su iciyom canim canim istemesede zorla iciyom simdilik iyi gidiyorallah bozmasin insalah 6 haftaya bitirecem bu isi3 ayda tatile gidecem vermem lazim o zamana kadar
masalalh kiz ne guzel zumba yapiyon.sen zumbayla atacan kilolari
kizlar ikinize birden sorayim nasil oluyor bu kurler yazabilirmisiniz banada
hangisini yapabilirsem bende onu yapayim bide ne ise yariyor yagmi yakiyor yoksa baska bir fonksiyonu varmi:26:
huhuuu....zumba dehşet bışeyy yaa...ben denedim olmuyo yapamıyorum ...günaydin kizlar.ilk ben geldim.dün aksam 1 saat zumba yaptim
senın sekerin mı var canım benım...günaydın.. ballı sirkeli suyumu içtim diyetimede tam uyamıyorum haftaya diyetisyene gitcem bakalım belkide şekerim yükseldi:44:
bende severim sirkelı suyu hatta bal bile koymadan ıcerim...sirkeliballı kürü yapanlar zayıfladıklarını faydalı olduğunu söylemişler internnetten araştır i tadı kötü gelmiyor bana ekşimsi su gibi
canim keske versem.bi incelme var akalim gözle görülür ve elle hissedilir sekilde ama bakalim tarti ne diyecek yarin
benim yaptigim kür zayiflatiyormus ama bakicaz.tatli istegini kesinlikle kesiyor ama
gerberacım hastalar içinde gereklimi bebem yemin olsn cumartesinden beri hastayım totom bir dogrulmadı:2::2:burnum sisiliyor sol gözüm dolyor akıyor sagda birşey yok dün okadar hapşrmsumki üst kattaki komşu duymuş sesimibugünden itibREN Bşlıyorum mesaj sayımına eskiai gibi 5 mesaj sayısı olsun o zaman bu şekilde hiç kimse gelmiyor ve yarından itibaren ceza sistemine başlıorum özellikle kilo bildirimi çok önemli ceza puanlaması neyse onu uygulucam bundan sonra
ah kıyamam gel ben seni ısıtırım bebemsenın dinlenmen şart bence zaten yorgunsun bide göğsün başın na bela oldu bikaç gün annende kalsana bacım...
annem sen yalnız mı kalıyon coğunluk ızınde de ondan bence...bı ara epey cosmuştuk ama giden gidene gene ne yazıkkı...
sen çok yıpratıyosun kendını bahar....diyet spor vereceğin 2 kılo harap ettın kendını biz ne yapalım bak 10-15-20 kılo vermeye uğraşanlar var kılonu netleştır şu tartın gelsınde abartmadan mezun ol sağlığınla oynama canım benım sana muhtac bi fıstık kızın var unutma...
eee ganfedım sabah yemışın sonra ağır bişii yokkı bişiycık olmaz ondan akşama da yoğurt yeseydın mıssss olurdu vallaaa...hele bıde suyunu da ıctıysenn süpper...bu arada sen su içiyosun dimiiiii
bol aralı bı menu olmuş....
iyi bari dinlenmışsin işştee....
ben dün nobetteydim canım gelemdim eve yenı geldim yatıcam şimdi sayım konusunda bılgın olsun o zaman....mesaj sayımını hep sen mı takıp ediceksin ağır olmaz mı senın için...gecem çooookk fenaydı gene kızlar sabah olmadı yemın edrimmm....ankara buzzzzzzzzzzzzzzzzzz......-12 dereceydı arabanın kapısının buzunu çözmek yarım saatımı aldı dondummmm....eve gelıcem bu seferde el frenı donmuşş.....hemen yatıp uyumak ıstıyorum...herkese güzel bir gün diliyorum.......
