iyi akşamlar kızlar bugün acaip iştahım açıktı ama nefsimle mücadele ettim öğlen azıcık uyudum ağzımdan burnumdan yiyecek soktular kalktığımda ağzımdan sular akıyordu7
bugün ki menüm
sabah
1 dilim ekmek
30 gram peynir
ara
1 galeta
öğle dünden artan tatsız tuzsuz taze fasulye
1 çay bardağı yoğurt
çok az kara lahana çorbası
ara
5 tane diyet bisküvi
akşam
1 haşlanmış yumurta
1 galeta
az önce
yarım portakal
şunu çok iyi anlıyorum kilo vermek çok zor ama almakçooook kolay istediğim kiloya gelincede çok dikkat edicem insan annlamıyor bile kilo aldığını biz türk toplumu yemek için yaşıyoruz yaşamak için değil avrupalılar ruslar ne güzel inecik şimdi genç kızlar görüyorum yazık şekilleri çok bozuk sağlıksız beslenme ne hale getirdi bizi ya,çocuklarımada dikkat ediyorum biz toplum olarak tombul çocuk seviyoruz zayıf olunca sanki sağlıksızmış gibi görüyorlar...
selam kızlar,güzel haftasonları diliyorum herkese paşam sanada merhaba hayret ilk defa biriyle karşılaşıyorum....
sabah aynı kahvaltı ara 2 tane sultani bisküvi yedi öğlende salata ve 3 köfte yicem....
gel yavrum annene gelmerhaba canım arkadaşlarım nasılsınız iyisiniz inşallah bu yaklaşık bir aylık süre bana hiç ama hiç iyi gelmedi şu anda tam 90 ı buldum haberiniz olsunve bır haftalık daha ıznım olmasına ragmen bu hafta aranıza donmek ıstıyorum kabul edersenız bana soyle dıslı bır rakıp verın kı gaza geleyım yoksa bır arpa boyu yol gıdemıcem ben acıl yardım ıstıyorum bu yuzden
paşacım dukanda bes gun boyunca sadece sut yogurt peynır tabıkı lıght olacak tavuk balık et tabıkı yagsız olacak yıyebılırsızn meyve sebze ekmek vs yok gunde bır bucuk lt su ve ıkı kasık da yulaf almak mecburıdır umarım yardımcı olabılmısımdır
su pırınc lapası olayının sırrı nedır bana da anlatırmısınız bende kendıme gore bır dıyet buldum sonunda ama bazı ogunlerıme pırınc lapasını da katabılırım
gel yavrum annene gelben rakibin olrum istersen daha çekilmedi kralar ama kaç kişi var bilmiyimki gerberaaaaaaaa kız nerdesin beee
canım yardımcı oldn ymrta varmı ymrtapazar bitiyor pirinç lapası pazartesi dkan amcam nmda var hayde bakalım kaç kilo gidicek :18::18:
pirinç lapasıda şöyle bebem bir çay kaşıgı nane kodm bir çay bardagı pirtinci 1.5 çay bardagı syla haşladım 3 kaşık yogurla yedim içine baharat veya yesillik kloyyorsn maydonoz dere otu 3 gün yapıyorsn vucddaki suyu atıyor canımpazartesi dkanı yapıcemde yapmasına vallahi ne yalan diyim layt yokl ürün çok pahalı laytsız takılıcam malesef bebem bakalım neler olcak sonra sebzeye geçiyordk demi kru bakliyat yasak benim bildigim biraz daha bilgi 5 gün süt ürünü sonra ne yapcam:44::44:kız kitabı okdmda nttum vallahi alsammı bir kitap acaba harfı harfine ysam kaç kilo veirim bende birde kanda pırtılaşma varya yasak bebem böyle beslemmem bugün başım agrıyord deidm tansiyonn çıkmış bakarımki tansiyon 10 5 düşmüş :18:başım ondanmı agrıır yoksa migrenimmi azdı:18::18:neyse ben yedikelrime geliyim 2 saat yürüdüm pirinç lapası yedim az tavık kemirdim çok severim haşladım bir güzel yedim çok az kibrit kts büyüklügünde peynir ve 2 tatlı krabiye yedim bir lokmalıkta halka yedim
kızlar benden bu kadar dantel yapmam lazım işim çok
selam kızlar evime geldim kızımı uyuttum oğlan sersemledi uyur inşallah yakında lale devrini izliyorum ya acaip iştahım açık havalar soğuk olduğundan mıdır nedir anlayamadım sanırım vücut ısınabilmek için enerji istiyor...
az önce dükkanı kapattım pazardan çilek almıştım 5-6 tane yedim ve bugünki yeme olayı bitti
sabah
1 dilim ekmek
peynir
salatalık-domates
ara
2 sultani bisküvi
öğle
3 köfte
salata
ara
pazardaydım ama markete gittim simitin birazını yedim
akşam
eve geldim önce ıspanak yapacaktım yıkadım ama üşendim bizimkilere kahvaltı hazırladım yazdan yaptığım menemenler vardı 4 yemek kaşığı ondan yedim 1 dilim çavdar ekmeği eşliğinde....
kızlar herkese huzurlu mutlu sağlıklı bır hafta sonu diliyorum....
mesaj sayımı yapılmıyo madem ve kımse kural takmıo gerberacım mesajlar sayılcak demıstın ama ıcraat olmadı ne yazıkkı bende kafama göre takılıcam bundan sonra...ben cocuğumdan esimden evımden vakıt calıp gelıyorum ama uzgunum kımse ustune alınmasın değmıyo...bende çoğunluğa uyuyorum o zaman kılo bildirimimi yapar arada uğrarım ben bu takımı böle bilmiyodum gercekten cok emek vardı yazık doğrusu kızım babannesınde akşamdan berı bılgisayardayım ne gelen var ne giden can sağlığı olsun herkesın hayat telaşı farklı tabıkı...ben hafta sonu 2 gunde calışıyorum bılgınız olsun öpüyorum herkeşleri allaha emanet...
sen unutulurmusun canım benım takımda olduğun ıcın yazmadım yoksa tabıkı baş tacısın ciceğemmm....
iyi çok şükür canım benım aşşağda gördüm senı sonra yok oldun...memleketteydın sen ben unuttum ondan bi girip çıkıyon bende ızne gittin mı aynıyım çok ıyı anlıyorum senı takılıyorum hayatım...
ayy baharım ınşallah ne tat kaldı nede tuz...kız bu topik sallanırdı o boyutta olurdu burası...7. takım ayrıcalıktı ama
50 diyceksın dıye beklıyorum ben annenler ne dedi senı görünce zayıflamıssın dediyse anacığın emın ol öyledır...
merhaba canım arkadaşlarım nasılsınız iyisiniz inşallah bu yaklaşık bir aylık süre bana hiç ama hiç iyi gelmedi şu anda tam 90 ı buldum haberiniz olsunve bır haftalık daha ıznım olmasına ragmen bu hafta aranıza donmek ıstıyorum kabul edersenız bana soyle dıslı bır rakıp verın kı gaza geleyım yoksa bır arpa boyu yol gıdemıcem ben acıl yardım ıstıyorum bu yuzden
hayatım ben sımdı 90 ıle gırdım bu haftaya persmbeye kadar vermıs olurum bıraz ama sanırım 87 ıdı ızne ayrıldıgımda bu durumda dıyelım 88 oldum persembeye kadar bu 90a gore mı hesaplanıcak yoksa ayrıldıgım kıloya goremı hesaplanıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?