OLDU CANIM GENE GEL BURALARI BOŞ BIRAKMASENİ SEVEN arkidişin paşa
her hafta kurayı ben çekiyorm bebem her hafta kişiler degişiyor hoş on krada çekmedim bilerek kendime yazım ekmek arası yapıp yicem perşembe günü haberi yok
canım söz verdim kendime çıkmayı düşünmüyorum :18::18:ganfedi ekmek arası daha yemem lazım
saglik olsun canim...sikma kendini..sende 1600luk yap...esinin dedigi gibi tok olursun zorlanmazsin..sen farkina varmadanda gider kilolar...ama cok dikkat etmen lazim..cunku haftada zaten fazla veremeyeceksin..kacamaklarla bunu destekleme...1600 kalorilik diyet super bir diyetlistenin disina cikma
canım saphiraydı şimdi gerbera kaptan yardımcısı bulunamıyor ben çok isterdim yaopmayı ama beceremiyormki kafam almıyor
yok yok buralardayim artik canim.. merak etme
kaptan kim, en son safisti sonra oda birakti..secil oldu galiba demi??
daha haftanin basi..cumaya iyi sonuclar cikabilir...
Ganfed kac kiloda yine 3-5 kiloylan mi ugrasiyor yoksa??
daha haftanin basi..cumaya iyi sonuclar cikabilir...
hahah. ganfed bir yediklerine dikkat etse hepsi ucacakta..illa ugrasim diye yiyor ..birde hala gun yapiyorlarsa eskisi gibi ...o 3-5 kilo cokkk ugrastirir onu...canım söz verdim kendime çıkmayı düşünmüyorum :18::18:ganfedi ekmek arası daha yemem lazım
canım saphiraydı şimdi gerbera kaptan yardımcısı bulunamıyor ben çok isterdim yaopmayı ama beceremiyormki kafam almıyor
aman onu bilmiyormsn minnacık kiloyu vericem diye ugraşıyogelsin benim kiloları ona verem onn kilolar bana gelsin ama nerde ah onun gibi olcem diyetmi yaparım benm
canım kilolar perşembe tartılıyor malesef
hahah. ganfed bir yediklerine dikkat etse hepsi ucacakta..illa ugrasim diye yiyor ..birde hala gun yapiyorlarsa eskisi gibi ...o 3-5 kilo cokkk ugrastirir onu...
hmm..olsun yine iki gun var..100 gr versen gunde..2 gunde 200 gr yaparyani her halukarda yine pozitif sonuc
anladım cnm yaaaaa haklısın sende gercekten calısan annenın durumu cok zor alah kolaylık versıniştede çok yumuşağımdır bı görsen benı kızarlar hep amırlrim sert ol bıraz diye...
kuzum ben eve yenı geldım bakıyım varsa cağırıyım...
ben den olmaz canım kaptan yardımcısı benım gecem gunduzum bellı diil az cok görüyosunuz işte...benden sağlam uye olur ama kaptan yada yardımcı olmaz...sbah 6 da evden cıkıyom gelış saatım mechul yanlış kışıyı önerdin...ahh azıcık zamanım olsa hıç çıkmam burdan emın olabılırsın en ıyı sekılde de yapmaya calışırım ama uzgunum...
yaaaasssssaaaakkk meyve yok dukanda....
evet tartı şartt esra çok haklı muşterı temsılcılerı ıle bı görüşsene net bı bılgı almaya calış...
ay tambenlık bu kadın dıyetımın ıkıncı gunu canım makarna cekıyor dusun artık
cnm super gıdıyosun yaaaa masallahyarin ve öbür gün pirinc lapasi yapicam.kizlar acayip inceldim.eski kiloma yaklastigimi hissediyorum.galiba kilo verimim cok hizlandi.zumba da cok ise yariyor.yapiyorum hemen her gün.persembe firtina gibi gelicem.