günaydin kizlar.ilk ben geldim.dün aksam 1 saat zumba yaptim
canım listeni bryasda yazda yapalım :2:tabi ben totom düzeltebilirsem :2::2::2:günaydın.. ballı sirkeli suyumu içtim diyetimede tam uyamıyorum haftaya diyetisyene gitcem bakalım belkide şekerim yükseldi:44:
menun gayet guzel olmus canim masallah sanaver ver kilocuklari ziyafet bizi bekliyor .sana neler neler hazirlayacam bize geldiginde onlari dusun cabuk zayifla
canimcim uzulme hepimizde olur misafir sabotaji haftaya misafir kabul etme yarisacagiz ona gore bende bende pazartesiye hazirlanacagim
Selam canim dogru dedin biraz kendimi zorluyom sanirim daha yavas ve kendimi zorlamadan yapmaliyim diyeti yoksa hastalaniyomsenın dinlenmen şart bence zaten yorgunsun bide göğsün başın na bela oldu bikaç gün annende kalsana bacım...
annem sen yalnız mı kalıyon coğunluk ızınde de ondan bence...bı ara epey cosmuştuk ama giden gidene gene ne yazıkkı...
sen çok yıpratıyosun kendını bahar....diyet spor vereceğin 2 kılo harap ettın kendını biz ne yapalım bak 10-15-20 kılo vermeye uğraşanlar var kılonu netleştır şu tartın gelsınde abartmadan mezun ol sağlığınla oynama canım benım sana muhtac bi fıstık kızın var unutma...
eee ganfedım sabah yemışın sonra ağır bişii yokkı bişiycık olmaz ondan akşama da yoğurt yeseydın mıssss olurdu vallaaa...hele bıde suyunu da ıctıysenn süpper...bu arada sen su içiyosun dimiiiii
bol aralı bı menu olmuş....
D
iyi bari dinlenmışsin işştee....
ben dün nobetteydim canım gelemdim eve yenı geldim yatıcam şimdi sayım konusunda bılgın olsun o zaman....mesaj sayımını hep sen mı takıp ediceksin ağır olmaz mı senın için...gecem çooookk fenaydı gene kızlar sabah olmadı yemın edrimmm....ankara buzzzzzzzzzzzzzzzzzz......-12 dereceydı arabanın kapısının buzunu çözmek yarım saatımı aldı dondummmm....eve gelıcem bu seferde el frenı donmuşş.....hemen yatıp uyumak ıstıyorum...herkese güzel bir gün diliyorum.......
Selam canim geldim burdayim cok cok hasta oldumserum yedim bir suru ama decti pazar gununden beri hastanelerdeyiz esimle birlikte ama sukurler olsun birsey yok regl olacagim icin gaz olmus midemde usutmeyle birlesince beni kotu yapti ama iyiyim simdi beni sordugun onemsedigin icin tsk ederim sagol hosuma gitti :kızlar bahar hastaydı haberınız varmı nasıl oldu kı kızcağız esra da yok ortda nazar değdi ıkısıne yemın ediyorum yaaa...
zumbayi bende simdiye kadar yapamiyordum ama iki hafta önce oyun konsolu aldik,ismini versem reklam olurmu bilmiyorum.iste orada zumba oyunu var.orda yaptikca puan veriyor bana.hatta kac kalori yakmisim hepsini kaydediyor.ordan yapmak cok zevkli oluyor.huhuuu....zumba dehşet bışeyy yaa...ben denedim olmuyo yapamıyorum ...
senın sekerin mı var canım benım...
bende severim sirkelı suyu hatta bal bile koymadan ıcerim...
senı gecen hafta regl vurdu bu hafta senın haftan bebeğimm...
gerberacım hastalar içinde gereklimi bebem yemin olsn cumartesinden beri hastayım totom bir dogrulmadı:2::2:burnum sisiliyor sol gözüm dolyor akıyor sagda birşey yok dün okadar hapşrmsumki üst kattaki komşu duymuş sesimianam dedi ne hapşrmaydı öle dedi brnum çekmekten silmekten yara old he buraya yazarken bile pusl görüyom yazılanları zor yazıyorm hapşur dr nere kadar göz nezleside oldm iyimi altanda gidyor ne olcek benim bu halim
ah kıyamam gel ben seni ısıtırım bebem
als ana bir gıcık daha he beni geçicek diye hatn spor yapmış ben hasta ve yaşlı bir bayanım banada yazık gelde zmba yapıcagına orda çorba yap yatıyorm sabahtan beri yemek bile yapmadım :2::2::2::2:
canım listeni bryasda yazda yapalım :2:tabi ben totom düzeltebilirsem :2::2::2:
canım pazarteisnden beri diyet kalmadı bende ne sen sor ne ben söylüyüm kaynanam kadı onlar gitti sabah kahvaltısını rutin yaptım herzamanki gini peynir zeytin melemen açık çay öylen yenmmedim geç saatte patates salatası yedim az kete okadar bol çay akşamada yemedim sodamı içtim zaten brnm tıkalı nefes alamıyom:2::2:
huhuuu....zumba dehşet bışeyy yaa...ben denedim olmuyo yapamıyorum ...
