Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydin herkese.couklar bugün 3 hafta tatilden sonra tekrar okula basladilar.oglum söylene söylene gitti okula.3 hafta evde yattiktan sonra erken kalkip baslamak kolay degil.kizim mülayim bir cocuk.onunla sohbet ede ede gönderdim.cok acikmistim kizimla beraber sütle müsli yedik.

naber ayşecim,nasıl gidiyor diyet,bu hafta çok soğuk olduğu için mi ne iştahım çok açıktı ama diyetimin hiç dışına çıkmadım....
sorma fenayımmm....acayıp ıstah acıklığı söz konusu...

bu hafta cumaya kadar sayımı alıyorum o zaman kızlarr....o zaman bir çetere yapıyorum ıvedılıkle;
azeri-paşam-ganfed-beeren-bahar-gerbera-anşa-esra halu hazırda takımda oolanlar
saphira-nev-mavıyeşil izindekıler
o zaman takıma adam alınabilir diye düşünüyorum 8 aktif 3 izinlı var bence 3 kışı alabiliriz takıma yanlız deneme suresı şart bahar gibi sağlam adamlar lazım...kızlar ınsafım yok 5 mesaja uymayan vatandaşa ceza puanı haberınız olsun artıııııııııııı....uc defa kural ıhlalı diskalıfiye bilginiz olsun...

en büyük hayalim ne biliyormsn bir bebegim olsn okla götürüyüm elinden ttp içeri soknxca annecim korkyormd edigi zaman korkma yavrm benbrdayım demek isterdim geç olunca bebek vay herkezin halinehele bir doknsnlar yavruma hazır asker gibi beklerim kapıda allah zihin açıklıgı versin işşallah bacım

:18::18:anacım bu hatnn heç acıması yok he kendini işte zannediyor zaargel bebem bana gel liste yapın her gün biri saysın pazartesinden cumaya kadar hafta sonrarı sayılmıyor zaten listeyi ben çekiyim isterseniz tarihlarıina kadar yoksa siz yapın günaydın türkiye gene gripli kalktım yataktan he:2::2:cumatesinden beri gribim geçen cumartesinden :2::2:ablamada gidemicem yarın oglm görmeye gribimya gripsen gelme dedi bana oglana geçirisin dedi:
nerdesiniz hatunlar:82::82:

şimdi gelelim banabugün dkana başladımallahım affetsin krebini midem aldırmıyor
şimdi yediklerime geliyim
1-5 bir arada ye yeşil çay kupa bardagım 2 bardak geliyor
2- 1 yemek kaşıgı yluaf kepegi ajda bardagıyla süt az tuz 1 yumurta 3 adet minnacık çıktı krebim
3- kibrit ktsu büyüklügünde peynir
4- bir tutam maydonoz 1 tutam dere otu dok tutsun diye krebime koydm dürdüm yedim :120::120:
5- 1 çatal yok sahanda yumurta koydum içine
6- ilaçlarımıda içiyim birazdan suyumuda doldrucam yanıma koycem 3 litremi içsen 1.5 litremi
kızlar mutfagı toplamam lazım tavk gögsümüde çıkardım kızartıcam diye yanına bir kase yogurt koymayı düşünüyorum bebeler bakalım şimdilik aç degilim ama öylene açlık çanları çalabilir ozaman tavug ızgara yapıcem akşamada ya ayran yada yogurt yerim yarım kaşım yulaf kepegiylede yerleride degişebilir
sonra görüşürz işelrimi halledem ben

tmm cnm yeni üyelere sen bakabilirmisin bugün ve yarın görürsen çağırırsın bugün endokrine gittim tahlillerimi yaptırdım yaın da diyetisyene gitcem ne yüzle gitceksem artık:18:

