Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tespitlerıne katılıyorum canım kızım kucukken sırf kılo alsın dıye yatmadan makarna yedirirdim kafa basmıyomuş balık baştan kokuyo zaman la taşlar yeıne oturuyo tabı ama benım de bı kac kadar bı cahıllık dönemım olmuştu ne yazıkkı....

kızlar herkese huzurlu mutlu sağlıklı bır hafta sonu diliyorum....

mesaj sayımı yapılmıyo madem ve kımse kural takmıo gerberacım mesajlar sayılcak demıstın ama ıcraat olmadı ne yazıkkı bende kafama göre takılıcam bundan sonra...ben cocuğumdan esimden evımden vakıt calıp gelıyorum ama uzgunum kımse ustune alınmasın değmıyo...bende çoğunluğa uyuyorum o zaman kılo bildirimimi yapar arada uğrarım ben bu takımı böle bilmiyodum gercekten cok emek vardı yazık doğrusu kızım babannesınde akşamdan berı bılgisayardayım ne gelen var ne giden can sağlığı olsun herkesın hayat telaşı farklı tabıkı...ben hafta sonu 2 gunde calışıyorum bılgınız olsun öpüyorum herkeşleri allaha emanet...

b saatte kafayı yedim zaarpirinç lapamı yedim bebeler az bisküvi 2 parça yedim açık çay içtim 2 bardak kavrlmş gındık yedim 10 tane yok arkasından sodamı içtim çok şükür bugün biraz daha iyiyim :2::2:yarında pirinç lapası pazar günü pirinç lapası bitiyor sonra ver elini dkan yaw dkanı bir hafta süt ürünleri yiyordk degilmi tavkta varmıydı tavuk:44::44:nuttm ben ya balık hafızalı oluncabilen biri el atsın

selam kızlar,güzel haftasonları diliyorum herkese paşam sanada merhaba hayret ilk defa biriyle karşılaşıyorum....

sabah aynı kahvaltı ara 2 tane sultani bisküvi yedi öğlende salata ve 3 köfte yicem....

aypı çok ayıp kimseler gelmemişolmyor ama öle söylüyüm sizlereben erken kalktım eşime kahvaltı hazırladım kendimede pirinç lapası yaptımon yicem işşallah birazdan kilom 84 kilo 500 çıktım perşembe sabahı tartılmıcem bakalım perşembe kaç kilo çıkıcemgerberacım kimler arasında çekiyoruz bu hafta yazda çekeyim kişileri bebem :2::2:bu arada hayırlı ugrl olsn cmaretsindenberi halen gribim :2::2:allaha şükür biraz iyiyim ev işleri yemek yapılıcek dantelim var namazlaraımı kılarım şimdiden söylüyüm sabah öylen akşam aynı menüyü yicem pirinç lapası kızşlar yogurt katılınca yeniyor vallahi dokta tutuuyor:2::2:haberinmiz olsn bir çayy bardagi pirinç lapası bir çay kaşıgı kuru nane 3 kaşık yogurt acaba ballı sirkeli suyda içsemmi:44::44:
bu arada brokoli fazla tüketiltiyimde kanser yapıyormş duydunuzmu anacım ben korkumdan alamadım brokiyi b hafta pirinç lapası yarın bitiyor pirinç lapası işşallah pazaretsi dkan amcayı yapıcem temem bakalım perşembeye kaç kilo çıkıcem
günaydın türkiye nerdesiniz be

selam kızlar,güzel haftasonları diliyorum herkese paşam sanada merhaba hayret ilk defa biriyle karşılaşıyorum....

sabah aynı kahvaltı ara 2 tane sultani bisküvi yedi öğlende salata ve 3 köfte yicem....

canım işerime başlamadan bakıyım dedim çok işim var bilemezsin yemekte kararsız kaldım ya karnıyarıkmı yapsam kıymalı yada kabakmı:44::44:eşim sen ne istersen yap diyor ama demiyorki hanım şnu yap işim daha kolay olr ozaman beama nerde hergün düşün dr ne yapıcem diyebu dün pazara gittik eşimle dedim birşey alma pazar günü pirinç lapam bitiyor pazarteside dkana başlıcem dedim cumaya işşallah sebzeye çıkarım donduru dolu zaten neyse ben çıkıyım eşim evde pc istiyor sonra bir lare sevişirk benden sonra gelenler şansılarına küssünler ben yokum

merhaba canım arkadaşlarım nasılsınız iyisiniz inşallah bu yaklaşık bir aylık süre bana hiç ama hiç iyi gelmedi şu anda tam 90 ı buldum haberiniz olsun ve bır haftalık daha ıznım olmasına ragmen bu hafta aranıza donmek ıstıyorum kabul edersenız bana soyle dıslı bır rakıp verın kı gaza geleyım yoksa bır arpa boyu yol gıdemıcem ben acıl yardım ıstıyorum bu yuzden

bu arada kaptan yardımcımız kım ben bılmıyorum cunku
ansaacım lutfen kızma ve darılma gerbera da tek basına yetısemıyordur bır yerde cnm arkadasım kaptan yardımcımız olsa belkı daha duzenlı olabılırız ayrıca yedıncı olmamız gayet normal cunku kac haftadır cok az kısı ıle yarısıyorsunuz cnm benım sahsım adına her gun yazdıklarını okumaktan buyuk zevk alıyorum

paşacım dukanda bes gun boyunca sadece sut yogurt peynır tabıkı lıght olacak tavuk balık et tabıkı yagsız olacak yıyebılırsızn meyve sebze ekmek vs yok gunde bır bucuk lt su ve ıkı kasık da yulaf almak mecburıdır umarım yardımcı olabılmısımdır
su pırınc lapası olayının sırrı nedır bana da anlatırmısınız bende kendıme gore bır dıyet buldum sonunda ama bazı ogunlerıme pırınc lapasını da katabılırım