senın kadar olmasa da 5 .30 da da ben kalkıyom cnm yaaa cok zoriyi geceler tatlı rüyalar sabah erken kalkmak isteyen varmı ben uyandırıverem
zehırlenmezsız bebısım tam bır safsata o haftaya hazırlanıyon demı sen ganfedı ye bu hafta haftaya da ben senı yıcem tatlı nıyetıneyazın suyu içiyordmda şimdi içesim gelmiyor karabiber tarçıl elmalı karışım vardı hani toksin atıyorduk brda alıntı almıştım eşim format attı gitti hepsi yazmadımda bir yere o nasıl olyordu birde ne kadarda yapılıyordu canım lahana istedi cuma günü alıp kavurcam bulgurluöylenede bldm ne yiyecegimi ton balıgım var yanına salata temem yogrda güvenemiyorm zehirlenir diye :18::18:
anladım cnm yaaaaa haklısın sende gercekten calısan annenın durumu cok zor alah kolaylık versın
ay tambenlık bu kadın dıyetımın ıkıncı gunu canım makarna cekıyor dusun artık
cnm super gıdıyosun yaaaa masallah
senın kadar olmasa da 5 .30 da da ben kalkıyom cnm yaaa cok zor
zehırlenmezsız bebısım tam bır safsata o haftaya hazırlanıyon demı sen ganfedı ye bu hafta haftaya da ben senı yıcem tatlı nıyetıne
kızlar hemen menumu de yazayımmm
sabah ıkı adet etımek
yarım kıbrıt kutusu peynır
ıkı tatlı kasıgı recel
bır kupa yesıl cay
okulda arkadasım bır adet bıskuvı ıkram ettı ondan da aldım bır tane ıkı tanede susamlı cubuk
ınanın cok gıbı goruns e de dısımın kovuguna gıtmedı
Ogle
bır adet etımek ve bır kase yogurt
aksam
muhtemelen yesıl fasulye 8-9 kasık yanında daa bır dılım ekmek yogurt ve salata
aksam davetlıyım bugun de yarında allah yardımcım olsun nasıl dayancaksam
çoook yogunum ya kamyon çarpmışa döndümtiroid ilacı verdi düşk mg.lı 25 mglık diyetisyene yeni gidiyormuş gibi yapacaktım tanıdı hemn sen kontrolamı geldin dedi
serbetlı de sutlu de farketmez sen her turlu gıdersın sekerım hahaha asılıyor gıbı oldumha ha gülücegim yoktuı bu hafta sen gerberaylasın bebem diyim diidm
Haftaya gel bebem artık şerbetlimi sütlümü istersin bir porsiyon verem
cok cok gecmısler olsun valla ısın cok anacım benden yogunsuz ben sıkıntıdan patlıyomm hava gusel olsa annemı ve sıpayı alsam dısarı cıksam ama kıs malesefcanım yemek istese canım perşembeyi düşüm kaç gündür wc sevişemiyormbu gripte beni maffetti:2:bugün maratonm çok yemek yapıcem evi temizlicem çamaşır asıcem brnumu çekip durucem namazlarımı kılmam lazım dantel yapmam lazım eşim burda çalışıyor iş aldı yemege gelicek on doyurucem Makinanın bitmesini bekliyorum bitsin işlere bakıcam ezana kadar bitiriyim işleri sonrası malum tv
Sıpam ne alemde ne kadarlık old biizm yavrudan haber varmı toparlanabildimi
hehe tanıdı demek haaa eee bısey dedımıçoook yogunum ya kamyon çarpmışa döndümtiroid ilacı verdi düşk mg.lı 25 mglık diyetisyene yeni gidiyormuş gibi yapacaktım tanıdı hemn sen kontrolamı geldin dedi
yavrucum bu kadar cok cesıt yapıp nsıl dayanıyorsun yaaaa pes dogrusuAnacım kimseler gelmemiş hebende olmasam bu topigin hali nice olur neyse mevzyu dagıtmayalım
öylen yedikelrimi yazayım çıkıyım ev işleri bitti yemegim var on yapıcem menüde kr patlıcan biber patlıcan krusundan dolma kıymalı bamya ve mercimek çorbası var bol limonlu içiyim gribime iyi gelsintatlıda sütlaç var eşim istedi nasıl kendimi frenlerim bilemiyorum :18::18:
