- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
sevgili berencikbiliyim bende maydonoz dereotu yok bebem ama dok tuttugu için yedim mecburen ondan yane yoksa biliyim neler yicem akşama yaratken sütmü içsem acaba
sagol bebem bakalım ne ka kilo vericem diyete 84 kilo 500 başladım bakalım perşembe kaç kilo gelcem
artık zombi gibi olur çıkarım he işşallah bebem ya saglıklı saatli hayırlı olsun anacıgına babacıgına bekledigimize deysin
canım senin kaporta gitmiiş yeminle ne etcez:18::18::18:
sabah 4 temi dedim anacım ne deyon be allahım yardımcın olsun
bebem paşanın resmi var facede köpügümde aynı senin köpükten bebem bak istersen benim kasa sorunlu oldugundan koyamıyorm resim yoksa ne resimler koycem
canlar cıgerler herkese ıyı akşamlar
eve geldım akşam menum makarna ıdı ne yazıkkıama ellerime sağlık çok guzeldı yanı...yağsız domatesle yeptım kendısını...şimdi size bakıyım dıye uğradım spora gitcem simdı kızımı aldım kayganamdan onu da götürüyorum yüzüyoz beraber napıyım ya çocuğu bırakırsam eve gelmem 9 u buluyo eeee 9 çocuğun uyku saatı oluyo eve gelır gelmez yatırınca vıcdan azabı cekıyorun yavrşumla hıç vakıt gecirmıyorum dıye en ıyısı bole...calışan annelerin kaderi...
ben gidiyorum şekerler kaçamaksız bır gece diliyorum herkese
gel gel bakalım yeni rakibem yamacıma gelll
taatlım yeni rakibemsin bende seni ekmek arası yapıp yiyicem haberin ola
valla şekerim ekmek yemiyorum senin suyunu çıkarır içerimsu faydalı bakalım bu hafta kim kimi yicek....
selam kızlar bugün temizlik vardı evde yarında var bugün sporuma gittim şükür kızın dişleri çıkacak sanırım çok mızık mızık ....
bugün şimdiye kadar yediklerim
sabah
1 dilim ekmek
peynir-domates
ara
1 grisini
öğle
yoğurtlu ıspanak
ara
yarım simit nescafe
biazdan
bol yeşil salata ve 100 gram tavuk
yatmadan 80 gram meyvegülmekten yerlere yattım kız ne ka komik yazmışsın ekmek arası yicen he
iştede çok yumuşağımdır bı görsen benı kızarlar hep amırlrim sert ol bıraz diye...
kuzum ben eve yenı geldım bakıyım varsa cağırıyım...
ben den olmaz canım kaptan yardımcısı benım gecem gunduzum bellı diil az cok görüyosunuz işte...benden sağlam uye olur ama kaptan yada yardımcı olmaz...sbah 6 da evden cıkıyom gelış saatım mechul yanlış kışıyı önerdin...ahh azıcık zamanım olsa hıç çıkmam burdan emın olabılırsın en ıyı sekılde de yapmaya calışırım ama uzgunum...
yaaaasssssaaaakkk meyve yok dukanda....
evet tartı şartt esra çok haklı muşterı temsılcılerı ıle bı görüşsene net bı bılgı almaya calış...biraz bize ilgili ol bebem yumuşak
allah yardımcın olsn bebem ne diyimewet paşam 4te kalkcam 4.30 gibi evden çıkıyoruz 10 dk.da oradayız zaten
ohhh akşam yemeği tantanası bitti vllahi bazen diyorum yemek firmaları olsa evlere yemek bırakan alış veriş yap taşı pişir kur kaldır yıka yerleştir mutfağı hiç sevmiyorum hatta haplar olsa yutsak doysak baya uçtum ben ya....
akşam yemeğim 100 gram haşlanmış tavuk ve salata bugün emine hanıma gidemedim cenazesi varmışyarın gidicem inşallah....