Senın sekerin mı var canım benım...
Bende severim sirkelı suyu hatta bal bile koymadan ıcerim...
Senı gecen hafta regl vurdu bu hafta senın haftan bebeğimm...
selam kızlar bugün net yoktu giremedim oğlanın dişi ağrıyordu doktora götürdüm geldim yattım ....
bugün ki menüm
sabah
1 dilim ekmek
30 gr peynir
salatalık domates
ara
1 galeta
öğle tavuklu salat
ara
yarım simit
akşam
1 tabak menemen
1 çaybar yoğurt
1 dilim ekmek
birazdan
yarım portakal
geçmiş olsn canım bende hastayım senin gibi bir haftadır maffoldm :2::2::2:eşim bile bgün ddi dinlen yat kahvaltı veremedim adama ya aslında birşeyde yemiyorm anca kilo yapıcı şeyler geçen eşim atlı istiyor canımd iye reçelleri soktı agzıma ye diye aman şekerin düşmesin geçen az kalsın bayılıyordm diyorm hayaTIM YERMİ KAYIYOR BENMİ BANA SEN BİR BAGIRs
Selam canim dogru dedin biraz kendimi zorluyom sanirim daha yavas ve kendimi zorlamadan yapmaliyim diyeti yoksa hastalaniyom
Selam canim geldim burdayim cok cok hasta oldumserum yedim bir suru ama decti pazar gununden beri hastanelerdeyiz esimle birlikte ama sukurler olsun birsey yok regl olacagim icin gaz olmus midemde usutmeyle birlesince beni kotu yapti ama iyiyim simdi beni sordugun onemsedigin icin tsk ederim sagol hosuma gitti :
ALLAH RAZI OLSN DÜŞÜNMEN YETER SAG OLSN ALTAKİ KOMŞM YETİYOR HASTAYIMYA BANA BAKIYOR ALLAH RAZI OLSN HAYIRLI BEBELER VERSİN ONA MEVLAMzumbayi bende simdiye kadar yapamiyordum ama iki hafta önce oyun konsolu aldik,ismini versem reklam olurmu bilmiyorum.iste orada zumba oyunu var.orda yaptikca puan veriyor bana.hatta kac kalori yakmisim hepsini kaydediyor.ordan yapmak cok zevkli oluyor.
sirkeli su igrenc ötesi,nasil iciyorsun yaaaaa
ya canim TR de olsaydim gelir corbani yapardim.ama 3000 kilometre uzaktayim yaa.birde gecermiyim gecmezmiyim bilmiyorum.azimle devam ediyorum ama tuvalete cikamiyorum.bu sorum yapiypr bende.
BENDE MÜSLİ ALIYIM DİYORM 1 HAFTADIR WC GÖRMEDİMmenüm
sabah:1 elma,1 muz,1 mandalina,1 sütlü kahve
öglen:1 tost,azcik tavuk
ara:az cikolata
aksam:1 tabak sütlü müsli
1 saat zumba yaptim yine kizlar.
CANIM GEÇMİŞ OLSN CANINI SIKMA RABBİMDEN HERŞEY BİRDE İYİ TARAFINI DÜŞÜN ŞEKER GİBİ HATUNSUNewet ya insülin direncim çok yüksek kilo vermem zorlaşıyor o yüzden birde ewet gizli şekerim var 3 ayda bir ölçüm yapılmalıydı 7 ay oldu
yuppiiiiii sükürler olsun yine 5 lerdeyim.heyyyyyt beeee.4,5 kilom kaldiiiii.ama varya zumba basenlerimden götürmüs yaa.esim bile dün ayni seyi söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?