öylen yedikelrimi yazayım canem
Küçük bir kase tavuklu tel şehriye çorbası
5 kaşık yok bulgr pilavı
2 dilim etimek
akşamada mercimek çorbası yicem 2 kepçe bol salata okadar küçük kasede yogurtyemeyi düşünüyorum belkim 2 dilim etimek yerimben çıkıyım namazımı kılıyım oturuyum dantelimi yapayım girersem geç giririm haberiniz olsun
serbetlı de sutlu de farketmez sen her turlu gıdersın sekerım hahaha asılıyor gıbı oldumbılıyorum bu hafta gerberaylayım ama sana takılmadan edemıyommm
Cok cok gecmısler olsun valla ısın cok anacım benden yogunsuz ben sıkıntıdan patlıyomm hava gusel olsa annemı ve sıpayı alsam dısarı cıksam ama kıs malesef
sıpa ıyı canım cok sukur 11 aylık oldu teyzesı yurumeye halen nıyetı yok sanırım dıslerımız bes tane oldu her ay hasta olmasa bı de adam akıllı yese daha ıyı olcak ben yemeyım dıye ugrasıyom ona da yedırmek ıcın
kardelenden bahsedıyorsan cok zor ama yavas yavas toparlanıyr tabıkı ara ara hatrlıcak ama rabbım acısını unutturacak evlatlar versın ıkınıze de
hehe tanıdı demek haaa eee bısey dedımı
yavrucum bu kadar cok cesıt yapıp nsıl dayanıyorsun yaaaa pes dogrusu
evet bu hatun tam olarak ben.....
menulerıne bayılıyorum azerıcım....zumbaylada costun hadı mezunıyete az kaldı ınşallah...menüm
saBAH:1 kase sütle müsli
ara:1 elma,1 kivi,
ögle:haslanmis brokoli,sarmisakli yogurt
ara:2 dilim ananas
aksam:yagsiz tavuk gögsü kavurma
kırmızııııımmmmm.....canım gulum balımmm hoşgeldinnnn....efenimmm gunaydinlarrr 7 takimin fistiklarinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
nerelerdesiniz bakalimm, bu saat olmus tukan kapali?????
nerde hareket orda bereket kalkin kalkinnn...
sporrrrrr yapinnnnnn..
ben 6.30dan beri ayaktayim...dunden beri hollandayi kar kapladi..trafik felc..
sirkete daha dogru durust gelen olmadii benden firsat bildim sizlere bakim dedimmm
ama kimsecikler yok
gel o 13 kıloyu bırlıkte verelımm...davete ıcabet etmek lazım bılıyosunnn gel noılurrrr....
gordum canim gormem mi hicccccc
malesef kilo aldim..marttan kasima kadar cehhennemi yasadim resmen..
13 kilo aldim..
makatimda kabariklar olustu...utancimdan 2 ay doktora gitmedim, hemde erkekti kendimce cozumler aradim eczaneye felan gittim.. bagsur diye dusundum..
sonra dayanamadim doktora gittim ama yine gostermedim anlattiklarima nakadark doktor fitil verdi..2 haftada duzeldim ama geri geldi..kalcamin uzerine oturamiyor yuyuyemiyordum..
sonra gittim 16yillik doktorumu degistim kadin doktora yazildim..
oda kontrol etti bagsur degil dedi.. korktugumu bildigi icin ilk krem verdi..makatimdaki kan dolasimini rahatlatmak icin..o gunden sonra dahada kotu oldum..
birde parmagiylada kontrol etmisti...kabarmalar dahada artti..artik agliyordum agrisindan...4 hafta gecti krem fayda etmedi...tekrar doktora gittim..cerraha donderdi..
o zamanlar cehennemdi resmen... tuvalet benim icin korkuya donustu....binbir cesit hale giriyordum..artik yuruyemeyecek oturamayacak hale geldim..