canım bir emine hanımım olmadı he bende istiyom banane
kızlar bugün son dukanımı yaptım enişteniz sagolsn tavuk pişrikken gördü dedi bbu ney tavuk eti ve yogurt kzım deid delümüsün piirnç lapasıymış dukanmış bir daha yaparsansonn sen diüşün:18::18::18:hoş dfövmesi yok ama dili yeter vucudu zorluyorsn dedi onun için yarın 1600 kalorilik diyetime geri dönüyorum haberiniz olsun dedim bu hafta yapayım söz cumaya bırakırım desemde yemedi :18::18:ant verdirdi yaparsan bozşrz didi bende malesef 1600 kalorilik diyetimi yapcem tam anlamıyla yapmadım denicem bakalım bir haftada kaç gram vericem bakalım haber veriyim diidm eşim bekliyor syraı seyredicez çay içicez sonra gör
o zmanDA HAPLARDAN ZEVK ALMIYORUZ DERDİK EMIN OL...ohhh akşam yemeği tantanası bitti vllahi bazen diyorum yemek firmaları olsa evlere yemek bırakan alış veriş yap taşı pişir kur kaldır yıka yerleştir mutfağı hiç sevmiyorum hatta haplar olsa yutsak doysak baya uçtum ben ya....
akşam yemeğim 100 gram haşlanmış tavuk ve salata bugün emine hanıma gidemedim cenazesi varmışyarın gidicem inşallah....
AHHH ESRAAA AHHH SEN BILIYOSUN BAK 2 SENEDIR BIRBIRIMIZI SANAL DA OLSA TANIYORUZ SUREKLI SURUNME HALINDEYIM GÖRÜYOSUN...sen süpersin şekerim,allah yardımcın olsun hem iş hem ev hem annelik kolay değil .....
AYY ESRA NEV YAPARDI KILO CIZELGELERIMIZI AKLIMA GELDI YAAA...kızlar beni şu hamilelik stickerından bir kurtarın ne olur bilen varsa yapıverin bi zahmet kızlar....
BEN ILGISIZ MIYIM ASKOLSUN PAŞAM....CANIM SERT VEYA YANLIŞ BI KONUŞMAMAMI YAPTIM KI YUMUŞAK OLIYIM...KIRDIYSAM AFFOLA YANI GÖNUL KIRMAK YAPMAK ISTIYCEĞİM EN SON ŞEYDİR...gülmekten yerlere yattım kız ne ka komik yazmışsın ekmek arası yicen he
biraz bize ilgili ol bebem yumuşak
allah yardımcın olsn bebem ne diyim
kızlar bugün son dukanımı yaptım enişteniz sagolsn tavuk pişrikken gördü dedi bbu ney tavuk eti ve yogurt kzım deid delümüsün piirnç lapasıymış dukanmış bir daha yaparsansonn sen diüşün:18::18::18:hoş dfövmesi yok ama dili yeter vucudu zorluyorsn dedi onun için yarın 1600 kalorilik diyetime geri dönüyorum haberiniz olsun dedim bu hafta yapayım söz cumaya bırakırım desemde yemedi :18::18:ant verdirdi yaparsan bozşrz didi bende malesef 1600 kalorilik diyetimi yapcem tam anlamıyla yapmadım denicem bakalım bir haftada kaç gram vericem bakalım haber veriyim diidm eşim bekliyor syraı seyredicez çay içicez sonra gör
öğlen ıspanağımı yedikten yarım saat sonra spora gittim,kadının düşmanı yine kadın bunu anladım ben başladım spor hocamız başımda sonra 3 arkadaş geldi gayet lakayıt bana sen ne kadardır geliyorsun dediler bende 3 haftam ama geçen hafta hiç gelemedim dedim hııım bizim 6.gelişimiz dediler bir far var mı dediler bende diyet yapıyorum dedim neyse nasıl kilo aldığımızı falan konuşurken ben ilk doğumda 35 kilo aldığımı söyledim diğeri bende 30 kilo aldım dedi patavatsızın tekide sende boy var onun boyu anca 150 dir dedi bende dedim ki yok canım boyum 140 dedim salak karı benden kısa dedim boyum 160 nasıl bir göz var 10 cm kısa görebiliyor ben kadınlardan korkarım erkekler daha iyi bence ....
AMAAAN CANIM ALDIRMA BOŞ INSAN BUNLAR SPOR YAPMAYA DİİL BOŞ GEZME TOZMA ARAYAN TİPLER KAFANA TAKTIĞINA DEĞMEZ...
o zmanDA HAPLARDAN ZEVK ALMIYORUZ DERDİK EMIN OL...
AHHH ESRAAA AHHH SEN BILIYOSUN BAK 2 SENEDIR BIRBIRIMIZI SANAL DA OLSA TANIYORUZ SUREKLI SURUNME HALINDEYIM GÖRÜYOSUN...
