Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dön tabi cnm kapılarımız açık her zaman biliyorsun yanlız gerçekten ya şu yardımcı olsa çok iyi olur bi önerin varmı cnm

ayrıldığın kilodan hesaplanacak cnm

döndüm tatlım o zaman bu arada sadece sana yardımcı olabılmek ıcın bana anlatırsan ne yapacagımı ben gecıcı olarak gonullu olabılırım yardımcılıga cunku bıraz zor durumda oldugunu dusundum takım hepımızın ve bende yardımcı olmakı ıstıyorum sana bu nedenle ama bes mesaj olayını mazaretlı olanlar dahıl mı ceza alacak orasını anlayamadımbılıyorsun burada elektrık kesıntısı cok oluyor ben bır ıkı haftaya dıskalıfıye olurum oyle olursa cunku

paşacım bu hafta bana rakıbe yazma kusum gordugun gıbı kaldıgım kılodan hesap edılıyormus ben uc kıloda versem yuzde sıfır olacagından bu hafta bana rakıbe yazma ama bır dahakı hafta ellerımdesın kendını bana sakla sekerım

mazeretliler ceza almaz cnm... mesaj sayımlarını düzenli yapsak ve paylaşımı hereketlendirsek yeter bu hafta babam evdeydi hep ya dizi iltihaplanmış evde adam nasıl olur hepiniz bilirsiniz.. listeyle bile zor ilgilendim .. önümüzdeki haftada kuzenim ameliyat olcak ben doktora gitcem 2 gün bide listeyi hazırlamayı biliyorusun berencim püsküüt detaylı anlatmıştı bak böyle yapılıyor

kurallarımızı biliyorsun zaten

naber gerbera yine kimseler yok malum pazar,bende kızın küçülenleri oğlanın küçülenlerini kaldırdım yarın kadın gelecek 2 gün büyük temizlik var,sabah diyetisyene gidicem bakalımneler olmuşşş

menüm

sabah 1 dilim ekmek
peynir
domates

ara 1 grisini

öğle
daha yemedim 1 yumurta haşlıycam 1 dilim ekmekle yicem

ara
yarım simitim var

akşam
dün pişiremediğim ıspanak yanında 1 çay bardağı yoğurt ve 1 dilim ekmek

aslunda silivrideyken malatyalı bir komşum vardı ıspanağı haşlayıp içine bulgur atıyordu sonra ayran yapıp içine koyuyordu onuda yapabilirim....

sebze yemeği olarak neler yiyebilirim yada siz neler yiyosunuz diyetisyenim hep sebze diyor bende yiyemiyorum bi kabak yiyebiliyorum ıspanak pırasa hiç birşey yiyemiyorumyemekle neyi değiştirebilirim yada

işşallah maffak olrz canıms en başardın bende işallah başarırırım umudumu yitirmek istemiyorm ya gene giderse diye korkuyorum sana zahmet sen bilgilisin bana yaz ilk haftadan ttta 2 haftaya kadar neler yask mesela:2::2:
aferim sana bende özledim anacıgımı çagırıyor 20 gel diyor ocagın bende diyorm şbatın 7 gibi gidiyim diyorm bakıcez artık oglmda çok özledim burnumda kokus tütüyormuhtemeler 2 hafta bilemedim 3 hafta takımda olmcam ama isterseniz haftalık kilomu bildiriyim dicem amma nasıl tartılıyım memlekette işşallah bomba gibi dönücem memleketten sonra ver elini bebege vesile olma
:18::18::18::18:ay çok korktm ben yanepörüz ceza puanı alırsam
canım işelrim anca bitti yemek temizlik vs birazdan namazı kılıcam sonra otrp dantelimi yapıcem sonra ver elini pirinç lapası çok seviyorm kendilerinideyogurtl deneyin vallahi iyi gidiyor hem dokta tutyor diyeyim diidm
sebze yemeği olarak neler yiyebilirim yada siz neler yiyosunuz diyetisyenim hep sebze diyor bende yiyemiyorum bi kabak yiyebiliyorum ıspanak pırasa hiç birşey yiyemiyorumyemekle neyi değiştirebilirim yada
ana sevze sevilmezmi kız ben hiç sevmem kırmızı eti senze opsun yeterki

şimdi gelelim yedikelrime
pirinç lapası yogrtl aynen kibrit kuts büyüklügünde peynir bir lpokma beyaz ekmek
birazdan gene pirinç lapası yapıcem yiyicem okadar yatarkende sodamı içerim temem yarında dukana başlıcem işşallah bakalım perşembeye kadar kaç kilo vericem

haftanın rakipleri şunlar

1-paşamganfed
2-azerikizianşaa
3-bahaykrosberry
4-berenim gerbera
işşallah atlamamışımdır kişileri atladıysan affola

bir egeli olarak her türlü yaz-kış sebzelerini severim et sevmem fazla yusufumda bana çekmiş hiç et sevmiyor tavuğu severim balıkta sevmem ama balık yazdığında emine hanımcımcığım konserve ton balığı yiyorum.....az önce yarımdan biraz az simit yedim yanınada 2in1 arada nescafe içtim ama vicdan azabı çekiyorum nerden baksan 60 kalori ama neyse bi keyif yapamıycam mı?