cerraha gittigimde makatimin yaninda bir sislik olusmustu son iki haftada..resmen tas gibiydi..artik dayanacak gucumde kalmamisti..cerrah ameliyat dedi..4 gun icinde ameliyat oldum...ama iyilesme sureci 6 haftaydi..dikis atilmadi...anlayacagin yata yata kilo aldimama herseyin basi saglik..allah dusmanima bile vermesin cektiklerimi
safiş bı gitti yokoldu sorma sonra secıl oldu o da ızne ayrıldı 1-2 aydır yok gerberamız bakıyo şimdi....hergun kulaklarını cınlatıyorum desem ınanırmısın...kızlar anlattığım 45 km yuruyen arkadaş kırmızımızdır tanıştırıyımmm....
yok yok buralardayim artik canim.. merak etme
kaptan kim, en son safisti sonra oda birakti..secil oldu galiba demi??
heheheeeee.....ganfedıma dokunmayın yaaa napsın kızcağızz...yavaş yavaş verıyo...daha haftanin basi..cumaya iyi sonuclar cikabilir...
çoook yogunum ya kamyon çarpmışa döndümtiroid ilacı verdi düşk mg.lı 25 mglık diyetisyene yeni gidiyormuş gibi yapacaktım tanıdı hemn sen kontrolamı geldin dedi
pirinc lapasini ben hp sabah sebzeyle yerim aksamda sarmisakli yogurtlacanım yogrtla dene derim ben öle yeniyor yoksa öteki şekilde gitmiyor be:18::18::18:
kız kanki nerdesin bevallahi meraklandım gözlerim yolarda kaldı he
kırmızıgülgülüm hoş geldin seni brda gördügüme inan çoks evindim diyet nasıl giidyor
cok cok gecmis olsun kirmizigül.Allah'im sifalar versin
gordum canim gormem mi hicccccc
malesef kilo aldim..marttan kasima kadar cehhennemi yasadim resmen..
13 kilo aldim..
makatimda kabariklar olustu...utancimdan 2 ay doktora gitmedim, hemde erkekti kendimce cozumler aradim eczaneye felan gittim.. bagsur diye dusundum..
sonra dayanamadim doktora gittim ama yine gostermedim anlattiklarima nakadark doktor fitil verdi..2 haftada duzeldim ama geri geldi..kalcamin uzerine oturamiyor yuyuyemiyordum..
sonra gittim 16yillik doktorumu degistim kadin doktora yazildim..
oda kontrol etti bagsur degil dedi.. korktugumu bildigi icin ilk krem verdi..makatimdaki kan dolasimini rahatlatmak icin..o gunden sonra dahada kotu oldum..
birde parmagiylada kontrol etmisti...kabarmalar dahada artti..artik agliyordum agrisindan...4 hafta gecti krem fayda etmedi...tekrar doktora gittim..cerraha donderdi..
o zamanlar cehennemdi resmen... tuvalet benim icin korkuya donustu....binbir cesit hale giriyordum..artik yuruyemeyecek oturamayacak hale geldim..
cerraha gittigimde makatimin yaninda bir sislik olusmustu son iki haftada..resmen tas gibiydi..artik dayanacak gucumde kalmamisti..cerrah ameliyat dedi..4 gun icinde ameliyat oldum...ama iyilesme sureci 6 haftaydi..dikis atilmadi...anlayacagin yata yata kilo aldimama herseyin basi saglik..allah dusmanima bile vermesin cektiklerimi
hehe sagol canim.ben anca böyle yapabiliyorum.canim o an neyi cekerse onu yerimevet bu hatun tam olarak ben.....
menulerıne bayılıyorum azerıcım....zumbaylada costun hadı mezunıyete az kaldı ınşallah...
kırmızııııımmmmm.....canım gulum balımmm hoşgeldinnnn....
gel o 13 kıloyu bırlıkte verelımm...davete ıcabet etmek lazım bılıyosunnn gel noılurrrr....
safiş bı gitti yokoldu sorma sonra secıl oldu o da ızne ayrıldı 1-2 aydır yok gerberamız bakıyo şimdi....hergun kulaklarını cınlatıyorum desem ınanırmısın...kızlar anlattığım 45 km yuruyen arkadaş kırmızımızdır tanıştırıyımmm....
heheheeeee.....ganfedıma dokunmayın yaaa napsın kızcağızz...yavaş yavaş verıyo...
çoook guldum annem yaa tanıdı demek arkana bakmadan kaçsaydıneeee naptınız anlat ne dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?