bebişim bu hafta beni mazur gör yazılı haftası haftaya karneler verılıyor bılıyorsun yazılı hazır la oku nete gır hepsı benı beklıyor bırde cok haklısın erkeklerın evde olması konusunda cok gecmıs olsun babacıgına benımkı de gelmıstı bende ondan ızne ayrılmıstım ıkı arada bı derede onlar varken gırılmıyor nete bıde neden kalıcı bır yardımcı secmıyoruz ben ansaaayı onerıyorum ama tabıkı secılene kadar elımden geldıgı kadar yardım ederım
cnm benım dedım ya yasakları sebzenın s sı karbonhıdratın k sı yok sadece sut yumurta et tavuk balık yulaf bunlar
valla cancagzım cok haklısın ama sorunumuzun kalıcı bır kaptan yardımcısı secmekle cozulecegıne ınanıyorum ben sen olurmusun ne dersın
veeeee evet +3 cok ama cok kotu tabıkı lıstemı paylasırım ıse yararmı bılmıyorum ama dıyet lıstelerı bolumunde bır ayda yedı kılo verıdren lıstem var onu uygulamaya calısıcam bugun baslamıs bulunuyorum
yaktın valla sen bızı amanınnn:18:
kız naptın yumurtalı zaten krep yumurtanın ıcıne yumurta mı koyup yedın bıde tavuguna falan az sogan koyabılıyosun ve yanında ıkı adet falan kornıson tursu yıyebılıyosun lıght kola falan da serbest cay kahve tatlandırıcılı yada sekersız olacak
tmm cnm yeni üyelere sen bakabilirmisin bugün ve yarın görürsen çağırırsın bugün endokrine gittim tahlillerimi yaptırdım yaın da diyetisyene gitcem ne yüzle gitceksem artık:18:
cnm bı yerden baslıcaz yaaaa bende kolesterol yag falan baktırcam kanda ama cesaret edemıyom bır ay bı duzenlı dıyet yapıyım sonra gıtcem:18:

baaahaaaarrrr benı beğenmedin mı aşkolsun ....

kuzum benim yaaa yerim seni benide severmiş Allahım yarabbim

ben çok fena geri döneceğim kızlar dün akşam yemeğinden sonra teyzeme gittik tartıldım 54 kilo çıktım ama sabah kaç kilo sayılırım bilmiyom ama 52-53 arasıyımdır lanet tartım bi olsa şikayet edeceğim artık yeni de almak istemiyom 2 tane tartı olacak bu sefer evde

Anşacığıma sonuna kadar katılıyom takıma acilen bir disiplin gerekli sanırım geliyorda disiplin kapıda.

yarın başlayacaktım da bu günden başlıyım diyete yeniden bari sabah tereyağlı yumurta yedim biraz ama olsun başlıyom kızlar

kuzum yeni diyetin hayırlı uğurlu olsun bakalım inş. güzel sonuçlar alırsın

haftanın rakipleri şunlar

1-paşamganfed
2-azerikizianşaa
3-bahaykrosberry
4-berenim gerbera
işşallah atlamamışımdır kişileri atladıysan affola

gel gel bakalım yeni rakibem yamacıma gelll

bahaykcım senle yarışacağız bu hafta,lütfen en kısa zamanda baskülünü al mahvetcem senibu hafta korkun benden ....

taatlım yeni rakibemsin bende seni ekmek arası yapıp yiyicem haberin ola

ewet bahayk ya bi baskül alıver
kızlar yapmayın yaaaa valla dalga konusu oldu benim bu aptal basküllll eeeee ne yapayım sizde toplaşıp alın bari yeni bi tartı bana

ya sonuçlarım çıkmış ama göstermiyor nette sinir oldumyarın sabah 7ye kadar nasıl beklicem

ayyyyy canim üzdün beni yaaaa.cok duygulandim canim.Allah'im sana 5-10 cocuk nasip etsin insallah.her yil pespese dogur
ay böyle listeli diyetlere hic gelemiyoum ben.benim canim ne isterse onu yerim ben.yapabilidigim sadece iki gün pirinc lapasi diyetidir.valla kolay gelsin
ya sonuçlarım çıkmış ama göstermiyor nette sinir oldumyarın sabah 7ye kadar nasıl beklicem

insallah basarmissindir canim.hayirli haberlere insallah

alt sayfada yazıyormuş cnm saf saf bekliyorum liste halinde yazcak diye neyse troidlerim çalışmıyor gizli şeker yükselmiş yine bide kolestrolüm yükselmiş eskiye nazaran bakalım doktor ne derse artık çok uykum var ya 1de yattım 4ü geçiyordu kalktım dönüşte teyzemle buluştuk sofra hazırladım şimdi çıktı oda

