Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canim keske versem.bi incelme var akalim gözle görülür ve elle hissedilir sekilde ama bakalim tarti ne diyecek yarin
benim yaptigim kür zayiflatiyormus ama bakicaz.tatli istegini kesinlikle kesiyor ama

günaydin kizlar.ilk ben geldim.dün aksam 1 saat zumba yaptim
huhuuu....zumba dehşet bışeyy yaa...ben denedim olmuyo yapamıyorum ...
günaydın.. ballı sirkeli suyumu içtim diyetimede tam uyamıyorum haftaya diyetisyene gitcem bakalım belkide şekerim yükseldi:44:
senın sekerin mı var canım benım...
sirkeliballı kürü yapanlar zayıfladıklarını faydalı olduğunu söylemişler internnetten araştır i tadı kötü gelmiyor bana ekşimsi su gibi
bende severim sirkelı suyu hatta bal bile koymadan ıcerim...
canim keske versem.bi incelme var akalim gözle görülür ve elle hissedilir sekilde ama bakalim tarti ne diyecek yarin
benim yaptigim kür zayiflatiyormus ama bakicaz.tatli istegini kesinlikle kesiyor ama

senı gecen hafta regl vurdu bu hafta senın haftan bebeğimm...

kızlar bahar hastaydı haberınız varmı nasıl oldu kı kızcağız esra da yok ortda nazar değdi ıkısıne yemın ediyorum yaaa...

menumu de aktarayım hemennnn...
sabah 2 yumurta 1 çay kaşığının ucu tereyağ ile yapılmış 1 dilim ekmek 1 bardak sut
öğle:2 elma 5 fıstık 3 kuru kayısı
akşam 6tane ızgara ıstavrıt accıkda salata
az önce 1 muz yedim canım çok istedi vallaaaa...
dünyayı yemısım yahuuuu.....

gerberacım hastalar içinde gereklimi bebem yemin olsn cumartesinden beri hastayım totom bir dogrulmadı:2::2:burnum sisiliyor sol gözüm dolyor akıyor sagda birşey yok dün okadar hapşrmsumki üst kattaki komşu duymuş sesimianam dedi ne hapşrmaydı öle dedi brnum çekmekten silmekten yara old heburaya yazarken bile pusl görüyom yazılanları zor yazıyorm hapşur dr nere kadar göz nezleside oldm iyimi altanda gidyor ne olcek benim bu halim
ah kıyamam gel ben seni ısıtırım bebem
günaydin kizlar.ilk ben geldim.dün aksam 1 saat zumba yaptim
als ana bir gıcık daha he beni geçicek diye hatn spor yapmış ben hasta ve yaşlı bir bayanım banada yazıkgelde zmba yapıcagına orda çorba yap yatıyorm sabahtan beri yemek bile yapmadım :2::2::2::2:
günaydın.. ballı sirkeli suyumu içtim diyetimede tam uyamıyorum haftaya diyetisyene gitcem bakalım belkide şekerim yükseldi:44:
canım listeni bryasda yazda yapalım :2:tabi ben totom düzeltebilirsem :2::2::2:

canım pazarteisnden beri diyet kalmadı bende ne sen sor ne ben söylüyüm kaynanam kadı onlar gitti sabah kahvaltısını rutin yaptım herzamanki gini peynir zeytin melemen açık çay öylen yenmmedim geç saatte patates salatası yedim az kete okadar bol çay akşamada yemedim sodamı içtim zaten brnm tıkalı nefes alamıyom:2::2:

selam kızlar bugün net yoktu giremedim oğlanın dişi ağrıyordu doktora götürdüm geldim yattım ....