AYY ESRA NEV YAPARDI KILO CIZELGELERIMIZI AKLIMA GELDI YAAA...
BEN ILGISIZ MIYIM ASKOLSUN PAŞAM....CANIM SERT VEYA YANLIŞ BI KONUŞMAMAMI YAPTIM KI YUMUŞAK OLIYIM...KIRDIYSAM AFFOLA YANI GÖNUL KIRMAK YAPMAK ISTIYCEĞİM EN SON ŞEYDİR...
AMAAAN CANIM ALDIRMA BOŞ INSAN BUNLAR SPOR YAPMAYA DİİL BOŞ GEZME TOZMA ARAYAN TİPLER KAFANA TAKTIĞINA DEĞMEZ...yok canım ya lafın gelimi dedim bebem ne kırması bana yumuşak ol derken ölesine deidm yoksa seviyem kız seni
maksat diyette
benimde iki kusum vardi bir zamanlar.biri uctu gitti,biride öldü maalesef.ondan sonra tövbe ettim bir daha almamaya.cünkü 1 hafta Aglamistim ölen kusuma.ay size bahsettimmi bilmiyoum bir kuşum vardı beyaz bi kız 7 aylık şimdi köpük .. cumartesi yeni bir kuşum oldu onunda adını deniz koydum kafesimde büyük iyi oldu .. en sevindiğim şeyse anlaştılar inşallah 1.5 aylık erkek bebek olan deniz bize alıştıktan sonra hırçınlaşmazlar anlaşmaya devam ederler.. resimlerini koydum faceye.. paşam senin kuşların ne renk fotolarını koysanaben yatıyorum çooooook uykum var çoooook. sabah 4te kalkcamyine diyetisyene ve sonuç göstermeye gitcem
benimde iki kusum vardi bir zamanlar.biri uctu gitti,biride öldü maalesef.ondan sonra tövbe ettim bir daha almamaya.cünkü 1 hafta Aglamistim ölen kusuma.
hahhaaha Allah iyiligini versin.cok komik.bunca yemekten sonra formunu koruyacakmis.iyi valla
menüm
saBAH:1 kase sütle müsli
ara:1 elma,1 kivi,
ögle:haslanmis brokoli,sarmisakli yogurt
ara:2 dilim ananas
aksam:yagsiz tavuk gögsü kavurma
yarin ve öbür gün pirinc lapasi yapicam.kizlar acayip inceldim.eski kiloma yaklastigimi hissediyorum.galiba kilo verimim cok hizlandi.zumba da cok ise yariyor.yapiyorum hemen her gün.persembe firtina gibi gelicem.
sevgicim benim diyetim 1000 kaloriyi geçmiyor hatta bebeğime sütte veriyorum ek gıdayı asla istemiyor yani bütün gün sütümle besleniyor çok şükür vücudum bir sinyal vermedi iyiyim yani zaten eşim hiç karışmaz sende fazla takma eşini sağlıklı bir diyetle devam et sürekli diyet değiştirme inşallah yarın başlayacağın diyette güzel sonuçlar alırsın....
varmi otesio zmanDA HAPLARDAN ZEVK ALMIYORUZ DERDİK EMIN OL...
AHHH ESRAAA AHHH SEN BILIYOSUN BAK 2 SENEDIR BIRBIRIMIZI SANAL DA OLSA TANIYORUZ SUREKLI SURUNME HALINDEYIM GÖRÜYOSUN...
AYY ESRA NEV YAPARDI KILO CIZELGELERIMIZI AKLIMA GELDI YAAA...
yok canım ya lafın gelimi dedim bebem ne kırması bana yumuşak ol derken ölesine deidm yoksa seviyem kız seni
maksat diyette
canlar cıgerler herkese ıyı akşamlar
eve geldım akşam menum makarna ıdı ne yazıkkıama ellerime sağlık çok guzeldı yanı...yağsız domatesle yeptım kendısını...şimdi size bakıyım dıye uğradım spora gitcem simdı kızımı aldım kayganamdan onu da götürüyorum yüzüyoz beraber napıyım ya çocuğu bırakırsam eve gelmem 9 u buluyo eeee 9 çocuğun uyku saatı oluyo eve gelır gelmez yatırınca vıcdan azabı cekıyorun yavrşumla hıç vakıt gecirmıyorum dıye en ıyısı bole...calışan annelerin kaderi...
ben gidiyorum şekerler kaçamaksız bır gece diliyorum herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?