ay size bahsettimmi bilmiyoum bir kuşum vardı beyaz bi kız 7 aylık şimdi köpük .. cumartesi yeni bir kuşum oldu onunda adını deniz koydum kafesimde büyük iyi oldu .. en sevindiğim şeyse anlaştılar inşallah 1.5 aylık erkek bebek olan deniz bize alıştıktan sonra hırçınlaşmazlar anlaşmaya devam ederler.. resimlerini koydum faceye.. paşam senin kuşların ne renk fotolarını koysana ben yatıyorum çooooook uykum var çoooook. sabah 4te kalkcamyine diyetisyene ve sonuç göstermeye gitcem

sevgili berencikbiliyim bende maydonoz dereotu yok bebem ama dok tuttugu için yedim mecburenondan yane yoksa biliyim neler yicem akşama yaratken sütmü içsem acaba
kuzum yeni diyetin hayırlı uğurlu olsun bakalım inş. güzel sonuçlar alırsın
sagol bebem bakalım ne ka kilo vericem diyete 84 kilo 500 başladım bakalım perşembe kaç kilo gelcem
artık zombi gibi olur çıkarım he işşallah bebem ya saglıklı saatli hayırlı olsun anacıgına babacıgına bekledigimize deysin
canım senin kaporta gitmiiş yeminle ne etcez:18::18::18:
sabah 4 temi dedim anacım ne deyon beallahım yardımcın olsun
bebem paşanın resmi var facede köpügümde aynı senin köpükten bebem bak istersen benim kasa sorunlu oldugundan koyamıyorm resim yoksa ne resimler koycem

öylen 2 dilim tavuk gögsü ve 3 kaşık yogurt yedim işşallah tavukta çıkardım akşamada tavuk yogurt var anlıcagınız meyve yemek istiyom ben ya ama kendimi tutuyom neyse kızlar sonra görüşrüz hem namazı kılıcam hemde dantelimi yapmam lazım sonra görüşrüz

baharcım nettin sen bu hafta yandın hemen ver 54 ne ya hani 50 oldum diyordun....ahhhh şu tartı ahhhhh bak tartı olmayınca insan kendini ayarlayamıyor

iştede çok yumuşağımdır bı görsen benı kızarlar hep amırlrim sert ol bıraz diye...
kuzum ben eve yenı geldım bakıyım varsa cağırıyım...
ben den olmaz canım kaptan yardımcısı benım gecem gunduzum bellı diil az cok görüyosunuz işte...benden sağlam uye olur ama kaptan yada yardımcı olmaz...sbah 6 da evden cıkıyom gelış saatım mechul yanlış kışıyı önerdin...ahh azıcık zamanım olsa hıç çıkmam burdan emın olabılırsın en ıyı sekılde de yapmaya calışırım ama uzgunum...
yaaaasssssaaaakkk meyve yok dukanda....
baharcım nettin sen bu hafta yandın hemen ver 54 ne ya hani 50 oldum diyordun....ahhhh şu tartı ahhhhh bak tartı olmayınca insan kendini ayarlayamıyor

evet tartı şartt esra çok haklı muşterı temsılcılerı ıle bı görüşsene net bı bılgı almaya calış...

canlar cıgerler herkese ıyı akşamlar
eve geldım akşam menum makarna ıdı ne yazıkkıama ellerime sağlık çok guzeldı yanı...yağsız domatesle yeptım kendısını...şimdi size bakıyım dıye uğradım spora gitcem simdı kızımı aldım kayganamdan onu da götürüyorum yüzüyoz beraber napıyım ya çocuğu bırakırsam eve gelmem 9 u buluyo eeee 9 çocuğun uyku saatı oluyo eve gelır gelmez yatırınca vıcdan azabı cekıyorun yavrşumla hıç vakıt gecirmıyorum dıye en ıyısı bole...calışan annelerin kaderi...
ben gidiyorum şekerler kaçamaksız bır gece diliyorum herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…