bugün ki menüm

sabah
1 dilim ekmek
30 gr peynir
salatalık domates

ara
1 galeta

öğle tavuklu salat

ara

yarım simit

akşam
1 tabak menemen
1 çaybar yoğurt
1 dilim ekmek

birazdan
yarım portakal

s Selam canim dogru dedin biraz kendimi zorluyom sanirim daha yavas ve kendimi zorlamadan yapmaliyim diyeti yoksa hastalaniyom

kızlar bahar hastaydı haberınız varmı nasıl oldu kı kızcağız esra da yok ortda nazar değdi ıkısıne yemın ediyorum yaaa...
Selam canim geldim burdayim cok cok hasta oldumserum yedim bir suru ama decti pazar gununden beri hastanelerdeyiz esimle birlikte ama sukurler olsun birsey yok regl olacagim icin gaz olmus midemde usutmeyle birlesince beni kotu yapti ama iyiyim simdi beni sordugun onemsedigin icin tsk ederim sagol hosuma gitti :

zumbayi bende simdiye kadar yapamiyordum ama iki hafta önce oyun konsolu aldik,ismini versem reklam olurmu bilmiyorum.iste orada zumba oyunu var.orda yaptikca puan veriyor bana.hatta kac kalori yakmisim hepsini kaydediyor.ordan yapmak cok zevkli oluyor.
sirkeli su igrenc ötesi,nasil iciyorsun yaaaaa

ya canim TR de olsaydim gelir corbani yapardim.ama 3000 kilometre uzaktayim yaa.birde gecermiyim gecmezmiyim bilmiyorum.azimle devam ediyorum ama tuvalete cikamiyorum.bu sorum yapiypr bende.

menüm
sabah:1 elma,1 muz,1 mandalina,1 sütlü kahve
öglen:1 tost,azcik tavuk
ara:az cikolata
aksam:1 tabak sütlü müsli

1 saat zumba yaptim yine kizlar.

ewet ya insülin direncim çok yüksek kilo vermem zorlaşıyor o yüzden birde ewet gizli şekerim var 3 ayda bir ölçüm yapılmalıydı 7 ay oldu

menün güzelmiş canım çok dengesiz besleniyorm b hafta eşim yokm eşim hastayımya ne varsa sokt agzıma bunu ye onu ye başlatma diyetine neymiş diyet yaptıgımdan hasta olmuşum :2:cmarteisnden beri yedikelrimi yazsam vay dersiniziyileşiyim diye neler neler adetimde tatlıda yediriyor işekerin düşmesin vs diye anlıcagın bana düşman 1 haftadır wc çıkamadım allahım ne etcez tartıda abartmıyorm dün 84 kilo 4oo gördüm
geçmiş olsn canım bende hastayım senin gibi bir haftadır maffoldm :2::2::2:eşim bile bgün ddi dinlen yat kahvaltı veremedim adama ya aslında birşeyde yemiyorm anca kilo yapıcı şeyler geçen eşim atlı istiyor canımd iye reçelleri soktı agzıma ye diye aman şekerin düşmesin geçen az kalsın bayılıyordm diyorm hayaTIM YERMİ KAYIYOR BENMİ BANA SEN BİR BAGIR REGLİYKEN DEDİ BİR DİYETİ YAP BAK BEN SANA NE ETCEM DEDİ ANLICAGINIZ BENDEN HAYIR YOK BU HAFTA CMA BAŞLICAM PİİRNÇ LAPASINA ALLAH NASİPE DERSE SONRADA DKAN YAPICEM ESKİ KİLOMA GELİYİM İŞŞALLAH SONRASI ALLAH KERİM :2::2:
ALLAH RAZI OLSN DÜŞÜNMEN YETER SAG OLSN ALTAKİ KOMŞM YETİYOR HASTAYIMYA BANA BAKIYOR ALLAH RAZI OLSN HAYIRLI BEBELER VERSİN ONA MEVLAM
menüm
sabah:1 elma,1 muz,1 mandalina,1 sütlü kahve
öglen:1 tost,azcik tavuk
ara:az cikolata
aksam:1 tabak sütlü müsli

1 saat zumba yaptim yine kizlar.
BENDE MÜSLİ ALIYIM DİYORM 1 HAFTADIR WC GÖRMEDİM BELKİM WC ÇIKSAM BU KADAR TARRIDA ÇIKMICEM
ewet ya insülin direncim çok yüksek kilo vermem zorlaşıyor o yüzden birde ewet gizli şekerim var 3 ayda bir ölçüm yapılmalıydı 7 ay oldu
CANIM GEÇMİŞ OLSN CANINI SIKMA RABBİMDEN HERŞEY BİRDE İYİ TARAFINI DÜŞÜN ŞEKER GİBİ HATUNSUN

