalabalık ve azimli yarışmacılarla doluydu .........
hehe pasta isteriz kizlar dogum gununuzde:)))geçmiş olsun canım neyin var? sen hangi ülkedesin havalar nasıl türkiye karlar altında....
çok güzel yağmur var karlar eriyip gidecek biraz da hava ısınsaydı insanoğlu hiçbir zaman bulunduğu durumdan memnun olmuyoruz ...
paşacım bende 36 ya giricem nisanın 1 inde bende yaşlandımhiçbirşey için geç değil inşallah hayırlısıyla sen kucağına alacaksın....
arkadaşların çoğu birkaç haftaya dönecekler o yüzden yeni üye alamayız
baaahaaaarrrr benı beğenmedin mı aşkolsun ....
ona faceden ulaş bebeım hıç uğramıyo valla bende kustum ona...hal hatır soruyorum arada bı o zaman görüşüyoruz yoksa hıç gelmez oldu...canım harıkasın tebrik ediyorum ...
eveeeet yaaa neydı o doğa,kırmızı,safiş ayyy ağlarım valla yaaa...sabaha kadar sohbet muhabbet....
kaptan sen nıye yoksun liste.....
Masallah cok güzel kilo veriyorsun,devam böyle.süpersin
napiyim canim bazen hic birsey yemek istemiyor.bu gördüklerinin bazilarini da zorlayiyorum ki metabolizmam durmasin.
ayy bu grip yokmuuuu,hic sevmiyorum.ama neyse ki katarin ilacim var.o beni kurtariyor cok sükür
sükür etki kisir falan degilsin.dogurgansin.hic bir zaman bebegi olmacayacagini bilmek cok zor.ya o kadinlar ne yapsinlar.Allah herkese hayirlisini versin.peki senin cocuklar neden durmuyor canim.kan uyusmazliginiz mi var esinle.akrabamisiniz yoksa?
canim ben kapAlmanya'dayim.kar falan yok burada.yagmurda yok.hava bir aciyor bir kapiyor.
baaahaaaarrrr benı beğenmedin mı aşkolsun ....
öylede bebem işteMasallah cok güzel kilo veriyorsun,devam böyle.süpersin
napiyim canim bazen hic birsey yemek istemiyor.bu gördüklerinin bazilarini da zorlayiyorum ki metabolizmam durmasin.
ayy bu grip yokmuuuu,hic sevmiyorum.ama neyse ki katarin ilacim var.o beni kurtariyor cok sükür
sükür etki kisir falan degilsin.dogurgansin.hic bir zaman bebegi olmacayacagini bilmek cok zor.ya o kadinlar ne yapsinlar.Allah herkese hayirlisini versin.peki senin cocuklar neden durmuyor canim.kan uyusmazliginiz mi var esinle.akrabamisiniz yoksa?
canim ben kapAlmanya'dayim.kar falan yok burada.yagmurda yok.hava bir aciyor bir kapiyor.
aman aman dikat et bol bol c vitamini takviyesi yap hemen agirlasmadan kolaydan atlat canim menunde guzel balim amam cok az degilmi
verecem kesin bu hafta balim bak az once fena halde cips atagim vardi ama yemedim tuttum kendimi hatat tabaga bile koymustum geri bosalttimnasil ama
ay bilirim o hali ne uyudugun belli ne uyanikligin sabahta kafan kazan gibi olur cok kotu ya
bravvo sana canim emine hanimin diyeti seninde azmin harika gidiyorsun
tabiki bebem senin sagligin onemli iyiles nasilsa kapisiriz kendini yipratmacanim
yok canim takim dokuluyor ne birinciligibastada ben
hehe pasta isteriz kizlar dogum gununuzde:)))
donsunler artik boyle olmuyor ama 3 kisilik takilma bisey cikmaz
sen beni beyen onları beyenmeyiver ne olceksana aşk olsun kuzum yaaa seni çok beğeniyom ben görmedim ki yazdığını nasılsın bakalım
Kizlar iyiyim artik sagol arkadasim gel valla oturur muhabbette ederiz regl yuzunden midem tuttu sukur gecti ama sali gunu sahalara geri donuyorumsevgili pasam ve bahayk siz nasil oldunuz hala iyilesmedinizmi .kuzularim benim gelip size tarhana yapammi cabuk iyilesirsiniz.bide bolbol limon yedireyimki direnciniz artsin.sizi hasta gormeye dayanamiyorumcabuk iyilesip gelin aramiza
canim gecmis olsun tekrra insalah annende iyice guc toplar donersin artik bi yerden tarti bulda tartil artik merak ediyoruz kilonu komsudan iste bi kereligine ne olacak komsuluk olmedi ya
Canim inan benim oturdugum yerde hic komsuluk yok ki kimse ile samimi degilim hepte yasli insanlar var etrafta
cancagazim sen iyiles kapisma kolay onu dert etme nasilsa kapisiriz onemli olan sagligina kavusman
Ccanim kimseeye gerek yok hepimiz geri donecegiz haftaya bizim haftamiz olacak insallah hastaliklar yakamiza yapistiama gecti sukur pasamda iyilezsecek gerberada gelecek toplanacagiz insallaharkadaşlar kilo verimleri nasıl sanırım birincilik bize çok ama çok uzak zaten takım olarak çok azız izinliler ne zaman dönecek biraz taze kan lazım eskiden burası ne kadar kalabalık ve azimli yarışmacılarla doluydu .........
