Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ewet paşam 4te kalkcam 4.30 gibi evden çıkıyoruz 10 dk.da oradayız zaten

ohhh akşam yemeği tantanası bitti vllahi bazen diyorum yemek firmaları olsa evlere yemek bırakan alış veriş yap taşı pişir kur kaldır yıka yerleştir mutfağı hiç sevmiyorum hatta haplar olsa yutsak doysak baya uçtum ben ya....

akşam yemeğim 100 gram haşlanmış tavuk ve salata bugün emine hanıma gidemedim cenazesi varmışyarın gidicem inşallah....

sen süpersin şekerim,allah yardımcın olsun hem iş hem ev hem annelik kolay değil .....

canım bir emine hanımım olmadı he bende istiyom banane

kızlar bugün son dukanımı yaptım enişteniz sagolsn tavuk pişrikken gördü dedi bbu ney tavuk eti ve yogurt kzım deid delümüsün piirnç lapasıymış dukanmış bir daha yaparsan sonn sen diüşün:18::18::18:hoş dfövmesi yok ama dili yeter vucudu zorluyorsn dedi onun için yarın 1600 kalorilik diyetime geri dönüyorum haberiniz olsun dedim bu hafta yapayım söz cumaya bırakırım desemde yemedi :18::18:ant verdirdi yaparsan bozşrz didi bende malesef 1600 kalorilik diyetimi yapcem tam anlamıyla yapmadım denicem bakalım bir haftada kaç gram vericem bakalım haber veriyim diidm eşim bekliyor syraı seyredicez çay içicezsonra gör[/QUOTE]

sevgicim benim diyetim 1000 kaloriyi geçmiyor hatta bebeğime sütte veriyorum ek gıdayı asla istemiyor yani bütün gün sütümle besleniyor çok şükür vücudum bir sinyal vermedi iyiyim yani zaten eşim hiç karışmaz sende fazla takma eşini sağlıklı bir diyetle devam et sürekli diyet değiştirme inşallah yarın başlayacağın diyette güzel sonuçlar alırsın....

öğlen ıspanağımı yedikten yarım saat sonra spora gittim,kadının düşmanı yine kadın bunu anladım ben başladım spor hocamız başımda sonra 3 arkadaş geldi gayet lakayıt bana sen ne kadardır geliyorsun dediler bende 3 haftam ama geçen hafta hiç gelemedim dedim hııım bizim 6.gelişimiz dediler bir far var mı dediler bende diyet yapıyorum dedim neyse nasıl kilo aldığımızı falan konuşurken ben ilk doğumda 35 kilo aldığımı söyledim diğeri bende 30 kilo aldım dedi patavatsızın tekide sende boy var onun boyu anca 150 dir dedi bende dedim ki yok canım boyum 140 dedim salak karı benden kısa dedim boyum 160 nasıl bir göz var 10 cm kısa görebiliyor ben kadınlardan korkarım erkekler daha iyi bence ....

o zmanDA HAPLARDAN ZEVK ALMIYORUZ DERDİK EMIN OL...
sen süpersin şekerim,allah yardımcın olsun hem iş hem ev hem annelik kolay değil .....
AHHH ESRAAA AHHH SEN BILIYOSUN BAK 2 SENEDIR BIRBIRIMIZI SANAL DA OLSA TANIYORUZ SUREKLI SURUNME HALINDEYIM GÖRÜYOSUN...
kızlar beni şu hamilelik stickerından bir kurtarın ne olur bilen varsa yapıverin bi zahmet kızlar....
AYY ESRA NEV YAPARDI KILO CIZELGELERIMIZI AKLIMA GELDI YAAA...

Son düzenleme:

sevgicim benim diyetim 1000 kaloriyi geçmiyor hatta bebeğime sütte veriyorum ek gıdayı asla istemiyor yani bütün gün sütümle besleniyor çok şükür vücudum bir sinyal vermedi iyiyim yani zaten eşim hiç karışmaz sende fazla takma eşini sağlıklı bir diyetle devam et sürekli diyet değiştirme inşallah yarın başlayacağın diyette güzel sonuçlar alırsın....[/QUOTE]
sen o diyeti versene bana ben bir bakam ben doktora dedimki 1600 yerine 1400 ver dedim demezmi vucud kaldırmaz dedi,,, onunla idare et dedi

benimde iki kusum vardi bir zamanlar.biri uctu gitti,biride öldü maalesef.ondan sonra tövbe ettim bir daha almamaya.cünkü 1 hafta Aglamistim ölen kusuma.

hahhaaha Allah iyiligini versin.cok komik.bunca yemekten sonra formunu koruyacakmis.iyi valla

menüm

saBAH:1 kase sütle müsli
ara:1 elma,1 kivi,
ögle:haslanmis brokoli,sarmisakli yogurt
ara:2 dilim ananas
aksam:yagsiz tavuk gögsü kavurma

yarin ve öbür gün pirinc lapasi yapicam.kizlar acayip inceldim.eski kiloma yaklastigimi hissediyorum.galiba kilo verimim cok hizlandi.zumba da cok ise yariyor.yapiyorum hemen her gün.persembe firtina gibi gelicem.

evet ya ölüyorum gülmekten diyet kolaymış

iyi geceler kizlar .bugun oyle yogundum ki topige giremedim daha yeni rajhata ciktimda acilen yazim dedim gerci burda 12 gecmemis ama tr saati ile gecmis olsun siz yinede bugunden sayin mesajlarimi

yarin ve öbür gün pirinc lapasi yapicam.kizlar acayip inceldim.eski kiloma yaklastigimi hissediyorum.galiba kilo verimim cok hizlandi.zumba da cok ise yariyor.yapiyorum hemen her gün.persembe firtina gibi gelicem.

ne güzel cnm yaaa.. kısa zamanda hedefe ulaşacaksın galiba

sen o diyeti versene bana ben bir bakam ben doktora dedimki 1600 yerine 1400 ver dedim demezmi vucud kaldırmaz dedi,,, onunla idare et dedi
varmi otesi
masalalh iste ne guzel hatun dikat ediyor formuna

en iyisini yapiyorsun canim cocuk ilgi istiyor tabi.neyse canlar bende cikayim yarin gorusuruz insallahopuldunuz herkese iyi uykular tatli ruyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…