KIZLAR BEN KAHVALTIYA GİDİYORM GELİNCE YAZARIM YEDİKELRİMİ BOGAZIM AGRIYO YTKNAMIYORM BİRDE GRİBİM NE OLCEK BENİM B HALİM EVE GELİNCE İŞLEİRM VAR AKŞAMA TOPL YAZARIM YEDİKLERİMİ

***7. TAKIM 291. ETAP***

Ganfed(57.7
anşaa (71,0
Azerikizi(60,3
Paşam3405(82
roseberry(69,1

7. TAKIM ORTALAMASI:

***7. TAKIM 291. ETAP***
Ganfed(57.7/57.7/0/%o)
anşaa (71,0
Azerikizi(60,3
Paşam3405(82
roseberry(69,1

7. TAKIM ORTALAMASI:

s.a kizlar nasilsiniz .umarim hepiniz iyisinioz gorusemiyoruz bende mektup yazayim dedim.beni soracak olsaniz hamdolsun iyiyim bende.ama hafta basindan beri bakiyom bakiyom gene mesaj sayimlari yapilmiyor ne olacak boylemi devam edecegiz.sevgili kaptanim mesaj sayimlarini yapacagim demistin eger sana agir geliyorsa herhafta bir kisi yapsin gunluk olarak.yapmayaninda ceza puani dusurulsun .zaten kac kisi kaldik herkes izinli masallah.onerimi kabul edenler parmak kaldirsin

sevgili pasam ve bahayk siz nasil oldunuz hala iyilesmedinizmi .kuzularim benim gelip size tarhana yapammi cabuk iyilesirsiniz.bide bolbol limon yedireyimki direnciniz artsin.sizi hasta gormeye dayanamiyorum cabuk iyilesip gelin aramiza

evet hanimlar bu hafta hic kilo veremedim malesef nasipse bu hafta verecem insallah .elimden gelenin fatzlasini yapmaya calisacam bugun den itibaren cok SIKI calisacam bakalim haftaya bir kilo verebilecekmisim:26::26asam bu hafta gene yarisiyoruz demi guzel rakibem

***7. TAKIM 291. ETAP***
Ganfed(57.7/57.7/0/%o)
anşaa (71,0
Azerikizi(60,3/59,4/0,9/1,51%)
Paşam3405(82
roseberry(69,1

7. TAKIM ORTALAMASI:

yuppiiiiii sükürler olsun yine 5 lerdeyim.heyyyyyt beeee.4,5 kilom kaldiiiii.ama varya zumba basenlerimden götürmüs yaa.esim bile dün ayni seyi söyledi.

Son düzenleme:
selam kızlar

bu hafta hastalıkla geçti valla iyiyim ama. tartım hala yok. kilomu bilmiyom regl de oldum bakalım 51 kilo falan olabilirim. ama net değilim yarında memlekete gidiyoz.haftabaşından beri spor yapmıyom şimdi memlekettede yapamamsanırım ama salı günü döneceğim zaten haftasonu için gidiyom. kızımla beraber anacımı 3 aydır görmüyom. işte böyle

sporla beraber diyette gümlrdi benim zaten paso tarhana çorbası içtimde dün akşamda akşam yemeğinde ekmek yedim. midem iyi olsun diye. neyse yine dikkat edeceğim de eskisi gibi çok sıkı yapmıycam diyeti.hemen hastalanıyom.

paşam sanada geçmiş olsun.

yuppiiiiii sükürler olsun yine 5 lerdeyim.heyyyyyt beeee.4,5 kilom kaldiiiii.ama varya zumba basenlerimden götürmüs yaa.esim bile dün ayni seyi söyledi.

canım çok sevindim tebrik ederim inş. dahada gidecek. zumbayı oyun konsorundan yapıyon dimi bende youtubeden mi yapsam acaba? benim basenler sorunya.
kızlar birde benim kilo tamam düşüyorda sıkılaşamıyom popom bacaklarım lömbür lömbür sizin nası ne yapcam yaaaa sıkı olsa bi o kadar daha zayıf olucam aslında

PAŞAMMMMMM acillllllllllllllllllllll acilllllllllllllllllllllllllllll tarafından bi silkelen tamam hastalandık ama dikkati elden bırakmayalım 84 ne demek canımmmm kilo alma yarışında değiliz verme yarışı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…