hafta sonu ve kımsecıkler yok haklı olarak kocısler evde tabı benımkı nobette ama benımde tek musaıt oldugum zaman hfta sonu malesef hepınızı ozlemısım yaaaa

gel yavrum annene gel ben rakibin olrum istersen daha çekilmedi kralar ama kaç kişi var bilmiyimki gerberaaaaaaaa kız nerdesin beee

canım yardımcı oldn ymrta varmı ymrta pazar bitiyor pirinç lapası pazartesi dkan amcam nmda var hayde bakalım kaç kilo gidicek :18::18:
pirinç lapasıda şöyle bebem bir çay kaşıgı nane kodm bir çay bardagı pirtinci 1.5 çay bardagı syla haşladım 3 kaşık yogurla yedim içine baharat veya yesillik kloyyorsn maydonoz dere otu 3 gün yapıyorsn vucddaki suyu atıyor canım pazartesi dkanı yapıcemde yapmasına vallahi ne yalan diyim layt yokl ürün çok pahalı laytsız takılıcam malesef bebem bakalım neler olcak sonra sebzeye geçiyordk demi kru bakliyat yasak benim bildigim biraz daha bilgi 5 gün süt ürünü sonra ne yapcam:44::44:kız kitabı okdmda nttum vallahi alsammı bir kitapacaba harfı harfine ysam kaç kilo veirim bende birde kanda pırtılaşma varya yasak bebem böyle beslemmem bugün başım agrıyord deidm tansiyonn çıkmış bakarımki tansiyon 10 5 düşmüş :18:başım ondanmı agrıır yoksa migrenimmi azdı:18::18:neyse ben yedikelrime geliyim 2 saat yürüdüm pirinç lapası yedim az tavık kemirdim çok severim haşladım bir güzel yedim çok az kibrit kts büyüklügünde peynir ve 2 tatlı krabiye yedim bir lokmalıkta halka yedim
kızlar benden bu kadar dantel yapmam lazım işim çok

selam kızlar evime geldim kızımı uyuttum oğlan sersemledi uyur inşallah yakında lale devrini izliyorum ya acaip iştahım açık havalar soğuk olduğundan mıdır nedir anlayamadım sanırım vücut ısınabilmek için enerji istiyor...

az önce dükkanı kapattım pazardan çilek almıştım 5-6 tane yedim ve bugünki yeme olayı bitti

sabah
1 dilim ekmek
peynir
salatalık-domates

ara
2 sultani bisküvi

öğle
3 köfte
salata

ara
pazardaydım ama markete gittim simitin birazını yedim

akşam
eve geldim önce ıspanak yapacaktım yıkadım ama üşendim bizimkilere kahvaltı hazırladım yazdan yaptığım menemenler vardı 4 yemek kaşığı ondan yedim 1 dilim çavdar ekmeği eşliğinde....

cancagzım tabıkı ısterım rakıbem olmanı da sız persembeden berı harıl harıl dıyettesınız ben yarın baslıyorum yanı persembeye kadar dort gunum var dort gunde kac kılo verılırse
bu arada yumurta tabıkı var bıde bes gunden sonra da bır gun sebze + proteın bır gun sadece proteın yanı bır gun bu yaptıklarının aynısı dıger gunde yanında sebze yemegı de yıyebılırsın tansıyon dusmesı bas donmesı yapar agrı yapmaz ama gecmıs olsun cnm bır sır vereyım ben de bıraz kılo verıp tekrar bebek dusunmeyı planlıyourm rabbım senı de benı de muvaffak etsın paşacımmm:26:

cnm harıka gıdıyorsun gıpta ıle ızlıyorum acıkcası

hayatım ben sımdı 90 ıle gırdım bu haftaya persmbeye kadar vermıs olurum bıraz ama sanırım 87 ıdı ızne ayrıldıgımda bu durumda dıyelım 88 oldum persembeye kadar bu 90a gore mı hesaplanıcak yoksa ayrıldıgım kıloya goremı hesaplanıcak

Canim benim ben izindeyim olmasamda giriyordum ama burada ailemle biraz zaman hecirmek istedim bana kizma sakin ama eve doneyim bu gelemedigim zamanlarin acisini cikaracagiz cokt hasta oldum bu aralar aksattim yine tartilamadim askim yaaa kilo almasam bari ama eve donunce yine guzel guzel devsm edecegim
Kusme olurmu cancazim

Kuzum yaa tartilamadim ki yigenim getirmedi tartiyi aayyyyy sinir geldi bu tarti muhabbetine yaaa kilom onu bilmemi isttemiyo herhalde

Kizlar diyet halan yok suanda bende sali gunu baslayacagim insallah tartida yokya motive olamiyom gobisde cikti valla bende duum iyi degil galiba bende kuzularrr ama siki birsekilde donecegim salmadin ama diyette yapmiyom yani

Annemi cok ozlemisim 3aydir gomuyom ailemi cok iyi geldi

Tatlis arkadaslarim iyi geceler hepinize bana kizmayin ailemle olayim 2gun daha idare edin beni olurmu

dön tabi cnm kapılarımız açık her zaman biliyorsun yanlız gerçekten ya şu yardımcı olsa çok iyi olur bi önerin varmı cnm

ayrıldığın kilodan hesaplanacak cnm

anşaa sitemini anlıyorum ama ben sayıma başladığımda uymayan herkese ceza puanı gelecek sonra duymadım görmedim olmasın istedim en azından kilo bildiriminde herkes gördü bundan sonra 5 mesajı tamamlamayan haftada en az 2 gün menü paylaşımını yapmayan herkese ceza işlenecektir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…