ben seni begeniyom canim bak hemen yazdim
sen unutulurmusun canım benım takımda olduğun ıcın yazmadım yoksa tabıkı baş tacısın ciceğemmm....kiz beni niye saymiyon bende vardim o takimda o zamanlar herhafta o kadar guzeldiki herkes hemen hemen 1 kilo veriyordu cunku motivasyon yuksekti
iyi çok şükür canım benım aşşağda gördüm senı sonra yok oldun...memleketteydın sen ben unuttum ondan bi girip çıkıyon bende ızne gittin mı aynıyım çok ıyı anlıyorum senı takılıyorum hayatım...sana aşk olsun kuzum yaaa seni çok beğeniyom ben görmedim ki yazdığını nasılsın bakalım
ayy baharım ınşallah ne tat kaldı nede tuz...kız bu topik sallanırdı o boyutta olurdu burası...7. takım ayrıcalıktı amaKizlar iyiyim artik sagol arkadasim gel valla oturur muhabbette ederiz regl yuzunden midem tuttu sukur gecti ama sali gunu sahalara geri donuyorum
Ccanim kimseeye gerek yok hepimiz geri donecegiz haftaya bizim haftamiz olacak insallah hastaliklar yakamiza yapistiama gecti sukur pasamda iyilezsecek gerberada gelecek toplanacagiz insallah
Canlar annemegeldim memleketteyim sali gunu donecegim ysrin sabah size kilo bildirecegim teyzemin kizindan tartiyi istedim getirecek regliyim de bakalim kac cikacagim size soylerim optum hepinizi
evet ya dedigin gibi 3 kisiyle takim olunmuyor.cips yememissin bravo bravo bravooooooaman aman dikat et bol bol c vitamini takviyesi yap hemen agirlasmadan kolaydan atlat canim menunde guzel balim amam cok az degilmi
verecem kesin bu hafta balim bak az once fena halde cips atagim vardi ama yemedim tuttum kendimi hatat tabaga bile koymustum geri bosalttimnasil ama
ay bilirim o hali ne uyudugun belli ne uyanikligin sabahta kafan kazan gibi olur cok kotu ya
bravvo sana canim emine hanimin diyeti seninde azmin harika gidiyorsun
tabiki bebem senin sagligin onemli iyiles nasilsa kapisiriz kendini yipratmacanim
yok canim takim dokuluyor ne birinciligibastada ben
hehe pasta isteriz kizlar dogum gununuzde:)))
donsunler artik boyle olmuyor ama 3 kisilik takilma bisey cikmaz
evet cok güzeldi gercekten.cok güler eglenirdik.kiz beni niye saymiyon bende vardim o takimda o zamanlar herhafta o kadar guzeldiki herkes hemen hemen 1 kilo veriyordu cunku motivasyon yuksekti
gecmis olsun azerim gel gel sana nane limon kaynatam cabuk iyiles yoksa sen kendine bakmayacan ben bilirim seni oyle ceke ceke duracan senalmanyadayiz dogru kimsemiz yokki bize baksin sen kendine iyi bakacaksin ki cocuklarinada bakabilesindemi ama cabuk ye mandalina portakal
ansaa,hani takim kaptani kirmizigül vardi.o ne oldu.kac kiloyla ayrildi.basarabildimi?nev bitiremedimi daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?