bahaykcım senle yarışacağız bu hafta,lütfen en kısa zamanda baskülünü al mahvetcem senibu hafta korkun benden ....

cnm yaptığın yemekleri sayarmısın ben de izmirdeyim sebze gelmiyor aklımasanki hafıza kaybı yaşıyorum

canım dyglar karşıklı bende öleyimde
bahaykcım senle yarışacağız bu hafta,lütfen en kısa zamanda baskülünü al mahvetcem senibu hafta korkun benden ....

hodri meydan yedim piirnç lapamı karışık baharat karabiber 3 kaşık yogrt az tavuk eti ditmiştim 1 adette pırasa yedim oh be ne gitti ddaklarım halen yanıyor he kara biberden

cnm yaptığın yemekleri sayarmısın ben de izmirdeyim sebze gelmiyor aklımasanki hafıza kaybı yaşıyorum

canım pırasa,kereviz,ıspanak,buzluktan taze fasulye .....

kızlar az önce kendime hem diyet hem sebze yemeği yaptım yedim bile

tarif
ıspanak bir güzel yıkanır(yaklaşık 10-11 defa)
küçük küçük doğranır bir tencereye konur 1 su bardağı kadar su koyulup içine 3 yemek kaşığı bulgur konulur,ayrı bir yerde sarımsaklı ayran yapılır biraz kıvamı koyu yapılır ıspanaklı bulgur soğuyunca yiyebileceğiniz kadar ayranın içine konur afiyet olsun

ben bir kase yedim tadı çok güzel....

Bende ispanak yemegini bulgurla yapiyorum.pirincten daha cok hosuma gidiyor
sebzeyi sevmiyormusun yoksa bir rahatsizligin falanmi var?
Pirinc lapasi diyeti böyle olmuyorki pasam yaa.ekmekti,etdi,peynirdi falan böyle seyler yenmiyor.ayrica bu diyet iki gün yapilir üc gün degil.ben bu diyeti ne yapsam o hafta cok güzel ödemimi atiyorum.sali carsamba yapicam.diyet pesinede pirinc lapasi bakalim ne cikacak persembeye

87 ıle ayrılmıştın berenım naptın yaaaa +3 fena olmuş gel beraber atalım bulduğun dıyetı de bı anlatsana bizde bilgilenelım...

gerberacım sen benım kardeşim sayılırsın sıtemım sana diil daha doğrusu şahsa munasır bı durum dııl...ha sana kızdığım noktalar yok mu var mesaj sayımı başlıyo mu başlamıyo daha doğrusu mesaj sayımı neden durdu herkes sayıyodu mesajları saphıra dönemınde...neden cunku saphıra denetlıyodu saymayan arkadaşı hemen uyarıyodu..ben böle bi sistem beklıyorum senden de acıkcası....kımler ızınde bılmıyoruz dedim ona da cevap vermedin...ınan kalp kırmak falan deıl amacım ama benım de zoruma gidiyo takım 5 kışıyle bildirime giriyo...ne kadar komık ....saphıra ile nev biraz daha gelmıycek anladığım kadarı ıle....alalım yerıne yenı elemanlar...berenım geldı mavı yeşil var ızınde bı ara toplanmıştık gene dağıldık mesaj sayımının ılk haftasını bu hafta yapıyım mesela ben gönulluyum yeter kı bı duzene oturalım artık...motıvasyon sıfır herkeste...ben burdan akşamları aldığım gazla yemekten sonra hıc atıştırmasız yatardım sımdı ne bulsam götürüyorum yalan yok....paylaşım kurallarına uymayan arkadaş 1-2-3 de atılsın takımdan oyuncak diil bence...

bahar ve berenım kızlar durum yanı benım duşuncelerim bunlar...takım duzene gıremedi bi türlu sizde görüyosunuz ben kıyamıyorum su takıma çoooook emek var bildiğiniz gibi diil ben bu takımdan mezun olup geri geldim takıma 3 yıldır su topiğe giren benlkı herkesı tanırım...ama herkeste bı başı boşluk var...lutfen kalıtelı paylaşım motıvasyonu getırecek boylece anlamıyca z nasıl ınceldiğimizi hadi kızlarrrr herkes bı kendıne gelsın artık...

naber ayşecim,nasıl gidiyor diyet,bu hafta çok soğuk olduğu için mi ne iştahım çok açıktı ama diyetimin hiç dışına çıkmadım....

anşaa senin saydıklarının dışında kimse ok anane mezun oldu pearljam vardı oda habersiz haftalardır yok diskalifiye yani maviyeşilde ne zaman geleceğim belirsiz dedi dönüp dönmeyeceğini bilmiyoruz cnm sen takip et kuralları uymayanlar diskalifiye olsun yarın ilk sayımımız başlasın

canım ben 3 gün diye biliyorm bebem bgün bitti tek bildigim sadece piirnç lapası yeniyor ama benim miden kaldırmadıgından ek gidalar aldım ne yapayım yarın dkana başlıcem işşallah
ahanda kendime geldim bebem düşün peşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…